Miehen kaapilla


Olin rohkeä tyttö ja kävin yhtenä päivänä kurkkaamassa pitkästä aikaa peilikaappiin miehen puoliskolle. Tosin jäin tästä kiinni melkein heti, koska en ollut osannut asetella parranajovoidetta samaan kohtaan, missä se oli aikaisemmin ollut. 

Toisinaan mainostoimistot lähettävät myös miehelleni tuotteita testattavaksi. Olen ottanut noiden tuotteiden kanssa sen periaatteen, että en tyrkytä vaan työnnän purkit käteen ja sanon, että testaile, jos haluat. Tämän jälkeen alan kuullostelemaan tuleeko mieheltä kommentteja tuotteista, jos tulee, laitan ne visusti mieleeni. Paras keino on kuitenkin kokeilla purkkeja. Poimin kaapista ylläolevat tuotteet, sillä ne ovat olleet ilmeisesti kovinkin mieheni mieleen, kaikki ovat miltein tyhjiä!

Mieheni on siitä helppo koekaniini, että hän hoitaa ihoaan säännöllisesti, eikä karsasta mitään erikoisempiakaan tuotteita. Miehen atooppinen iho kuitenkin aiheuttaa sen, että ihan kaikkea hän ei uskalla iholleen laittaa vaan suosiossa ovat herkän tai kuivan ihon tuotteet. Naisellisen ulkomuodon omaavat tuotteet jäävät helposti käyttämättä. Apteekkisarjoissa löytyy paljon tuotteita, jotka ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan myös miesten makuun.


Isännän Parranajovoide oli hitti alusta alkaen, sillä ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuli kommenttia siitä, että on yhtä hyvä, jos ei parempi kuin miehen aiemmin käyttämä Kiehl`sin voide. Ajotuntuma on miehen sanojen mukaan erittäin miellyttävä. Mies piti myös tuotteen raikkaasta tuoksusta. 

Kotimaiset Isännän-tuotteet on tehty miehen ihon hyvinvointiin. Pintakuiva, kiristävä, herkästi ärsyyntyvä iho on tuttu juttu varmasti monelle miehellekin. Parranajovoide sisältääkin rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa. Pantenoli ja allantoiini vähentävät ihoärsytystä ja ehkäisivät tulehduksia. Eukalyptus ja mentoli viilentevät ja jättävät raikkaan viileän tunteen parranajon jälkeen. Hintaa 100ml:n tuubilla on 4,90 euroa.


Mieheni on myös huulirasvojen suurkuluttaja, veikkaampa, että hän käyttää vuodessa useamman puikon loppuun kuin minä. Pahimpina kausina mies lainailee iltaisin voidetta Eight Hour Cream tuubistani, mutta ainakin nyt kesällä Eucerinin Acute Lip Balm on ilmeisesti pitänyt huulet pehmoisina, sillä minun tuubillani vierailu on jäänyt. Huulivoide sisältää helokkiöljyä, joka auttaa elvyttämään huulten luonnollista suojakerrosta. Glyseroli kosteuttaa tehokkaasti ja jättää huulet pehmoisiksi. Myös tämä sisältää parantavaa pantenolia. Hinta taitaa pyöriä siinä 7 euron kieppeissä.


Eucerin Dry Skin Smoothing Face Cream 5% Karbamid (sanahirviö) on ollut takuulla miehen suosikkivoide kesällä, sillä tuubi oli aivan tyhjä. En usko, että saa enää montaa kertaa rasvailtua. Mies kehui voiteen kosteustehoja, jotka ovat riittäneet hyvin kesäaikaan. Tuubiin pakattu voide on myös helppo ottaa töihin mukaan, sillä ilmastointi kuivattaa työpaikalla miehen ihoa melkoisen tehokkaasti. 

Voide on kosteuttava ja tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Imeytyy helposti ja parantaa kuivan ihon kuntoa. Sisältää luonnollisesti kosteuttavaa karbamidia 5%. Maitohappo ja glyseriini säätelevät pitkäkestoisesti ihon kosteustasapainoa. Voide on tuoksuton ja väriaineeton. Sopii atoopikoille ja psoriaatikoille. Hinta n. 13 euroa.


Kun mies näki alkukeväästä minun suihkivan kasvoilleni mistejä, hänen uteliaisuutensa heräsi. Päätin antaa omista purnukoistani mieheni käyttöön kaikista helpoimmin lähestyttävän La Roche-Posayn Eau Thermale Spring Waterin. Miehellä onkin ollut tämä käytössä ahkeraan suihkun ja parranajon jälkeen, jolloin kosteuttava lähdevesi vähentää ihon kiristystä. Melkoinen saavutus, että sain miehen innostumaan tällaisesta "hifistelytuotteesta".

Eau Thermale on täysin tuoksutonta lähdevettä. Korkean seleenipitoisuutensa vuoksi se rauhoittaa herkkää ihoa ja vähentää punoitusta. Hintaa n. 10 euroa.

Mitenkäs teidän miehet, oletteko saaneet heidät ylipuhuttua ihonhoidon tärkeydestä?

La Roche-Posay ostettu itse, muut tuotteet saatu kokeiluun blogin kautta.





  1. Huhuh, miten oot houkutellut miehen tekemään muuta kun rasvaamaan Bepanthenilla naaman kun iho kuivaa!
    Se on meillä se perus, parta ajetaan ja rasvataan Bepanthenilla jos iho on kuiva, muuten se on siinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdollisimman yksinkertainen tuubi toimii, tosin mun miestä ei ole kamalasti tarvinnut houkutella, kun hoiti ihoaan jo ennen kuin tavattiin. :D Bepanthen ei imeydy heti kunnolla ihoon, mutta tuo Eucerin hulahtaa nopeasti ja tuntuu siltä kuin ei olisi rasvaa laittanut. Oppisikohan miehesi arvostamaan tuota koostumusta? ;)

      Poista
  2. Tuo huulivoide on kyllä todella hyvää. :) Talvella tosiaan tuntuu että sekään ei tunnu riiitävän..:/ Oisko sinulla suositella mitään tehokkaampaa ja hajusteetonta?

    VastaaPoista
  3. Vai oliko tuo Eight Hour Cream hajusteeton/tuoksuton, jos on niin voisin kokeilla? Missä sitä myydään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eight Hour Creamia on tosiaan myös hajusteettomana, itse en ole sitä versiota ehtinyt testaamaan. Ainakin Stockalta on EA:ta saanut, mutta jos ei satu olemaan lähellä niin allbeauty.com:ssa ja feelunique.com:ssa on tuota hajusteetonta EA:ta myynnissä. :)

      Poista
  4. Oon ostellu Viljamille useita rasvoja ja toiset on jääny kokonaan käyttämättä eli eivät ole olleet mieluisia, mutta toiset taas on ollu mieleen, koska oon löytäny vaan tyhjän purkin enään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhjä purkki on varma merkki, että tuote on ollut miehen mieleen. :D

      Poista
  5. Olen saanut mieheni käyttämään kosteusvoidetta ja kauan sitten, mutta puhdistustuotteita ei millään. Suihkusaippualla hän putsaa naamansa. Clarinsin kuoriva kasvovesi ei vajunut yhtään, vaikka kuinka selostin sen hyötyjä. Ihmeekseni saan kuitenkin tehdä silloin tällöin kuorintoja ja naamioita. Viimeksi istuimme kumpikin olohuoneessa iPadit sylissä ja turvenaamiot kasvoilla aika idiootin näköisinä, mutta eipähän ollut kukaan näkemässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteusvoide on jo puoli voittoa, voi korjata sitten niitä suihkusaippualla saatuja vaurioita. ;) Naamion käyttö vau!

      Poista
  6. Laitanpas tuon karbamidia sisältävän voiteen korvan taakse.. yritän kuorruttaa miliumisia poskipäitäni voiteilla ja kosteuttavilla naamioilla, mutta eipä tunnu auttavan. Karbamidi tuntuu olevan ihmeainetta ainakin jalkavoiteessa, joten jospas se auttaisi noihin poskipäihinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita ihmeessä. Oon huomannut itsekin tuon karbamidin tehokkuuden juuri jalkavoiteissa, on omat koppurat kantapäät saaneet kyytiä tuotteilla, jotka tuota sisältävät.

      Poista
  7. Mieheni on pitäny Clarinsin tuotteista, joita olen hänelle Berneriltä raahannut. Mutta arsenaaliin kuuluu vain putsari, kuorinta ja voide. Silmänympärysvoidetta ei käytä. Mutta onhan toi hyvä alku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Oma mies käyttää silmänympärysvoidetta silloin tällöin, epäilen, ettei laita säännöllisesti. :p Talvella varmasti enemmän, kun iho kuivaa.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives