22.10.2014

Love Story


Jokaisella rakkaustarinalla on alkunsa niin myös tällä. Tuoksun mainoskampanjan tarina on hieman erilainen kuin omani. Rakkaustarina vie Pariisin iltaan, jossa musiikki soi. Ihmisvilinän keskellä miehen ja naisen katseet kohtaavat. 

Oma rakkaustarinani on erilainen: syksyisen viileä lokakuun päivä Suomessa. Kohmeisin sormin avaan kauniin paketin, josta paljastuu yksi tyylikkäimmistä tuoksupulloista, jota olen vähään aikaan nähnyt. Ulkomuoto antaa odottaa paljon. Tuleeko tästä rakkaustarinasta pysyvä?


Chloè Love Story on naisellinen ja tyylikäs tuoksu. Se on pakattu riippulukkomaiseen pakkaukseen, jonka voisi hyvin kuvitella riippumassa Pariisissa sillan kaiteessa. Pulloon on kiedottu huolettomasti silkkinauha luomaan hienostunutta otetta. Tuoksusta huokuukin täydellisen häätuoksun ainekset, jos joskus uusin vihkivalani, harkitsen vakavasti Chloè Love Storyn liittämistä päivääni.


Tämä rakkaustarina muodostuu kukista. Alkutuoksussa tunisialaista neroliöljyä. Sydäntuoksussa aistikasta appelsiininkukkaa ja jasmiini, joka tunnetaan myös onnellisuuden kukkana. Jälkituoksussa seetripuuta, myskiä ja ananaskirsikkaa.

Tuoksu on pehmeä, aavistuksen raikas. Omaan nenääni parhaiten tuoksuvat jasmiini, appelsiininkukka ja seetri. Omalla ihollani jälkituoksu on hieman saippuaisen raikas, puhdas, josta pidän kovasti. Tuoksu on EdP, mutta tämän rakkaustarinan ainoa huono puoli on sen kesto, joka on omalla ihollani vain nelisen tuntia, vaikka kyseessä on EdP. Tämän jälkeen tuoksua pystyy helposti lisäämään. Pehmeytensä, puhtautensa ja raikkautensa vuoksi tuoksusta pitävät varmasti myös he, jotka kammoksuvat raskaan makeita tuoksuja. Minulle tämä on täydellinen päivätuoksu kuulaaseen talvipäivään ja kuumaan kesäpäivään. Tai sitten se tuoksu, jonka kanssa haluan ikuisen siteen muistuttamaan minua jostain tietystä tärkeästä päivästä/hetkestä.


Tuoksun nenänä on toiminut kuuluisa Anne Flipo. Joka on ollut luomassa sellaisia tuoksuja kuin Dieselin Loverdose Tattoo, Lancômen La Vie Est Belle, Lolita Lempickan Sweet ja YSL:n Manifesto.

Onko Chloèn tuoksut teille tuttuja?

Suositushinnat:

Chloè Love Story EdP 30ml, 53,20€
Chloè Love Story EdP 50ml, 74,30€

Tuoksu lehdistönäyte.
16 kommenttia:

 1. Love, Chloe on tuoksu, joka on ollut ostoslistallani jo vuosia, ja tuo Chloe Eau de Parfum on ihana. Vähän epäilyttää tuo uutuus, onko se liian samanlainen juurikin mainitsemani Eau de Parfumin kanssa? Chloen tuoksut on kyllä ihan mahtavia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta erilainen, tässähän ei esim. ole ruusua ollenkaan, mitä oli muistaaksen tuossa Chloe EdP:ssä.

   Poista
 2. Kiva pullo, uudennäköinen ja kuitenkin tunnistettavaa Chloe-tyyliä. Onko neste sisällä läpinäkyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on musta huikean kaunis. Ensimmäisessä kuvassa näkyy nesteen väri. Hailakan kullan väristä nestettä. :)

   Poista
 3. Oi neroli! Se herättää kiinnostukseni välittömästi. Täytyypä käydä nuuhkimassa. Ps ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös tykkään nerolin tuoksusta. Kiitos! xx

   Poista
 4. Ihana kaunis pullo, silmiä hivelee. Täytyy käydä nuuhkimassa. Herkemmin käy nuuhkimassa näitä eteerisen kauniita pulloja, kuin vaikka neonvärisiä psykedeelisiä.

  Ihania kuvia taasen, sinä kyllä osaat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös tykkään tällaisista hillityistä. Tosi muoviset ja värikkäät ei ehkä ole se mun juttu. ;) Vaikka pikku pikantti lisäys väriä ei olekaan pahitteeksi.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Jotenkin tähän tuoksuun sopi tuo musta-valkoinen, vaikka yleensä suosin värillisiä kuvia. :)

   Poista
 6. Voi, tämä kuulostaa hyvältä! Ja ihania kuvia, jälleen kerran :) Olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3

   Tämä on ihana, vähän enemmän saisi olla vielä kestoa niin olisi täydellinen.

   Poista
 7. Chloen tuoksuja en muista ainakaan koskaan tuoksutelleeni, mutta tämä kyllä kieltämättä kuulostaa hyvältä! Ja on pakko kans kehua, että todella kauniita kuvia oot ottanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johis. Vaikka itse tykkään makeista ja raskaammistakin tuoksuista toisinaan on päiviä, että joku kevyempi vaihtoehto on se paras.

   Poista
 8. Ei ole kyllä ollenkaan tuttu! Kuvat näyttää jo niin kauniilta, että tuoksu on varmasti hyvä! :)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown