Nyt suihkitaan!


Tärkeimpiä ihonhoitotuotteita itselleni ovat erilaiset mistit ympäri vuoden. Olenkin niiden suurkuluttaja. Jos työskentelisin työpaikalla, jossa on ilmastointi, olisi mist-pullo takuulla koko ajan mukanani. Näitä ihania raikkaita suihkeita yhdistää se, että ne virkistävät, raikastavat ja kosteuttavat ihoa. Lisäksi niillä saa kiinnitettyä mineraalimeikin, mutta minä suihkaisen näitä lopuksi ihan minkä tahansa meikin päälle. Ne tekevät ihosta hehkuvamman ja meikki sulautuu ihoon paremmin. Kaiken a ja o on se, että suihkutat tuotetta tarpeeksi kaukaa, ettei se ala valumaan pitkin kasvoja ja pilaa meikkiäsi.


Allergia- ja astmaliiton suosittelema La Roche-Posay Eau Thermale lähdevesi sopii hyvin hajusteherkille ja allergikoille. Sopii kuivalle ja herkälle iholle. Suihketta voi käyttää minun tapaan kosteuttamaan kasvoja tai sitten parranajon, auringossa oleskelun tai dermatologisten toimenpiteiden jälkeen. Tuotetta voi käyttää niin kasvojen kuin vartalonkin iholle, annetaan imeytyä 2-3 minuuttia ja jos tuotetta on tullut laitettua reilulla kädellä, sen voi taputella sormin ihon pintaan. Saatavilla on kahden kokoista reilua ponnekaasupakkausta 150 ja 300ml:ä. Jälleenmyyjät löydät täältä. Tämä tuote on muuten mieheni suosikki, varsinkin talvella atopiasta kiristelevä iho sai tästä mukavaa helpotusta. 


Jurliquen Calendula Redness Rescue Calming Mist rauhoittaa, kosteuttaa ja tasapainottaa herkkää ja helposti ärtyvää ihoa. Sisältää luonnonaineksia mm. kehäkukka,- rohtosalkoruusu,- aloe,- pellavansiemen,- punahattu- ja kamomillauutteita. Tuoksuu virkistävälle kurkulle. Saatavilla 100ml:n lasipullo. Jälleenmyyjät löydät täältä.


Alpha-H Moisture Boosting Facial Mist on pakattu kätevään 100ml:n muovipulloon, joten tällaisen mämmikourankaan ei tarvitse pelätä lattialle tippumista. Se kosteuttaa erityisesti herkkää ja kuivaa ihoa. Tuoksu on rauhoittavan virkistävä, sillä tuote sisältää mm. laventeliöljyä, kamomillaa, sekä greippi- ja mandariiniuutteita. Tuotetta voi tilata mm. täältä.


Jurlique osaa tämän kasvosuihkeiden teon taidon. Rosewater Balancing Mist on ruusulle tuoksuva kasvosuihke. Tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Rohtosalkoruusu ja glyseriini estävät kosteuden haihtumista iholta. Aloe vera pehmentää, rauhoittaa ja viilentää. Ruusun ystävänä tämä yksi ehdottomia suosikkejani. Saatavilla 50 ja 100ml:n lasipulloissa. Jälleenmyyjät löydät täältä.


Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä Jane Iredalen Pommisst Hydration Spray. Tämä eco-sertifioitu suihke sisältää granaattiomenan,- rosmariinin- ja valkoisen teen lehtiuutteita. Kosteuttaa, hoitaa ja suojaa kaikkia ihotyyppejä. Tämän tuoksua en voi kuvailla muulla sanalla kuin taivaallinen! Saatavilla 90ml:n suihkepullossa. Pieni miinus pakkauksesta, sillä mämmikoura on ehtinyt hellimään tätä jo yhden lommon verran. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Lisäksi haluan vielä mainita yhden tuotteen, joka sopii samaan tarkoitukseen, mutta joka valitettavasti oli päässyt itseltäni juuri kuvaushetkellä loppumaan. Dr. Hauschkan Tasapainottava kasvovesi kuuluisi ehdottomasti tähän joukkoon. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, mutta itse olen käyttänyt tuotetta jo vuosia menestyksekkäästi myös pintakuivalle sekaiholleni. Dr. Hauschkaa myyvät verkkokaupat löydät täältä.

Muita kasvosuihkeisiin hurahtaneita?

Jane Iredale ja Jurlique Calendula Redness Rescue saatu testiin blogin kautta, muut itse ostamiani.








  1. Mä olen vaan hurahtanut mun Cliniquen Thirst Relief -kasvosuihkeeseen. Ja MACin Fix+ on kanssa välillä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut noista kumpaakaan, joten kiitos vinkeistä. ;)

      Poista
  2. Cliniquella on kyllä hyviä tuotteita ja Jane Iredalen Pommisst Hydration Spray vaikuttaa kyllä tosiaankin mielenkiintoiselta tuotteelta :)

    VastaaPoista
  3. Mä en jotenkin ole päässyt suihkeiden makuun, pelkään ehkä liikaa sitä, että meikki lähtee valumaan. Sinsänsä ihan tyhmä huolenaihe, eihän noista nyt tule ulos mitään niiiiiiiin valtavalla paineella... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, esim. tuon La Rochen kanssa pitää olla varovaisempi kuin noiden muiden, kannattaa aina eka testailla meikittömään ihoon, että oppii tavallaan pullon käyttäytymisen ja määrän, mikä sieltä kerralla tulee. Pullotkin on yksilöitä, seuraava pullo saattaa käyttäytyä ihan erilailla kuin edellinen. ;)

      Poista
  4. Täällä on käsi ylhäällä! :D Olen käyttänyt erilaisia meikinkiinnityssuihkeita jo pidempään. Mist-kasvovedet ovat hiipineet kuvioihin vasta hiljattain, mutta olen myös niihin kovin tykästynyt :) Varsinkin kesällä ovat ihania!

    PS. Hyvä aihe ;) Oon myös kirjoittelemassa Misteistä juttua blogin puolelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä näköjään kulkee nää ajatukset samaa rataa! ;)

      Poista
  5. Kasvosuihkeet ovat kyllä jotain mikä on tässä vuosien varrella päässyt unohtumaan... Ennen käytin aika paljonkin, erityisesti Vichyn lähdevettä (samanlainen tuote kuin tuo La Roche-Posay Eau Thermale). Käytin varsin runsaasti puuterimaisia meikkituotteita ja inhosin sitä puuterimaista pintaa, joten lähdevesisumu korjasi asian näppärästi. :) Ehkä pitäisi taas tutustua näihin uudestaan...

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vichylla tosiaan on ihan LRP:n kaltainen tuote, mulla on tainnut joskus olla sitäkin. :) Mineraalimeikkien kanssa nämä ovat oivia, mutta toimii myös muun meikkipohjan kanssa. Kuumina kesäpäivinä näitä tulee suihkittua ihan muuten vaan päivän mittaan. ;)

      Poista
  6. Että nää sun kuvat on kauniita.. silmä lepää niin itse tuotteissa kun kokonaisuudessakin :) Mullakin löytyy yks kasvosuihke mutta hmmm mikähän se mahto olla merkiltään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ajattelen, että se on pieni osa lukuelämystä,kiva, jos tykkäät. :)

      Poista
    2. Kiitos itsellesi :)
      Mäkin koita saada jotain uutta aina välillä kuviin mut tuntuu, että oon tapoihini pinttynyt. Näistä sun kuvista saa kyllä hyviä inspiraatioita.

      Poista
  7. No nyt alan innostua, varsinkin tuo Pommist kiinnostaa. Itselläni on vain vesisuihkeita, Evian ja Avene, joita käytän talvella. Töissä on yksi pullo ja ilmastoinnin takia saan kaikenlaisia oireita, mutta en muista käyttää. Vesilasi tosin pitää olla vieressä, mutta suihkepullo voisi olla liikaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt, suihkepullo vieressä olisi just hyvä! ;D

      Mistit on kyllä koukuttavia, sitten, kun niitä alkaa käyttämään. Pommisstin tuoksu on mieletön, sitä on vaikea kuvailla, se pitää haistaa itse.

      Poista
  8. avenen lähdevettä olen käyttänyt lähinnä kesähelteillä. vaikka nämä tälläiset tuotteet olisi varmasti hyviä kuivalle iholleni talvisinkin tai varsinkin silloin. kiitos muistutuksesta, pitääkin käydä ostamassa uusi pullo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avenen lähdevesi on hyvää, sitä olen itsekin toisinaan ostanut. :)

      Poista
  9. Avenen lähdevettä olen käyttänyt karvanpoiston jälkeen.... Yhden 150ml:n pullon talvella kulutin ja uuden tässä otin tilalle. Pitääpä testailla nyt kesällä auringon oton jälkeenkin. Pitäisi pieni pullo vielä ostaa käsilaukkuun ja reissukäyttöön kesäksi. Muun merkkisiä lähdevesiä en ole kokeillut, onkohan niillä eroa..? Oletko huomannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vichy, Avene ja La Roche Posay ovat kaikki lähdevettä, joten tuskin niissä eroja on tai en ole huomannut. Noissa muissa on sitten enemmänkin hoitavia ja vaikuttavia aineita, joten niistä eroja löytyy. Avenessa tosin on veden lisäksi myös nitrogenia. Body Shopilla on myös E Face Mist, joka sisältää kosteuttavaa glyseriiniä ja pantenolia. Muovipullo on myös helpoin vaihtoehto kantaa mukana.

      Poista
  10. Mä en oo koskaan käyttänyt suihkeita, mutta nyt ihmettelen miksi en. Näistähän voisi olla oikeesti apua myös talvella kuivalle iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin on! Ainakin saa heti helpotusta siihen kiristävään tunteeseen ihon pinnassa. :)

      Poista
  11. Mä oon käyttänyt joskus vain Avenen lähdevettä, muuten en ole suihkeista ollut innostunut. Tai oon pitänyt niitä vähän turhina. Mutta liekö näin keski-iän lähestyessä nämä(kin) ovat alkaneet kiinnostaa. ;) Tuota Pommistia on kehuttu muuallakin, se kiinnostaisi ja Dr. Hauschka voisi sopia mun iholle. Ja Jurlique kiinnostaa sarjana muutenkin. :)

    Kauniita kuvia sulla taasen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Ainakin itselläni olen huomannut selvän yhteyden, että vanhemmiten monesta tuotteesta joka oli ennen "ihan sama", on tullut hyvinkin tärkeä. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives