29.10.2014

Zoya Storm – Nyt ja ikuisesti


Jos minulta kysyttäisiin, mitä meikkivoidetta, ripsiväriä, tuoksua, shampoota tai puuteria käyttäisin loppuelämäni, jos voisin valita vain yhden, en osaisi sanoa vastausta. Olen näitä joskus yrittänyt miettiäkin, kun joku niitä on minulta kysynyt. Aivan liian vaikeaa. Sen sijaan, jos minulta kysyttäisiin, minkä kynsilakan valitsisin, jos voisin käyttää vain yhtä lakkaa lopun elämääni, vastaisin silmiäni räpäyttämättä Storm.

Jos voisin valita vain yhden lakan, ottaisin tietenkin jonkun klassisen sävyn: nuden, punaisen tai mustan. Nude on itselleni liian tylsä, joten kyllästyminen uhkaisi nopeasti. Punainen on kiva, mutta ehkä turhan huomiota herättävä joihinkin tilaisuuksiin. Musta sopii kaiken kanssa, enkä koe sitä itselleni liian gootiksi. Tavallinen musta on aika tylsä, mutta onneksi Zoya on tehnyt Stormin. 

Storm ilmestyi Zoyan Ornate-kokoelmaan vuonna 2012. Hankin lakan itselleni joulun 2012 alla, enkä ole päivääkään katunut hankintaani. Sillä se löytää säännöllisesti tiensä kynsilleni.


Stormin mustalla pohjalla on paljon pieniä erivärisiä glittereitä. Glitterit eivät ole liian isoja, joten ne eivät herätä liikaa huomiota. Kynsillä Storm on kuin ääretön avaruus. Se on yhtäaikaa hillitty ja jännittävä. Lakkaa tarvitsee kaksi kerrosta täyteen peittävyyteen, sillä ensimmäisellä kerroksella Storm jättää melko läpikuultavan pinnan. Kuivuttuaan lakka on todella kiiltävä ihan yksinäänkin.

Ilmestymisensä jälkeen Stormista tuli suosittu ja sitä saa edelleen Zoyan valikoimasta.

Mikä on teidän suosikkilakka?
20 kommenttia:

 1. Ihana ihana ihana <3 Mä sytyn aina mustalle. Nim. mustaa kynsissä tälläkin hetkellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustalla ei voi koskaan mennä vikaan. ;)

   Poista
 2. Onpas ihanan värinen! Ei liian jyrkkä mutta ei liian vaaleakaan :) suosikkilakka? Niitä on monta mutta hienoin on ( tietysti ) Charming Starry Sky :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä sun ihanassa lakassa on jotain samaa isommilla partikkeleilla vain. <3

   Poista
 3. Kaunis lakka. Vähän samansukuinen on suosikkini musta Kone Helsinki -lakka jossa erivärisiä pieniä glitterhippusia.

  VastaaPoista
 4. Oon niin vanha kääkkä etten rohkene käyttää mustia lakkoja vaikka toisaalta mulla on punaiset paljettiuggit, jotka pari vuotta sitten olisi ollut mielestäni mauttomuuden huippu. Nyt ne on joulun henkeä. ;) Eli ehkä kohta on mustatkin lakat ja jos on, niin voisin kyllä valita tuon sinun lakan, on se kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on klassinen väri, ei oo mauton. Rohkeasti vaan!

   Poista
 5. Ihana lakka! Mäkin haluan tämän ;) Ostin ensimmäiset Zoya-lakkani I Love Me -messuilta ja olen ollut siitä saakka ihan haltioissani niistä. Jos mun pitäisi valita yksi kynsilakkamerkki, jota käytän lopun elämääni, se voisi hyvinkin olla Zoya! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta ihmeessä, ihan parasta, että tää lakka ei jäänyt kausikokoelman ihmeeksi.

   Poista
 6. Kaunis lakka. Musta ei kyllä olisi valitsemaan vaan yhtä lakkaa, oon niin vaihtelunhaluinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon, mutta tässä lakassa on jotain. <3 :D

   Poista
 7. Ihanan värinen. Nyt heitit kyllä pahan... en vaaan näin äkkiseltään pysty sulle tässä vastausta antamaan kun tykkään niin monesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin vaikeaa? Mulle tää Storm on niin kaunis, että valinta on siksi suht helppoa tämän asian suhteen.

   Poista
 8. Storm on älyttömän kaunis! Ihme, että sitä ei vielä löydy omasta kokoelmastani. :o Täytyykin laittaa se ostoslistalle. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekin, että pitää varmaan kohta ostaa uusi pullo jemmaan ihan varmuuden vuoksi. ;)

   Poista
 9. Aivan mielettömän upea lakka! :o

  VastaaPoista
 10. Storm on kyllä ihan valtavan kaunis. Ornate-kokoelma oli muutenkin ihan mahtava, enkä usko ikinä luopuvani esim. Blazesta tai Aurorasta <3 Lempparilakkaa en pysty mitenkään sanomaan, meen ihan lukkoon pelkästä ajatuksestakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ornate oli kyllä kokonaisuudessaankin aika mieletön kokoelma, melkoinen nappi-isku Zoyalta. Toinen kokoelma mikä itseeni aikoinaan löi kuin tauti oli OPI:n Bond. Taisi tulla vielä samana syksynä samaan aikaan Ornaten kanssa. Lakkaihmisen juhlaa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown