30.6.2014

Extatic


Balmain on vuonna 1945 perustettu perinteikäs muotitalo. Se yhdistää luovasti klassiseen tyyliin kiinnostavia yksityiskohtia muotisuunnittelija Olivier Rousteingin johdolla. Extatic onkin saanut inspiraationsa Balmainin kevään 2014 mallistosta.


Tuoksu on itämaisen mystinen, mutta siinä on myös pieni tuulahdus raikkautta. Alkutuoksussa omenapäärynää, ruusua ja oliivipuun lehtiä. Sydäntuoksu on kukkainen iiriksen, orkidean ja jasmiini voimin. Seassa ripaus suklaata. Pohjalla itämaista pehmeyttä tuomassa kashmir, amyris ja nahka.

Tuoksun pullo ja pakkaus ovat ylellisiä. Graafisia linjoja ja ajatonta muotokieltä. Tuoksu on pakattu kullalla koristeltuun pulloon, jossa on mielenkiintoisia yksityiskohtia. Pakkaus taas on paljettien hohtoa.


Omaan nenääni alkutuoksu melkoisen kirpakka ja voimakas, mutta tuoksun asetuttua iholle, se alkaa voittamaan minua puolelleen. Eksoottisen orkidean ja jasmiinin sävyt alkavat erottua selvästi. Parasta tuoksussa on loppu. Upean tumma, lämmin ja itämainen kashmir, sekä nahka erottuvat selvästi. Minulle tämä on kaikessa itämaisuudessaan selkeästi iltatuoksu. Voimakkaista tuoksuista pitävät käyttävät tätä varmasti myös päivisinkin. Kesto iholla kuutisen tuntia. 

Tuoksun nenänä on toiminut Emilie Coppermann, joka on luonut sellaisia tuoksuja kuin: Sonia Rykiel for Women, Paco Rabanne XS for Her, Burberry Brit Sheer ja Givenchy Play for Her.

Onko Balmainin tuoksut tuttuja? Pureeko itämaisuus?

Suositushinnat:

Eau de Parfum 60ml, 60€
Eau de Parfum 40ml, 42€
Eau de Toilette 60ml, 55€
Eau de Toilette 40ml, 40€
Body Lotion 150ml, 24€
Shower Gel 150ml, 22€

Tuoksu saatu testattavaksi maahantuojalta.2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Kuvaus oli sen verran mielenkiintoinen, että pakko käydä tuoksuttamassa. Pullo on kivan yksinkertaisen kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivi, mä jotenkin ajattelinkin, että sä voisit tykätä tästä vielä enemmän kuin minä. (olet voimakkaiden tuoksujen ystävä) Luulen, että mikä on mulle kirpakka alkutuoksu voi sulle olla jotain muuta. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown