Jane Iredale – Celebrate Eye Shadow Trio


Jane Iredalen syksyn kokoelma kantaa nimeä City Nights. Sain maahantuojalta jokin aika testattavaksi kokoelman kauniin Celebrate Eye Shadow Trio -luomiväripaletin, jossa on minusta kolme todella kauniisti yhteen sointuvaa sävyä: mattahelmi Mist, portviini Port, sekä paahdettu shimmerinen karamelli Toast. Tämä on ensimmäinen Jane Iredale-palettini ja ihastuin kovasti sen ylelliseen ulkonäköön. Paletin pinta hohtaa kiiltävän kuparisena, mutta sisällä toistuukin hopean sävyt. Kannessa iso peili. Mukana tulee myös pieni vaahtomuoviaplikaattori. Näppärä rasia on juuri sopivan kokoinen ujutettavaksi meikkipussiin. Monipuoliset sävyt tekevät sen, että näillä saa tehtyä niin kevyen päivämeikin kuin tummemman iltameikinkin.


Paletin sävyt ovat varustettu hyvällä pigmentillä ja levittyivät pehmeästi, niitä oli myös helppo häivyttää. Pehmeän valkoisia mattaisia sävyjä tulee ainakin itselleni liian harvoin vastaan. Jos sävy on oikea, on koostumus valkoisissa sävyissä usein tosi jauhoinen, mutta Mist levittyi pehmeästi. Onneksi tätä on iso nappi, koska tämä tulee takuulla olemaan käytössä jatkuvasti! Toast on kaunis kupari, itseasiassa tässä toistuu paletin kannen sävy. Shimmeriä on sopivasti makuuni, sillä en onnistunut kuorruttamaan alaluomiani kiiltävillä hippusilla. Port on sävyistä se kameleontti burgundia, portviiniä, jossa mielestäni myös ripaus muodikasta taupea. 


Toteutin paletilla turvallisen päivämeikin. Tein melko klassisen varjostuksen Portilla ja lisäsin samaa sävyä vielä alaluomelle silmän ulkonurkkiin. Keskiluomella (myös alaluomella) käytin hohtavaa Toastia ja silmän sisänurkkiin laitoin Mistiä. Poskilla käytin Jane Iredalen Just Kissedia, joka on suosikkituotteeni luomaan poskille hempeän luonnollisen rusotuksen. Käytänkin tätä melkein enemmän poskilla kuin huulilla. Huulilla Jane Iredalen kosteuttavaa Lip Fixation-kestohuulikiiltoa sävyssä Spice, jolla saa kauniin nuden pinnan. Ripsiin laitoin tällä kertaa poikkeuksillisesti jotain muuta kuin mustaa. Kaivoin laatikostani pehmeän sävyistä Jane Iredalen Brown/Black PureLash Lenghtening-mascaraa.


Suositushinta:
Celebrate Eye Shadow Trio 5,8g 49,00€

Jane Iredalen jälleenmyyjät löydät täältä. 

Millaisia sävyjä te suositte syysmeikissä?


Meikissä käytetyt tuotteet:

* Michael Kors Bronze Powder Glow (saatu)
* Phytomet CC Cream (saatu)
* Jane Iredale Purelash Leghtening Brown/Black 
* Jane Iredale Just Kissed Forever Pink
* Jane Iredale Bitty Brown Kit (saatu)
* Jane Iredale Lip Fixation Spice (saatu)
* Ella Bachè Mineral Powder (saatu)
* Max Factor Erace Ivory
* Max Factor CC Colour Collector (saatu)
* ARTDECO Eyeshadow Base (saatu)
* Dr. Hauschka Värineste (saatu)



Paletti saatu testattavaksi maahantuojalta.












  1. apua, miten hienot hempeät sävyt! niin munvärinen luomiväritrio... täynnä lempparisävyjä! Ja aivan upea tuo pakkaus, niin elegantti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just mietin, että tässä on paletti, josta ei jää itselläkään yksikään sävy käyttämättä. Näillä saa just sellaisen meikin, mitä tykkään yleensä laittaa. <3

      Poista
  2. Kulta ja ruskean sävyjä, mun turvasävyt, mutta nyt oon ihastunu tummaan luumuun, harmaaseen, vihree....

    VastaaPoista
  3. Tää paletti on niin kaunis! Arvaa kuka naputtelee juuri postausta tästä ;) Päivämeikissä suosin syksyisin enimmäkseen ruskehtavia sävyjä ja hiljattain olen innostunut myös vihertävistä sävyistä uudelleen. Iltameikissä sävyt vaihtelee: välillä käytän violettia, joskus sähkönsinistä jne. Viime syksynä tykästyin pitkästä aikaa myös purppuraan ja luumuun.

    VastaaPoista
  4. Voi miten söpö tuo paletti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, ihan selektiivisen tasoa. Oon tarkka näistä. ;)

      Poista
  5. Nätiltä näyttää. Norsunluuta ja suklaata - sellaiset syysmeikkisävyt täällä.

    VastaaPoista
  6. Syksyllä tykkään vähän kaikesta paitsi kirkkaista väreistä. Ehkäpä ne luumut ja ruskeat viehättää eniten. Kaunis meikki kauniilla paletilla :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis paletti ja todella käyttökelpoinen juuri nyt. Sopii sitä paitsi kauniisti juuri sinulle!
    Hyvälle vaalealle pohjavärille on kysyntää, kun monessa paletissa vaalea on kiiltävää tai jopa hileistä, kuten kalliissa Guerlainissani. Iredalen luomivärien laatu miellyttää minua, siis kaikkien kahden, jotka omistan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoisissa oon huomannut ton saman, kiiltävyyden ja hileisyyden. Hyviä valkoisia on liian vähän!

      Poista
  8. Olen juuttunut siniseen. Vaihdoin vain astetta savuisempaan... Paletti näyttää kyllä kauniilta, onko merkillä isokin trio/luomivärivalikoima?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muitakin trioja on, mutta tämä on ainoa laatuaan tällaisia. Täältä näkyy valikoima: https://janeiredale.com/fi/fi/mineral-makeup/eyeshadow.htm

      Poista
  9. Älyttömän kaunis tuo paletti, sekä ulkonäöltään että nuo värit<3! Myös sun silmillä näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana. Täydelliset kolme sävyä ja hyvä koostumus.

      Poista
  10. OI, tuo paletti on UPEA! Ihan mielettömän kaunis! :O Ja upean miekin teit, niin kaunis sinä ^^

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives