2.6.2014

Jimmy Choo – Exotic


Lähinnä kengistä ja laukuistaan tunnettu Jimmy Choo on jäänyt toistaiseksi tuoksurintamalla hieman etäiseksi merkiksi itselleni. Onneksi asiaan tuli korjaus, kun sain maahantuojalta testattavaksi Jimmy Choo Exoticin, joka on tämän kesän limited edition -tuoksu ja saatavilla vain rajoitetun ajan.

Jos ajatellaan millainen mielikuva minulla on Jimmy Choosta brändinä, on varsin selvää, että ajattelin tuoksun olevan ylellinen, erilainen ja ehkä aavistuksen provosoiva.

Jimmy Choo -tuoksut ovat saaneetkin inspiraationsa naisellisuudesta, itsevarmuudesta, luksuksesta ja tyylistä. Tuoksu onkin helppo ja melko edullinen asuste, kun haluat pukeutua luksukseen päästä varpaisiin. 


Exotic on pakattu värikkääseen käärmeennahkaa jäljittelevään pahvipakkaukseen, jonka sisältä paljastuu upea oranssi pullo, joka on saanut inspiraationsa venetsialaisessa Muranon lasista. Pullo saa särmää kuutionmuotoisesta korallinvärisestä korkista, jota kiertää hopeareunat.


Alkutuoksussa marjaisaa mustaherukkaa ja hedelmäistä appelsiinia. Sydäntuoksussa tiikeriorkideaa ja kärsimyskukkaa. Lopputuoksun viimeistelevät vadelma ja itämainen patsuli. 

Omaan nenääni tuoksu on itämaisella vivahteella sävytetty marja-cocktail. Siinä on jotain ylellistä ja erilaista. Alkutuoksun mustaherukka tuoksuu voimakkaana, myös pohjatuoksun vadelma ja patsuli ovat selkeästi erotettavissa. Tuoksu on EdT ja sen kesto iholla on kuutisen tuntia. Patsulin tuoman vivahteen vuoksi tämä sopii yhtä hyvin päivään kuin kesäisiin iltoihinkin. Itse valitsisin tämän tuoksun ylleni, kun kaipaan jotain erilaista ja haluan poiketa joukosta.

Tuoksun luojina ovat toimineet Oliver Polge, jonka ehkä kuuluisimmat mestariteokset ovat Lancômen La Vie Est Belle ja Victor & Rolfin Flowerbomb. Domitille Bertier joka on ollut myös nenänä Flowerbombin takana, sekä Veronique Nyberg, jonka herkkä nenä on ollut luomassa mm. Lancômen Trèsor in Lovea.

Onko Jimmy Choon tuoksut teille tuttuja?

Jimmy Choo Exotic 60ml, 59€

Tuoksua myy mm. Sokokset.

Tuoksu saatu testattavaksi maahantuojalta.


12 kommenttia:

 1. Jimmy Choon tuoksut ovat erilaisia ja vetoavat kyllä muhun :) Tätä uutuustuoksua en ole tosin testannut, mutta joku Jimmy Choon tuoksu minulla aiemmin oli. Pullo tuli käytettyä loppuun yllättävän nopeasti, joten ehkä sekin kertoo, että tuoksu oli tykätty ;) Pullo taisi olla se perinteinen Jimmy Choo Eau de Toilette, joka ilmestyi ensimmäisenä Eau de Parfumin kanssa. Siitä on jo jokunen vuosi :) Täytyy käydä tätä nuuhkimassa Sokoksella joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ollut tosi mieleinen, jos on pullo käytetty loppuun. Tässä kesätuoksussa on tosi kiva iso koko ja siihen nähden hinta on kyllä edullinen. :)

   Poista
 2. Choon tuoksut ovat ihan tuntemattomia. Joskus jossain isommassa tavaratalossa tuoksuttelin, mutta en tainnut saada niistä oikein mitään irti. Nääh. Tästä en toki osaa sanoa, kuulostaa kyllä hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekaan ei muistaakseni iskenyt aikoinaan normi Choo (ei muistikuvia, vaikka tiedän nuuhkutelleeni joskus Sokoksella), mutta tästä pidin. :)

   Poista
 3. Oi! Tätä on pakko päästä tuoksuttamaan! Kuulostaa just sellaiselta, josta mä tykkäisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei halua kesäksi mitään yltiömakeaa, niin tämä voi olla loistava vaihtoehto. Myös patsulin ystäville. ;)

   Poista
 4. Kuulostaa todella kivalta ja erilaiselta kesätuoksulta, täytyy käydä tuoksuttelemassa lähipäivinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos etsii hieman erilaista kesätuoksua, niin kannatta ehdottomasti käydä nuuhkaisemassa. :)

   Poista
 5. Olen täysin koukussa Jimmy Choon tuoksuun. Olen käyttänyt sitä parisen vuotta. Minun piti tarkistaa sen nimi mutta se on varmaan se ensimmäisen tuoksu, joka on tulluut markkinoille. Paketti on ihanan pinkki/roosan värinen. Sen minä aina etsin kun ostan uuden. Suosittelen !!!! Täytyypä käydä testaamassa uutuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että Jimmy Choon tuoksuillakin on ystäviä. Itseltä jotenkin oli menneet ihan ohi. :)

   Poista
 6. Mulla on Jimmy Choon ensimmäisenä ilmestynyt tuoksu, eli alkuperäinen versio tästä postauksen tuoksusta, jossa on tämä samanlainen pullo, mutta violettina. Ihastuin siihen ensinuuhkaisulla ja ostin sen, mutta kyllästyin todella nopeasti. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joidenkin tuoksujen kanssa käy itselleni just noin, ihastun salamana, mutta sitten tulee stoppi äkkiä. Vuoden päästä tuoksu saattaa olla jälleen in hetken aikaa. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown