Innovatiivinen Guerlain


Aamut ovat itselleni usein vaikeita, mutta muherääminen kannattaa ainakin silloin, kun pääset tapaamaan lehdistötilaisuuteen yhtä Guerlainin meikkitaitelijoista Josè Louis Yuvèta, joka liittyi Guerlainin tiimiin vuonna 2003. 

En osaa selittää, mutta tiedätte varmasti tunteen, kun ihminen on niin inspiroiva, että voisitte kuunnella häntä loputtomiin. Oikein voi tuntea, kuinka energiat lähtevät omassa kropassa liikkeelle. Hyvä fiilis säilyy pitkään. Olen päässyt blogin kautta käymään upeissa lehdistötilaisuuksissa, mutta harvemmin ne ovat yhtä intiimejä ja lämminhenkisiä. 

Tilaisuudessa Josè Louis esitteli kevään ja kesän 2014 Guerlainin uutuudet, sekä kertoi työstään Guerlainilla. Monelle meistä tulee Guerlainista ensimmäiseksi mieleen sana perinteinen, tämän Josè haluaisi muuttaa. Jos Guerlainia pitäisi kuvata yhdellä sanalla, se olisi innovatiivinen.

Josèn mielestä jokaisen naisen paras ystävä on huulipuna ja niitä pitäisikin omistaa neljää eri sävyä. Meikkipussista olisi hyvä löytyä romanttinen pinkki, naturelli beige, seksikäs ja intohimoinen punainen, sekä oranssi "femme fatale" erilaisiin fiiliksiin.

Josè Louis myös tiesi miten hurmata lehdistötilaisuuden naiset. Tietenkin tarjoilemalla pariisista tuotua suklaata.


Guerlainilta on kevään mittaan tulossa paljon uutuuksia. 

Terracotta-sarjaan tulee aurinkopuuterin ja meikkivoiteen yhdistelmä Joli Teint, jota löytyy peräti viidessä eri sävyssä. Kaikki meistä eivät pärjää ihonsa kanssa edes kesällä sävyttävillä päivävoiteilla vaan iho tarvitsee enemmän peittoa. En ole ehtinyt vielä kokeilemaan tätä kasvoille, mutta kädelle kokeiltaessa koostumus on tosi kevyttä, tasoittaa hyvin ja jättää hehkuvan pinnan. Tuoksuu miellyttävästi Tiare-kukalta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, lupaa luonnollisen ja lämpimän lopputuloksen. Suojakerroin spf 20. (tulette varmasti näkemään tämän kevään/kesän aikana myös kasvoilla)

Ècrin Sourcils sisältää neljä puuterista sävyä kulmakarvojen muotoiluun. Voit käyttää vain yhtä sävyä tai sulauttaa värejä yhteen. Neljäntenä sävynä korustusväri. Kaikki sävyjä voi käyttää kosteana tai kuivana.


 Suloisin uutuus on keräilykappale Mètèorites Bubble Blush. Sävyjä löytyy kaksi: kuvissa oleva Cherry ja Pink.Tuotteen koostumus on voidemaista, mutta iholle laitettaessa tuote muuttuu jauhemaisen tuotteen tuntuiseksi. Puna on helppokäyttöinen, sillä levitys onnistuu sormin. Olen itse ensin "töpötellyt" tuotetta suoraan pakkauksesta poskipäille, jonka jälkeen häivytellyt tuotteen sormin. Tuoksuu orvokille. 


Monen lukijanikin suosikiksi paljastunut La Petite Robe Noire saa glamourin seuralaisen La Petite Robe Noire Couturesta

Couturen alkutuoksussa mehukasta vadelmaa ja bergamotia. Sydäntuoksussa hurmaa ruusu. Tuoksun pohjalla sammal, tonka-papu, vetiver ja patsuli luovat tuoksuun syvyyttä. Tuoksuna tämä on hyvinkin erilainen kuin alkuperäinen LPRN. Tuoksu on kevyempi, pehmeämpi, lämpimämpi ja omasta mielestäni helpommin lähestyttävä. Tuoksuttelimme tätä lehdistötilaisuudessa ja tuoksu muuttuu hyvinkin paljon oman ihon ph:sta riippuen. Vierustoverillani tämä tuoksui iholla todella hedelmäiseltä, kun taas omalla ihollani esiin tuli enemmän puun sävyt ja tummuus. Pidin itse kovasti alkuperäisestä LPRN:stä, mutta Couture on aavistuksen verran enemmän omaan makuuni naisellisen pehmeytensä vuoksi.

Löytyykö Guerlainin valikoimista teidän suosikkituotteita?

Tuotteiden hinnat:

Terracotta Joli Teint 30 ml, 55,80 €
Ècrin Sourcils 4g, 50,40 €
Bubble Blush 44,40 €
La petite Robe noire Couture 30 ml, 69,60 €

Tuotteet saatu blogin kautta.







  1. Guerlainin brändissä on jotain ihanan ylellistä! Mua on jo pitkän aikaa kutkuttanut kokeilla sitä kultahippuja sisältävää meikinpohjustajaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja onhan se ylellinen.

      Se tuo kivasti hehkua, mutta jos haluaa tasoitusta ja hehkua meikin alle niin kannattaa valita Meteorites Base L`Orin sijaan. Makuasioita. ;)

      Poista
  2. Oi, tykkään Guerlainista niin hulluna! Tuotteet näyttävät aivan ihanilta. Kulmapaletti olisi mielenkiintoista testata ja tottakai poskipunakin. Guerlainin tuotteista ne ihanat tuoksut ovat kyllä vähintään puolet käyttökokemusta. Siihen voi vain hullaantua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Aika harvat meikit tuoksuu orvokille tai Tiare-kukille.

      Poista
    2. Piti muuten mainita vielä, että vaikka mua houkuttaa hulluna nuo poskipunat, oon semisti pettynyt tuohon pakkaukseen. Tulee Essencen meikit mieleen ja vaikka ne onkin kivoja, hintaero brändien välillä on niin iso, että Gerpalta pitäisi saada jotain överihienoa designia pakkauksen suhteen. :)

      Poista
  3. Oih, ihana postaus. Guerlain on yksi suosikeistani. Merkin nestemäinen eyeliner oli käytössäni vuosia. Se on pakattu ylelliseen lasipulloon.

    VastaaPoista
  4. Olen katsellut tuota Bubble Blushia hieman sillä silmällä, mielestäni se on todella hauska. Harmi vain, ettei hinta oikein ole sopiva budjetilleni. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Cherry on upea, voimakas pigmentti, mutta sillä saa tosi hempeänkin lookin. :)

      Poista
  5. Pidän itsekin Guerlainista kovasti! Kevään kokoelmasta houkuttelee erityisesti nuo Bubble Blush voidemaiset poskipunat :) Tuo kulmakarvojen muotoilupaletti kiinnostaa myös, joten jään malttamattomana odottelemaan kokemuksiasi tuotteista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bubble Blush on niin oma lemppari voidemainen poskipuna, joka ei kuitenkaan iholla enää olekaan voidemainen, loistavaa!

      Poista
  6. Voi Guerlain <3 Guerlain kuuluu kyllä mun ehdottomiin lempimerkkeihin, se on se merkki johon tartun kun kaipaan ihan oikeaa luksusta. Tuo Bubble blush vaikuttaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdotonta luksusta ja hyvää oloa arkipäiviin. ;)

      Poista
  7. Guerlain on minullekin todellinen luksusmerkki. Pakkaukset ovat huikean kauniita. Itse tuotteista ei ole kokemusta, koska hinta nyt vaan tulee vastaan. Mutta ehkä vielä joskus saan hankittua esim. huulipunan tai niitä ihania hohtokuulia. :)

    Hajuvesistä itseäni kiinnostaa juurikin nuo La Petite Robe Noire -sarjan tuoksut sekä L'Heure Bleue, jota nähtävästi saa Helsingin Stockalta (Turusta ei tietenkään löydy).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin joudun lähtemään Hki, jos Guerlainia himoitsen. Paikallisessa Emotionissa ei ole myynnissä. :(

      Poista
  8. La Petite Robe Noire <3. Tahtoisin niin kyllä tuoksuttaa uudenkin version! Luomivärien suhteen mulla oli yksi Guerlainin paletti, mutta se lähti uuteen kotiin vähän käytettynä. Pari poskipunaa sen sijaan löytyvät jemmoistani edelleen, sillä en vain ole valmis niistä luopumaan.

    Merkkinä vaihkeahkon saatavuuden ja yleisen hinnakkuuden vuoksi vähän kaukainen, mutta alennusmyyntihaukka minussa hyökkää aina jos alepöydästä löytyy Guerlainin tuotteita. Ehkä vielä joskus saan ne helmetkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guerlainin huulipunat on yksiä omia suosikkeja, ehdottomasti hintansa arvoisia. :)

      Poista
  9. Ooooh, Guerlain. Rakastan rakastan rakastan. Mielestäni brändi on nimenomaan perinteinen, mutta sellaisella ihanalla tavalla. Kuvittelen Guerlainin tuoksut (joihin suhtaudun intohimoisesti) ja kosmetiikan pariisilaisen isoäidin kampauspöydälle helmien ja neilikoiden joukkoon.

    Jos minulla on varaa ostaa uusi parfyymi keväällä, on L'Heure Bleue vahva kisaaja. Se on minulle epätyypillisen feminiininen, mutta ah niin ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin löytää Guerlainilta kesäksi sitruksisen suosikin, mutta siitä lisää myöhemmin keväällä. ;) L`Heure Bleueta pitää käydä nuuhkaisemassa seuraavalla Hki:n reissulla. :)

      Poista
  10. Toi Bubble Blush pitää käydä testaamassa, vaikutta tosi mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Itse en ole aikaisemmin hirveästi innostunut voidemaisista poskipunista, mutta tämä yllättää muuttamalla koostumuksen jauhemaisemmaksi iholla, juuri siksi niin loistava!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives