Klassikot osa 10 – Estèe Lauder Advanced Night Repair


Viimeisimmästä Klassikot-postauksesta ehtikin taas kulua liian kauan aikaa. (koitan petrata) Tänään vuoron saa Estèe Lauderin Advanced Night Repair. Tuote on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta, joten se todellakin on ansainnut paikkansa klassikkona. Tuskin olet voinut olla selaamatta naistenlehtiä, näkemättä mainosta Night Repairista. Vuosien saatossa tuote on hieman teknologian kehittyessä uudistunut, mutta periaatteessa se on edelleen melko samaa tavaraa kuin alussa. Itse löysin tuotteen ensimmäisen kerran jo 15 vuotta sitten ja siitä saakka kaappiini on silloin tällöin ilmestynyt uusi pullo vanhan tilalle. Miksi?


Käytän tätä seerumia kuuriluontoisesta ja se onkin mielestäni loistava kosteuttava apu varsinkin kuivuudesta kärsivälle iholle, joka kaipaa kosteutusta ja kirkastusta. Iltaisin käytettynä viikon jälkeen ihoni on aina selvästi kirkkaampi, kosteutetumpi. Pienet epätasaisuudet ja epäpuhtaudet ovat myös poissa. Seerumi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se lupaakin korjata monia ongelmia ihossa: madaltaa hienoja juonteita, kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon pintaa ja tehdä ihosta kuulaamman ja nuorekkaamman. Tuote on öljytön ja tuoksuton, vaikka siinä onkin omaan nenääni Night Repairille tuttu hieman lääkemäinen tuoksu. Tuoksu ei ole paha, mutta tunnistettava. Se haihtuu kuitenkin levityksen jälkeen nopeasti iholta. Nimestään huolimatta tätä voi käyttää aamuin ja illoin. Sopii myös meikin alle, sillä minusta tämä tekee tosi kivan pinnan ja meikin kesto pitenee. Kun meikin pitää kestää pitkään ja edessä on pitkä päivä, laitan seerumin meikin alle.


Vaaleanruskeassa seerumissa on ohut geelimäinen ja helposti levittyvä koostumus. Se imeytyy ihoon nopeasti. Tuote on todella riittoisaa. Pienempi 30ml:n pullo päivittäin käytettynä kestää itselläni puoli vuotta. Nykyään ainakin pienempi 30ml:n koko on pakattu muovipulloon, joskus alkuaikoina, kun ostin tuotetta, pakkauksena toimi lasipullo. Mämmikoura kiittää muovisesta pullosta. Tykkään myös pipetistä, sillä on hygieenista annostella tuotetta juuri oikea määrä.

Tiukkana tätinä tunnettu Paula Begounkin on antanut "hyväksyntä" tuotteelle, arvostelemalla sen INCI:n perusteella verkkosivuillaan sanalla GOOD


Onko teidän kaapissa lymyillyt tämä klassikko?









  1. On ollut kaapissa ja on ollut myös erittäin miellyttävää käyttää. Vaikutuksista en osaisi sanoa enempää kuin muittenkaan kohdalla, kun aina on kuitenkin joku seerumi käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virpi jotenkin aattelin, että just sulta on saattanut tätä löytyä. ;)

      Poista
  2. Tutustuin tämän muutama vuosi sitten ja sen jälkeen olen aina satunnaisesti, kuureina käyttänyt. Kuivalle iholle on ollut tästä suuri apu ja melkeinpä sanon, että tämä auttoi myös näpyt pois nassusta kun yhdessä vaiheessa niitäkin pukkasi. Ehdottomasti yksi niistä tuotteista, joista maksan mielelläni suht korkean hinnan, sillä tämä toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös huomannut tuon ihon puhdistavan vaikutuksen, pienet epäpuhtaudet on itsellä saanut kyytiä. Parasta antia todellakin on kosteutus, vaikka ei muuten käyttäisi niin talvisin ehdoton täällä Suomen oloissa.

      Poista
  3. En ole kokeillut, vaikka monesti on tehnyt mieli. Ehkäpä sitten, kun nykyinen Visionnaire on käytetty loppuun, nappaan kaupasta tämän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata ja onneksi on kahta kokoa, niin voi ostaa sen pienemmän pullon aluksi. Tosin minipulloja tästä tuotteesta saa usein näytteeksi, jos ostaa Estèe Lauderilta. Se näytepullokin kestää melko hyvän aikaa.

      Poista
  4. Tuttu tuote jo muutaman vuoden takaa, kun iho ikääntyessään alkoi kuivua ja pukkaamaan epäpuhtauksia. Tosiaan kosteuttaa hyvin eli siitä syystä ainakin itseltä epäpuhtaudet vähenevät ja vanhatkin jäljet paranevat nopeammin. Kokeilen paljon eri seerumeita, mutta tätä tulee aina ostettua varsinkin alesta, nytkin pullo jemmassa. Saman sarjan silmänympärysseerumi vielä testaamatta. Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on muuten siitä hyvä tuote, että tää on usein kamppiksissa mukana ja siten hintakin on kohtuullinen. :)

      Poista
  5. ... Kirjoitin kommenttia, mutta tämä kommenttipalkki katosi ja tuli takaisin tyhjänä. Apua :D No, pistetään uudestaan. Oon tätä kokeillut, ja tais olla heinäkuun loppuneissakin. Ei aiheuttanut ainakaan vielä mitään rakkaudenhyristyksiä, en taida olla kohderyhmää :) Eikä toiminut ainakaan mun epäpuhtauksiini mitenkään. Mutta, mutta. Annan tälle tietenkin uuden tilaisuuden joskus uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggerilla taitaa olla huono pvä tänään... :/ Harmi, että sulla ei toiminut, ehkä sitten, kun ikää tulee lisää. :D Tosin itsekin olin vain vähän päälle kakskymppinen, kun ekaa kertaa pullon ostin.

      Poista
  6. Mulle ihan uutuus, kiitos vinkistä. Voitit blogiarvonnassani :) Laittaisitko yhteystietoja.

    VastaaPoista
  7. Tämä ei ole löytänyt tietään ainakaan vielä meikäläisen kaappiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli itsellä aikoinaan sellainen must have-tuote. Itsellä on lista klassikko-tuotteista, joita haluan kokeilla. Vielä on listaa jäljellä. :p

      Poista
  8. Olen usein miettinyt tämän hankkimista mutta aina on jäänyt kauppaan. Osa syynä hinta ja toisaalta myös ihoni hyvä kuntoisuus. En ole varma hyötyisinkö tästä vaikka himoittaisikin ostaa. Tällä hetkellä käytössä on vichyn kosteuttava seerumi joka on ihan mukava, kosteuttava ja mukavan tuntuinen iholla.Hintakaan ei ole ihan kamala, joten muutaman kerran viikossa sipaisen sitä kämmeniin ja se pitää nekin pehmoisina. Henni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että eniten tästä hyötyy ne, joilla ihossa on jotain korjattavaa kuivuus, pieniä epäpuhtauksia jne. Jos ei sitten halua vain hemmotella itseään. ;)

      Poista
  9. Pidempään on kiinnostanut tämä jo, eikä arvostelusi vähentänyt sitä ollenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Estèe Lauderit ole tämän hetkisessä olinpaikassasi hieman edullisempia kuin meillä? ;p

      Poista
  10. Anoppi joskus ostanut tämän ja oli ihana ihana tuote. Iho rakasti tätä.

    Aurinkoista päivää.

    Tiia K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muillakin on tästä hyviä kokemuksia. Ihme tosin olisi, jos ei olisi, sillä tuskinpa tuote olisi muuten ollut yli 30 vuotta markkinoilla. ;)

      Poista
  11. Eipä ole ollenkaan tuttu tuote, mitenköhän multa on menny aina kaikki kiinnostavat tuotteet täysin ohi! Kuulostaa oikein hyvältä! :3

    VastaaPoista
  12. Yup, tuttu ja täälläkin hyväksi havaittu tuote - todella toimii!

    VastaaPoista
  13. Just kävin sunnuntaina ostamassa uuden pullon. En vaan osaa elää ilman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä ihan noin koukussa, mutta pikku hiljaa... ;)

      Poista
  14. Viimeksi kokeillessani seerumi todella kosteutti hyvin ja tykkäsin kyllä. Saan kuitenkin saman vaikutuksen muillakin seerumeilla, mutta uskon että mikäli ihoni tästä vielä kuivuu niin tähän on palaaminen. Kokeilin siis vain pienen näytteen viimeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä pienestä näytteestä saa mielestäni tästä kyllä jo melko hyvin tuntumaa, koska mä huomaan eron omaan korppuihoon jo yhden yön käytön jälkeen. :p

      Poista
  15. Aivan huipputuote! Muistan kun kerran Thaimaassa poltin niskani todella pahasti, ei muuta kuin ainetta niskaan -> parani todella nopeasti eikä ole edes sen jälkeen koskaan palanut.

    VastaaPoista
  16. Olen tästä muutaman kerran aiemminkin lukenut, mutta nyt hain pienen näytteen kotiin ja testasin tätä. Olen olettanut tän olevan sellainen hajustettu, kuten monet esim. diorin voiteet ovat. Tämä olikin tuoksuton, mikä kyllä yllätti. Kaksi päivää kun olin kokeillut, iho oli ihanan pehmeä, ei pintakuivuutta, eikä enää siitä johtuvia näppylöitä kasvoilla. Olen rakastunut! Tätä on saatava lisää. Onneksi menen reilun viikon päästä laivalle, sieltä saa edullisemmin :D Maahinta on aika tyyris, mutta laivahinnan voi vielä maksaa. Kyllä toi sen verran hyvin paransi ihon kuntoa, että pakko siihen on satsata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava juttu, tää on siitä hyvä, et ne vaikutukset tosiaan näkee jo yhden yön jälkeen! Näytteet on ihan ehdoton must hieman hinnakkaimmissa tuotteissa, saa testattua sopiiko omalle iholle

      Poista
  17. Mun iho on vielä sen verran oikukas, että se ei yleensä tykkää niistä voiteista, minkä pitäisi sopia hyvin mulle. Oli kyllä todella positiivinen yllätys, että mun iho tykkäsikin tästä. Kieltämättä toivoin, että löytäisin jonkun edullisemman, mikä sopisi mun iholle. Toisaalta, tässä etsimisen aikana on aika paljon rahaa mennyt hukkaan, kun iho ei olekaan tykännyt jostain. Jos nyt vaan etsiminen on päättänyt, olen iloinen, vaikka kallista vähän onkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääasia, että löytyi mieluinen. Varsinkin, jos etsinnät on olleet pidemmän aikaa käynnissä. Sen verran eri tuotteita olen kokeillut, että kolme tuotetta voin itse luetella, jolla vaikutukset ovat näkyvissä jo yhden käyttäkerran jälkeen: tämä EL, Guerlainin Midnight Secret (jota ei valitettavasti voi käyttää jatkuvasti) ja Bakelin Malic-seerumi ja se vähän aikaa sitten testaamani Yon-Kan kuorinta. Selektiivisin hintaisia, mutta noilla saa rahalleen vastinetta ja nopeasti. ;) Muutkin toki tehoavat, mutta vaikutukset alkavat näkyä ehkä 1-2 vkon jälkeen.

      Poista
  18. En ole vielä kokeillut, mutta on kyllä roikkunut testilistalla pidempään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös lista, tuotteita joita haluaisin testat. (varsinkin sellaisia klassikoksi lueteltavia) Saankohan ikinä sitä loppuun? :p

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives