10.11.2014

Euphoria Gold – Naisellinen viettelys


Kun Calvin Klein toi markkinoille Euphorian vuonna 2005, en innostunut siitä. Se tuoksui ihanalta kaverillani R:lla, mutta itselleni se oli noh, jotenkin liian itämainen. Olen tuoksujen suhteen kaikkiruokainen, mutta minullakin on pienet rajoitteeni. Liian itämaiset tai liian kevyet tuoksut jätän suosiolla hyllyyn. Kevyet siksi, että niissä ei ole tarpeeksi särmää ja liian itämaiset siksi, koska päivän mittaan koko ajan nenän edessä ollessa ne saavat minut huonovointiseksi. Vuonna 2006 Calvin Klein toi kuitenkin markkinoille Euphoriasta hieman kevyemmän ja kukkaisemman version: Euphoria Blossomin, joka vei minut välittömästi mennessään. Vuosien saatossa käytin tuoksua kaksi pulloa täysin loppuun.

Lokakuussa myyntiin tuli Euphorian uusin versio Gold, kun näin tuoksunuotit olin varma, että tulisin pitämään tuoksusta. Nuottien perusteella siinä tuntui olevan sopivasti raikkautta ja kukkaisuutta omaan makuuni. 


Euphoria Gold henkii naisellisuutta, ylellisyyttä ja viettelevää aistillisuutta. Se on kukkais-itämainen tuoksu, jossa on ripaus keveyttä, jonka vuoksi se sopiikin mielestäni ympärivuotiseen käyttöön. Kesällä kuitenkin paremmin iltoihin, kuin hikisiin hellepäiviin. Alkutuoksussa makeaa aprikoosia, raikasta kumkvattia ja sitruksista mandariinia. Sydäntuoksussa makeaa hunajaa, ylellistä gardeniaa ja jännittävää narsissia. Jälkituoksu on itämainen: valkoista patsulia, santelipuuta ja myskiä. Tuoksu on samaan aikaan raikas, lämmin, hieman makea ja mystinen. Tuoksussa on jotain koukuttavaa ja huomaan tarttuvani pimeinä aamuina hyvinkin useasti juuri tähän pulloon. On kuin suihkuttaisia yllensä ripauksen arkipäivän luksusta. Omaan nenääni ehdottomasti eniten tuoksuvat aprikoosi, hunaja, gardenia, narsissi ja itämainen patsuli. Tuoksu on pitkäkestoinen, sillä pohjatuoksu on selvänä ihollani vielä kahdeksan tunnin jälkeen.


Pullo on koristeltu kauniilla kultaisilla yksityiskohdilla ja muoto jatkaa muiden Euphoria-tuoksujen linjaa. Pullo on keskeltä läpikuultava, jonka läpi näkee shampanjanvärisen tuoksunesteen. Kultainen ulkoasu henkii ylellisyyttä. Kyseessä on kausituoksu ja se on myynnissä lokakuusta vuoden loppuun.

Onko Euphoria-sarjan tuoksut tuttuja? Suosikkeja?

Suositushinnat:
Euphoria Gold EdP 30ml, 48,90€
Euphoria Gold EdP 50ml, 53,95€

Tuoksu lehdistönäyte.
22 kommenttia:

 1. Mulla alkoi soimaan heti päässä Loreen, ei mulla muuta. :D

  VastaaPoista
 2. Ystäväni Tuija osti sen vaaleanpunaisen Euphorian ja minä kyllä pidin siitä hänellä. En muista sitä ollenkaan itämaisena, mutta en niin ihastunut, että olisin itse innostunut hankkimaan. Ainakaan vielä viime lauantaina ei tuota uutuutta ollut esillä Sokoksellamme. Toisaalta siellä on siirretty hajuvesiosasto sisääntulon viereen ja se on jotenkin huomaamaton ja pliisu:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, harmillisia tuollaiset muutokset, että menevät asiakkaan näkökulmasta huonompaan suuntaan. :(

   Poista
 3. Jotain Calvin Kleinin Euphoria -tuoksuista olen tainnut joskus tuoksutella, mutta en ainakaan silloin ihastunut. Taitaa olla juuri tuo, joka tuli markkinoille ensimmäisenä. Tätä en ole vielä tuoksutellut, mutta pakko myöntää, että vähän kiinnostuin. Jospa tämä olisi vähän erilainen kuin aikaisemmat. Mulla on muuten vähän samankaltainen "tuoksumaku" kuin sulla, en itsekään tykkää liian kevyistä tai itämaisista tuoksuista. Ja juurikin samoista syistä kuin sinä :) Mäkin kaipaan tuoksultani särmää ja vähän lämpöä. Pieni makeuskaan ei ole pahitteeksi ;) Täytyypä käydä tuoksuttelemassa tätä! Calvin Kleinin tuoksuja kyllä kaapista löytyy. CK One Shock -tuoksu taitaa olla ylivoimainen ykkönen. Sitä olen käyttänyt jo kaksi 100ml pulloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Särmä, ripaus makeutta ja lämpöä ei ole pahitteeksi, mutta tosi voimakas itämaisuus on mullekin tosiaan no. Periaattessa haluaisin pitää, koska niistä useista tuoksusta tulee ihanat ysärifiilikset, mutta kun oma olo muuttuu huonoksi päivän mittaan hajusta, niin silloin on paras pysytellä erossa. :D Tää ei ole yhtään liian itämainen, tässä on ihanaa kirpeää hedelmällisyyttä ja sitten pohjalla sopivasti itämaisuutta. <3 Yksi lemppareista tällä hetkellä.

   Poista
 4. Onko noissa 30 ml ja 50 ml pulloissa noin pieni hintaero?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin tuota kirjoittaessa, mutta tollaiset hinnat lehdistötiedotteessa ilmoitettiin. Katselin pikaisesti, että Stockkan verkkokaupassa 50ml maksaa 67€ ja Sokoksen verkkokaupassa 30ml 49€.

   Poista
 5. Eipäs ole tuttuja, yks CK:n tuoksu mulla on ennestään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei myöskään ole CK:n tuoksuja kovin montaa, mutta Euphorioista löytyy pari suosikkia.

   Poista
 6. Kukkais-itämainen kuulostaa hyvältä. Minulla perinteisesti salainen heikkous itämaisiin vivahteisiin. Täytyypä käydä nuuhkimassa. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, kun on sopivasti. ;) Terkkuja!

   Poista
 7. Kuulostaa herkulliselta! Tätä täytyy käydä tuoksuttelemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana, tänäkin aamuna pistin tätä. :)

   Poista
 8. Pullo oli niin ihana näköinen, että ilman tuoksutikuttelua iskin tuoksua iholle ja hyi yök! Varmaan oma Ph muutti tuoksun, mutta äärettömän pistävä mummotuoksu. Haisin aivan järkyttävälle koko loppu päivän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei voi voittaa. ;) Ilman iholle tuoksuttelua on vaikea tietää, millä tuoksu tuoksuu juuri sinulla.

   Poista
 9. Mää taas rakastan alkuperäistä Euphoriaa ja oon sitä käyttänytkin monta pulloa. Vaikka en enää CK:n tuoksuja ostakaan, niin pakko tämäkin versio on kuitenkin käydä nuuhkimassa. Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta veikkaan kyllä, että ei mulla voita alkuperäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, mutta itselle siinä on jotain liikaa. Luulen, että tää on sun makuun vähän "pliisu".

   Poista
 10. Alkuperäinen Euphoria on mun lempihajuvesiä :) Tätä täytyy käydä nuuhkimassa ihan mielenkiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, saattaa olla, että on liian "kevyt" sulle, mut eihän sitä koskaan tiedä. ;)

   Poista
 11. Mä ihastuin aikoinaan siihen alkuperäiseen Euphoriaan, mutta käytössä sitten kuitenkin aiheutti mulle monesti päänsärkyä ja migreeniä, niin en voinut hirveästi sitä käyttää. :( Noi on niin harmillisia tapauksia!
  Tää täytyykin käydä tuoksuttamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, mutta itselläni tulee siitä itsellä käytettynä just sellainen huono olo, se on niin päälle käyvä. Toisella ihmisellä ei ollenkaan niin voimakas. Tämä Gold on huomattavasti kevyempi.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown