17.6.2014

Klassikot osa 9 – Cetaphil Gentle Skin Cleanser


Lupasinkin teille viimeisimmän klassikko-postauksen yhteydessä, että seuraavaksi palaankin asiaan erään edullisen klassikko-puhdistajan kanssa.

Cetaphill Gentle Skin Cleanser on geelimäisen voidemainen puhdistaja, joka on ollut markkinoilla jo kymmeniä vuosia. Tuote ei ole Suomessa kovinkaan tunnettu, mutta ulkomailla tämä on kulttituote.


Tuote on täysin tuoksuton ja sen luvataan sopivan herkimmällekin iholle, jopa vauvoille. Ei tuki ihohuokosia, joten soveltuu hyvin myös aknesta kärsiville. Tuotteella voi pestä niin kasvot kuin koko vartalonkin. Sopii kaikille ihotyypeille, paitsi ei ehkä kaikista rasvaisimmalle. 

Puhdistaja on tosi hellävaraista. Se ei kuivattanut omaa pintakuivaa ihoani yhtään ja kevyt meikki irtosi hyvin. Ihon pinta jäi puhdistuksen jälkeen pehmoiseksi ja miellyttäväksi. Vahvempaan silmämeikkiin suosittelen erillistä puhdistajaa. 

Tuote levitetään kostealle iholle, jossa se ei juurikaan vaahtoa vaan muodostaa kevyen valkoisen "maidon". Lopuksi huuhdellaan lämpimällä vedellä tai pyyhitään pois kasvopaperilla.


Tuote on hyvä ja toimiva, vaikka itselleni tämä oli sellainen "ihan kiva", enkä tiedä ostaisinko tätä uudestaan. Pidän itse puhdistajista, jotka myös tuntuvat iholla hieman nautinnollisimmilta. Tämä oli siinä suhteessa hyvinkin simppeli. Näppärä matkalle mukaan otettavaksi, koska koko vartalon pesu kasvoja myöden sujuu samalla tuotteella. Tuoksuttomuudesta tuoksujen käyttäjänä annan tälle plussaa. Suosittelen tätä kaikille herkkä- ja kuivaihoisille. 


Kun etsin tuotteesta kirjoittaessa hieman lisätietoa netistä, huomasin, että Viilankantoluvan Petrakin oli tästä kirjoitellut aikaisemmin. Petran jutun voi lukea täältä.

Puhdistaja on voittanut peräti 38 ei kauneusalan palkintoa, viimeisimpänä Alluren Best of Beauty Awardin 2013.

Tuotetta ei valitettavasti saa ostettua Suomesta, mutta sitä voi tilata helposti vaikka feeluniquen verkkokaupasta hintaan 10,86 euroa.

Onko kukaan testannut? Mitä piditte?

Tuote ostettu itse, jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.6 kommenttia:

 1. Enpä ole tällaisesta kuullut.

  Mä en vaan ymmärrä, miksi ns. markettihintaisten tuotteiden pakkaukset aina huutavat ulkonäöllään edullisuutta. Eikö niidenkin ulkoasuun voisi panostaa, vai onko pointti juuri siinä, että on helpompi tarttua edullisuutta huokuvaan pakkaukseen? Tästä rivien välistä lienee luettavissa, etten ilahtunut purkin ulkonäöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ihmettelen minäkin! Mutta Esim. Biozellin pakkausten uudistus on mun mielestä hyvä esimerkki siitä, että marketti kosmetiikkakin voi näyttää hyvältä. Senpä vuoksi ihmettelen kovasti monia muita firmoja. ;) Tää pullo on sentään suht yksinkertainen, mutta ne halppistuotteet mihin tungetaan kaikki maailmanvärit ja kuviot samaan purkkiin menee multa vähän yli. :p

   Poista
 2. Näyttää juuri sellaiselta saksalaisen halpamarketin tuotteelta, johon ei vahingossakaan tarttuisi. Tosin hinta ei sittenkään ole halvimmasta päästä pesuaineeksi; entä jos ovat vahingossa keksineet hyvän tuotteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan toimiva tuote, mutta ei herättynyt itsessä sellaista ihastumisen fiilistä. Itselle puoli ruokaa on se, miltä tuote tuntuu iholla käytettäessä. ;)

   Poista
 3. Kuvauksesta tulee mieleen lacto linen saippuat.. Voisiko ajatella että on hyvin saman tyyppinen tuote?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin, lacto line tuntuisi incin perusteella paremmalta, kun kävin kurkkailemassa. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown