Jurlique Calendula Redness Rescue


Jurliquen Rosewater Balancing Mist on kuulunut pitkään "vakiovarustukseeni", joten olinkin iloinen, kun Jurliquen maahantuoja otti minuun yhteyttä ja kysyi haluaisinko testata keväällä ilmestynyttä Jurliquen Calendula Redness Rescue -sarjaa. Olenhan usein valittanut ihoni olevan herkkä pintakuiva sekaiho, joka punoittaa, sekä ärtyy helposti. Maahantuoja kertoikin minulle, että uusi sarja on tehty juurikin herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. 

Tuotteiden sisältämät kasvi-ainesosat tuotetaan brändin omilla biodynaamisilla viljelmillä, jonka ansiosta Jurlique voi taata, että tuotteisiin käytettyjen kasvien hoitamiseen ei ole käytetty synteettisiä kemikaaleja.

Tuotteet ovat tehty virkistämään, rauhoittamaan ja parantamaan herkkää ihoa. Tehon tuotteisiin tuo Jurliquen oma Comfort Complex -yhdiste, joka sisältää mm. kurkun ja kamomillan herkkää ihoa hoitavia ominaisuuksia.


SOOTHING CLEANSING LOTION 200 ML

Soothing Cleansing Lotion ei kuulu uuteen Calendula-sarjaan, mutta sain sen testipaketin mukana, jotta voisin testijakson aikana hoitaa ihoani kokonaisvaltaisesti Jurliquen tuotteilla. 

SCL on hellävarainen ja rahoittava puhdistusmaito herkälle iholle. Lupaa poistaa epäpuhtauksia, jättäen ihon raikkaaksi ja puhtaaksi. Raaka-aineina on käytetty perinteisiä kiinalaisia yrttejä, kuten rusojuurta ja Sichuanin pippurimarjaa, jotka rauhoittavat ja tasapainottavat herkkää ihoa. Saflorin siemenöljy ja mehiläisvaha kosteuttavat ja pehmentävät. Aloe vera taas rauhoittaa.

Puhdistusmaito on pakattu kätevään muoviseen pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella sopiva määrä. Ennen käyttöä tuotetta on hyvä ravistaa kunnolla. Annostellaan pieni määrä sormenpäihin ja hierotaan pehmeästi koko kasvojen alueelle, kaulalle ja decolteelle. Tämän jälkeen tuote pyyhitään pois kasvoilta kostealla vanulapulla ja vielä lopuksi kasvot huuhdellaan viileällä vedellä. Jos meikkiä on enemmän, puhdistus kannattaa toistaa.

Kevyt maitomainen emulsio tuntuu iholla raikkaalta ja se levittyy iholle miellyttävästi. Tuoksu on miedon yrttinen. Poistaa hyvin kevyen meikin, paksumpaan meikkiin tarvitsin toisen puhdistuskerran. Jättää ihon pehmeäksi, eikä kiristävää tunnetta synny. Hyvä puhdistaja kuivalle ja pintakuivalle iholle.


CALENDULA REDNESS RESCUE CALMING MIST 100 ML

Calming Mist kasvosuihke lupaa helliä ihoa ja palauttaa iholle kosteuden ja kirkkauden. Sisältää mm. aloe-, pellavansiemen-, kehäkukka-, rohtosalkoruusu-, punahattu- ja kamomillauutteita, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. Kurkun tuoksu tuo tuotteeseen raikkautta.

Tekisi mieli vain sanoa, että IHANA, mutta sanotaan nyt muutakin. Kasvosuihke tuoksuu raikkaalle kurkulle. Se on pakattu lasiseen paksuun pulloon, mikä ei tällaiselle mämmikouralle ole välttämättä hyvä asia, mutta luulen, että luonnontuotteiden säilyvyyden kannalta lasiin pakkaaminen on ainoa vaihtoehto. Rauhoittaa ja virkistää ihoa. Hienon suihkeen ansiosta tätä voi myös suihkauttaa meikin päälle. Luulen, että kasvovesiä välttelevälle tällainen suihketuote on loistava. Ei tarvitse kaivaa niitä vanulappuja esiin. Minusta tämä on virkistävyytensä vuoksi ehdoton must-tuote kesäksi käsilaukkuun tai rantakassiin, josta sitä voi suihkia päivän mittaan kasvoille. Samalla iho saa virkistystä ja kosteutta. Teki omasta ihosta pehmoisen ja rauhoitti puhdistuksen jälkeistä punakkuutta ihossa.


CALENDULA REDNESS RESCUE RESTORATIVE TREATMENT SERUM 30 ML

Tehokkaan geelimäisen tiivisteen muodossa oleva seerumi sisältää samaa Comfort-Complex yhdistettä, mitä muutkin Calendula-sarjan tuotteet. Lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Seerumi on geelimäistä ja sävyltään vaalean hunajan väristä. Tuoksuu kurkulle ja miedosti kehäkukalle. Seerumi on pakattu lasiseen pulloon, josta sitä on helppo annostella pumpun avulla. Koostumus on todella mieluinen. Seerumi imeytyy ihoon hetkessä ja jättää matan sileän pinnan. Loistava vaikka yksinään meikin alle etenkin kesällä, jos ihosi ei vaadi isompaa kosteutusta. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä silikonista liukasta lopputulosta, joka on seerumien kanssa ollut joskus ongelmana. 


CALENDULA REDNESS RESCUE SOOTHING MOISTURISING CREAM 40 ML

Silottava kosteusvoide lupaa helliä ja kosteuttaa ihoa. Sisältää runsaasti rasvahappoja sisältäviä iltahelokki-, macadamia-, ruusunmarja- ja avokadoöljyjä.

Voide nousi nopeasti ehkä suurimmaksi suosikikseni. Se on koostumukseltaan melko paksua ja sitä joutuu "työstämään" iholle hetken, jonka jälkeen se on imeytynyt täysin. Jättää puolimatan pinnan. Iho tuntuu välittömästi tosi hyvin kosteutetulta, pehmoiselta ja selvästi rauhoittuneelta. Omalle pintakuivalle iholleni tämä sopi loistavasti meikin alle. Testasin alle niin nestemäiset meikkivoiteet, kuin BB- ja CC-voiteetkin, mikään ei lähtenyt rullautumaan. Ihana tuote, johon jää koukkuun. Suosittelen voidetta pintakuivalle, ärtyneelle ja kuivalle iholle.

Kahden viikon testijakso tuotteista osui juuri siihen ajankohtaan, kun minulle puski tressiä monelta taholta päälle. Ihoni tietenkin reagoi epäpuhtauksilla. Jurlique-kuurin aikana iho rauhoittui selvästi ja suosittelenkin Calendula-tuotteita lämpimästi kaikille herkkäihoisille, mutta Calming Mistiä aivan kaikille ihotyypistä riippumatta. Hinnat tuotteesta riippuen n. 36-60 euroa.

Jurliquen jälleenmyyjät löydät täältä. Tuotteita voi tilata myös verkosta mm. seuraavista kaupoista: candyshop.fi, naturelle.fi ja kikas.fi

Onko teillä kokemusta Jurliquen tuotteista?

Kuvissa olevat tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta.



  1. Kuulostaapa hyvältä! Ja kauniit pakkaukset on vaan plussaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että värimaailma saattaisi purra suhun. ;)

      Poista
    2. Hih! Ja tietysti tuo tuotesarjan kohderyhmäkin osuu aika lähelle. :)

      Poista
    3. Mä luulen, että tuo kasvosuihke voisi olla ihan loistava sun iholle.

      Poista
    4. Mulla on itse asiassa nyt käytössä Avenén couperoottiselle iholle tarkoitettu tuotesarja (lähdevesisuihke siinäkin kasvovetenä), ainakin niin kauan että pahimmat iho-ongelmat saadaan taltutettua. En mä silti panisi pahakseni jos näitäkin joskus saisi testata. :)

      Poista
    5. Avènen se suihke on tosi kiva!

      Poista
    6. Mä en oikein ole vielä tottunut suihkittaviin kasvovesiin, se on hassua kun tuo Avenekin sitten valuu ja pitää odotella hetkonen ennen kuin kasvot sitten taputellaan kuivaksi. Siis kasvovetenä käytettynä.

      Poista
    7. Kannattaa suihkauttaa aika kaukaa, niin minimoi valumisen. Esim. Jurlique, Dr. Hauschka tai Jane Iredalen suihkeet ei mulla valu, mutta pitää tosiaan olla jonkun verran etäisyyttä kasvoihin suihkuttaessa. Nopeuttaakseen tietenkin voi taputella tuotteen sormin ihoon. :)

      Poista
    8. Oonkin yrittänyt tarpeeksi kaukaa suihkuttaa, mutta kaipa vaan pitää kerätä kokemusta lisää. Kiitos vinkistä. :)

      Poista
  2. Olisi kyllä ihana testata näitä Jurliquen tuotteita, mutta ei tuu koskaan oikein olemaan mun price rangeissä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybe someday...

      Tän sarjan valtti on se, miten raikkaalta nää tuoksuu, tuohon kasvosuihkeen tuoksuun suorastaan koukuttuu. :)

      Poista
  3. Maaliskuun Liv-boxista sain pienen Jurliquen anti-age -seerumin, josta pidin kovasti. Erilaiset sumutteet ja seerumit ovat mitä mainiointa kosteutusta kuumina kesäpäivinä ja -öinä, jolloin ei todellakaan kaipaa rasvoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin pintakuivuus häviää kesällä, jos on aurinkoista niin ei myöskään todellakaan tulisi mieleen laittaa paksuja rasvoja yöksi kasvoille.

      Poista
  4. Jurlique sarjana on kiinnostanut minua jo pitkään. Oli kiva lukea näistä, sopisivat varmasti minunkin iholleni. Ehkä vielä jonain päivänä raaskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku päivä. ;)

      Minusta kasvovoide on hyvinkin edullinen, on kuitenkin 40 ml:n tuubi, niin en pidä 37 euroa kovin pahana hintana. Jälleenmyyjillä on varmasti testerikappaleita, jotta voi kokeilla ennen lopullista ostopäätöstä, varsinkin, jos oma iho reagoi helposti. :)

      Poista
  5. Ihanat kuvat! Olin myös iloinen, kun sain blogin kautta mahdollisuuden testata Jurliquea, joka on pitkään kutkuttanut. Varsinkin Rose Mist -kasvovesi ja Fruit Enzyme Exfoliator -entsyymikuorinta on ihan huippuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Rose Mist on ihana! FEE vaikutti niin mielenkiintoiselta, että se pääsi testilistalleni, et ole ainoa, joka sitä on kehunut. :)

      Poista
    2. Tosin kuulemani mukaan Fruit Enzyme Exfoliator on jäämässä pois Jurliquen valikoimista :( Mutta jotain parempaa on varmasti tulossa tilalle, tuote on niin suosittu.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives