11.11.2014

Kasvot juhlakuntoon


Jos tiedossa on mitkä tahansa juhlat tai vähän tärkeämpi tilaisuus, tykkään valmistella ihoani sitä varten vielä normaaliakin paremmin. Ihon hemmottelu ennen juhlaa kuuluu ehdottomasti asiaan ja sillä saan luotua itselleni tiettyä rentoutta ennen H-hetkeä. Kun iho on valmisteltu hyvin, pysyy juhlameikkikin kauemmin hyvänä kasvoilla. Minulla hemmottelut kulkevat yleensä samaa rataa: kuorinta tutulla aineella edellisenä iltana, juhlapäivän aamuna hemmotteleva naamio, jonka jälkeen lisään meikin alle tehoampullin, jotta iho olisi kiinteämpi, kirkkaampi ja pehmoisempi. Ennen juhlaa ei missään nimessä kannata laittaa iholleen mitään tuotteita, mitä et ole aikaisemmin käyttänyt.

Sain juhlakauden alla Guinotilta testattavakseni pari tuotetta, jotka sopivat täydellisesti tähän omaan hemmottelurutiiniini. 


Lift Èclat Beautè -tuhkimoampullit on pakattu lasisiin pakkauksiin ampullien tapaan. Lasista pakkausta ei kannata säikähtää. Itse sujautan ampullin aina paperin väliin ja napsautan kaulan katki. Yhdestäkään ampullista en ole onnistunut vielä haavaa sormeeni saamaan. Ampullien ohuen nesteen taputtelen aina sormin iholle. Tuhkimoampulleilla on välittömästi ihoa kiinteyttävä ja kirkastava vaikutus. Iho näyttää tasaisemmalta ja kirkkaammaalta. Guinotin ampullit ovat erityisesti kehitelty juuri meikin alle kiinnittämään meikin. Vaikuttavina aineina stabiloitua C-vitamiinia, eukalyptuksen ja mintun yhdistelmä virkistää ja kirkastaa ihoa. Luonnolliset sokerit kosteuttavat ihoa ja tekevät ihon pinnasta kauniisti hohtavan. Ampullin imeytymisen jälkeen meikki oli helppo levittää tasaisemmalle iholle ja se kesti hyvänä useita tunteja. 


Masque Eclat Lifting on ihoa välittömästi kiinteyttävä naamio. Antoi iholle lisää kimmoisuutta, teki ihon ihanan raikkaaksi, pehmeäksi ja tasaisen sävyikseksi. Vaikutusaika naamiolla on 10 minuuttia, mutta itse pidensin ajan 20 minuuttiin. Iho tuntui naamion jälkeen yhtä hyvältä kuin olisin juuri käynyt kasvohoidossa. Tehokkain naamio, jota olen koskaan käyttänyt. Naamiossa oli miellyttävän raikas tuoksu ja plussaa annan myös siitä, että naamiossa oli kangaspala, joka ylettyi pitkälle kaulaan asti. Pysyi hyvin kiinni ihossa koko vaikutusajan, enkä joutunut sitä pahemmin korjailemaan, vaikka olinkin liikkeessä koko ajan. Vaikuttavana aineena on käytetty Guinotin kehittelemää Pro Collagen-aktiiviaineyhdistettä, jolla on veltostunutta ihoa ryhdistävä vaikutus. Stimuloi kollageenin tuotantoa ihokudoksen kiinteyttämiseksi ja ihon kimmoisuuden säilyttämiseksi. 


Mies on onneksi tottunut näihin minun hämmentäviin naamioihini, vaikka lapsiahan ylläoleva näky saattaisi hieman pelottaa. ;)

Naamiota myydään 4 kpl:n pakkauksissa, mutta osa hoitoloista myy niitä myös yksittäin. Tuhkimoampullit myydään 2kpl:n pakkauksissa.

Hemmotteletteko ihoanne ennen juhlia?

Suositushinnat:

Masque Eclat Lifting 4kpl 63€ tai yksittäin ostettuna 15-20€
Lift Èclat Beautè -tuhkimoampullit 2kpl 25€

Guinot-kauneushoitolat löydät täältä.

Tuotteet saatu blogin kautta.
19 kommenttia:

 1. Näytät itsekin ihan pikkutytöltä sen naamion takana! Tuollainen olisi ihana ennen tärkeitä menoja, valmistautuminen on samalla henkistä valmistautumista juhlaan tai muuhun tärkeään. Hiukan hankalasti saatavia vaan nämä herkut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kangas silottaa hyvin ne rypyt. ;) Guinotia tosiaan saa vain kauneushoitoloista. Onneksi pisteitä on aika hyvin ympäri Suomen.

   Poista
 2. Ihania tuotteita ja varmaan olisivat hyödyksi ja tarpeellisia - mutta minulla taitaisi pihiys voittaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi 4kpl:n naamiopakkaus on tosi hyvä, riittää itselleni juurikin niihin vuoden tärkeisiin päiviin. ;)

   Poista
  2. Varmasti ihania nuo! Tuhkimot minulla vielä kokeilematta, mutta kiinnostavilta kuulostavat.

   Poista
 3. Ton tyyppiset hoitotuotteet ja naamiot on kyl just niin erikoistilaisuuksiin ihania! Btw,toivottavasti et pahastu et mainitsin sut tän päivän postauksessani.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noin, siten ne säilyttävät sen spesiaaliutensa. ;) En tietenkään pahastu!

   Poista
 4. Sen verran harvoin tulee juhlia eteen, että kyllä iho aina pienen extrahemmottelun silloin saa. :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa oikein ihanan hemmottelu tuotteilta <3

  VastaaPoista
 6. Oi, vitsit kun mäkin jaksaisin! Yleensä juhlapäivät on vaan niin täynnä tohinaa muutenkin, etten ehdi rauhoittua ihoa hoitamaan :D Meikkikin tulee yleensä hutaistua aika kiireessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oikein varaan aikaa hemmoteluun, mulle tulee kiireestä niin kamala tressi ja ahdistus, että voisi jäädä juhlat kokonaan väliin. :D

   Poista
 7. Ooh <3 miten ihanalta kuulostaakaan!

  VastaaPoista
 8. Minäkin teen yleensä liftaavan/napakoittavan hoidon ennen juhlia, tai sitten superkosteuttavan, jos iho tuntuu kaipaavan enemmän sitä. Tuo kangasnaamio kuulostaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella varsinkin superkosteuttava on erittäin jees.

   Poista
 9. Kangasnaamiot <3

  Sen sijaan myönnän pelkääväni lasiampulleja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pelkäsin, mutta sitten joskus vuosia sitten halusin kokeilla Dr. Hauschkan ihokuuria ja rohkaistuin, ei se niin kamalaa ollutkaan. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown