4.11.2014

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme – Pehmeää raikkautta


Nyt kun on saatu juhlittua miehen synttärit pois alta ja flunssakin taitaa olla vihdoin selätetty, on aika palata blogin pariin. Flunssan voittamisen yksi parhaita puolia on ollut se, että vihdoin haistaa tuoksut kunnolla ja ruokakin maistuu jollekin. Elämän pieniä iloja, joista pitää muistaa nauttia.

Hugo Bossin naistentuoksujen pullot ovat noudatelleet vuodesta 2012 samaa linjaa vain väri on vaihtunut matkan varrella sisuksen lisäksi. Kun tummanpuhuva Boss Nuit Pour Femme tuli markkinoille ja brändin keulakuvaksi palkattiin Gwyneth Paltrow, pulloksi valikoitui esteettisen yksinkertainen klassisen linjakas pullo. Moni varmaan on kummastellut tätä Bossin "tylsän" tuntuista linjaa tuoksupullojen suhteen, mutta siihen on syynsä, joita Virve tässä taannoin Ostolakossa-blogissaan hyvin lukijoilleen avasi.

Sarjan neljästä tuoksusta itselläni on aiemmin kokemusta vain valkoiseen pulloon pakatusta Jour Pour Femmesta, josta voitte lukea lisää täältä.


Siinä missä Jourin vallitsevana tuoksuna oli energinen sitrus, on Ma Vie kukkaisempi, vaikka tässäkin tuoksussa on mukana samaa keveyttä kuin Jourissa. Alkutuoksuna jännittävää kaktuksen kukkaa, sydäntuoksussa ruusua, jasmiinia ja vaaleanpunaista freesiaa. Pohjatuoksuna puisia vivahteita ja seetriä. Kaktuksen kukka tuo alkutuoksuun mielettömän jännän ja erilaisen raikkauden, joka oli itselleni tässä tuoksussa se koukuttava osio. Ruusun pehmeä tuoksu ja jasmiini erottuvat myös selkeästi. Itselleni Ma Vie on tuoksuna mielenkiintoisempi kuin helppo Jour. Ma Vie sopii mielestäni hyvin päivätuoksuksi hillityn charminsa vuoksi. Iltatuoksuksi se on itselleni liian kevyt ja hentoinen, mutta kevyempien tuoksujen ystävät löytävät tästä taatusti myös tarpeeksi potkua iltaan.


Hieman aikuisemmalle naiselle suunnatussa tuoksussa pullon vaaleanpunainen väri on mielestäni melko rohkea valinta. Sillä ainakin itselläni vaaleanpunainen kausi oli menossa 8-vuotiaana. Toki toisilla se jatkuu vieläkin. ;) Silti vaahtokarkin vaaleanpunainen pullo miellyttää omaa silmääni, vaikka omasta pinkkikaudesta on aikaa jo 30 vuotta. Tuoksun kesto iholla on kuutisen tuntia. 

Oletteko testailleet Bossin uutuutta?

Tuoksu lehdistönäyte.


14 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä Bossin pulloista, mutta en syty tuoksuista, varsinkaan tästä sarjasta. Vaaleanpunaisen ja kullan liitto on minusta kaunis ja ylellinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa vaaleanpunainen ja kulta yhdessä luovat yllättävän yllellisen vaikutelman. :)

   Poista
 2. Oi että sullakin tuo flunssa kesti Jouduitko turvautumaan antibiootteihin, toivottavasti et. Se on niin ihana tunne, kun taas alkaa haistaa ja maistaa asioita. :) Tämä hajuvesi on niin kaunis, että täytyypä käydä nuuhkuttamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesti yli kaksi viikkoa. :( Mulla ei onneksi ole tapana ton flunssan mennä poskionteloihin, joten meni ilman antibiootteja sitten vihdoista viimein ohi. *helpotuksen huokaus*

   Poista
 3. Kiva, että olet taas palannut blogikuvioihin! Poissaolosi on huomattu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Oli niin kiire viikonloppu ja vielä sairastelusta voimaton olo, että resurssit ei riittäneet kaikkeen.

   Poista
 4. Ihana saada sut takasin <3

  Tarviipa käydä tuoksuttamassa tämä. Itsellä on Nuit ja siitä tykkään kyllä todella paljon. Pinkkipullo on kyllä hieman ehkä.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuit on mustakin ihana, sen verran mitä olen sitä kaupassa tuoksutellut.

   Poista
 5. Tuo oli yllättävän hyvä tuoksu ja onhan se ihan söpön näköinenkin vaaleanpunaisessa pullossa. :)
  Kuitenkaan tuoksu ei ole itsellä sellainen must have, mutta ehkä joskus voisin kuvitella hankkivani sen. Ei voi tietää!

  Valkoinen tuoksu oli myös ihan kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bossit on kivoja tuoksuja sellaisille, jotka hakevat puhtaita ja "helppoja" tuoksuja, Nuit tosin on sitten hieman erilaisempi hyvällä tavalla.

   Poista
 6. Tämä tuoksui ihanalle ainakin pullosta tuoksuteltuna. Mietin äidilleni joko tätä tai Jouria joululahjaksi, luulen että tulen kuitenkin päätymään helpompaan valkoiseen pulloon. Aiemmin äidillä on jo Jimmy Choo ja Burberry Weekend, joten Jour olisi hyvä lisä näiden jatkoksi. Toisaalta tämä taas olisi vähän erilainen noihin muihin verrattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se valkoinen on varma valinta, ei takuulla ärsytä. Tää on aavistuksen haastavampi ja tietenkin tuoksuista innostuneelle kiinnostavampi. :)

   Poista
 7. Hirveä, halpa haju, yök 😨😷

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown