17.10.2014

I love me – Top 10


Tämän postauksen kirjoittaminen on itselleni katkeran suloista. Sillä postauksen ilmestyessä, minun piti alunperin olla messuilla kiertelemässä itseäni kiinnostavilla osastoilla. Ti-Ke välisenä yönä ilmaantunut sitkeä flunssa kuitenkin muutti suunnitelmani ja messut vaihtuivat sohvannurkkaan, vilttiin ja kupilliseen kuumaa. Tällä hetkellä en haista, enkä maista mitään ja korvatkin ovat lukossa.  Vaikka messut jäävät itseltäni tältä vuodelta väliin, ajattelin kertoa teille messujen TOP 10 kiinnostavimmat osastot, joissa oli aikomus vierailla. Toivottavasti te jotka messuille pääsette, koette, että tärpeistäni olisi jotain hyötyä. Itse siirryn takavasemmalle viikonlopun viettoon ja toivottelen kaikille oikein ihanaa messuviikonloppua!

CARPELAN COSMETICS FINLAND 6h79 – Varmasti yksi messujen mielenkiintoisempia osastoja, sillä edustettuna on edullinen e.l.f, Leighton Dennyn laadukkaat kynsilakat, kulttimaineeseen nousseet Tweezermanin Slant-pinsetit, sekä ranskalainen Caudalie.

FALKE 3b29 – Sukkahousut eivät koskaan olleet minun juttuni, kunnes vuosia sitten löysin Falken. Istuvampia ja kestävämpiä sukkahousuja saa hakea. Lisäksi hinta ei kuitenkaan ole sieltä kalleimmasta päästä. Omat vanhimmat Falkeni ovat jo vuosia vanhat.

KARPRINT/BAKEL 7f31 – On varmaan tullut moneen kertaan lukijoilleni selväksi, että Bakelin tuotteet ovat mielestäni parasta, mitä kasvoilleen voi pistää. Kirpeä hinta hieman säikyttää, mutta messuilta on mahdollisuus hakea itselleen riittoisa näytepussi, jonka kautta jokainen pääsee tutustumaan Bakelin maailmaan.

LAATUKORU OY 6c99 – Korupuolelta kävisin ehdottomasti katsomassa Laatukorun valikoimat, vaikka niihin messutarjouksena oleviin timanttikoruihin ei olisikaan rahaa. Kauniiden asioiden katselu elämässä ei tee koskaan pahaa.

NAILCITY 6h100 – Osastolla messujen ajan kaikki Zoyan kynsilakat 25% alennuksella hintaan 12 euroa. Osastolta voit vaikka poimia suklaakiisselin kynsillesi.

NIMUE SKIN TECHNOLOGY FINLAND 6h109 – Messutajouksia katsellessani silmiini nousi itselleni aivan outo nimi Nimue. Mielenkiintoni tietenkin heräsi, koska kyse on ihonhoidosta. Messutarjouksena Nimue Skin Lab -ihoanalyysi sekä ihonhoitopaketti 50€.

NORLAS OY/BIOZELL 6c61 – Osastolla koko messuviikonlopun loistavat Color Maskit 2kpl/10€.

PUHDISTAMO 6g59 – Ulkoisin hyvinvoinnin lisäksi kannattaa huolehtia myös sisäisestä. Varsinkin Puhdistamon raakasuklaat ovat herkkuani.

PROFESSIONAL BEAUTY SCANDINAVIA 6e78  – Marvis-tuotteet koko messujen ajan osta 3 maksa 2. Marvisista olen kirjoitellut täällä.

V 1O PLUS 6h101 V 10 Plus-tuotteisiin suosittelen ehdottomasti tutustumaan lähemminkin. Messutarjouksena epäpuhtaalle iholle soveltuva C-vitamiiniseerumi 30ml 60€ tai 2kpl/100€.


EXTRAT:

LUMENE OY 3a20/6b89 – Lumenen pisteellä voit lakkauttaa kyntesi syksyn sähäkillä väreillä. Pitkäkestoisesta Longwear Blur -meikkivoiteesta jaossa näytteitä

SUOMEN LUONNONKOSMETIIKAN OSUUSTUKKU 7a41Nafhan ja Zuiin yhteispiste. Messutarjouksena mm. Nafhan luomu arganöljy 100ml 19,90€. La-su klo 12-16 välisenä aikana voit istahtaa Zuii Organic -pikameikkiin.

14 kommenttia:

 1. Voi harmi toi flunssa, parane pian!. Täälläkin oli lapset ja mies kipeenä, ite oon vielä säästynyt. *kopkop* Messuille en minäkään taida päästä ellen nyt saa sunnuntaina miestä lähtemään, oon niin huono pk-seudulla suunnistamaan et ite en aja, kun ei navigaattoriakaan ole.. Huomiselle sentään mukavaa ohjelmaa, Turussa kynsihörhömiitti. :)
  Mua kiinnostais eniten Cesarsshopin osasto tuolla messuilla jos pääsisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin sain taudin mieheltä, joka oli kipeänä viime viikolla, melkein jo luulin, että olisin pelastunut, mutta ei. :( Kynsihörhömiitti kuullostaa hyvältä!

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Minäkään en jälleen päässyt, sillä olen taas tämän viikonlopun töissä, niinkuin olen ollut noin kolme edellistäkin vuotta. :/ Ehkä ensi vuonna sitten...

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Jos yhtään mieltäsi lämmittää niin mainittakoon, että tänään messuilla älyluureilin sun blogiin tarkistamaan, missä osastoilla Bakel ja Lierac oikein sijaitsivatkaan, en muuten onnistunut niitä sieltä messutarjonnasta bongaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee messuilla kanssa monet paikat ihan ohi, hyvä esimerkki viime syksyn kirjamessut, varsinkin pienemmät osastot joutuu kyllä ihan etsimään. :D

   Poista
 4. Vähän kaihoisasti minäkin luen toisten messupäivityksiä, kun en itse lähtenyt tänäkään vuonna itse paikan päälle. Mutta lepo ja rahojen säästyminen tekevät hyvää tälle bloggaajalle välillä. :) Paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei voi voittaa. :( Rentouttavaa viikonloppua sinne! <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Harmittaa kyllä tosi paljon. :( Ensi vuonna sitten, toivottavasti. :)

   Poista
 6. Harmi juttu, pikaista paranemista!

  Mä hyppään huomenna junaan ja lähden katsastamaan erityisesti luonnonkosmetiikan, mutta toki kaikkea muutakin kiinnostaa riittää.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti olo on jo paranemaan päin:)

  Olisipa ihanaa päästä joskus tuollaisille messuille. Pitäisi vaan tietää hyvissä ajoin, että voisi järjestää itsensä kylään pääkaupunkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän, tää on kumma flunssa yöt menee hyvin, mutta heti aamusta iltaan pelkkää kauheutta. Yleensä ihan toisinpäin. :o

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown