20.6.2014

Scarlet Red


Sain jokin aika sitten maahantuojalta testiin Isadoran uutuuden Gel Nail Lacquerin sävyssä Scarlet Red. Lakka lupaa pitkäkestoisen kiillon ja värin ilman UV-lamppua. Värin luvataan säilyvän kynsissä n. viikon ajan. Lakkaus syntyy käyttämällä yhdessä värilakkaa ja Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa. 

Homma toimii yksinkertaisuudessaan niin, että ensin levitetään kaksi runsasta kerrosta värilakkaa ja annetaan kuivua kolme minuuttia. Tämän jälkeen kynsille levitetään yksi kerros päällyslakkaa. Lakkaus kuivuu nopeasti, eikä geelilakkaukselle tyypillistä UV-valoa tarvita. Päällyslakka kuivuukin tavallisessa päivänvalossa. Tummien sävyjen alle voi laittaa mitä tahansa aluslakkaa estämään kynsiä värjääntymästä. Lakka lähtee helposti pois normaalilla kynsilakanpoistoaineella.


Scarlet Red on superkaunis kirkas punainen ja pullossa on nähtävissä aavistus violettiin taittavaa shimmeriä. Isadoran lakkojen sudit ovat miellyttävän leveitä ja niillä on helppo levittää väriä siististi kynsille. Top Coatia lisätessäni pieni pelko hiipi mieleeni, sillä koostumuksessa oli tosi paljon samaa kuin siinä kuuluisassa Seche Vitessa. Samanlaista kuitunauhaa muodostui lakan saadessa kosketuksen ilmaan. Hajussakin oli jotain samaa. Seche Vitehan ei toimi itselläni ollenkaan, vaikka se saakin aikaa upean kiillon ja saa lakan kuivumaan nopeasti. Valitettavasti itselläni Seche Vite aiheuttaa sen, että kaikki lakat lähtevät lohkeilemaan kynsistä jo samana iltana tai viimeistään seuraavana päivänä. Tämän vuoksi emme ole Sechen kanssa ystäviä. 

Lakkauksen lopputulos oli mieletön. Päällyslakan kanssa lakkaus kuivui nopeasti ja kynsissä oli ihan mieletön kiilto. Puhumattakaan klassisen upeasta Scarlet Red -sävystä. 

Pelkoni osoittautuivat kuitenkin valitettavasti oikeiksi, lakka lähti itsellä lohkeilemaan kynnen kärjistä jo seuraavana päivänä. En sinänsä pettynyt, koska osasin odottaa asiaa päällyslakan koostumuksen vuoksi. Valitettavasti tämä kaksikko ei antanut itselleni upeita kynsiä viikoksi, ei edes vuorokaudeksi. Sen sijaan monet muut bloggaajat ovat tämän hyväksi havainneet esim. Better Nail Dayn Sissi testasi samaa geelilakkaa ja piti lakkaa kynsissään viikon ajan. Lopputulos on jotain ihan muuta kuin omilla kynsillä. Joten vaikka tämä ei sopinut minulle, se saattaa sopia sinulle. Itse ajattelin antaa tälle vielä mahdollisuuden ja kokeilla varpaiden kynsiin, jossa lakat pysyvät itselläni yleensä hyvänä melkein kuukauden ajan.

Gel Nail Lacquereita on saatavilla yhdeksää eri sävyä, joista neljä on kausisävyjä. Lakka on pakattu 6ml:n pulloon ja suositushinta on 9,50 euroa.

Oletteko ehtineet kokeilemaan?

Oikein mahtavaa juhannusta kaikille! 

Lakka saatu testattavaksi maahantuojalta.


15 kommenttia:

 1. Tätä yhdistelmää täytyy kyllä kokeilla. Saas nähdä kauanko kestää mun kynsillä! Tuo punainen on ihana. Mä suosin tällä hetkellä niitä Max Factorin pikkulakkoja, jotka oli sullakin esillä ja joista kirjoittelin omaankin blogiini. Juhlin juhannusta vihreillä kynsillä :D Yllättävän kiva väri, vaikka punaiset, oranssit, pinkit ja keltaiset on ehkä enemmän mun juttu. Ja tietenkin ne nudet, joita rakastan yli kaiken. Kesällä on kyllä kiva käyttää kirkkaampia ja vähän erottuvampia värejä :) Iloista juhannusta, Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, aivan täydellinen sävy! Se vihreä on niistä yllättävän kiva, tykkään itsekin. Samoin siitä sinisestä, vaikka se ei ole normaalisti mun väri yhtään. Informoihan sitten kestosta. ;)

   Ihanaa juhannusta sinnekin!

   Poista
  2. Kiitos! Ja juu, infoilen ;) Sininen on mulla vielä kokeilematta, mutta eiköhän senkin vuoro kohta koita :)

   Poista
 2. Tästä tuntuu olevan vähän kahdenlaisia kokemuksia, toisilla pysyy viikon ja toisilla ei ollenkaan. Harmi, mutta kaikki tuotteet eivät sovi kaikille:/ Mukavaa juhannusta Jonna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mua vähän harmitti, kun olin katsellut sun viikkoa Gel Nail Lacquer kynsillä. :p Kun näin päällyslakan koostumuksen, melkein arvasin lopputuloksen. Tykkäsin ihan hirveästi lakan jättämästä pinnasta, siksi vähän harmittaa, että itsellä ei toiminut.

   Ihanaa juhannusta sinnekin!

   Poista
 3. Testasitko ilman päällyslakkaa? Noissa värilakoissa on mun mielestä jo itsessään niin hyvä paksuus ja kiilto, että sitä päällyslakkaa ei välttämättä tarvita. Ja varsinkin jos se ei sulla kerran pysy, niin kokeilet ehdottomasti kokonana ilman tai jonkun muun pällyslakan kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että testailen vielä ilman päällyslakkaa kokonaan. :) Lueskelinkin sun blogista, että voi käyttää ihan muiden päällyslakkojen kanssa. ;)

   Poista
 4. Höh : / Mulla näistä kolme sävyä ja kaikki pysyivät tuon päällyslakan kanssa helposti sen viikon ajan. Harmi, ettei tää vissiin toimi yhtä hyvin kaikilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, kun olisin niin halunnut, että tulisi kestävä lakkaus. :(

   Poista
 5. Tekisi mieli kokeilla, mutta mä olen lähes varma, ettei pysy hyvin näillä hankalilla kynsillä. Tosin kauniita lakkojahan ovat itsessäänkin ilman sitä viikon kestoakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. Itse tosin tykkään, että lakkaa on aina kynsissä, enkä jaksaisi "laiskana" ihan joka päivä lakata uudestaan. ;p

   Poista
 6. Mä kävin ostamassa juuri kaksi näitä ja sen päällyslakan. Saas nähdä kuinka mun käy... :o Toivottavasti hyvin, mutta pahoin pelkään. :/

  VastaaPoista
 7. Mä ostin tuota lakkaa korallinpunaisena. Sävy oli aivan ihana ja kiilto upea, mutta lakkauksen kesto oli mullekin vähän pettymys. Ostin lakan lähinnä varpaankynsiä ajatellen, mutta monet muut lakat on kyllä pysyneet mulla paremmin. Sormenkynsissä tää lakka kesti mulla nättinä suunnilleen viikon, mikä on kyllä musta jo ihan hyvä aika, mutta kun mulla pysyy näin yleensäkin kynsilakat nättinä sen noin viikon verran, niin odotin vähän enemmän. :)

  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kestää lakat yleensä 5-7 pvä hyvänä, olisin ollut enemmän kuin tyytyväinen, kun olisi edes kestänyt sen viisi pvä. Onnekas olet! :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown