Super Aqua-Crème – Ylellistä kosteutusta iholle


Kaunis sininen lasipurkki eksyi omiin kosmetiikkakätköihini goodie bagin kautta talvella. Minulla oli talven aikana aika paljon muita ihonhoitotuotteita testattavana ja tämä saikin rauhassa odotella vuoroaan. Jos olen rehellinen, taisin pihistellä tätä ihan tietoisesti. Reilu pari viikkoa sitten minulle tuli fiilis, että nyt on se hetki, kun purkin kansi napsahtaa auki. Guerlainin tuotteen olleessa kyseessä odotukseni olivat tietenkin suuret. Toisaalta, jos voide liikkuu yli sadan euron hintaluokassa, siltä onkin kai lupa odottaa jotain.


Super Aqua-Crème lupaa olla optimaalisesti kosteuttava päivävoide, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa päivän aikana. Se suojaa ihoa ulkoapäin tulevia rasituksia vastaan. Rauhoittaa tressaantunutta ihoa. Voide sopii kaikille +20 -vuotiaille ja se on loistava ensimmäisten ryppyjen ilmaantuessa kasvoille. Miten voide sitten vaikuttaa? Se puhdistaa ihossa olevaa vettä. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkään. Kirkastaa ihoa ja tekee siitä joustavan. Uudistaa ihoa ja tasoittaa pieniä juonteita. Suojaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä vastustuskykyisemmän. Tuotteen sisältämä valkea mänty-uute rauhoittaa ihoa ja shea-uute ravitsee, suojaa, sekä vahvistaa. Tuotetta käytetään aamuisin puhdistetulle iholle.


Super Aqua-Crème on pakattu paksuun, ylellisen painavaan sinisen virtaviivaiseen lasipurkkiin. Mukana tulee spaatteli, jolla voidetta on hygieenisempi ottaa purkista kuin paljaalla sormella. Tuoksu on miedon guerlanmainen eli kukkainen. Tämän kyllä tunnistaa tuoksusta Guerlainin tuotteeksi. Itse olen käyttänyt tätä reilun parin viikon ajan sekä öisin, että päivisin. Oma pintakuiva iho imaisee paksuhkon, mutta raikkaan tuntuisen voiteen hetkessä sisuksiinsa. Pienet kuivat kohdat kasvoista poistuvat välittömästi ja tasaiselle iholle on ilo levittää meikki. Voide ei rullaudu meikin alla ja meikin voi levittää heti levityksen jälkeen, sillä tuote imeytyy nopeasti. Voiteestahan on olemassa yöksi myös oma versio, mutta minusta tämä sopii melko paksun koostumuksensa vuoksi myös yövoiteena käytettäväksi. Alle öisin olen laittanut kosteuttavan Azulène-tehoampullin ja sitten levittänyt Aqua-Crèmen päälle. Aamuisin iho on ollut mielettömän pehmoinen ja sileä. Kahden viikon aikana ihon pintakuivuus on helpottanut huomattavasti. 

Voi olla, että kesällä tämä on itselleni liian paksu päiväkäyttöön, mutta yökäytössä tämä on silloinkin oiva. Todella miellyttävä uusi tuttavuus, jota suosittelen kuivalle ja pintakuivuudesta kärsivälle iholle lämpimästi.

Hinta:
Super Aqua-Crème 50ml, 115,40€

Tuotetta myyvät mm. Stockmann ja Sokos.

Tuote saatu goodie bagista.



  1. Sain tästä pari testeripussia ja parin käyttökerran jälkeen kokemus on sama kuin sinulla - todella miellyttävä voide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös sulla vielä ollut hieman rasvoittuva iho? Tosi mahtavaa kuulla, että tämä sopii muillekin ihotyypeille!

      Poista
    2. Iho on juu rasvoittuva ja epäpuhdas. Tuntui sopivan silti minullekin tosiaan. :)

      Poista
    3. Niin mä muistelinkin. Tästä on mun mielessä olemassa vielä joku geeliversiokin? En ole varma myydäänkö Suomessakin, kun en ole Stockalla hetkeen katsellut sillä silmällä. ;)

      Poista
  2. Mulla on saman sarjan silmienympärysseerumi ja se on kyllä tosi hyvä. :)

    VastaaPoista
  3. Huh minkä hintainen :) Itse en ole Guerlainin ominaistuoksuun kovin ihastunut, mutta monet tuntuvat tykkäävän. Pakkauksien ulkonäkö on kiva, jotenkin sellaisia megakosteuttavan näköisiäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guerlainin ihonhoitotuotteiden tuoksu kyllä jakaa mielipiteitä. Itse pidän, siinä on jotain ylellistä ja turvallista. :)

      Poista
  4. Huh, aika tiukka hinta tosiaan! Täytyykin käydä kysymässä josko tästä saisi testeriä, kuulostaa aivan jumalaiselta tuotteelta. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, mutta todella riittoisaa. Pyydä ihmeessä muutama näyte, niin saat tuntumaa. Mutta en vastaa siitä, jos haluat isommankin purkin. ;)

      Poista
  5. Jos voisin, käyttäisin vain näitä ylellisentuoksuisia ja koostumukseltaan ihania voiteita! Myös purkilla on väliä, lasi antaa ihan eri viestin kuin muovi.

    Mutta ei, palaan takaisin ruusu- ja tomaattivoiteiden äärelle. Onneksi tehoja löytyy niistäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tomaattivoidehan on jo ylellisyysvoide, ainakin mun mielestä. ;) Koostumuksesta sen jo huomaa.

      Jotain taikaa tässä on, sillä iho näyttää ihan super-hyvältä, vaikka hirveä tressi ja ahdistus päällä muuten tällä hetkellä.

      Poista
  6. Kuulostaa hyvältä, mutta hinta on aivan liikaa. Se näyte pitäisi kyllä kokeilla ensin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kalliimmista voiteista tarvii ensin aina näyte, että "uskaltaa" ostaa koko purkin. Ainakin itse olen aina pyytänyt ensin näytteen, mistä testata.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives