Piristävä silmänympärysseerumi


Monet eivät varmaan ole tietoisia siitä, että hoitolasarja Ella Bachèlta löytyy myös oma luomusarja. Esittelinkin teille syksyllä tomaattisen luomusarjan tehotuotteen Actimixin, jonka tehot vakuuttivat minut täysin.

Ella Bachèn Eclat Tomate Bio -hoitolinja on 100 % luonnollinen ja se on kehitetty kaikille, jotka kaipaavat luonnollista heleyttä ja hyvää oloa aisteille. Tuotteiden teho perustuu tehokkaisiin luonnollisiin aktiiviaineisiin. Jokainen tuote on luomusertifioitu.

Vaikuttavina aineina toimivat 100 % luomutomaattiuute, joka on täydellinen monivitaaminicocktail. Lisänä hedelmäcocktail, joka sisältää aprikoosipuun kukannuppuja, appelsiinia, porkkanaa, mesimarjoja ja viinirypäleitä, jotka stimuloivat ihon mikroverenkiertoa saaden ihon näyttämään kirkkaalta ja kuulaalta. Tuotteiden sisältämä pheohydrane on ruskolevästä saatu aktiiviaine, joka saa ihon näyttämään kirkkaalta ja kuulaalta. Seesaminsiemenöljy on luonnollinen tehokosteuttaja. Voipuu taas pehmentää, ravitsee sekä vähentää ärsytyksiä iholla.


Sarjan Serum regard roll-on piristävä silmänympärysseerumi. Tuote lupaa virkistää ja piristää silmänympärysihoa. Vähentää turvotusta ja ulkoisista syistä johtuvaa tummuutta. Antaen välittömästi napakan tunteen, kaunistaen helmiäishiukkasten ansiosta.

Silmänympärysseerumi on pakattu kauniiseen lasiseen roll-on pakkaukseen. Kuula annostelee juuri sopivan määrän seerumia, kun sitä pyörittelee silmien alla. Kuulan rullatessa silmän alla tunne on ihanan viileä. Lupaustensa mukaan ohut seerumi koostumuksensa avulla napakoittaa silmänympärysihoa. Helmiäishiukkaset saavat silmänaluset kirkkaammiksi. Seerumissa helmiäistä on kuitenkin sen verran hennosti, että helmiäistä välttävien ei tätä ominaisuutta kannata säikähtää. Tuotteen tuoksu on todella mieto, kuvailisin sitä raikkaan tomaattiseksi. 


Seerumia voi levitellä silmänympärysiholle aamuin/illoin, mutta itse olen ihastunut tämän käyttöön varsinkin aamuisin virkistävän vaikutuksen vuoksi. Seerumi on tarpeeksi ohutta meikin alle ja ollakseen seerumia se kosteuttaa yllättävän tehokkaasti. En voi myöskään olla pitämättä tästä pirteän punaisesta lasipullosta. Jos kaipaat hieman ylellisempää luomuhoitoa silmänympärysiholle niin tämä on ehdottamasti etsimäsi tuote. Tuote säilyy 10 kk:tta avaamisen jälkeen.

Jälleenmyyjät löydät täältä.

Onko Ella Bachèn luomusarja teille tuttu?

Serum regard roll-on 15 ml, n. 45 €

Lopuksi pieni extra neljälle nopeimmalle! Neljä ensimmäiseksi tähän postaukseen kommentin ja toimivan sähköpostiosoitteensa jättänyttä palkitaan lahjakortilla, jolla saa kivan viiden euron alennuksen mistä tahansa Ella Bachèn tomaattituotteesta. (3 in 1 puhdistusvesi, heleyttävä vitamiinivoide, tomaattikasvovoide, piristävä silmänympärysseerumi, kaunistava helmiäiseliksiiri, actimix tai silottava kosteusvoide vartalolle) 

Tuote saatu maahantuojalta.






  1. Ella Bachè on minulle kokonaan kokeilematon sarja. En ole sattunut käymään edes sellaisella kosmetologilla, jolla se olisi käytössä. Tomaattivoiteesta olen kyllä kuullut, viimeksi luin kiinnostuneena sinun juttuasi siitä jokin aika sitten. Ei tuo seerumikaan hullumpi olisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse sain aikoinaan elämäni ensimmäisen kasvohoidon Ella Bachèn tuotteilla, joten niillä on ollut siitä lähtien tietty paikka elämässäni. Minusta on tosi mahtavaa, että Ellalta lyötyy myös luomusarja, monet eivät tästä ole tietoisia. Suosittelen sinulle lämpimästi sitä Actimixiä, se on meille ikääntyville ihmisille ihan loistava ihon kirkastaja! Harmi, ettet ole törmännyt EB:hen kosmetologeilla, tuotteita on tosi laajasti käytössä.

      Poista
  2. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, tosin hinnakkaalta sarjalta.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ihana pakkaus ja kyllä luomu sekä raikastava vaikutus kiinnostaa myös. :) Jos joskus raaskii niin tähän voisi satsata. Olisi kiva päästä Ella Bache-luomu hoitoonkin, pääsisi fiilistelemään näitä.

    ulpustiina@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoidot on kyllä hyvä tapa tutustua tuotteisiin, niissä kun yleensä käytetään useaa tuotetta, niin helposti aistii mikä voisi olla se "oma juttu". :)

      Poista
  4. Riitääkö tämän seerumin teho 56-vuotiaalle? Olen joskus käyttänyt Ella Bachen tomaattivoidetta ja pidin siitä. Olisi kiva saada näyte. Kiitos kuitenkin viestistä.
    "nainen58"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ella Bachèn Luomusarja on tarkoitettu kaikenikäisille. Koska tuotteet sisältävät paljon vitamiinejä, ne sopivat erittäin hyvin myös ikääntyvälle iholle. Tomaattivoide on ihana tuote!

      Poista
  5. En tainnut ehtiä, harmi :) Kuulostaa tosi hyvältä kuitenkin tämä tuote, mä tykkään virkistävistä sy-tuotteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselle tällaiset virkistävät tuotteet on ihan must aamuisin, nyt kun ikää alkaa tulla, niin yöksi saatan laittaa jotain "hoitavampaa".

      Poista
  6. Mua kans viehättää tuo punainen pakkaus ja muutenkin kuulostaa hyvältä, tässä iässä kun niitä napakoittavia sy-tuotteita olis hyvä käyttää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Napakoittavia, mutta myös kosteuttavia. En silti itse tykkään sellaisista kovin paksuista sy-voiteista, ehkä 20 vuoden päästä. :p

      Poista
  7. Hei,
    joku kyseli näytettä tästä luomuseerumista; siitä ei valitettavasti ole olemassa näytteitä, mutta kannattaa varata aika mihin tahansa EB-kasvohoitoon, ja ottaa lisäpalveluna virkistävä luomusilmänympäryshoito. :) Terv. Ella Bache-kosmetologi Tuusulasta

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives