30.10.2014

Boostaa kasvovoiteesi


Paketin kylkeen on philosophymaiseen tapaan kirjoitettu mietelause, joka tällä kertaa kuuluu näin:

we all need a boost. a boost of confidence. a boost of beauty. a boost of brightness.

Philosophyn turbo booster c powder on 99,8 % C-vitamiinijauhetta, joka toimii andioksidanttina. Auttaa suojaamaan ja kirkastamaan ihoa, sekä suojaa sitä ennenaikaiselta vanhenemiselta. C-vitamiini auttaa ihoa myös tuottamaan kollageenia, joka auttaa ihoa pysymään kimmoisana. Siitä on apua myös ihon pigmenttiläiskiin.

Jos C-vitamiinista haluaa kaikki tehot irti, sitä kannattaa nauttia tietenkin sisäisesti. Ulkoisesti juurikin tällaisessa jauhemaisessa muodossa. Sillä sen säilyvyys on heikkoa. Voiteiden joihin C-vitamiinia on sekoitettu valmiiksi massaan, vaikutustehot iholla ovat kovin vähäisiä. Sillä C-vitamiini menettää tehojaan nopeasti.


Tuote on pakattu lasipulloon ja mukana tulee näppärä pikkuruinen annoslusikka, joka ylettyy varmasti pullon pohjalle saakka. Tuotetta tulee säilyttää viileässä valolta suojattuna ja pullon turhaa heiluttelua tulisi välttää. Jauhetta annostellaan 1 annoslusikallinen seerumin tai kasvovoiteen joukkoon aamuisin, jos ihosi on herkkä niin 1/2 lusikallista riittää. Tuoksuton jauhe liukeneekin seerumiin/voiteeseen hetkessä.


Vaikka ihoni on herkkä, en ole tuntenut käytön aikana kihelmöintiä ihollani, josta jotkut toiset käyttäjät ovat raportoineet. Omaan pintakuivaan ihoon jauheen käyttö päivittäin parin viikon ajan on vaikuttanut kirkastavasti ja ihon sävyä tasoittavasti. Epäpuhtaudet ovat vähentyneet ja kuivat läiskät kasvoissa ovat pysytelleet poissa. Itse olen kokenut käytön erittäin miellyttävänä ja enkä yhtään ihmettele, että tuote on saanut käyttäjiltä paljon kehuja myös philosphyn omilla verkkosivuilla. Varsinkin epäpuhtaan ihon omaavat ovat tuntuneet saavan tästä kovasti apua.


Philosophya voi ostaa Sokoksista ja Emotioneista kautta maan, sekä tietenkin Sokoksen verkkokaupasta

Oletteko koittaneet boostata seerumia tai kasvovoidetta?

Suositushinta:

philosophy turbo booster c powder 7,1g, 32,10€Tuote lehdistönäyte.
18 kommenttia:

 1. Olen ostanut askorbiinihappoa apteekista, mutta en saanut koskaan aikaiseksi laittaa sitä iholle. Siinä on halvempi vaihtoehto Philosphylle, pussukka maksaa muistaakseni nelisen euroa ja kestää tosi kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä! Just jauheena parasta. Näitähän samantapaisia tuotteita on ja on tulossa muiltakin merkeiltä. ;)

   Poista
 2. Heeei loistoidis, mulla on tuolla DMK:n C-vitskujauhetta, jota en oikein koskaan muista laittaa kasvoille suoraan, nytpä siis sekoitankin sen heti illalla yövoiteen joukkoon. Kiitti vinkistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tosiaan käskettiin ihan taputella ihoon, mutta tuntuu hankalalta, toki varmaan tehoja olisi enemmän. ;)

   Poista
 3. En ole kokeillut, mutta ajatus on mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, tiesin, että DMK:lla on tällainen ja myös Bakelilta on tulossa jossain vaiheessa.

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä, tosin jos apteekista saatavaa askorbiinihappoa voi käyttää iholle, se kuulostaa hintansa puolesta vieläkin paremmalta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. C-vitamiinia kannattaa tosiaa kokeilla varsinkin epäpuhtaalle iholla ja on hyvä, että joka lompakolle on mahdollisuuksia. ;)

   Poista
 5. On ole kyllä kokeillut aikasemmin, tarviipas oikein laittaa tämä paperille ylös, että muistaa tutkailla seuraavan kerran kun on kaupoilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Philosophysta saattaa olla myös hyviä tarjouksia välillä, joita kannattaa kytätä. Itsekin ostin pari kuukautta sitten suihkugeelejä, kun olivat muistaakseni kanttisalessa?

   Poista
 6. Kiinnostava jauhe, tuossa on ideaa. Oma C-vitamiinini on pipettipullossa, mutta se on väritöntä; keltainen olisi kosmetologini mukaan jo hapettunutta. Kahden kuukauden käytön jälkeen iho on ehkä kirkastunut, nenässä huomaan huokosten pienentyneen myös. Pigmenttiläikille ei ole kyllä tapahtunut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton kirkastumisen huomaa ihan muutaman käyttökerran jälkeen. C-vitamiinihan kuorii suht hellävaraisesti, joten vaikuttaa positiivisesti noihin huokosiin. :)

   Poista
 7. Mielenkiintoinen tuote! Mäkin taidan lähteä apteekkishoppailemaan :) Kuinka iso tuo annoslusikka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi pieni, olisko puolet mun pikkurillin päästä. Joten ei kannata ihan kamalaa määrää laittaa kerralla. :D

   Poista
 8. Hmm, kuulostaa kiinnostavalta. Ihan uusi tuote minulle. :)

  VastaaPoista
 9. Ostin pullon, mutta mitä tarkoittaa kuivassa ja viileässä? Riittääkö veskin kaappi (ei samassa tilassa suihkun \ saunan kanssa)? Missä säilytät omaasi? T: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laittaisi sellaisen vessan kaappiin, missä käydään samassa tilassa suihkussa. Ilmankosteus nousee liikaa. Joten hyvin käy ehdottomasi paikka. Itsellä tämä on eteisen lipastossa pimeässä tuoksujen kanssa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown