Himalaya Herbals


Himalaya Herbalsin tuotteissa yhdistyy tehokkuus, turvallisuus ja hyvä hinta/laatusuhde. Sarja on pitkään ollut mm. lentoemäntien suosiossa, jotka ovat raahanneet voidetta mukanaan lentomatkoiltaan. Enää ei tarvitse lähteä kauas, sillä tuotteita saa Prismoista ja suurimmista S-Marketeista.

Itse sain PR-toimistolta testattavaksi kaksi tuotetta: Nourishing Skin Creamin ja Cocoa Butter Lip Balmin.


Nourishing Skin Cream sisältää mm. intialaista aloeta, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Ananaskirsikkaa ja intialaista kino-puuta, jotka suojaavat ihoa kuivalta ilmalta ja ilman saasteilta. Voidetta voi levittää koko vartalolle ja se soveltuu myös kasvoille, sekä kaulan iholle. 

Voiteen tuoksu on melko voimakas, mutta se on miellyttävän raikas. Tuoksu kuitenkin häviää iholta jonkun ajan kuluttua. Koostumus on kevyen voidemaista. Levittyy ja imeytyy hyvin iholle.

Olen testannut tätä pari kertaa meikin alle ja toimii moitteettomasti. Ei lähde rullautumaan. Jättää puolihimmeän pinnan. Olen käyttänyt myös kuiviin kyynerpäihin, joiden ihoa tämä on pehmittänyt loistavasti. Itse pidänkin tämän käytöstä eniten vartalon ihon kuivissa kohdissa. Otinkin ilolla vastaan tiedon, että tätä on tulossa jossain vaiheessa myyntiin myös isommassa pakkauksessa.

Tuotteen INCI-listassa toisena ainesosana heti veden jälkeen esiintyy kiistelty mineraaliöljy (Paraffinum liquidum), joka saattaa aiheuttaa toisille ihon tukkeutumista tai aknea. Tieteellistä julkaisua asiasta ei tietääkseni ole olemassa. Toisaalta tätä samaa mineraaliöljyä käytetään myös monien paljon kalliimpien voiteiden yhtenä ainesosana. Oma suhtautuminen aineeseen on neutraali. Esim. kosmetiikkapoliisi Paula Begoun luokittelee mineraaliöljyn hyväksi ainesosaksi.


Omaksi suosikikseni nousi Cocoa Butter Lip Balm, joka tuoksuu nimensä mukaisesti ihanasti kaakaolle. Tuotteen sisältämä kaakaovoi kosteuttaa ja pehmentää huulten ihoa. Rasvan koostumus on sopivan jämäkkää, eikä puikosta tule tuotetta liikaa kerralla huulille. Pysyy huulten pinnalla kauan ja pitää huulet pehmoisina. Itse vieroitin itseni huulirasva-addiktiosta jo vuosia sitten ja nykyään käytän huulirasvaa vain iltaisin. Aamulla on mukava herätä huulet pehmoisina.

Sana kulttituotteiden myynnistä Suomessa on selvästi kiirinyt ihmisten korviin, sillä ainakin oman kaupungin Prisman hylly ammotti viime kauppareissullani tyhjyyttään siltä kohdin, missä olisi pitänyt olla Nourishing Skin Creamia. 

Teitä varmaan kiinnostaakin, mitä nämä sitten maksavat. Tuotteiden hinta on sen verran pieni, että minun oli varmistettava, antoiko PR-toimisto minulle oikeat hintatiedot ja kyllähän ne ihan oikein olivat.

Oletteko ehtineet hakea omanne kaupan hyllystä?

Hinnat:

Cocoa Butter Lip Balm 4,5 g, 2,40 €
Nourishing Skin Cream 50 ml, 2,60 €

Tuotteet saatu blogin kautta.



  1. Tuotahan voisi käyttää kuivalle vartaloniholle surutta, kun hinta on tuota luokkaa. Kuulostaa tutustumisen arvoiselta tuotteelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni se tulossa oleva isompi purkki on 150 ml:ä, joten siitä sitä todella sitten riittää kropalle reilummin. Tosin koostumus on tosi riittoisaa ja tätä ei tarvi kuin vähän.

      Poista
  2. Yritin löytää näitä myös täältä Prismasta perjantaina, mutta eipä osunut silmiin. Tämän rantautuminen (ja hinta) on mainittu viimeaikoina aika monessa lehdessä - markkinointi on tehonnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse huomasin tämä Kauneus ja Terveys lehdessä, olisko sen ansiosta paikallisen Prisman hylly tyhjentynyt. ;)

      Poista
  3. Mulla on se toinen tuoksuversio huulirasvasta, olikohan se Aloe, se on myös ollut ihan huippuhyvä! Ihanaa että näin halvalla saa näin hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska tykästyin Cocoa Lip Balmiin, niin ajattelin, että voisi käydä hakemassa sen Aloenkin itselle. Näitähän on vielä olemassa se Antiseptic Cream, joka houkuttaisi myös. Varsinkin, kun kesä tulee ja ne itikan puremat sen myötä.

      Poista
  4. Itse en ole näitä ehtinyt vielä testilaatikostani korkkaamaan, mutta kiva kuulla positiivisia kokemuksia sulta! :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on vasta huulirasva testissä, ja on kyllä erinomainen! Ja mikä hinta, mäkään en meinannut silmiäni uskoa...

    VastaaPoista
  6. Luonnollisestikin kiinnostaa, voiteen tuoksu vaan saattaa olla taas se kynnyskysymys. Prismoissa harvemmin (kai) testereitä on, mut täytyy tsiikailla, kun pääsee käymään, että pääseekö kokeilemaan. Huulirasva voisi olla hyvä, jos ei ole liian kuiva. Mulla on Badgerin cocoa lip balm enkä oikein tiedä, että tykkäänkö sen kaakaon tuoksusta vai en. Mutta se aloe versio ehkä sit mulle. :) Huulirasvoja vaan tuppaa kertymään... Mä oon ihan ihastunut Labellon Vitamin shake (cranberry&raspberry) huulirasvaan, just sopivan kosteuttava (no ei ehkä oikein rohtuneille huulille) ja kostea ja antaa kivan kiillon ja pienen sävyn, oikein hyvä arkihuulikiilto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on aika mieto kaakaon tuoksu, koostumus on ehkä aavistuksen pehmeämpää kuin toisessa huulirasvasuosikissani Now Foodsissa. Kannattaa kuitenkin varmaan lähteä siitä Aloe-versiosta liikenteeseen. :)

      Poista
  7. Soveltuisikohan tuommoinen voide mun nassulle? Kokovartalokäyttöön puteli tuntuu tosi pieneltä... noin niinkuin tulevaa ajatellen, kun taloustilanne suosisi markettitavaraa ja iho ei tiedä mitä suosisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. Miksei sopisi, tosin kokeilemalla nää yleensä selviää. :) Ainakin tuossa on aloeta, joka rauhoittaa ihoa.

      Poista
    2. Jonkun muistan sanoneen, että aloe olisi myös yksi pahimmista (?) allergiaa aiheuttavista?!!

      Poista
    3. Tietääkseni aloe vera-allergia on tosi harvinaita, mutta sitten kun se on, niin on kyllä kunnon oireet. (kuivumista & kutinaa) :/ Oman mieheni atooppinen iho rakastaa aloe veraa sisältäviä tuotteita.

      Poista
  8. Herttinen kun onkin halpaa, mielenkiinto heräsi jo juttua lukiessa, mutta nyt se heräsi lisää =D

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives