9.6.2014

Sateenraikas Eau Fraîche


Biotherm tunnetaan varmasti parhaiten ihonhoitotuotteistaan, mutta tiesitkö, että firma valmistaa myös pirteitä ja raikkaita vartalotuoksuja, jotka mielestäni sopivat täydellisesti kesään tai sellaisille, jotka eivät ole kovin voimakkaiden tuoksujen ystäviä?


Biothermin tämän kesän uutuustuoksu kantaa nimea Eau Fraîche ja se tuli markkinoille täydentämään Biothermin vartalotuoksujen sarjaa, joita on tällä hetkellä viisi erilaista. Tuoksu on puhtaalle aivan kuin raikas ilma sateen jälkeen. Se on cocktail jasmiinia, makeaa päärynää ja yllättäen mausteista korianteria. Pohjalta löytyy pehmeää ambraa. Tuoksua kuvaillaankin hedelmäisen raikkaaksi kukkaistuoksuksi. Pelkistetty pullo välittää ulkomuodollaan harmoniaa, rauhaa ja puhtautta.

Olin oikeastaan yllättynyt kuinka paljon pidin tästä, sillä tällaisista puhtaista tuoksuista en ole tähän mennessä löytänyt kuin pari suosikkia: philosophyn pure gracen ja Cleanin Fresh Laundryn. Mutta ei kahta ilman kolmatta, sillä mitä kuumempi päivä sen varmemmin huomaan aamuisin tarttuvani tähän pelkistettyyn pulloon. Varsinkin silloin, kun mieleni ja olemukseni kaipaa pientä piristystä. 

Tuoksu on raikas, mutta silti naisellinen. Mikään sen sisältämistä aineista ei nouse erikseen erityisesti esille vaan ne muodostavat yhdessä puhtaan kokonaisuuden. Joten vaikka yleensä kammoaisitkin jasmiinin tuoksua, tälle kannattaa antaa mahdollisuus. Kyseessä on EdT ja kesto ihollani on kuutisen tuntia, mutta onneksi isosta 100 ml:n pullosta voi huoletta suihkaista lisää koko vartalolle. 


Tuoksun takana ei ole mikään vähäpätöinen tyyppi, sillä Antoine Maisondieu on suunnitellut mm. sellaisia tuoksuja kuin Acqua di Parman ihanan Magnolia Nobilen, Burberryn Brit Rhythmit niin miehille kuin naisillekin, sekä raikkaan Moschinon Funny! -tuoksun.

Mikä tuoksu raikastaa teidän kesäpäiviä?

Suositushinta:

Biotherm Eau Fraîche 100ml, 53€

Tuoksu saatu testattavaksi maahantuojalta.

14 kommenttia:

 1. Tällä hetkelläkin oon suihkautellut VS:n mistiä. Tarvii tilata vielä toinen mut joku raikas kun tää nykyinen on aikas makea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VS:n mistit kiinnostaisi muakin, varsinkin näin kesällä. Tämä tosiaan on aivan ihanan raikas tuoksu, paras hellepäiviin!

   Poista
 2. Oi, tätä pitäiskin muistaa käydä nuuskimassa! Se punaisessa pullossa oleva tuoksuu ihan älyttömän hyvälle ja olen käyttänyt sitä varmaan 2 vai 3 pulloa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanan marjaisa! Itse olen aikaisemmin käyttänyt ainoastaa Eau Vitamineeta, joka taisi olla näiden tuoksujen esi-äiti. :)

   Poista
 3. Fantastiset kuvat! Tulee heti vaikutelma ihanan raikkaasta tuoksusta..

  VastaaPoista
 4. Vastaan tähän samoin kuin siihen kesätuoksukysymykseenkin; Victoria’s Secretin Aqua Kiss Body Mist on ihana, raikas kesätuoksu. Olen ihan hulluna siihen :D

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! =) Ja heti aloin kuolata tätä, joskus oon tuoksutellut muita Biothermin vastaavia suihkeita ja hyviä niidenkin joukossa on ollut. Mutta tuo miten kuvasit tätä..oh, tätä on pakko käydä kesän aikana tuoksuttelemassa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan täydellisen raikas ja edes mun normia tarkempi nenä ei erota mitenkään erikseen vahvasti mitään tuoksuja paitsi sen raikkauden. Esim. pure gracesta haistan selkeästi laventelin, vaikka se onkin muuten puhdas.

   Poista
 6. Muistaakseni olen käynyt nuuhkuttelemassa tätä, mutta mulla ei ole mitään muistikuvaa tuoksusta. :D Uusi keikka siis! Tykkään tosi paljon kaikista näistä Biothermin vartalotuoksuista, mulla itelläni on 3 (Vitaminée, D'Energie, Océane, vaikka ei edes ole paras kolmikko :D ). Siis mikä niistä on lopetettu, jos niitä on nyt viisi....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti Eau Paradis, ei ainakaan näy sitä pulloa uudessa mainoksessa?

   Poista
 7. Näyttää kuvissa jo niiin ihanalle!! Varsinki tuo ensimmäinen kuva :3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown