Täydellinen hemmottelu


Pääsin talvella testaamaan Phytocèanen Aquasaphir Absolute Youth Treatmentia, joka on erikoiskasvohoito ylellisyyttä arvostavalle aikuiselle naiselle. Hoito on todella hemmotteleva, sillä se perustuu ainutlaatuisiin hierontamenetelmiin, jotka kattavat kasvot, silmänympärykset ja dekolteen. Hoidon tavoitteena on näkyvästi nuorekkaampi iho jo ensimmäisellä hoitokerralla. 

Phytocèane on hoitolasarja, jonka syntypaikka on Bretangen Saint Malo Ranskan Smaragdirannikon sydämessä. Sarja on luontoa kunnioittava ja hemmotteleva. Ainesosat tulevat merestä ja sen ääreltä. Merelliset aktiiviaineet ja kasviuutteet tuovat sarjalle omanlaisensa ihoa hellivät koostumukset. Tuotteisiin käytettävä levä viljellään ekologisesti, tällä tavalla sarja haluaa osoittaa sitoutumista kestävään kehitykseen ja maailman valtamerien suojelemiseen. 

Kiinnostuin sarjasta syksyisellä käynnilläni maahantuojan Rohdos-Alan koulutustiloissa. Kun kuulin, että sarja sisältää mm. vartalokuorinnan joka sisältää aitoa Bora-Boran -hiekkaa, olin myyty.


Aquasaphir Absolute Youth Treatment -kasvohoito perustuu Aquasaphir-uutteen ja hyaluronihapon yhteisvaikutukseen, joka vähentää ihon tressitasoa, hidastaa ryppyjen ja juonteiden muodostumista ja parantaa ihon kosteustasapainoa pitkäkestoisesti. 

Hoita alkoi ja päättyi kiinalaisperäisellä Tui Na -hieronnalla. Hoidon aikana olo oli lämmin ja pehmeä, sillä siihen kuuluu lämpimien pyyhkeiden pito hartioilla ja niskan alla. (rentouttivat ihanasti) Hoito lupasi olla hemmotteleva ja rentouttava. Sitä se olikin, sillä se sisälsi paljon enemmän hierontaa kuin kasvohoidot yleensä. Alun Tui Na -hieronnan jälkeen olivat vuorossa normaalit alkupuhdistukset ja kuorinnat, mutta sitten alkoikin erikoisuudet. Seuraavaksi kasvojen juonnekohtiin hierottiin liftaavaa geelivoidetta, joka täyttää juonteita, siloittaa ja tasoittaa ihon pintaa. Hierontaosuus aloitettiin silmänympäryshieronnalla, joka suoritettiin silikonisin hierontasiveltimin. Tämän jälkeen oli vuorossa terapiapallohieronta, joka on Phytocèanen erikoisuus. (vihreät pallot kuvassa) Pallot tuntuivat iholta jänniltä, ihan erilaiselta kuin hommaa olisi tehty sormin. En osaa oikein selittää, se pitää kokea itse! Terapiapallohieronnan jälkeen on vuorossa vielä klassinen hieronta, jonka jälkeen kasvoille levitettiin hyaluronihapponaamio. Samaan aikaan hoidettiin myös silmänympäryksiä rosepippuria sisältävällä silmänympärysnaamiolla, joka kirkasti ilmettä kummasti. Naamioiden vaikuttaessa, sain rentouttavaa käsihierontaa. Puolentoista tunnin hoidon aikana meinasin torkahtaa montaa kertaa. Lämpimät pyyhkeet hartioilla, rauhoittava musiikki ja useat hieronnat tekivät sen, että hoidon jälkeen olo oli niin rentoutunut ja jalat velttoina, että jouduin hetken aikaa istuskelemaan ja keräilemään itseäni ennen juna-asemalle kävelyä. 

Iho oli hoidon jälkeen todella pehmoinen ja kirkas. Kosteutettu tunne iholla pysyi iholla parisen viikkoa. Suosittelenkin hoitoa kaikille, jotka kaipaavat täydellistä hemmottelua ja ylellistä hoitoa ikääntyvälle iholle. Hoito on mielestäni loistava hemmoteleva lahja vaikkapa äidille, mummolle, vaimolle... Lähimmän Phytocèane-hoitolan löydät täältä.


Sain hoidon jälkeen vielä mukaani Aquasaphir-sarjan Essential Renewal Creamin ja Eye Contour Creamin, jotka ovat luksustuotteita aikuisen naisen iholle. Tehoaineena tuotteissa on sinistä mikroleväuutetta. Voiteet on pakattu tosi raikkaisiin pakkauksiin, joissa väreinä keveää läpinäkyvyyttä ja meren turkoosia. 

Essential Renewal Cream - hoitovoide 50 ml, n. 79 €

Todellinen tehovoide ikääntymisen merkkeihin. Lupaa pehmentää juonteita ja elvyttää ihoa, saaden sen näyttämään nuorekkaammalta. 

Tuotetta voi käyttää aamuin ja illoin. Itse olen käyttänyt iltaisin, sillä voide on todella kermaista. Se levittyy iholle hyvin, mutta kestää omalla iholla hetken aikaa imeytyä. Tuoksu on raikkaan merellinen niin kuin koko Phytocèane-sarjassa. Aamulla iho on pehmoinen, kuulas ja hoidetun oloinen. Suosittelen voidetta aikuiselle iholle, joka kaipaa kosteutusta ja kiinteytystä.

Eye Contour Cream - silmänympärysvoide 15 ml, n. 58€

Silmänympärysvoide lupaa silottaa ja tuoda silmänympärysiholle rentoutuneen nuorekkaan tunteen. Sopii myös huultenympäryksille. Sopii käytettäväksi aamuin ja illoin.

Tämäkin on toiminut minulla yötuotteena, vaikka tässä on myös silmäpusseja laskeva ominaisuus. Silmänympärysihoni on ollut koko kevättalven tosi hyvässä kunnossa, enkä keksi sille mitään muuta syytä kuin tämän ihanan voiteen, jota olen muistanut käyttää ahkerasti iltaisin. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitää turvotuksen poissa. 

Onko merellinen Phytocèane teille tuttu? Käyttekö säännöllisesti kasvohoidoissa ja millaista elämystä siltä haette?

Tuotteet saatu testattavaksi blogin kautta.








  1. Kävisin kylllä hoidoissa mutta lompakko EI vaan anna periks, varsinkaan nyt kun oon opiskelija :)

    Silmäpussit on mullakin nyt riesana ja hakusessa joku hyvä voide. Tämä sun testaama on kyllä yks vaihtoehto kun tietää ettei oo pelkkää turhaa lupausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmänympärysvoide on tosi riittoisa. Vähän riittää pitkälle ja oikeasti kosteuttaa tosi hyvin.

      Poista
  2. OMG, tuo hoito kuulostaa täydelliseltä! Just sitä, mitä haluan kosmetologikäynneiltä: hierontaa, unen ja valveen rajamailla häilymistä hyviä tuoksuja ja tietty kaunis iho lopulta. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oikeasti hierottiin tosi paljon! Multa kysyttiinkin lopuksi, oliko hierontaa liikaa. No jos multa kysytään, ei tosiaan! ;) Terapiapallohieronta oli tosi mielenkiintoista ja tuntu kasvoissa ihan erilailla kuin normi hieronta. :)

      Poista
  3. Todella aika täydelliseltä kuulostava hoitolakäynti, kokonaisvaltainen elämys. Juuri tuollaista nainen kaipaa!
    On muutenkin ihana päästä lämpimien peitteitten sisään hyvälle tuolille, nauttia rentouttavasta musiikista, kosketuksesta ja ihanista tuoksuista. Parasta kasvohoidossa on minusta niskan ja hartioitten hieronta.

    Käyn kosmetologilla pari-kolme kertaa vuodessa, jalkahoidossa korkeintaan kerran vuodessa ja hierojalla lähes joka kuukausi. Mieluiten kävisin kaikissa joka kuukausi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailtavaa aktiivisuutta Virpi!

      Aquasaphir-hoidossa ne lämpimät pyyhkeet hartioilla ja niskan takana jotka vaihdettiin välillä, olivat aivan ihanat, tekivät uudenlaisen kokemuksen. Hoidon jälkeen tuli mieleen, että pitäisi varmaan hommata se mikrossa lämmitettävä kauratyyny, koska lämpö teki niin hyvää jumittuneille hartioille. Voisi istuskella sen kanssa tässä kotisohvalla. ;)

      Poista
    2. Hanki ihmeessä kauratyyny! Se on ihan verraton kipeille lihaksille; olen saanut usein päänsäryn rauhoitettua jäykkää niska-hartiaseutua sillä hautomalla.

      Poista
  4. Muhun tuo sarja vetoaa todella paljon, pakkauksineen ja filosofioineen. Yleensä ammattilaismerkit ei ole ihan noin raikkaan näköisiä ja oloisia vaan vähän tylsiä. :D Mä oon ostanut Rohdos-Alalta matkakokoisena pari kasvoputsaria, kasvokuorinnan ja -voiteen, kun oli edullisesti. En oo vaan vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta ehkä jossain vaiheessa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että joku muukin on kiinnostunut. Bora-boran hiekan kuultuani aloin utelemaan tästä sarjasta enemmän, kun kuulin filosofiasta kiinnostuin vieläkin enemmän. Tosi erilainen sarja kuin hoitolasarjat yleensä. Lisäksi tuotteet ovat hieman edullisempia kuin monet muut hoitolatuotteet, nuo munhan testaamat tuotteet taitavat olla sarjan kalleimpia.

      Poista
  5. Voi että... Jonain päivänä kun rikastun niin aion varmasti koittaa tuota hoitoa! Kuulostaa liian ihanalta! :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives