Pink Pink!


Olen varmaan hieman outo, mutta kevään tulo saa joka vuosi minut kaivaamaan kaikki värikkäät huulipunat esiin. Kevyt päivetys ja kirkas puna, kas kummaa, näytät välittömästi levänneeltä ja raikkaalta. Tosin kirkkaat punat toimivat myös hieman kalpeammankin ihon kanssa, kuten kohta saatte huomata. 

Sain jokin aika sitten PR-toimistolta testiin Elizabeth Ardenin meikkituotteita, jotka ovat jääneet itselleni jostain syystä hieman etäisiksi, vaikka brändin Eight Hour Cream on yksi lempituotteitani. Tartuinkin innolla tuumasta toimeen tutustuakseni sarjan värikosmetiikkaan.


Beautiful Color Moisturizing Lipstick on erittäin hoitava ja kosteuttava huulipuna. Punassa on runsas pigmentti ja se levittyy pehmeästi huulille. Ainutlaatuisen värin luvataan kestävän huulilla jopa 12 tuntia haalistumatta ja kerääntymättä huulien uurteisiin. Plussaa myös siitä, että puna hoitaa huulia, saaden ne tuntumaan pehmeämmiltä. Sisältää mm. karitevoita, sekä A-, C,- ja E-vitamiinia. Puna on pakattu tuttuun Elizabeth Ardenin "Red Door" -design pakkaukseen. Sävyjä löytyy peräti 24 erilaista, joita on kolmea tyyppiä: cream, shimmer ja pearl. 

Pink Pink on kylmän shimmerinen jopa metallinenhohtoinen pinkki puna. Pidin ihan mielettömästi tämän täyteläisestä koostumuksesta, joka pysyi pitkään, en tiedä kestikö ihan 12 tuntia, mutta useita tunteja kuitenkin, eikä häipynyt huulilta edes pastaa syödessä. Kiinnitin myös huomiota siihen, kuinka vähän tätä jäi espressokupin reunaan kiinni. Ei saanut silti huulia tuntumaan kuivilta, mitä tunnetta inhoan joissain punissa. 


Pohjan meikkiin tein myös testiin saamallani Elizabeth Ardenin Flawless Finish Perfectly Nude SPF 15 -meikkivoiteella. Koska ihoni on melko vaalea, käytin sävyä Linen 01, joka on sävyltään hieman keltaiseen taittava vaalea. Sävy sulautui omaan ihoon täydellisesti. 

Flawless Finish on kevyt ja hengittävä meikkivoide, joka lupaa antaa iholle kaunista, kestävää ja luonnollista heleyttä. Lupaa häivyttää suurentuneita ihohuokosia, värimuutoksia ja ihon pieniä virheitä. Kosteuttaviin ainesosiin yhdistetyt kasvipohjaiset väripigmentit tekevät meikkivoiteesta luonnollisen ja edes kerrostamalla tästä ei saa liian raskaan oloista. Johanneksenleipäpuun siemenuute sitoo ihoon kosteutta ja saa ihon tuntumaan ja näyttämään kosteutetulta, sekä heleältä. Ikääntyvä iho kiittää myös tuotteen sisältämistä C- ja E-vitamiineista, jotka suojaavat ihoa ikääntymisen merkeiltä. Heleyttävät mineraalikiteet antavat kuulautta ja häivyttävät pieniä juonteita. Sopii kaikille ihotyypeille.

Koin tämän sopivan todella hyvin omalle pintakuivalle iholle, sillä tämä sulautui yksittäisistä kuivista kohdista huolimatta tosi kauniisti ihoon. Jätti ohuen heleän pinnan, mutta peitti silti kevyesti punakkuutta nenänpielistä. Plussaa annan myös siitä, että meikkivoide pysyi loistavasti. Itseasiassa minusta meikkivoide oli iholla parhaimmillaan vasta muutaman tunnin jälkeen.


Kun puna on kirkas, silmiin riittää mielestäni vaikkapa vain pelkkä paksu kerros ripsiväriä.

Mitäs sanotte onko Pink Pink liian pink?

Suositushinnat:

Beautiful Color Moisturizing Lipstick 3,5g, 31€
Fawless Finish Perfectly Nude SPF 15 30ml, 47€

Tuotteita myy mm. Stockmann-tavaratalot.

Kuvissa näkyvät tuotteet saatu blogin kautta.







  1. Ei ainakaan sulla yhtään liian pinkki vaan upean keväinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätin itsenikin pitämällä tästä tosi paljon, vaikka on vielä metallinhohtoinen puna, tosin se luo tosi kivasti siihen erilaisia vivahteita, eikä näytä tylsältä. :)

      Poista
  2. Ei ole liian pinkki! Näyttää tosi kivalta.

    Mulla on keväisin ihan sama, tekee mieli käyttää paljon ihanan kirkkaita huulipunia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, etten ole ainoa. Monet kun tuntuu kaivavan nyt ne nudet esiin, mä taas katselen niitä vähän sillain, että naah. Heinäkuussa yleensä lämpenen sitten niistäkin. :D

      Poista
  3. Ei tosiaankaan ole liian pinkki, näyttää tosi hyvältä sulla! Ja tuo meikkipohja näyttää sekin tosi hyvältä, samettiselta muttei kuivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä ihastuin tuohon meikkipohjaan, se on tosi tasainen heti, eikä jää jumiin uurteisiin. Kun aikaa kuluu joku 3-4 tuntia, se näyttää ihan mielettömältä hyvältä. Eikä mulla toki ole mitään sitä vastaan, että meikkipohja paranee "vanhetessaan". ;)

      Poista
  4. Ihanan keväinen huulipuna! Mullekin iskee keväisin pinkit sävyt :) Täytyy varmaan jossain vaiheessa kokeilla tuota meikkivoidetta, jos se ei kerran helposti kasaannu pintajuonteisiin. Muutenkin upean kuulas ja luonnollinen meikki sinulla tuossa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, sen ominaisuus nimeomaan tuo, että se häivyttää juonteita.

      Poista
  5. Hei ihan superihana huulipuna!! Tajusin tässä, että vaikka mun huulipunakokoelma on melko ;) suuri, en omista mitään tuollaista metallinhohtoista sävyä! Lisäksi hylsykin on kaunis. Saatan joutua ostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä usko, sullako muka ei olisi metallinhohtoista punaa?!? :D

      Poista
    2. Ihan for real!! Ainoa ihan vähän metallinhohtoinen on oranssi Ri-Ri-punani, mutta se on ainoa! Aivan järkyttävä aukko huulipunavalikoimissani selkeästi. Pitää. Paikata. :D

      Poista
  6. Ei todellakaan ole liian pinkki! ;-) Hyvältä näyttää. Ja hitsi, että toi meikkipohja näyttää upealta, todella kaunis! Nyt alkoi tehdä mieli kokeilla sitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin meikkipohjaan totaalisesti! Eihän se mitään tosi isoja virheitä peitä, mutta itselle helposti tulevaa punakkuutta ja pikku virheitä. Parasta on se, että ei jämähdä niihin pintakuiviin kohtiin. Isompiin näppyihin heitän sitten tuttuun tapaan peitoksi MF:N Eracea, ei ole sen voittanutta. :D

      Poista
  7. Onpa kaunis huulipuna ja ihanan näköinen iho! En ole koskaan tutkinut Ardenin meikkituotteita, mutta voisi seuraavalla kerralla pysähtyä hyllylle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut minäkään! Jotenkin olen aina mieltänyt Ardenin ihonhoitobrändiksi, kunnes PR-toimistosta vinkattiin, että niiltä on tullut tällainen uusi puna ja meikkivoide jokin aika sitten. Itselle ihan uutta on aina jännä testailla. Näiden kahden tuotteen perusteella koin, että ovat tosi laadukkaita.

      Poista
  8. Pink pink on juuri sopivan pinkki! Sopii sulle tosi kauniisti! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli vähän sut tästä mieleen. Mistäköhän syystä?!? ;)

      Poista
  9. Erityisesti tuo meikkipohja herätti kiinnostukseni. Näyttää aivan upealta! T. täydellisen meikkipohjan ikuinen metsästäjä :D

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä ollut oma lemppari siitä lähtien kun aloin testaamaan. Tekee ihan mielettömän kauniin pinnan ja paranee vain iholla ollessa.

      Poista
  10. Voi, taas uusi meikkipohjaehdokas kokeiltavaksi! Mä en vaan voi itselleni mitään, pakko metsästää aina uusia hyviä meikkivoiteita... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sama riippuvuus, multa löytyy meikkipohjia varmaan yhtä paljon kuin luomivärejä... Se on aika paha. :D Tosin nyt aletaan kyllä olemaan tosi lähellä täydellistä, mikä parasta, en olisi itse tarttunut tähän ikinä, jos en olisi saanut sattumalta tätä testattavaksi. Aivan ihana meikkivoide!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives