Valloittava Dr. Scheller


Itselleen täysin tuntemattomia tuotteita on aina mielenkiintoista testata. Luonnonkosmetiikan saralta löytyy monia suosikkituotteitani, joten odotukset myös Dr. Schellerin kohdalla olivat korkealla. Reilut pari viikkoa vierähtikin nopeasti uudessa jännässä maailmassa.

Dr. Scheller on korkealuokkainen BDHI -sertifioitu luonnonmukainen ihonhoitosarja, joka käyttää PhytosolveⓇ teknologiaa, joka auttaa kasvisperäisiä raaka-aineita imeytymään paremmin ja syvemmälle ihoon. Tuotteet ovat riittoisia vain muutama tippa riittää erinomaiseen levittyvyyteen.

Sarja on luomusarja, eikä sen tuotteet sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita, parabeenejä, eläinkokeita, eikä eläinperäisiä raaka-aineita.


Pakkaukset ovat tietenkin ympäristöystävällisiä ja minusta niissä on kiva trendikäs design. Jokaisen pakkauksen desingn viittaakin raaka-aineeseen, mitä purkin sisältä löytyy. 

Itse sain testattavaksi granaattiomena -sarjan puhdistustuotteet. Granaattiomenahan tunnetaan ihoa hoitavasta, kirkastavasta ja lievästi ihohuokosia supistavasta vaikutuksistaan. Hoitotuotteiksi minulle valikoitui sarjan myydyimmät tuotteet Argan Oil & Amaranth -tuotteet, jotka ovat tarkoitettu vaativalle iholle. Arganöljyhän tasoittaa ja kiinteyttää ihoa, sekä pitää sen joustavana. Amaranth eli revonhännän siemenuute parantaa ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, sekä edistää ihon uusiutumista. Sarjaa suositellaankin +40 -vuodesta ylöspäin, mutta itse koen, että se sopii nuoremmallekin iholle, joka kärsii pintakuivuudesta ja siitä johtuvista rypyistä tai juonteista.


POMEGRANATE FACIAL LOTION 150ML, 13€

Kasvovesi on pakattu apteekkimaiseen ruskeaan lasipulloon. Tuoksu on mieto ja luonnonkosmetiikkamaisen hedelmäinen. Pullon suusta on melko helppo annostella tuotetta vanulappuun. Todella pieni määrä riittää, sillä vanulapulle laitettaessa ja ihoa sillä pyyhittäessä, tulee sellainen tunne, että tuote ikään kuin vaahtoutuisi ja se saa vanulapun liukumaan helposti iholla, josta ominaisuudesta pidin kovasti. Jätti ihanan raikkaan pinnaan, eikä ihoa kiristänyt jälkeenpäin yhtään. Sopii kaikille ihotyypeille.



POMEGRANATE WASH GEL 125ML, 13€

Puhdistusgeeli jatkaa samalla tuoksulinjalla kuin kasvovesikin, siinä on hedelmäinen, mutta aavistuksen kirpsakka granaattiomenan tuoksu. Koostumus on liukasta, jos olette käyttäneet Laveran suihkugeeliä niin tämä on ihan samanlaista. Joten geeli on tosi riittoisaa ja liukuu iholla helposti. Muodostaa pehmeän ja kevyen vaahdon. Puhdistaa kevyen meikin. Tuote on tarkoitettu herkälle iholle ja se suojasikin ihoa hyvin, niin ettei se tuntunut puhdistuksen jälkeen kuivalta tai kiristävältä. Pidin tästä kovasti.


ARGAN OIL & AMARANTH ANTI-WRINKLE INTENSIVE SERUM 30ML, 28,60€

Seerumi on pakattua pipetilliseen lasipulloon. Pipetin avulla tuotetta onkin helppo annostella. Muutama tippa riitti koko kasvoille. Yritin kovasti miettiä mille tämä tuoksuu, mutta kuvailisin tuoksua miedon yrttiseksi, tosin tämä ei ole kovin voimakas ja haihtuu kasvoille levityksen jälkeen nopeasti. Seerumi lupaa tasoittaa ihon pintaa ja parantaa kimmoisuutta ja lisätä kosteutta. Olen käyttänyt seerumia iltaisin. Se tekee ihosta ihanan pehmoisen ja aamulla iho on kimmoisamman ja tasaisemman näköinen. Ihastuin tähän todella ja aion ostaa tätä jatkossakin, sillä hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Monet kalliimmatkaan käyttämäni seerumit eivät ole tehneet ihosta yhtä pehmeää. LÖYTÖ!


ARGAN OIL & AMARANTH ANTI-WRINKLE CARE DAY 50ML, 26€

Voide on pakattu lasipurkkiin, jossa se säilyy kuusi kuukautta avaamisen jälkeen. Olen useasti sanonutkin, että tämä pakkausmalli ei ole niitä suosikkejani, mutta hyville tuotteille annan sen anteeksi. Voiteen tuoksu on miedompi kuin seerumissa. Se lupaa tasoittaa juonteita ja lisätä ihon kimmoisuutta. Hoitavuudestaan huolimatta voide on yllättävän kevyttä ja se levittyy iholle helposti ja imeytyy hetkessä. Meikin voi levittää välittömästi päälle, eikä tarvitse pelätä rullaantumista. Todella mukava tuttavuus, joka pehmensi ihoa. Koin, että käytöstä oli apua varsinkin ihoni pintakuivuuteen. Suosittelen voidetta lämpimästi kosteusköyhälle iholle iästä riippumatta.

Kaikkiaan Dr. Scheller oli todella miellyttävä uusi tuttuvuus ja aion jatkossakin tarttua mahdollisuuksien mukaan myös sarjan muihin tuotteisiin. Tuotteiden koostumukset, tuoksut ja lopputulos olivat sellaisia, että olisin voinut kuvitella käyttäväni paljon arvokkaampia tuotteita. Joten hinta/laatusuhde sarjan tuotteissa oli todella kohdillaan. Suosittelen sarjaa kaikille, jotka arvostavat luonnonkosmetiikkaa, mutta haluavat silti ripauksen ylellisyyttä ihonhoitorutiineihin.

Onko Dr. Scheller teille tuttu?

Jälleenmyyjät ja Dr. Scheller -hoitolat löydät täältä.

Tuotteet saatu testattavaksi maahantuojalta.









  1. Olen nähnyt purkkeja, mutta muuten en tiennyt tästä mitään. Kuulostaa mielenkiintoiselta, olen heikkona a) granaattiomenaan ja b) kaikkeen, mitä saa annostella pipetillä... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy myöntää, että mulla taitaa olla myös salainen himo pipetillä annosteltaviin tuotteisiin. Mutta ollaan ihan hiljaa siitä. shh...

      Poista
  2. Eipä oo tuttu mullekkaan. Tuo seerumi alkoi kyllä hieman kiinnostamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen seerumia lämpimästi, jos on pintakuiva tai kuiva iho. Se on ihana!

      Poista
  3. Kiinnostuin myös seerumista, en ole näitä aiemmin testannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynnys kokeiluun on aika pieni, koska esim. puhdistustuotteet ovat mielestäni edullisia, eikä seerumikaan mikään kovin pahan hintainen. :)

      Poista
  4. Tämä on minulle töistä tuttu sarja. Käytössäni on juuri nyt tuo sama puhdistusgeeli. Hyvin miellyttäviä tuotteita, käsirasvat ovat myös erittäin pidettyjä. Erityisen hauska sattuma oli, kun huomasin maahantuojan olevan sama hoitola, jossa kävin ensimmäistä kertaa elämässäni kasvohoidossa. Se on hyvin lähellä lapsuudenkotiani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihan mieletön sattuma! Kiitos käsirasva vinkistä, ne on varmaan testattava seuraavaksi. :)

      Poista
  5. Granaattiomenasarjan puhdistusmaito oli ihana, kerrassaan valloittava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin, kun kirjoitit siitä. Pitää varmaan itsekin kokeilla sitä!

      Poista
  6. Täysin tuntematon sarja mulle, mutta alkoi heti kiinnostamaan! Siispä kiitos tästä postauksesta :) Täytyykin tutustua tuotteisiin jossain vaiheessa, kun kosmetiikkakuorma vähän tasaantuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että luonnonkosmetiikan ystävänä saattaisit olla kiinnostunut näistä tuotteista. Näissä on kyllä ihan mieletön hinta/laatusuhde!

      Poista
  7. Kylläpä kuulostaa kiinnostavalta! Täytyy käydä tutustumassa (lue: tuoksuttamassa ;) tarkemmin!

    VastaaPoista
  8. En ole testannut,mutta ihastuin purkkeihin ja sama innostus pipetillä annostettaviin tuotteisiin.Kai siinä on jonkinlaista arvokkuutta, tuo sellaisen tohtorimaisen fiiliksen kun annostelee pipetillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on sitä sisäisen tohtorin etsintää! ;D

      Poista
  9. Tuo seerumi kuulosti kaikista mieluisammalta ja sen hankkimista voisin harkita! Kuulostaa taas kerran niin hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumi on huippu, mutta niin ovat putsaritkin. :)

      Poista
  10. Kiinnostavan oloisia tuotteita, piti heti katsoa sarjan sivuja. Tuo seerumi voisi kyllä olla tuote paikallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjalla on kyllä tosi paljon mielenkiintoisia tuotteita, mm. hyaluron-tuotteet... :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives