7.7.2014

Oranssia energiaa


Muistatte varmaan, kun kirjoittelin teille vähän aika sitten Biothermin Eau Fraîche -tuoksusta. Se vei minut mennessään raikkaudellaan ja kesäisyydellään. Kauppareissulla aloinkin katselemaan haaveilevasti Biothermin tuoksurivistöä. Arvoin pitkään, ostaisinko sitruksisen Eau Vitamineen, jonka olen joskus vuosia sitten omistanut. Menin fiiliksellä ja voiton vei tällä kertaa appelsiininen Eau d`Energie, jonka mies kävi noutamassa paikallisesta Emotionista.

Biothermin tuoksut ovat vartalotuoksuja, mutta Eau Fraîche yllätti minut kestävyydellään. Joten ostopäätös uudesta tuoksusta oli helppo, varsinkin, kun aloin kaipaamaan jotain piristystä jopa talvisiksi käyneisiin kesäpäiviin.


Eau d`Energien alkutuoksussa valloittavat auringon paahtamat hedelmät appelsiini, sitruuna ja mandariini. Sydäntuoksussa jasmiinia, mehevää aprikoosia ja herkkää syklaamia. Pohjatuoksuna pehmeää myskiä ja seetriä.

Alkutuoksussa omaan nenään erottuu selviten mehevä appelsiini. Sydäntuoksussa voimakkaiten erotan lempparini jasmiinin ja lopussa myskinen vivahde on selkeä. 

Tämä on täydellinen kuumien kesäpäivien raikastaja. Ei se tuoksu joka jää kaikkien mieleen, mutta tällä saa oman mielen ja fiiliksen pirteäksi. Nimensä mukaisesti tästä saa energiaa.


Kesto iholla ei ole itselläni Eau Fraîchen luokkaa, mutta pysyy iholla kuitenkin reilut nelisen tuntia. Sen jälkeen sitä voi huoletta lisätä. Tuoksu toki sisältää ihoa kuivattavaa alkoholia, mutta pakkaus kertoo, että siitä löytyy yllättäen myös E-vitamiinia, joka kosteuttaa ihoa. Annan itseni uskoa, että tämä on hyvä syy lisätä tuoksua pari kertaa päivän aikana. ;)

Mikä tuoksu on sinun himotuslistallasi seuraavana?

Suositushinta:

Biotherm Eau d`Energie 50ml, 22,90€

Tuoksu ostettu itse. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä korvausta.8 kommenttia:

 1. Täytyis kydä näitä tuoksuttelemassa, voisivat olla mun mieleen keveydellään. Pullot on jotenkin kivan tyttömäisiä ja raikkaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulpu kannattaa käydä. Nämä on niin keveitä (helppoja), että hajuvesiä kammoksuvakin saattaa ihastua.

   Poista
 2. Kerrassaan ihanat kuvat! Lilja on erinomainen valinta kukaksi ihan värien takia.
  Mulla on kerran ollut sitä vanhaa keltaista vartalotuoksua ja pidin siitä kovasti. Harmi että noissa on alkoholia, kun ne kuitenkin on tarkoitettu kesään ja aurinkoon. Pitää sitten suihkutella vain vaatteitten alle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Liljat on mun suosikki kukkia, varsinkin valkoiset. Niitä oli myös hääkimpussani ekoissa häissäni aikoinaan. Taika ei ole laantunut vuosien kuluessa. ;)

   Poista
 3. Tarvisko mun mennä tuoksutteleen näitä? eihän tarvi... se käsivoide on muuten aikas hyvää ja tuoksu myös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä tsekkaamassa se käsivoide...

   Poista
 4. Voin jo tuoksuttaa tuoksun tänne asti! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täydelliset kelit tällä hetkellä tälle tuoksulle. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown