Hemp Over Heals


Kynsilakat eivät ole se juttu, joka minulle tulee The Body Shopista ensimmäiseksi mieleen. Niinpä jokin aika sitten saapunut paketti oli enemmän kuin iloinen erilainen yllätys. The Body Shopin Colour Crush Nails -kynsilakkavalikoima sisältää peräti 24 erilaista sävyä, joista minun paketistani löytyi viisi. 

Kynsilakkojen koostumus ei sisällä formaldehydiä, formaldehydihartsia tai kamferia, joita jotkut haluavat välttää. Kynsituotesarja sopii vegaaneille ja vegetaristeille, eikä koostumus sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.


Kynsilakanpoistoaine on 4 in 1 -tuote. Hoitava koostumus sisältää manteliöljyä, soijaöljyä ja reilun yhteistyökaupan kautta tuotettua sokeriruokouutetta. Tuote on asetoniton, koostumus hoitava, pehmentää kynsinauhoja, eikä kuivata kynsiä. Tämä oli tosi miellyttävä tuote. Itselläni on usein hankaluuksia saada asetonittomilla poistoaineilla lakat kunnolla kynsiltä, mutta tällä irtosi hyvin. Helposti kuivuvat kynsinanauhat suorastaan rakastivat tätä, sillä tämä ei kuivattanut niitä ja lakkojen poistamisen jälkeen kynsinauhat näyttivät siltä kuin olisin juuri öljynnyt ne. Aivan ihana tuote, jota tulen ostamaan jatkossa!


Mutta mitenkäs ne lakat? Itse olen aina rakastanut ns. "rumankauniita" lakkoja, oudot vihreät, mutaiset sävyt ja muut outoudet, kyllä kiitos. Siksipä selvä valinta ensimmäiseksi kynsille oli Hemp Over Heals. Kun näin tämän pullossa, minulle tuli tästä hieman OPI:n Don`t Talk Bach To Me -fiilikset. Tämä on tosin vihreämpi. Mietin kovasti, minkä vihreä tämä sitten on. Aamukahvia nauttiessani ja ikkunasta ulos katsoessani, tajusin, tämä on juuri sen värinen kuin viimeisiä henkäyksiään vetävät koivunlehdet ovat tällä hetkellä puissa ennen kellastumistaan. 

Suti on miellyttävän leveä ja lyhyt, sillä on helppo levittää sopivan paksun tuntuista lakkaa kynsille. Peittävyys oli ainakin tässä sävyssä loistava. Oli lähellä ettei yksi kerros riittänyt, jopa omille hankalille kynsille. Kuvassa kuitenkin kaksi kerrosta ja päällyslakka, jota ei välttämättä olisi tarvinnut, sillä lopputulos oli kauniin kiiltävä lakalla itselläänkin. En malta odottaa, että pääsen testailemaan muitakin sävyjä, varsinkin The Body Shop Green vaikuttaa jännältä. Kestävyydestä vielä sen verran, että tämä läpäisi myös siivoustestini ilman kulumista. Hemp Over Healsin perusteella olenkin tosi vakuuttunut näiden lakkojen laadusta.

Tykkäättekö tällaisista "rumankauniista" lakoista? 

Suositushinnat:

Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover 100ml, 8,50€
Color Crush Nails 6,8ml, 8,50€

Tuotteet lehdistönäytteitä.



  1. Tuota kynsilakanpoistoainetta täytyy kokeilla, kun nykyiset loppuu. Vaikutti sen verran kiinnostavalta. Ja ei olisi tullut todellakaan mieleen Body Shopista lähteä ostamaan kynsilakanpoistoainetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei olisi tullut mullekaan, tulevaisuudessa tilanne korjaantuu. ;)

      Poista
  2. Oi kyllä, tykkään kovastikin! Näistä lakoista juurikin tämä Hemp sävy ihastutti ja kylläpä se näyttää hyvältä kynsilläsi :) kynsilakanpoistoainekin kuulostaa hyvältä tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin niin, että sä tykkäät myös Hempista, just niitä sävyjä, jotka jakaa mielipiteitä. :) Livenäkin tosi mielenkiintoinen sävy.

      Poista
  3. Kiinnostavaa! En ollutkaan huomannut näitä Body Shopissa. Rumankauniit kiehtovat ja tuo poistoaine taitaa mennä hankintalistalleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on just tullut/tulossa. (tässä tai ensi kuussa) Muistaakseni TBS:lla oli lakkoja joskus vuosia sitten ainakin ulkomailla myynnissä, jos en muista omiani. Olin iloisesti yllättynyt näiden laadusta, kun itsellä on usein pysyvyysongelmaa...

      Poista
  4. En muuten edes tiennyt, että Body Shopilla lakkoja, koska aina katson ne samat hyllyt eli Body Butterit.

    Ihana värikirjo tulee mieleen syksyiset pihlajanmarjat. 💙

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tosiaan tulee tässä kuussa myyntiin. Värivalikoima on tosi kiva yllätys, eiköhän 24 sävystä löydy jokaiselle jotain.

      Poista
  5. Tarviipa testata tuo postoaine, kuulostaa kivalta. Oottan innolla sun postauksia noista muistakin lakoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, mulla on välillä tuskaa poistaa asetonittomalla lakkoja, siksi (paha minä) käytän enemmän asetonisia poistoaineita. Tällä lähti kivuttomasti ja tykkäsin siitä, että tuntui oikeasti jopa hoitavan kynsinauhoja. Jännä fiilis.

      Poista
  6. Mulla on just Rosy Cheeks glitterillä höystettynä kynsissä :) Ajattelin nimittäin pistää poistoaineen glitteritestiin heti alkajaisiksi. Ihanaa, jos se sun mukaan on kosteuttava sillä mun kynsinauhat ja sormet on ihan haavoilla ja hapertuneet. Kamalaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrohan miten tehos glitteriin, sitä en itse ole ehtinyt vielä testata. Glitteri on kyllä hankala irrottaa mielestäni ihan kaikella. Sairasta tappelua, joka kerran. :D Tämä ei kuivata kynsinauhoja ollenkaan samalla tavalla kuin yleensä käyttämäni Mirame. <3 Itselläni on varsinkin talvella kynsinauhat heikossa kunnossa, joten helpottavaa, että on jokin tuote, millä en ainakaan ensi talvena niiden kuntoa paljoa pahenna.

      Poista
  7. Todellakin rumankauniit kynsilakat innostavat, omasta pitkälti yli sadan lakan kokoelmasta löytynee vain kymmenisen punasävyistä, muut mudasta mustaan :) Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no sitten todellakin olet näihin kallellaan. ;) Itsellä taitaa olla aika paljon punaista, lilaa ja vihreää, sitten näitä outoja värejä ja muutama oranssi. Pastelleja ja nudeja onkin sitten vähemmän. Syy ei ole, etten pitäisi, mutta olen ronkelempi niiden kanssa. :p

      Poista
  8. Täähän olikin kiinnostava juttu, pitää käydä kurkkimassa sit kun tulevat.. minttu ainakin näyttäis söpöltä. Ja varmasti muitakin kivoja sävyjä olisi.. Hinta ehkä vähän hillitsee mutta jos sattuisi kanta-asiakastarjoukseen tulemaan vaikka uutuudet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu on itsellä noista seuraava kokeilun kohde, näyttää pullossa niin herkulta!

      Poista
  9. Hitsi noi sun lakat on söpöjä! Ja juuri tuo ällönvihreä on aivan ihana! :3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives