Yksi täydellinen naamio


Oma ihoni on muuten hyvässä kunnossa, mutta tressiin sillä on tapana reagoida välittömästi negatiivisesti. Viime aikojen mollivoittoinen elämä on näin ollen näkynyt myös kasvoissani. Miten mukavaa, juuri kun viimeiseksi kaipaa kaiken muun päälle mitään iho-ongelmia, sitten ne ilmestyvät. Aamulla peilistä katsoo vastaan kasvot, jotka voittavat kevyesti mennen tullen sen petolinnun peräpäänkin, on pakko ollut ottaa kaikki konstit käyttöön. Ilonalla oli blogissaan viime viikolla menossa Sampar-teemaviikko ja sen innoittamana muistin lehdistötilaisuuden goodie bagista saamani So Much To Dew Midnigh Maskin. Kyseessä on yön yli vaikuttava yönaamio, jonka tarkoituksena on palauttaa iholle sen alkuperäinen kosteuspitoisuus. Tuloksia luvataan jo ensimmäisen yön jälkeen. 


Naamio sisältää mm. kapseloitua hyaluronihappoa ja Urban Advance -yhdistettä. Yhdiste sisältää sokerin probiootteja, jotka ravitsevat ihoa. Karitevoita jolla on tehokas andioksidanttinen vaikutus, sekä mintun endorfiineja, jotka vahvistavat ihoa ja ehkäisevät tulehduksia.

Naamion käyttö on helppoa. Se on pakattu hempeän vaaleanpunaiseen tuubiin, jossa on sivellin. Tuotteen korkki avataan ja tuubin pää asetetaan ON-asentoon, jonka jälkeen tuotetta puristetaan ja levitetään sivellintä käyttäen ohut kerros koko kasvoille. Tarvittaessa lopputuloksen voi parannella käsin, mutta itse olen selvinnyt loistavasti pelkkää sivellintä käyttäen. Tämän jälkeen tuubin pää asetetaan takaisin OFF-asentoon ja sivellin huuhdellaan lämpimällä vedellä ja kuivataan. Naamion annetaan vaikuttaa yön yli ja aamulla kasvot huuhdotaan vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille rasvaisesta herkkäihoiseen.

Naamio itsessään on kevyen geelimäistä ja se leviää pehmeän sudin avulla miellyttävästi kasvoille. Imeytyy ja kuivahtaa nopeaan. Ei jätä kiristävää tunnetta kasvoille. Pientä raikastavaa tunnetta on havaittavissa heti. Ihan ensimmäisellä käyttökerralla tunsin pientä kihelmöintiä, mutta tämä tunne hävisi iholta nopeasti. Seuraavilla kerroilla kihelmöintiä ei ole ilmennyt. Suosittelen kuitenkin naamion testaamista yhden yön ajaksi käteen ennen kasvoille käyttöä. Tuoksu on miellyttävän ylellinen.


Parasta kuitenkin on se, mitä tämä teki tressin runtelemalle iholleni. Jo ensimmäisen yön jälkeen iho oli hehkuvampi ja raikkaampi. Näpyt olivat laskeneet selvästi ja iho kokonaisuudessaan rauhoittunut. Käytin tätä tehokuurina kasvoilleni joka yö neljän päivän ajan, jonka aikana ihoni kunto parani huomattavasti. Suosittelen So Much To Dew Midnight Mask -naamiota tehohoitona kaikille, joiden iho on jostain syystä epätasapainossa tai ärsyyntynyt. Kosteusköyhälle ja ikääntyvälle iholle viikottain käytettäväksi tuomaan heleyttä, kosteutta ja kimmoisuutta. 

Samparin tuotteita myynnissä Viking Linen Grace -laivalla, tuotteet ovat tulossa lähiaikoina myös muille Viking Linen laivoille. 

Hinta:
Sampar So Much To Dew Midnight Mask 50 ml, 45 euroa.

Mikä on teidän lempinaamionne, kun iho kaipaa erityistä huoltoa?

Tuote saatu lehdistötilaisuuden goodie bagista.



  1. Yleensä kihelmöinti kertoo siitä, että naamio tehoaa. Tuo kuulostaa niin ihanalta. Pitäisi varmaan kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin olen sen aina ajatellut. Jos ei sitten jollakin ole kyse allergisesta oireesta. :) Kannattaa ehdottomasti testata, aivan ihana naamio!

      Poista
  2. Kiva jos lievitystä löytyy omasta kaapista:) Joskus ihmettelen, mistä näitä uusia merkkejä riittää...Toisaalta on kiva, että markkinoille tulee koko ajan uutta,kun aikoinaan täällä oli kovin niukat valikoimat kaikkea.

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailma tosiaan on pullollaan merkkejä, hyvin pientä osaa tuodaan kuitenkin Suomeen. Uudet ovat aina tervetulleita, vaikka kilpailu on takuulla kovaa tietäen suomalaisten innostuksen kosmetiikkaan, mikä on vielä ainakin toistaikseksi tosi vähäistä verrattuna vaikkapa Keski-Eurooppaan. :)

      Ihanaa sunnuntaita sinnekin ja hyvää äitienpäivää!

      Poista
  3. Mulla ei ole lempinaamiota, oonhan huono käyttämään naamioita... Pitäisi kyllä käyttää useammin, tosin mulla olevat naamiot ovat kaikki sellaisia halpusoita eli kovin kummoisia ne eivät kasvoille tee =D Tämä Samparin naamio kuulostaisi kokeilemisen arvoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen muuten huomannut, että juurikin naamioissa on eroja. Puhdistavia savipohjaisia hyviä naamioita saa edullisestikin, mutta sitten jos haluaa kunnolla kosteuttavaa, kiinteyttävää, hoitavaa niin kannattaa mielestäni maksaa vähän extraa. :)

      Poista
  4. Heh, mulla on huomenna tulossa postaus tästä nimenomaisesta naamiosta :D Tykkään tästä kovasti!

    VastaaPoista
  5. Mun iholle tämä ei toden totta sopinut, vaan sain todella pahan allergisen reaktion jonka johdosta jouduin pitämään päivän sairaslomaakin. Harmi, koska tuote on jotenkin tosi söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun katastrofista viisastuneena, tosiaan suosittelen, et kannattaa testata johonkin ennen kasvoille laittoa. ;) Tosi harmi, että tää ei sopinut sulle, sillä on tosi tehokas naamio, sun tapauksessa vaan liiankin tehokas. :/

      Poista
  6. Kaikista kivoimmalle tässä kuulostaa tuo suti! Mä en tykkää ollenkaan levittää naamioita käsin. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi suti on rosi näppärä ja sellaista materiaalia, että naamio huuhtoutuu siitä tosi helposti pois. Itse mietin sitä aluksi vaikeana, kun olen tottunut levittämään käsin, mutta tykästyin siihen käytössä kovasti. :)

      Poista
  7. Minua kiinnostaa kovasti nämä Samparin tuotteet. Erityisesti tuo naamio.

    Tosi harmi, että sinulla on alavireinen kausi meneillään. :( Eihän tämä auta, mutta sanon silti, että paljon tsemiä ja toivottavasti saat iloa nyt hehkuvasta ihosta. :) Minua harmittaa, että taas kevät on vaikuttanut ihooni. Joka vuosi sama homma. Saan aurinkoihottumaa (kasvoilla ei onneksi kutia, mutta pientä näppylää tulee) ja lisäksi iho hakee puutenkin tilaansa. Yhtenä päivänä on rasvoittuva ja toisena rutikuiva. Rasvoittuminen synnyttää epäpuhtauksia ja kaiken lisäksi niiden joka kuukautisten harmien vuoksi on muutama hormooni hirviökin naamassa. Ärsyttävää! Onneksi nyt hieman on alkanut tasoittumaan, kun hoidan ihoani erityisen tarkasti ja oikeilla tuotteilla. Niitäkin vähän joudun nyt hakemaan, kun iho ei tunnu tietävän olisiko kuiva vai rasvoittuva? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa havaittavissa, iho selvästi hakee tilaansa talven jälkeen. Se on päättänyt ettei haluakaan olla pintakuiva sekaiho vaan ihan jotain muuta, tiedän, että helpottaa, kun aurinkoa alkaa näkymään enemmän.

      Tää naamio on niin huippu, koska auttaa moneen asiaan niihin epäpuhtauksiin, kosteustasapainoon ja vieläpä tuo lisää kimmoisuuttakin.

      Poista
  8. olisi käyttöä rasvaiseen ja finniseen ihoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii rauhoittavuuden vuoksu hyvin myös aknen riivaamalle iholle. Itse sain juurikin finneihin apua.

      Poista
  9. Hei !! Mitenkähän se naamio sopisi kuuskymppiselle ,kuivalle iholle!!?? Ei allergiaa ja nyt jotain piristävää kasvoille.En ole nuori , en ole vanha vaan ihan kypsässä sopivassa iässä mielestäni !! Haluaisin todella kokeilla !!Toivoo arjaleena vm.51

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii hyvin, koska hyaluronihappo nimenomaan kosteuttaa ihoa ja sitä kautta vähentää juonteita. ;) Itsellähän epäpuhtaudet ihossa johtuvat usein ihon pintakuivuudesta, tästä naamiosta saa tosi hyvin kosteutta.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives