I`m A Lady


Sain maahantuojalta jonkin aikaa sitten kokeiltavaksi Clarinsin syksyn syysmeikin Ladyliken tuotteita. Koska monet bloggaajat kirjoittivat tuotteista samaan aikaan, päätin vähän pihtailla oman postaukseni kanssa ja testailla tuotteita rauhassa. Ladylike meikkiin kuuluvien tuotteiden mukana tuli myös Clarins True Radiande SPF 15 -värivoide, johon ihastuin käytössä sen verran, että myös se pääsi postaukseen mukaan, vaikka se ei varsinaiseen kokoelmaan kuulukaan. Ladylike-kokoelma on kokonaisuudessaan tyylikkään hienostunut ja joukosta löytyi pari uutta suosikkia.

Blush Prodige -poskipuna oli ehdottomasti kokoelman yllätys, ainakin itselleni. Tosin poskipunien kanssa olen oppinut siihen, että rasiassa hieman vaisulta näyttävä väri, saattaa olla todella upea poskilla, näin tälläkin kertaa. Kausisävy Tawny Pink on kaikille sopiva, kasvoille lämpöä tuova sävy. Puna sisältää mm. bambupuuteria ja tomaattiuutetta, jotka antava värille kaunista hehkua ja saavat poskipunan pysymään siistimpänä koko päivän. Ihastuin Tawny Pinkiin niin, että se on eittämättä eniten käyttämäni poskipuna tänä syksynä.


Vielä 15 vuotta sitten olin ehdottomasti enemmän huulikiiltojen perään, mutta tänä päivänä punat on se juttu. Myönnän, että perusmeikkini on usein: hyvä pohja, vähän ripsiväriä, sipaus poskipunaa ja lopuksi huulipunaa tuomaan kasvoille ilmettä. Rouge Eclat -huulipunien valikoimaan tuli viisi uutta sävyä, joista minulle oli valikoituneet sävyt 17 Pink Magnolia ja 18 Strawberry Sorbet. Rouge Eclat -punat ovat huulia kosteuttavia ja hoitavia. Ne sisältävät 100% kasvipohjaisia vahoja, mm. mimosaa, jojobaa, auringonkukkaa, sekä kaakaovoita. Värit ovat intensiivisen kuultavia ja tuntuvat miellyttäviltä huulilla. Tuoksu on herkullisen hedelmäinen. Strawberry Sorbet on sävynä ihanan hempeä ja se sopii hyvin sellaisillekin, jotka huulipunia yleensä vierastavat.


Clarins True Radiance on miellyttävän kevyt värivoide. Se häivyttää ihon pikkuvirheitä ja punakkuutta. Antaa valoa heijastavien väripigmenttiensä avulla iholle hehkua. Lisäksi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ilman epäpuhtauksilta. Kosteuttavana ainesosana on käytettyä tara-kumia. Se muodostaa ihon pintaan ohuen kosteuttavan kalvon. Värivoide sulaa ihoon täydellisesti levittäessä. Jättää todella kuulaan ja kauniin meikkipohjan, juuri sellaisen, josta eniten pidän. Suosittelisin True Radiancea erityisesti ihon kuivuudesta kärsiville, sekä vanhentuvalle iholle, sillä  voide levittyy kauniisti kohtiin, joissa on ryppyjä. Saa ihon näyttämään luonnollisen hehkuvalta.


Kuvassa poskilla Tawny Pink, huulilla Strawberry Sorbet ja meikkipohjana True Radiance sävy 105 nude.

Millaisista meikkipohjista pidätte?


Suositushinnat:

True Radiance Värivoide 30ml, 40,90€
Blush Prodige 7,5g, 41,40€
Rouge Eclat 3g, 27,30€

Tuotteet lehdistönäytteitä, saatu blogin kautta.





  1. Nää on niin pyörryttävän ihania tuotteita, että näistä jopa olen hieman kade. Ihana, ihana kuva ja hei iho näyttää kauniilta, meikki näyttää kauniilta, hehkut, sinä osaat ottaa meikkikuvia <3 Hienoja kuvia, olet taiteilija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, kiitos. Tässähän ihan punastuu. ^_^

      Jos ostaisin kokoelmasta vain yhden jutun, ostaisin tuon poskipunan, se on mieletön. <3

      Poista
  2. Just tänään kokeilin tuon meikkivoiteen näytettä ja ai että miten nätisti hehkuva iho tuli mutta silti tasaisen sävyinen! Melkein tekisi mieli hankkia se itselle.

    Poski- ja huulipuna näyttävät myös oikein näteiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi ihana, pääsi heti toisen suosikkini EA:N Flawless Finishin rinnalle.

      Poista
  3. Ihanan hehkuvan näköinen olet ♡ Ladylike lookista olen käyttänyt eniten tuota meikkivoidetta ja poskipunaa! Myös huulipunat ovat todella ihania koska tykkään juuri tuohon malliin pakatuista punista :)

    VastaaPoista
  4. Kun postauksen otsikko on jo tuollainen, oli pakko kömpiä sohvannurkasta tarkemmin lukemaan;)
    Ainakin kuvissa poskipuna näyttää juuri sellaiselta, josta tykkään - monet punat ovat joko liian oransseja tai liian viileitä - tuossa näyttäisi kaikki olevan oikeassa suhteessa. Ja huulipunien sävytkin ovat hyviä juuri tällaiselle vanhemmalle ladylle - ja vielä tuo meikkivoide - juuri sellainen mistä tykkään. Kuvassa ihosi näyttää upealta - ja niin sinä itsekin♥ Luulenpa, että kunhan tästä joskus vielä jaloilleni tokenen, lähtee ainakin tuo poskipuna kokeiluun - se omista punistani, jota tällä hetkellä eniten käytän, alkaa vedellä viimeisiään.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Tykkään, että Tawny Pink tuo sellaista luonnollista rusotusta poskille. Toi meikkivoide on täydellinen aikuisen naisen iholle, toki käy muillekin, jos ihossa on kuivuutta.

      Pikaista parantumista jalan kanssa!

      Hyvää viikonloppua sinnekin.

      Poista
  5. Poskipuna ja erityisesti tuo True Radiance kiinnostavat!

    Ensimmäinen kommentoija oli oikeassa. Näytät upealta ja sädehtivältä, ja tuo meikki on todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi, mun tosi tylsä arkimeikki. True Radiance olisi varmaan sullekin tosi hyvä tuote.

      Poista
  6. Wow, mikä ihana hehku! Ja todellakin, monet poskipunat osoittavat oikean luonteensa vasta poskille sipaistuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aina yhtä suuria yllätyksiä, kun pääsevät poskelle asti. :)

      Poista
  7. Todella kaunis hehku kasvoillasi, ja osa siitä taitaa tulla sisältäpäin! Tuo meikki on aikuiseen makuun pehmeine väreineen. Poskipuna houkuttelee eniten, jahkailin sitä jo kerran, mutta ostin toisen. Niissä tulee usein pettymyksiä: laatikossani on Diorin ja Guerlainin punat, joista saa siveltimeen niin vähän, etteivät ne ole käytössä edes kuluneet.

    Skin Illusion on ollut suosituin värivoiteeni, sitä ostin aina vaan uuden pullon, niin ihana oli jälki. Tuo uusi taitaa olla samanlaista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)

      Poskipunissa tosiaan saattaa olla joskus tosi heikkopigmenttisiä ja ne on yleensä juuri tuollaisia kuvailemasi kovia, mistä ei meinaa saada irti mitään. Mulla taitaa olla neljä suosikkipunaa, joita käytän säännöllisesti Zuiin Peach, Narsin Orgasm, tämä Tawny Pink ja Diorin Rosy Glow.

      Poista
  8. Upea! Ei voi muuta sanoa! Olisi niin ihanaa, kun oppisin itsekin käyttämään huulilla edes jonkunlaista punaa. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla meni melkein 30 vuotta opetellessa. Alle kolmekymppisenä huulipunat olivat itselle ihan no-juttu, mutta sitten vähitellen...

      Poista
  9. Minäkin olen rakastunut tänä syksynä Tawny Pinkiin! Tosi harmi, jos se ei jää vakiovalikoimaan sillä pukevampaa sävyä saa hakea.

    Myös Rouge Eclat punat ovat todella käytettäviä ja kauniita sävyjä sisältäviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, Tawny Pink on ihan loistava, sopii takuulla kaikille.

      Poista
  10. Täällä kanssa yksi Tawny Pinkiä kovasti kuluttanut. :) Ihan loistava sävy syksylle. <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives