Glazed Apple – Omenahyytelö


Tehän tiedätte, että olen jouluihminen henkeen ja vereen. Minut saa erittäin helposti innostumaan erilaisista kausijutuista. Ensimmäiset jouluteet on hankittu kaappiin jokin aika sitten, glögistä puhumattakaan. Joululehtikin tipahti postiluukusta jo lokakuussa. Kosmetiikan saralla joulu on kausituotteiden kulta-aikaa. The Body Shopilta tuli myös tuttuun tapaan jouluksi kausituotteita. Joulun kimppuun käytiin herkullisen makean Vanilla Bruleen, raikkaan Frosted Cranberryn ja mehukkaan Glazed Applen voimin. Kaikki sarjat sisältävät erilaisia suihkuun ja ihonhoitoon sopivia tuotteita. Minusta ehdottomasti jännin tuote on Omenahyytelö tai oikeammin Glazed Apple Bath Jelly -Omena Kylpyvaahto

Omenan tuoksu ei ole mikään helpoin tuoksu pullottaa. Se on helposti hyvin keinotekoinen, Joop! All about Eve on tähän mennessä ainoa tuoksu, joka on mielestäni pystynyt aidon ompun tuoksun pullottamaan. TBS:n Glazed Apple onnistuu omenan tuoksussaan mainiosti. Minun nenääni tuoksu ei ole liian esanssinen vaan raikkaan omenainen, jossa on ripaus karamellimaista makeutta.


Valitettavan harvalla meistä suomalaisista on se kylpyamme, johon tämäkin tuote on alunperin tehty. Tuotetta on tarkoitus valuttaa juoksevaan kylpyveteen. Sain kuitenkin vinkin, että tätä voi käyttää myös suihkussa, joten ei muuta kuin kokeilemaan. Jellymäistä tuotetta saa otettua purkista melko hyvin myös sormin. Tämän jälkeen hankasin hyytelöä märkien käsien välissä muutaman kerran ja levitin kostealle iholle. Tuote liukui mukavasti ja muodosti iholle kevyen vaahdon. Ei kuivattanut yhtään vaan iho oli suihkun jälkeen ihanan pehmoinen. Parasta kuitenkin oli mehevä ompun tuoksu joka jäi leijailemaan iholle vielä pariksi tunniksi suihkun jälkeen. Frosted Cranberrylla ja Vanilla Bruleella on myös omat jellynsä.


Tuote sisältää ihoa pehmentävää ja kosteuttavaa omenauutetta, sekä yhteistyökaupan kautta Bezamarista, Etiopiasta tuotettua hunajaa.

Aah joulu, tule jo!

Innostutteko tällaisista kausituotteista?

Suositushinta:

Glazed Apple Bath Jelly 250ml, 13,50€




  1. Voi - tuo näyttää ihan syötävältä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näyttää ja tuoksuu. Piti pitää suu kiinni suihkussa, ettei mennyt ihon sijaan suuhun. :D

      Poista
  2. Kävin tota jo nuuhkuttamassa ja tuo on kyl just sellanen ihanan kirpakka ompun tuoksu. Se vanilja kyl houkuttas mua vähän tänä jouluna.. :P Mitenköhän mausteinen vanilja se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo itse nuuhkinut sitä vaniljaa, mä toivon, että se on makea, jotenkin en kuvittele sitä mausteiseksi, koska brulee jälkkärinä on kermaisen pehmeää ja vaniljaista. ;)

      Poista
    2. Noniin.. Nyt on sit lähettävä väkertämään jälkkäriä kun aloit kermaisesta puhumaan! ;D

      Poista
    3. Oon muutenki tällänen yölepakko ni hyvin joutaa leipomaan ;)

      Poista
  3. Innostuin ainakin noista raikkaan jouluisista kuvista! Punainen ja vihreä ovat vastustamattomia tähän aikaan vuodesta, ja valkoisella kuorrutettuna on tunnelma valmis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin, vielä kun sitä valkoista tulisi uloskin. <3

      Poista
  4. Mä jo luulin et olit tehny ihan oikeasti omena hyytelöö :D En oo vieläkää päässy tuoksuttamaan noita, huomenna on pakko mentävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisinkin! Kukahan tois mulle omppuja ens syksynä? :)

      Poista
  5. Haha, mä en edes tajunnut että tää oli aluperin tarkoitettu kylpyammeeseen! :D Kouraisin vaan ronskisti sormien väliin suihkussa ja ihastelin, kun ei valahtanut lattialle vaikka miten kääntelin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, tää on kyllä aika jämerää, jos miettii kylpyvaahdoksi. Harmi, kun ei ole ammetta voisi kokeilla tuleeko vaahtoa. :p

      Poista
  6. Ihanan kuuloinen tuote, voisi olla aika herkullinen joululahja itselleni :)

    VastaaPoista
  7. Olenko mä ainoa joka piti näiden tuoksua öllömakeana? Lounastauolla rasvasin kädet ompputesterillä niin mulla tuli jopa melkein huono olo siitä voimakkaasta tuoksusta :D Koostumus tässä on hyvin jännä, olisipa hauska kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan tästä suihku jellystä jää liian makea tuoksu. Käsirasvasta en tiedä, siinähän tuoksu voi olla toki voimakkaampi.

      Poista
    2. Et ole ainoa Kaisuli, mullakin tää jäi kauppaan kun en tuoksulle lämmennyt. Yleensä tykkään omenantuoksusta kovasti.

      Poista
  8. Sounds great! Its hard to find a shower gel that leaves a scent!

    http://vievelle.blogspot.ca/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. This leaves about couple hours. You can go sleep and smell nice. ;)

      Poista
  9. Oooh my! Näyttää niin syötävän herkulliselta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli ihan sellainen marmeladikarkki mieleen. Ennen sekoittamistahan toi koostumus on aavistuksen lohkeavaa. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives