Escada Joyful – Pullotettua onnellisuutta


Escadalta ilmestyi elokuussa uusi tuoksu, joka kantaa nimeä Joyful. Tuoksun mainoskasvona toimii huippumalli Miranda Kerr. Joyful haluaa nimensä mukaisesti luoda ympärilleen positiivisuutta, myönteisyyttä ja hetkestä nauttimista. Kieltämättä minunkin teki mieli hymyillä koko maailmalle suihkautettuani tätä ensimmäistä kertaa iholleni. Minulle tällaiset tuoksun tuomat mielikuvat ovat erittäin tervetulleita. Tuoksun noteerasi myös mieheni, joka eräs aamu tiedusteli minulta, mitä tuoksua olen laittanut. Tuoksuin kulma tosi hyvältä. Mieheni on tottunut usein vaihtuviin tuoksuihini, mutta vain harvat kirvoittavat sen enempiä kommentteja hänen suustaan. Joyful pääsi tähän harvinaisten tuoksujen sarjaan, eikä suotta.


Alkutuoksussa mustaherukkasorbettia tuomassa viileän raikasta tuoksahdusta. Mandariini ja meloni antavat energiaa. Sydäntuoksussa nektariinin vivahteet tasapainottuvat orvokin lehdillä, kun taas vaaleanpunainen pioni tuo tuoksuun voimaa. Luonnollinen magnoliaöljy tuo erikoista raikkautta. Pohjatuoksussa sammaleen tuoksu luo syvyyttä, santelipuu tummuutta ja hunaja lämpöä, sekä pehmeyttä.

Pullon desing haluaa tuoda mieleemme kaupunkien pilvenpiirtäjät. Läpinäkyvä pullo sisältää hempeän pinkkiä tuoksunestettä. Vaaleanpunainen kultaisin yksityiskohdin somistettu korkki kruunaa kokonaisuuden. Pullo onkin mielestäni elegantti, mutta se poikkeaa kivasti muista Escadan tuoksupulloista. 

Joyfulissa on omaan nenääni hieman tuttua Escada-henkeä, mutta siinä on silti omalaatuisuutta, jolla se poikkeaa monista muista Escadan tuoksuista. Omaan nenääni voimakkaiten tuoksuvat alun mustaherukka, sydäntuoksun nektariini ja pioni, sekä pohjatuoksun metsäinen sammal. Minusta tuoksu sopii iholle mihin vuorokauden aikaan tahansa. Siinä on tarpeeksi keveyttä päivään, mutta myös iltatuoksuun tarvittavaa syvyyttä. Joyfulissa on hyvällä tavalla paljon naisellisuutta, joka makeista kausituoksuista mielestäni usein puuttuu. Tuoksun kesto iholla reilut kuusi tuntia.


Oletteko ehtineet tuoksutella Escadan uutuutta?

Suositushinnat:

Escada Joyful EdP 50ml, 82€
Escada Joyful EdP 30ml, 60€

Tuoksu lehdistönäyte.



  1. Hyvältä kuulostaa ja myös näyttää. Pullon kruusailematon tyylikkyys miellyttää silmääni. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on kiva, että pullo on simppeli. Pinkillä värillä päästään jo pitkälle. ;)

      Poista
  2. Joyful on täynnä iloa ja onnellisuutta. Pullo on kivan erilainen. Pidin erityisesti sen korkista. En ihmettele yhtään, että miehesikin huomasi tämän valloittavan tuoksun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että tykkäsit tästä tuoksusta kovasti, enkä ihmettele. ;)

      Poista
  3. Pullo ja nesteen väri ovat hyvin kauniit, mutta muuten tämä ei iske muhun ollenkaan. Jotenkin liian samanlainen Especially -tuoksujen kanssa, ja liian tätimäinen omaan makuuni. Tästä puuttuu se makeus, jota palvon ja rakastan. Mutta erittäin kelpo tuoksu muuten, kyllähän tälle käyttäjiä löytyy :) Ei vain ole omanlaiseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei tosiaan ole läheskään niin makea kuin Escadat yleensä. Itsellä olevan Especiallykin on mielestäni makeampi kuin tämä. Mä olen tarpeeksi täti tälle. :D

      Poista
    2. Täällä 23v "täti", joka tykästyi tähän tuoksuun :) jotenkin tästä tuoksusta tulee kivasti mieleen 90-luvun puhtaat kukkaistuoksut kuten Estee Lauderin Pleasures - vaikka siis olen 90-luvulla syntynyt, niin olen useisiin tuon vuosikymmenen tuoksuihin tykästynyt :D Joyful - tuoksun tosin tunnistaa moderniksi sen hedelmäisestä makeudesta, jota esim tuosta Pleasures - tuoksusta ei löydy.

      Poista
    3. Estee Lauderin Pleasures on muuten ihana tuoksu! Itsellä on hieman ikävä tuoksuissa tuota ysärihenkeä, kun tulee heti oma nuoruus muistoihin. ;)

      Poista
  4. Oi kuullostaa kyllä ihanalta! Pitää käydä tuoksuttelemassa! ♥

    VastaaPoista
  5. Iloa, kevyttä naisellisuutta ja mukavan vaaleanpunaista tuoksua: pidän kovasti. Ja pullo on ihana!

    VastaaPoista
  6. Enpäs ole vielä käynyt tuoksuttelemassa ;)

    VastaaPoista
  7. Tätä tuoksutellut ja on ihana, meni yhdeksi suosikeista. En ole hommannut vielä, on noita kesä Escadoita ihan liikaa... :)

    Ihanaa päivää toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännityksellä täällä jo odotellaan millainen Escadan ensi kesän tuoksu on. Loppu vuodestahan niitä on usein jo laivalta saanut. ;)

      Mukavaa päivää sinnekin!

      Poista
  8. Kaunis pullo ja varmasti hyvä tuoksu! :)

    VastaaPoista
  9. Minä tuoksuttelin tätä eilen kaupassa ja muistin hämärästi, että kirjoittelit tästä. Minun nenääni alkutuoksussa oli jotain samaa raikkautta Issey Miyaken L'Eau d'Isseyn kanssa, mutta tämä Escada oli hieman vähemmän vesimäinen. Olin jo melko varma, että olen löytänyt uuden tuoksun tästä itselleni, mutta kuinkas sitten kävikään... Ei mennyt kuin kolme tuntia, niin tuoksu oli ihollani tyystin erilainen, eikä enää miellyttävä. Tuoksu muuttui minulla miehekkääksi. Onneksi minulla on tapana tuoksutella kaikkia hajuvesiä muutaman kerran ennen ostopäätöstä, muutoin olisi tullut melkoisen monta hutiostosta kun tuoksut muuttuvatkin muutaman tunnin kuluttua ihan erilaisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( Tosi harmi tuo muutos iholla. Oliskohan se lopun sammal tuon miehekkään vivahteen takana. (?)

      Itselläni on onneksi iho, jossa tuoksu ei yleensä muutu. Pari poikkeusta on tullut vuosien aikana vastaan. Esim. Chanelin Allure ei toiminut yhtään omalla iholla, kun taas jollain toiselle se on aivan ihana.

      Poista
    2. Se voi tosiaan olla, että sammal puski miehekkyyden esiin minun ihollani. Usein kaikki "iltatuoksut" muuttuvat minulla juurikin turhan miehekkäiksi, enkä siksi osta kuin kevyitä hajuvesiä. Monet sitruksiset tuoksut taas muotoutuvat minulla kissanpissan hajuisiksi, pahimpana DKNY. Vaan nykymaailmassa riittää onneksi lukemattomia määriä eri hajuvesiä, jolloin niitä sopiviakin on paljon joukossa. Suosikkini on Chanelin Chance Eau Fraiche, joka on ihanan raikas, mutta kuitenkin pohjaltaan jollakin tapaa lämmin. Kaverini iholla tuo tuoksui makean vaniljaiselle, ja yksi Pradan tuoksu taas tuoksuu hänellä lähes samalta kuin tuo Chanel minulla! Luulin, että meille on sattunut samat tuoksut käyttöön, mutta eipä ollut. Hassua, huvittavaa, mutta välillä myös turhauttavaa.

      Poista
  10. My partner and I stumbled over here from a different page and thought I
    should check things out. I like what I see so now i'm following you.
    Look forward to going over your web page yet again.

    VastaaPoista
  11. Ahaa, its pleasant discussion on the topic of this post here
    at this website, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives