Ihmevoide – Mòa the Green Balm


Olin aiemmin törmännyt parissa blogissa tähän hempeän vaaleanvihreään ihmevoiteeseen. Pieni skeptikko minussa nosti välittömästi päätään: voiko voide oikeasti olla niin hyvä? Varsinkin, kun tuotteen hinta kerrottuihin tehoihin nähden on käsittämättömän pieni. Edullisen hinnan lisäksi Mòa the Green Balm sopii vegetaristeille ja on 100 % luonnollinen. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein. Se ei sisällä alkoholia, hajusteita, parabeeneja, keintotekoisia säilöntäaineita, kemikaaleja tai lanoliinia. 

Voide sen sijaan sisältää siankärsämöä, jonka parantavat vaikutukset on tunnettu kautta vuosisatojen. Lisänä kookosöljyä, manteliöljyä, mehiläisvahaa, sekä soijapapuöljyä, jotka pehmentävät, kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Voide sopii vauvasta vaariin ja myös iho-ongelmaisille kuten atopiasta ja psoriaksiksesta kärsiville.


Mihin monitoimivoidetta voi sitten käyttää?

- kuivalle ja kutiavalla iholle pikaisena helpotuksena
- hyttysen puremiin
- rohtuneisiin nenänpieliin
- kuiviin kynsinauhoihin
- uusien tatuointien ja lävistysten hoitoon
- kuiviin hiuslatvoihin ennen shampoopesua
- vartalon kuiviin kohtiin, kuten kyynerpäihin, polviin ja kantapäihin
- naarmuihin
- pieniin palovammoihin
- rauhoittamaan ihoa ihokarvojen poiston jälkeen
- äideille nännivoiteena
- ehkäisemään rakkoja
- meikinpoistoon


Miltä se tuntui?

Mòa on pakattu symppikseen pahviseen pakkaukseen, josta sinua pahvisen pakkauksen kannen avattuasi tervehtii hauskaa Boo! -teksti. Kieltämättä sai ainakin minut hieman hymyilemään. Tuote itse on pakattu muoviseen vihreä-valkoiseen purkkiin. 

Voide on kauniin vaaleanvihreää ja siinä on melko voimakas yrttinen tuoksu. Luulen, että se tulee siankärsämöstä, koska olen haistavinani samaa voimakasta "kirpeyttä". Tuoksu kuitenkin laimenee aika pian levityksen jälkeen. Voide on jämäkkää, mutta se "sulaa" iholla ja muuttuu liukkaaksi, jolloin sitä on helppo levittää. Ei imeydy ihoon kovinkaan nopeasti, mutta se ei varmaan ole tarkoituskaan.

Toimiko?

Otin voiteen uhriksi talven aikana todella kärsineet kynsinauhani. Voitelin illalla kauttaaltaan rutikuivat kynsinauhani voiteella ja lisäsin päälle käsivoiteen. Jo ensimmäisen yön jälkeen kynsinauhat näyttivät aivan eriltä. Toisen yön jälkeen ero oli vielä huomattavampi. Joten todellakin toimi! Kesällä aion kokeilla tätä ehdottomasti hyttysten puremiin, joista saan yleensä ihan kamalan isot kutisevat paukurat. Toivotaan, että tällä helpottaa. Voisin kuvitella, että tämä olisi jokaisen kesämökkiläisen luottotuote läpi kesän, koska voide käy niin moneen tarkoitukseen, että se on mukava olla aina käsillä.

Mòa the Green Balmia maahantuo OrganicYou ja voidetta on saatavana kahta eri kokoa näppärä 15ml:n purkki käsilaukkuun ja tehokäyttöön 50ml:n purkki. Tuotetta voi tilata kätevästi suoraan maahantuojan omasta verkkokaupasta täältä.

Onko Mòa löytänyt tiensä teidän laukkuunne?

Hinnat:

Mòa the Green Balm 15ml, 7,90€
Mòa the Green Balm 50ml, 14,90€

Ainesosat/INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycine Soja (Soy Bean) Oil, Cera Alba (Beeswax), Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Aqua Purificata (Water), Melaleuca Alternifolia Leaf (Tea Tree) Oil, Chlorophyll, Aroma, Limonene*. 


Tuote saatu testattavaksi maahantuojalta.





  1. En tulisi toimeen ilman tätä! Olen hoitanut tällä kynsinauhoja, rohtuneet huulet, nuhan karhentaman nenän ja paljon muuta. Aivan mahtava tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auttoi tosi nopsaan kyllä omiin kynsinauhoihin. Tää on itselleni sellainen EA:n Eight Hour Creamiin verrattava tuote.

      Poista
  2. Mun kuiville kynsinauhoille tästä ei ole ollut apua, mutta täytyy kokeilla noihin muihin käyttötarkoituksiin.

    VastaaPoista
  3. Siis tämä tuote on aivan uskomaton. Talvella mun ihon väri oli todella epätasainen. Aina kun katsoin meikittä peiliin, takaisin tuijotti kummallinen laikkunaama. Sitten otin kaapissani pitkään käyttämättömänä pyörineen Móan käyttöön monen muun voidekokeilun jälkeen. Ihme kyllä, jo parin käyttökerran jälkeen iho näytti paljon tasaisemmalta. Ihan käsittämätön juttu!

    VastaaPoista
  4. Olen kokeillut, mutta en tykästynyt. Monikäyttöinen joo, mutta silti ei jotenkin sovellu mihinkään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D

      Mä tykästyin tähän, koska on kuin EA:n Eight Hour Cream, voi käyttää vähän kaikkeen.

      Poista
  5. Mielenkiintoista, tässähän olisi yksi rasva (koko kesäksi) kaikkiin tilanteisiin :) luonnonskosmetiikan suurkuluttajana nämä tuotteet kiinnostaa kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tää on luonnonkosmetiikan Eight Hour Cream. ;)

      Poista
  6. Minulle tuli heti mieleen - ihan niin kuin nähtävästi sinullekin - tuo EA:n Eight Hour Cream, joka on ollut luottovoiteeni jo ties kuinka kauan. Hinnan takia olen sitä matkoilta yleensä hamstrannut. Mutta kun näin tuon hinnan, millä tätä myydään, lienee pakko kokeilla. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vielä aluksi kokeilla tuo pieni purkki, jos yrttinen tuoksu ei miellytäkään. Sillä on tosi riittoisaa ja pienikin riittää pitkään. Tosin eihän EA:n tuoksukaan sieltä miellyttävimmästä päästä ole. ;D

      Poista
    2. Minusta Móa the Green Balmissa on ihana tuoksu! Tuoksu ei mielestäni ole kovin vahva ja esimerkiksi tuoksuyliherkkä äitini käyttää tuotetta ilomielin. :) Mieto ja raikas teepuuöljyn tuoksu.

      Poista
  7. Koostumuksen (ja miksei käyttötarkoituksienkin) puolesta voisi sanoa myös että luonnonkosmetiikan vaseliini tai Bepanthen. :)

    VastaaPoista
  8. Himotuslistalla on, kiva olisi löytää Bepanthenin tilalle joku luonnonkosmetiikkaversio joka oikeasti myös toimisi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata tämä ehdottomasti, jos vaikka olisi mieleesi.

      Poista
  9. Oletko kokeillut voidetta meikinpoistoon? Riittäisikö se pelkästään kevyen meikin poistamiseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna mä testaan tätä asiaa tarkemmin tänään. Raportoin asiasta tarkemmin huomenna, kun olen käynyt illalla kasvopesulla. ;) Sisältää öljyjä, joten takuulla lähtee paksumpikin meikki. Muslin-liinan tyylistä kannattaa käyttää lisänä, koska ei öljyisenä välttämättä liukene veteen.

      Poista
    2. No niin, anteeksi, että vastaus "vähän" kesti. Testasin parina iltana. Tämä poistaa helposti kevyen meikin, mutta tarvitsee seurakseen ehdottomasti avukseen puhdistusliinan tai sienen, sillä öljyhän ei liukene veteen, joten jättää ihon pintaan ilman apuvälinetta "kalvon". Jollekin tosi kuivaihoiselle tuo voi olla hyvä asia. Liinan tai sienen kanssa loppupuhdistus kasvovedellä niin hyvin toimii, eikä kuivata!

      Poista
    3. Kiitos vastauksesra Jonna! Olin vähän malttamaton ja tilasin voiteen. Otin puhdistuspaketin, jossa mukana tuli bambupyyhe. Kylläpä oli ihana! Pitää ommella bambusta muutama lisäpyyhe, jotta voi laittaa niitä pyykkikoneeseen. Onneksi tilasin muutaman pikkupurkinkin. Tämä on mahtava tuliainen. Kävin tänään ystäväni luona rentoutumassa infrasaunassa. Testailtiin ihanuutta. Rasvattiin jopa hänen miehensä kynsinauhat =D

      Poista
    4. Ihan mahtava idea tuo tuliaisjuttu, ei tullut edes itselle mieleen! Tuoksu ei ainakaan ole liian naisellinen, joten menee hyvin miehelläkin. :D Kiva, jos tykkäsit tuotteesta. :)

      Poista
  10. Tarviipa mennä kattomaan onko mulla tuo purnukka tuolla vessan kaapissa ja jos on niin en ole ees kokeillu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mee ihmeessä ja äkkiä! ;)

      Poista
    2. Jee, siellä se nökötti :D
      livboxista vissiin joskus tullu pikkuruinen purnukka. Sivelenkin tätä heti kun oon saanu lakat kodikseen niin oikeen käden tosi kuiville kynsinauhoille.
      Kiitos sulle, koska ilman sua tää ois varmaan jäänyt unholaan :)

      Poista
  11. Haa, tämähän voisi olla kokeilemisen arvoinen! Täytyy laittaa korvan taakse, olisi kyllä mielenkiintoista testata tätä mökillä hyttysten pistoksiin, niitä kun siellä kesällä valitettavasti riittää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos niiden pirulaisten puremiin auttaa, niin lupaan palata tämän tiimoilta syksyllä asiaan. ;) Olen itse tosi allerginen hyttysten pistoille, niin odotan nyt sitten innolla ensimmäistä paukamaa. :p

      Poista
  12. Ah, tää on ihan parhautta!! Ostin tän jo viime syksynä, ja tää on ihan aarre! Korvasi mun käytössä kaikki Bepanthenit sun muut, tää on todellinen pelastaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistinkin, että näin tän joskus sun blogissa. Mä en ole ollut ikinä Bepanthen-koukussa, mutta EA-koukussa kylläkin, tästä tuli hyvä edullinen kilpailija. ;)

      Poista
  13. Pakko todeta että kysehän on Siankärsämöstä, ei Siankärsämästä.
    t. pilkku ja me sen kimpussa

    VastaaPoista
  14. Mä oon käyttänyt tätä nyt kaksi purkkia. Aivan täydellinen tuote!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, oot sitten vähän konkarimpi käyttäjä! ;)

      Poista
  15. Mä sain Moaa Livboxista jo pitkä aika sitten, mutta mun on pakko sanoa, etten ole vielä hiffannut sen mahtavuutta. Mulla on psoriasis kyynärpäissä ja yritin tätä kovasti niihin käyttää, mutta jotenkin sitten se vain jäi. Ehkä pitäisi nyt yrittää uusiksi, jotta pääsisin minäkin tähän mahtavuuteen sisälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, mutta eihän kaikki välttämättä kaikilla toimi. Toivottavasti löydät kuitenkin jonkun käyttötarkoituksen. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives