Green Peel


Dr. med. Christine Schrammek ihonhoitosarja on ollut markkinoilla yli 50 vuotta. Sarja perustuu maailman kuuluun Green Peel yrttisyväkuorintaan. Tänä päivänä Dr. med. Christine Schrammek edustaa sekä luonnonmukaista ihonhoitoa että huippulaatuisia ihonhoitotuotteita. 

Green Peel hoito on yrityksen peruspilari ja se onkin kehitetty erityisesti iho-ongelmien hoitoon. Sain maahantuojalta testiin Dr. med. Christine Schrammekin Green Peel® Natural -ihonhoitolinjan tuotteita. Linja on yhdistelmä tehokkuutta ja luonnollisuutta. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, PEG-valmisteita, mineraaliöljyjä, parafiinia, silikonia, keinotekoisia väriaineita, synteettisiä tuoksuja eivätkä eläinperäisiä ainesosia.


Green Peel® FRESH on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tehokosteuttava hoitolinja, joka lupaa tuoda iholle raikkaan ja terveen ulkonäön. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteiden pakkauksia on raikastettu pirteällä omenanvihreällä.

Cleansing Fluid 200 ml ovh. 32 €

Omenauutetta sisältävä raikas puhdistusneste lupaa poistaa tehokkaasti lian, meikin ja ylimääräisen talin jättäen ihon virkistyneeksi ja raikkaan tuntuiseksi. Omenauute sisältää runsaasti vitamiineja sekä hiven -ja kivennäisaineita, jotka tukevat ihon luonnollista suojakerrosta.

Vaikka purkissa lukee neste niin minusta tämä on koostumukseltaan kevyt emulsio. Hieroin tuotetta sormin kasvoille ja huuhdoin haalealla vedellä pois. Tuoksu on mieto, melkein tuoksuton. Tuote poisti hyvin kevyen meikin ja jätti ihon pinnan pehmeäksi. Puhdistus piti kuitenkin viimeistellä vielä kasvovedellä. Emulsiomaisista puhdistajista pitävät varmasti ihastuvat tähän.


Day Cream 50 ml ovh. 47,50 €

Jos puhdistusneste ei tuoksunut oikein millekään, niin kevyt geelimäinen hoitovoide pistää sen osalta parastaan. Tuoksu on mieto, ihanan raikas, hieman viinirypälemäinen. Voide on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Sen sisältämä kiinanruusu sitoo kosteutta ihoon, luonnonmukainen viinirypäleensiemenöljy (mistä tuoksukin on peräisin) suojelee ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Hellävarainen voide sopii hyvin herkällekin iholle.

Oma pintakuiva sekaihoni suorastaan imaisi kevyen voiteen. Keveydestään huolimatta kosteustehot olivat hyvät ja ne riittivät talvisin temppuilevalle iholleni. Voide jätti matan pinnan ja soveltui hyvin meikin alle. Miellyttävä voide, joka sopii ympärivuotiseen käyttöön. 

Eye Cream 15 ml ovh. 37,50 €

Sain sarjasta kokeiltavaksi riittoisia näytepakkauksia myös silmänympärysvoiteesta. Hellävarainen silmänympärysvoide sisältää kiinanruusu-uutetta, sekä luonnonmukaista argaaniöljyä, joka suojaa ihoa jättämättä sille rasvaista tuntua. Voide lupaa pehmentää ja virkistää herkkää silmänympärysihoa.

Silmänympärysvoiteen tuoksu on samanlainen kuin puhdistusnesteessä: se ei tuoksu oikeastaan millekään. Koostumus on jotain geelin ja voiteen välimaastosta. Tuote levittyy nätisti ja jättää puolihimmeän pinnan.

Ensikosketus Dr. med. Christine Schrammekin tuotteisiin oli positiivinen. Koostumukset olivat miellyttäviä ja tuoksut mietoja. Pidin myös kivan vihreästä värimaailmasta. Kolmesta kokeilemastani tuotteesta oma suosikkini on geelimäinen hoitovoide, jossa on kaikki hyvän voiteen ominaisuudet: mukava tuoksu, miellyttävä, kevyt koostumus ja tarpeeksi kosteustehoja.

Onko teillä kokemusta sarjan tuotteista?

Tuotteita voi tilata Kauniit ja Ruskeat verkkokaupasta.

Tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi.





  1. Kiva lukea taas kokemuksia sellaisesta sarjasta, jota en ole koskaan itse kokeillut. Luin muuten tuon lopun, että "tuotteita voi tilata KAUNIIT JA ROHKEAT verkkokaupasta" :D Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, siinä voi oikeasti äkkiä käydä juuri noin. Lukee, mitä haluaa. :D

      Poista
  2. Tää oli tosi hyvä posraus ja vaikuttavat hyviltä tuotteilta ja vieläpä sopivan hintaisiltakin :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostavatmielenkiintoisilta tuotteista! :) Kaikkein eniten kiinnostaisi kuitenkin kokeilla sitä Schammekin alkuperäistä bb-voidetta, kun sitä on kehuttu niin kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hitti! Itse en ole sitä myöskään kokeillut, mutta mielenkiintoista olisi testata. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives