Glamglow


Sain jo viime vuoden puolella maahantuojalta testattavaksi hitiksi nousseita Glamglown kasvonaamioita. 

Alkuperäinen Glamglow Youthmud (musta pakkaus) suunniteltiin antamaan Hollywoodin viihdemaailman tähdille kameralle valmis iho hetkessä. Tuote lupaa hehkuvat kasvot vain 10 minuutissa. Ihon luvataan olevan sileämpi, rypyttömämpi ja huokosten pienemmät. Suositellaan käytettäväksi ennen meikkiä, jolloin saat tasaisemman pinnan. Hehkun luvataan kestävän kolme päivää.  Naamiolla on paljon faneja mm. Natalia Portman, Ryan Seacrest, Tommy Lee...

Huomasitte varmaan purkin kyljessä sanan tingle, kyllä, tämän naamion kuuluu kihelmöidä iholla. Joten tunnetta ei kannata säikähtää, vaikka se on aluksi aika voimakas, mutta ainakin itselläni pidempiaikaisessa käytössä kihelmöinti hieman väheni. Kihelmöinti on seurausta mudan korkeasta mineraalipitoisuudesta. Ettehän sekoita kihelmöintiä polttavaan tunteeseen. Jos kasvojenhoitotuotteet tuovat polttavan tunteen, kannattaa kasvot pestä välittömästi lämpimällä vedellä. Naamio sopii kaikille ihotyypeille.


Naamio levitetään ohueksi kerrokseksi puhtaalle iholle kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle, ei silmänympäryksille. Annetaan vaikuttaa n. 10 min, kihelmöinti alkaa välittömästi. Naamio puhdistetaan vedellä, hieroen pyörivin liikkein kuorinnan tehostamiseksi. Suositellaan käytettäväksi kahdesti viikossa. Vaikuttavina aineina mm. patentoitu Teaoxi-yhdiste, vihreä tee, kamomilla, laventeli. Tuote mielestäni tuoksuukin hieman raikkaan laventeliselle.

Oma ihoni oli käytön jälkeen todella hehkuva, kihelmöinnistä huolimatta ei yhtään punertava tai muuten ärtynyt, myös huokoset supistuivat. Ryppyihin en huomannut vaikutusta. Sileän ihon päälle oli unelma levittää meikkiä. Itse käyttäisin tätä ehdottomasti silloin, kun haluan erityistä hemmottelua iholleni tai ennen juhlia. Ihana naamio!


Koska Glamglow Youthmudista tuli hitti, sille kehiteltiin tietenkin sisartuote nimeltään Supermud (valkoinen pakkaus). 

Supermud on kehitelty erityisesti hoitamaan ihon yleisiä ongelmia, kuten näppylöitä, mustapäitä, parranajohaavoja... Sopii hyvin niin miehille kuin naisillekin, sekä kaikille ihotyypeille. Supermudin tehoaineina mm. Salisylia, joka poistaa tukkeumat iholta, manteli häivyttää pieniä näppyjä, glykoli parantaa ihon rakennetta ja aloe vera rauhoittaa.

Tuotetta levitetään ohut kerros puhtaalle iholle koko kasvoille tai paikallisesti tarpeen mukaan. (ei silmänympärysiholle) Vaikutusaika 5-20 minuuttia, riippuen siitä kuinka tehokkaan hoidon haluat. Naamio on Youtmudin tyyliin savipohjainen ja se kuivuu iholle vaaleaksi massaksi. Naamioita voi käyttää niin usein kuin haluaa. Huuhdellaan pois lämpimällä vedellä.

Oma vaikutusaikani oli n. 10 minuuttia, jonka jälkeen poistin tuotteen lämpimällä vedellä pyörivin liikkein. Jotkut sanovat tämänkin hieman kihelmöivän, mutta ainakaan omalle iholleni ei tällaista tunnetta tullut. Iho oli kivan freesi jälkeenpäin, mutta omalle iholle tämä ei tuonut sellaista WOW-efektiä kuin alkuperäinen Youthmud.

Pakkauksista sen verran, että metalliset purkit ovat todella kauniit, mutta eivät kovin käytännölliset. Vaikka purkin sulkee tiiviisti, savimainen massa saattaa kuivahtaa. Käyttöohjeessa neuvotaan lisäämään muutama tippa vettä ja sekoittamaan, jos näin tapahtuu. Itse en suosittele lisäämään purkkiin nestettä ihan hygieniasyistä vaan ohentamaan annoksen mahdollisesti kuivunutta naamiota kädellä ja siitä laittamaan tuotteen kasvoille.

Tuotteita myy mm. Stockmann, Stockmann Beauty ja Sokos tavaratalot.

Oletteko kokeilleet?

Suositushinnat:

Youthmud 15 ml 25 €
Youtmud 50 ml 49,90 €
Supermud 50 ml 49,90 €

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta.




  


  1. Mä pyörittelin tätä kädessä Stockalla, mutta en ostanut - hinta aika korkea purkin kokoihin nähden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdestä purkista riittää n. 17 käyttökertaan eli se on sellainen vajaan 3 €:n pika-facial. ;)

      Poista
  2. Kiitos tästä postauksesta! Tuote on kiinnostanut jo pitkään, ja harkitsin koko loppuvuoden sen tilaamistakin. Aion ostolakon päätyttyä kokeilla tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet ovat hehkuttaneet Supermudia, mikä varmaan onkin näistä se parempi tuote epäpuhtaalle iholle, mutta tällaisen vanhemman leidin iholla Youthmud toimi paremmin. :)

      Poista
  3. Mitenköhän tää toimis kuivalla iholla? Kiinnostais kovasti kokeilla, mutta pelottaa sitten että on kuivalle iholle liian tujua tavaraa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Itselläni on pintakuiva iho, eikä ainakaan mulla kuivattanut liikaa (käytin 1krt/vko). Rikkoutuneelle iholle näitä ei tietenkään pidä laittaa. :) Jos on epävarma, niin suosittelen kokeilemaan tuolla pienellä purkilla ensin. En tiedä onko jälleenmyyjillä yhden kerran testereitä, millä voisi kokeilla ennen lopullista ostopäätöstä.

      Poista
  4. Kiva oli lukea sinunkin kokemuksiasi näistä :) Minä tosiaan testailin näitä joulukuussa (arvioni voi lukea täältä) ja tykästyin myös kovasti, varsinkin tuohon valkoiseen Supermudiin. Se oli minusta jotenkin kivemman tuntuinen iholla, ei kihelmöinyt yhtä paljon kuin Youthmud ja sai minulla aikaiseksi heleämmän ihon :) Mutta Youthmud on myös hyvä! Ja tuo pikkupurkki onkin kätsy, kun ei tarvitse maksaa täyttä hintaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin sun kirjoittaneen näistä. Itse jollain kierolla tavalla pidän tuosta Youthmudin kihelmöinnistä, luo tehokkaan vaikutelman... :D Henkimaailmanjuttuja. Tosin oma ihoni tuli selkeästi sileämmäksi ja kuulaammaksi Youthmudilla kuin Supermudilla. Näin ne meidän ihot on erilaisia. :)

      Poista
    2. Niinpä, jokaisen iho on niin erilainen! Se mikä toimii toisella, ei välttämättä tunnu missään toisella :D Noh, ehkä ei niin laaja kontrasti kuitenkaan. Mutta tykkäsin kyllä tosiaan tuosta Youthmudistakin ;)

      Poista
  5. Kummallista, ettei ole osunut silmään yhtään mainosta tästä. Tuollaisen tehopakkauksen luulisi myyvän hyvin. Toisaalta, blogimainonta on tehokasta ainakin minulle. Siis taas uusi kiinnostava tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätähän ei hirveästi mainosteta, tuote myy itse itsensä.

      Poista
  6. Tää on ihan mahtava naamio! Pitäis itellekin hankkia oma! Oon kans blogissani testaillut <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos postauksesta, nyt iski hirveä himotus näihin! :D Yritän ehkä kuitenkin käytellä ensin vanhat pois, ja sitten vasta saa sortua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin voin kuvitella näiden purnokoiden vetoavan juuri sinuun... ;D

      Poista
  8. Oih, mun suosikkini jenkkiläisistä kauneusbloggareista oli testannut näitä ja kehui toisen ihan maasta taivaisiin. En ees tiennyt, että näitä saa Suomesta! Näitähän voisi testata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa, mutta hirveästi ei tosiaan ole mainostettu, eikä kovin monessa paikassa vastaan kävele.

      Poista
  9. Täähän vaikuttaa mielenkiintoiselta, pitääkin yrittää muistaa ottaa joskus testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iho on kyllä tosi nätti jälkeenpäin parikin päivää.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives