LIERAC – Miellyttävä aistinautinto


Sain reilu kuukausi takaperin testattavaksi Lieracin ihonhoitotuotteita ja pääsin mielipuuhani pariin eli ahkeraan kuukauden kestävään testaukseen. Testiin ja goodie bagista saamistani tuotteista neljä kohosi ylitse muiden. Tulossa aika kattava ja pitkä postaus, mutta koittakaa jaksaa. ;)

Ranskalainen Lierac Laboratories -yhtiö perustettiin vuonna 1975. Se saavuttikin nopeasti maineen iho-ongelmien ja vanhenevan ihon asiantuntijana. Sarjan suosio perustuu tuotteiden tehokkuuteen ja niiden aitoon ranskalaiseen vivahteeseen, joka tekee tuotteiden käytöstä pientä arkipäivän luksusta. Lieracin tuotteilla on vahva lääketieteellinen tausta ja niinpä sarjaa myydään Suomessakin apteekeissa. Lierac onnistuikin karistamaan hyvin tietyt ajatukseni siitä, miltä apteekkikosmetiikka ulkoisesti näyttää. Vai veikkaisitteko ensimmäisen kuvan nähtyänne, että kyseessä on apteekissa myytävä ihonhoitosarja?


PUHDISTUS & KUORINTA

Lieracin kaikki puhdistustuotteet on pakattu iloisen värisiin pakkauksiin. Pumppupullo ilman korkkia ei ole se kätevin pakkausmuoto matkoilla, mutta kotikylppärissä ehdottomasti näppärin vaihtoehto. Tuotetta on helppoa, sekä hygieenista annostella ja sitä tulee aina oikea määrä.

LIERAC PUHDISTUSÖLJY 150ML, n. 22€

Kaksoispuhdistuksen nimiin vannovalle pintakuiva ihoiselle Puhdistusöljy on ehdoton tuote ykkösvaiheen putsariksi. Öljyllä saa poistettua kaiken meikin kevyesti pois, hankaamatta. Lieracin öljy on puhdistusöljyen aatelia. Tuotetta ravistetaan ennen käyttöä. Levitetään kuivalle iholle ja hierotaan kevyesti. Tämän jälkeen lisätään hieman vettä ja öljy muuttuu maitomaiseksi emulsioksi. Jättää ihanan pehmeän ihon. Jos ihoni on tuntunut tosi kuivalta, en ole toteuttanut tämän jälkeen aina edes sitä kaksoispuhdistuksen toista vaihetta vaan olen jättänyt vaahdot/geelit välistä ja siirtynyt suoraan kasvoveteen, koska öljy ei jätä ihoa yhtään tahmeaksi tai öljyisen tuntuiseksi. Tuotteen sisältämät jojoba- ja makadamiöljyt kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Tuoksu on miedon jojobamainen.

LIERAC VIRKISTÄVÄ KASVOVESI 200ml, n. 27€

Raikkaan sitruksinen ja alkoholiton kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille. Jäin tämän tuoksuun heti koukkuun, ihanimman tuoksuinen kasvovesi, mitä olen koskaan käyttänyt! Jätti ihon pehmeäksi, mielen virkeäksi ja tasoitti ihon sävyä puhdistuksen jälkeen. Tuotteen sisältämät unikon kukan ja veriappelsiinin uutteet energisoivat ja heleyttävä ihoa. Oranssiin pulloon oli ihana tarttua varsinkin aamuisin.

LIERAC HIGH PEEL 30ML, n. 40€

High Peel on ihoa uudistava kuorintatiiviste. Se sisältää suuren määrän hydroksihappoja (10%) ja karbamidia, glygoli- ja salisyylihappoa, minkä ansiosta kuorinta on tehokas, mutta sopii myös herkälle iholle. Tuotetta voi käyttää intensiivisenä 6-8 viikon kuurina. Suositellaan levitettäväksi aamulla/illalla puhdistetulle iholle, jonka jälkeen päälle levitetään kosteusvoide. Itse käytän tuotetta iltaisin yövoiteen alla. Tämän tehon todella tuntee, sillä parilla ensimmäisellä levityskerralla melkein tuoksuton tuote kihelmöi iholla, mutta kosteusvoiteen levityksen jälkeen tunne hävisi. Mutta ne tulokset, niitä tämä antoi jo yhdessä yössä! Iho oli aamulla herättyäni selkeästi tasaisempi, hehkuvampi, kosteutetumpi ja pehmeämpi. Koukutuin.


IHONHOITO LIERAC MAGNIFICENCE

 Magnificence-sarja on Lieracin uusin innovatiivio. Sarja keskittyy hoitamaan ihon ikääntymisen merkkejä: ryppyjä, ihon kiinteyden ja joustavuuden menetystä, heleyden hiipumista ja ihon rakenteen heikkenemistä. Tuotteiden pohjana on Lieracin kehittelemä innovatiivinen D-Glyox-yhdiste, joka koostuu kolmesta toisiaan täydentävästä aktiiviaineesta, joilla on suuri anti-aging-vaikutus. Yhdisteen sisältämä silkkipuu on tunnettu siitä, että se liennyttää stressiä ja väsymystä, suojaamalla ihosoluja. Granaattiomenan kukka taas sisältää runsaasti flavonideja ja andioksidanttina toimivia C- ja E-vitamiineja. Suojaavan vaikutuksen lisäksi, auttaa pitämään ihon heleänä. Kolmas ainesosa liposomipeptidi auttaa läpäisemiskykyyn ja siihen, että tuotteiden vaikutus tehostuisi.


LIERAC MAGNIFECENCE KIINTEYTTÄVÄ JA HELEYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 10ML, n. 40€

Silmänympärysvoide on pakattu valokynämäiseen pakkaukseen, josta sitä on helppo levittää silmänympärysiholle. Tällä tavalla pakattu tuote on tosi helppo ottaa esim. matkalle mukaan ja siveltimen pään voi varovasti pestä tarvittaessa. Ihonvärinen hajusteeton voide häivytti sävynsä ansiosta hyvin tummia silmänalusia ja teki ilmeestä heleämmän oloisen. Silmäpusseja laskeakseen tuote sisältää punaista viiniköynnöstä, joka aktivoi nestekiertoa. Tätä vaikutusta en kuitenkaan itselläni huomannut, sen sijaan pidin kovasti tuotteen jättämästä pienestä heleydestä silmien alle.


LIERAC MAGNIFICENCE RED SERUM 30ML, n. 71€

Tuote esiintyikin viime viikolla blogissani, joten varmaan turha sanoa, että tämä kauniin punainen seerumi oli yksi niistä neljästä tuotteesta, joista pidin eniten testijakson aikana. Magnificence-tuotteista seerumi sisältää eniten D-Glyox-yhdistettä, jopa kaksi kertaa enemmän kuin sarjan muut tuotteet. Niinhän sen pitääkin olla, seerumit ovat tiivisteitä, mihin on pakattu kaikki tehokkaimmat ainesosat. Helposti levittyvä kauniin punainen geelimäinen seerumi levittyi iholle kevyesti. Teki ihosta heleämmän, joustavamman ja sileämmän. Herkullisen hedelmäisestä tuoksustakaan ei ollut haittaa. Tehokas tuote, jonka käyttöä jatkan mielelläni.


LIERAC MAGNIFICENCE KIINTEYTTÄVÄ JA HELEYTTÄVÄ PÄIVÄ- JA YÖVOIDE 50ML, n. 67€

Melt-In Cream-Gel on nimensä mukaisesti joustavanpehmeä anti-aging geelivoide, joka jättää iholle mattaisen pinnan ja silottaa ihoa. Koostumukseen on lisätty himmeyttä lisäävää riisipuuteria. Sisältää hyaluronihappoa, C- ja E-vitamiinia. Ei tuki ihohuokosia. Sopii normaalille ja sekaiholle ja erityisen hyvin meikin pohjustukseen. Sain tämän tuotteen goodie bagista ja tämä ei ollut se paras tuote pintakuivalle iholleni, tuote ei tuntunut tarpeeksi kosteuttavalta. Annostelussa kannattaa olla tarkka, tosi pieni määrää riittää. Liikaa annosteltaessa voide lähtee helposti pyörimään meikkivoiteen alla. Kokemusteni perusteella voisin suositella voidetta jopa rasvoittuvallekin iholle. Onneksi Magnifecence-sarjassa on myös normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu Velvety Cream, jonka luulen sopivan omalle iholleni Melt-In Cream-Geliä paremmin.


LIERAC KOSTEUTTAVA VOIDENAAMIO 50ML, n. 24€

Masque Confortista sain reilun kokoisia 5ml:n näytepusseja testijaksoani varten. Yhdestä pussista olisi helposti riittänyt kahteenkin käyttökertaan, mutta laitoin avokätisesti koko pussin sisällön kasvojen, kaulan ja decolteen iholle. Sanomattakin selvää, että pintakuiva ihoni piti kovasti tästä kosteuttavasta naamiosta, joka rauhoitti ja kosteutti ihoa välittömästi. Naamio sisältää kosteuttavaa punaista savea, sheavoi ja aprikoosiöljy lisäävät mukavuuden tunnetta. Ruusun- ja kirsikakukan uutteet kosteuttavat, puhdistavat ja ravitsevat ihoa.

Yhteenvetona Lieracin tuotteista voisin sanoa, että ne ovat erilaista ja innovatiivista apteekkikosmetiikkaa. Pidin kovasti tuotteiden värikkäästä, mutta ylellisestä ulkoasusta, tuoksumaailmasta ja siitä, että tuotteet tekivät sen mitä lupasivat. Ehdottomiksi suosikkituotteikseni nousivat: High Peel, Puhdistusöljy, Red Serum ja Virkistävä Kasvovesi. Kirkkain tähti oli kuitenkin High Peel. Itse arvostan yli kaiken tällaisia tuotteita, joiden kanssa tulokset näkyvät välittömästi. 

Onko Lierac teille tuttu?

Lieracin jälleenmyyjät löydät täältä.

Lieracin maahantuojan ProCare Oy:n löydät myös I love me-messuilta Helsingin Messukeskuksesta 17-19.10 osastolta 6g89.

Magnificence-tuotteet saatu goodie bagista, loput lehdistönäytteitä.
  1. Ei edes voiteiden teho, vaan nuo purkit! Rakkautta ensi silmäyksellä. <3 Oih. Ja aivan ihania kuvia olet taas ottanut.. Tämä sun blogi on hienostuneisuuden huippu ja sinä olet aito Lady. <3

    Kivaa iltaa toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3

      Purkit on ihania, musta on aika upeaa, että aikuiselle naiselle suunnattuihin purnukoihin on valittu väriksi pinkki.

      Poista
  2. Upea postaus! Sarja kiinnostaa minua kovasti. Minua houkuttelee erityisesti seerumi ja silmänympärysvoide. Mulla on ollut testissä sarjan BB-voide. Olen menossa myös messuille.. apua, riittääköhän yksi päivä kaiken kivan tutkimiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Itsekin arvon, että mikä päivä sitä messuille lähtisi. Siellä menee monta tuntia, kun jää joka tiskille seisomaan. :D Seerumi on ihan huippu, suosittelen.

      Poista
  3. Täytyypä käydä messulla tutustamassa paremmin tuohon punaiseen ihannuuteen :)

    VastaaPoista
  4. Tuo ylin kuva on kuin karkkikaupasta - nams;)
    Ja noissa on nuo taikasanat anti-age ja herkälle iholle!
    Pakkohan noita on kokeilla - ainakin tuota kuorintatiivistettä ja seerumia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten on.

      Olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sen herkemmäksi tuntuu iho käyvän. Onneksi se on nykyään otettu huomioon. Kuorinta on ihan must have!

      Poista
  5. Iiiii, en kestä kun tuo seerumi on pinkkiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se on nyt vaan kestää. :D Ei ihan tavanomainen väri. Riemua lisäksi nostatti se, että ihanan värin lisäksi myös toimivaa tavaraa.

      Poista
  6. En ole kokeillut tuotteita koskaan, mutta yllättäen puhdistusöljy kiinnostaa. Mä olen vannoutunut öljyjen käyttäjä, mikään ei puhdista yhtä hyvin ja helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei puhdistakaan, puhdistusöljy pitäisi löytyä jokaisen kaapista, jos multa kysytään. =)

      Poista
  7. Puhdistusöljyn olen ajatellut ostaa, kun nykyiseni loppuu :) Olen erityisen mielissäni, että merkin öljy on mineraaliöljytön! Öljyt on kyllä ihan ässiä, en enää osaisi olla ilman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljy on ihan huippua, se on oikeastaan ainoa, millä saa meikit kunnolla pois kasvoilta. Lieracin tuote ehdottomasti sieltä miellyttävimmästä päästä.

      Poista
  8. Olen yhden pullon tuota puhdistusöljyä käyttänyt. Minun nenääni se tuoksui hyvin hedelmäiseltä, ja tuoksu oli aika voimakas apteekkituotteeksi. Tykkäsin siitä kuitenkin kovasti, ja Lierac-kiinnostus jäi elämään. Kivoilta kuulostavat kaikki! Kasvovesi eritoten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lieraceissa tosiaan on apteekkituotteiksi melko voimakkaat tuoksut. Tuo silmänympäryvoide on tuoksuton. Puhdistusöljy tuoksuu tosi miedolta verrattuna esim. kasvoveteen, jossa on tosi voimakas veriappelsiinin tuoksu, josta pidän kyllä kovasti.

      Poista
  9. Kiitos mielenkiintoisesta esittelystä! Lierac ei ole ennestään tuttua, mutta kiinnostuin kovasti tuosta happokuorinnasta, sellaista olen etsiskellyt kotikäyttöön. Olen vähitellen herännyt tällaiseen vähän tehokkaampaan ihonhoitoon, jossa maksetaan tehosta eikä merkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tuota kuorintaa tosi lämpimästi, ajattelin sen ottaa ihan tavaksi eli pari kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä tuollainen kuuden viikon kuuri.

      Poista
  10. Olen kokeillut useita Lieracin tuotteita, mutta High Peel on ylitse muiden, aivan loistava tuote talven harmaannuttamalle pintakuivalle iholle, jaksaa ihastuttaa vuosienkin tuttavuuden jälkeen. Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että joku muukin on huomannut High Peelin erinomaisuuden. Ihan loistotuote! :)

      Poista
  11. Minulla on ollut myös tuo Lieracin kasvovesi ja ihan tykkäsin siitä. Ainut huono puoli oli, että pumppu vuoti käytön alusta alkaen jännästi tuolta väleistä. Uuttakaan en ole uskaltanut ostaa jos sekin on maanantaikappale. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mun pullo ei ole ainakaan toistaiseksi vuotanut. Noissa pumppumekanismeissa on kyllä aina omat vaaransa.

      Poista
    2. Viallinen pakkaus kannattaa palauttaa ostopaikkaan, jotta se voidaan reklamoida maahantuojalle ja saat itse uuden tuotteen tilalle.

      Poista
  12. Mulla on ollut jo vuoden ollut käytössä tuo puhdistusöljy, aivan huippu! Ja nyt pitää hakea tuo kuorinta-aine, sait ylipuhuttua! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riitta, kerrohan sitten mitä pidit kuorinta-aineesta! ;)

      Poista
  13. Mua kiinnostaisi tuo puhdistusöljy ja kasvovesi, mutta juuri ostin uudet. :D

    VastaaPoista
  14. Kiva kuulla hyvistä kokemuksista, multa jäi se taannoinen pressi välistä, eli en ole vielä päässyt tuotteisiin tutustumaan. :) Sivujen perusteella on aika valikoima kaikkea mielenkiintoista ko. merkillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeassa, Lieracilla on tosi paljon mielenkiintoisia ja innovatiivisia tuotteita. Harmi, ettet päässyt pressiin. :(

      Poista
  15. Tuo high peel alko kyl jännästi houkuttaa.. O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) Se on oikeasti mieletöntä ainetta, tosi tehokasta.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives