13.6.2014

Innocence


Kovia kokenut nimettömän kynsikin pääsi kuviin. Ei näytä enää ihan niin oudolta, joten annoin armon käydä oikeudesta ja kynsi päätyi kuviin.

Hempeän neutraaleista lakoista puhuttaessa minulla on aina ollut yksi sävy ylitse muiden OPI:n hieman pinkkiin taittava Bubble Bath, jota olen saanut kulutettua muutaman pullon jo loppuun. Käytän tämän sävyisiä lakkoja aika harvoin, suurin syy on laiskuus. Näitä läpikuultavan jellymäisiä lakkoja joutuu usein pistämään 3-4 kerrosta saadakseen haluamansa lopputuloksen. Olenpa jonkun kuullut laittavan viisikin kerrosta, itselläni ei pinna riitä moiseen väsytystaisteluun.

Kun viimeisin Bubble Bath pullo alkoi vedellä viimeisiään tuli aika miettiä ostaako uusi vai tehdäkö syrjähyppy. Päädyin MiMaxin toukokuisen alen saattalemana syrjähyppyyn. China Glazen Innocence vakuutti ja päädyinkin heittämään sen ostoskoriin, eikä tarvinnut muuten katua.

Sävy on todella lähellä Bubble Bathia, ehkä aavistuksen vielä pinkimpi. Koostumus on helposti levittyvää, mutta kuvassa näkyvät kolme kerrosta tätäkin tarvitaan, että saan haluamani lopputuloksen. Mietin hetken neljännen kerroksen lisäämistä. Näyttää juuri niin viattomalta kynsissä kuin nimensäkin ja viihdyinkin näissä kynsissä yllätyksekseni monta päivää.


Innocencea näytti olevan vielä MiMaxilla paikalla, samoin BeautyBaylla.

Onko tällaiset neutraalit lakat teidän makuun vai näyttääkö tylsältä?

Blogin FB-sivujen tykkääjille on tiedossa pientä kivaa viikonloppuna, joten pysykäähän kuulolla. ;)

Postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta. Lakka on ostettu itse.


14 kommenttia:

 1. Ostin muutama vuosi sitten Kicksin myyjän suosituksesta CG:n lakan, värisävy oli se mitä silloin hain. Lakka ei kuitenkaan pysynyt toivotulla tavalla, vaikka myyjä vertasi pysyvyyttä OPIin. En ole sen koommin kokeillut, mikä sun näkemys on lakan pysyvyydestä?

  Mä käytän harvoin läpikuultavia lakkoja juuri siksi, että vaativat monta kerrosta ja ovat vaikeasti paikkailtavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla OPI:t, China Glazet ja Zoyat ovat ainoita, jotka oikeasti pysyvät melkein sen viikonkin hyvänä. Tosin juuri China Glazessa on huomannut jonkun verran vaihtuvuutta pysyvyyden kannalta värisävyistä riippuen (olen kuullut tätä muiltakin), Zoyan ja OPI:n kohdalla ei tällaista ole ollut vaan kaikki pysyy yhtä hyvin.

   Poista
 2. Nätti, hempeä sävy. Mä tykkään tällaista, ne on helppoja (jos vaan levittyvät nätisti ilman viiruja). Mulla on joku OPI:n samanoloinen lakka, jonka pysyvyys on ihan huippua. Tämän voisi laittaa ostoslistalle, CG:sta oon lukenut oikeastaan pelkää hyvää.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidoittuminen on tosiaan aika useassa tällaisessa sävyssä ongelma, varsinkin jos menee koostumukseltaan yhtään "maalimaisemmaksi". Tämä onneksi levittyi tosi nätisti.

   Ihanaa viikonloppua sinnekin, vaikka taitaa joutua kaivamaan turkin varastosta, kun on luvattu niin viileää. ;)

   Poista
 3. Puhdas ja viaton tulee mieleen tästä sävystä. Kaunis on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näillä kynsillä voi ainakaan mennä pieleen, tuskin ketään ärsyttää näin hempeä lakkaus. :)

   Poista
 4. Omistan useita tämäntyylisiä sävyjä, yhteen vaiheeseen en juuri muita käyttänytkään. Ei heti näy jos vähän lakka lohkeaa mutta kynnet ovat kuitenkin huolitellummat. Tällä hetkellä kaipaan enemmän väriä. En kyllä koskaan jaksaisi laittaa neljää kerrosta samaa lakkaa päällekkäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku palkinto tosiaan pitäis antaa, kun neljä kerrosta jaksaa lakkailla. Itsellä on pikkaisen liian lyhyt pinna siihen. :D

   Poista
 5. ihana!! Voisikohan tämmönen kolmekymppinen perheenäitikin vetää noin NEITSEELLISEN värin kynsiin? :D ehkä pakko hankkia, nam

  VastaaPoista
 6. käytän aika paljonkin erilaisia huomaamattomia sävyjä niiden helppouden vuoksi. ei ihan heti näy pienet kulumat ja kynnet ovat kuitenkin huomattavasti huolitellummat kuin ilman lakkaa.
  tuo sävy on hyvin kaunis! minulla on hyviä kokemuksia cg:n lakkojen kestävyydestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet kulumat ei tosiaankaan näy helposti, joten siitä neutraalit sävyt on tosi kivoja. :)

   Poista
 7. On kyllä ihana lakka! Multa puuttuu kokoelmista ihan kokonaan tuollainen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole kuin tää ja se melkein loppu Bubble Bath ja sitten OPI:n Cone Island Cotton Candy joka on beigempi.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown