Phyris Retinol Mask – Aikuisen naisen hemmotteluun


Sain syyskuussa postia Aila Airon Kauneuspalveluilta. Paketti sisälsi syksyn uutuustuotteita Artdecolta, sekä Phyrisin Triple A -sarjan Retinol Maskin. Aila Airolta lähetetyt paketit ovat aina yhtä ihania, niistä huomaa, että lähettäjä on lukenut blogiani ja ajatellut millaisista tuotteista minä voisin olla kiinnostunut. Tällaiset ajatuksella bloggaajalle lähetyt paketit lämmittävät sydäntäni erityisesti. Aila Airolla oli selkeästi havaittu innostukseni erilaisten naamioiden käyttöön ja syksyn tullen naamioille onkin enemmän käyttöä kuin koskaan. Tällä hetkellä ihonhoitorutiiniini kuuluu kosteuttava/kiinteyttävä naamio kaksi kertaa viikossa.


Phyrisin Triple A on kolmen retinolin yhdistelmä. Retinoli eli A-vitamiininin klassisisessa muodossa on havaittu madaltavan juonteita, sekä parantavan ihon uusiutumiskykyä ja elastisuutta. Toisena retinolina on käytetty liposomeihin kapseloitua retinolia, joka on A-vitamiinien tehokkain muoto, sillä se tukee ihon kollageenisynteesia useiden tuntien ajan, taistellen juonteiden syntymistä vastaan. Kolmantena on käytetty persikan mehun luonnollista retinolia, joka suojaa ihoa kosteuden liialliselta haihtumiselta. Retinoli on on tehokasta, hyvin sidettyä ja vaikuttaa iholla 24 tuntia. Triple A -sarjasta löytyy kolme erilaista voidetta Retinol Balm on kevyt emulsio rasvoittuvalle ja sekaiholle. Retinol Cream on tarkoitettu kosteutta kaipaavalle ja normaalille iholle. Retinol Cream Rich on täyteläinen hoitovoide vaativalle ja kuivalle iholle. Voiteiden lisäksi sarjassa oma silmänympärysvoiteensa, Retinol Formula Hoitotiiviste, sekä esittelyssä olevan Retinol Mask.


Retinol Mask on välittömästi ihoa kohottava hoitonaamio. Naamio on pakattu kätevään muovituubiin, josta sitä on helppoa ja hygieenista puristaa ulos. Kermaisen voidemaista persikalle tuoksuvaa naamiota levitetään puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja decolteelle runsas kerros ja annatetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Itse olen pitänyt naamiota puolikin tuntia. Vaikutusajan jälkeen imeytymättömän naamion voi hieroa ihoon tai sitten pyyhkiä kevyesti pois kasvopaperilla. 

Olen käyttänyt naamiota parin kuukauden ajan viikoittain ja olen pitänyt siitä paljon. Persikalta tuoksuvaa naamiota on ilo levittää kasvoille. Vaikutusajan jälkeen iho on pehmeä, tasaisempi ja napakampi. Tekee juuri sen, mitä naamiolta odotankin. Ihmetekoja juonteiden siloittamisesta ei itselläni ollut odotuksissa. 


Phyrisin tuotteita myyvät vain valtuutetut jälleenmyyjät, jotka löydät täältä.

Mikä on teidän suosikkinaamionne tällä hetkellä?

Tuote lehdistönäyte, saatu blogin kautta.



  1. Mulla oikeastaan on se suosikki naamio hakusessa? Tällä hetkellä tarvitsisin kunnolla kosteuttavan naamion aikuisella iholle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ddp professional RVB SKINLABIN S.O.S gel maskia, jos olet tosi kosteuttavaa naamiota vailla, toi naamio pelasti mun viime talven. Luonnonkosmetiikasta Dr. Hauschkan Kiinteyttävää naamiota. Mutta S.O.S taitaa olla kosteuttavin naamio, mitä on tullut testattua.

      Poista
    2. Edelleen Marina sulle(kin) suosittelisin sitä Glamglown sinistä naamiota, jos kosteutta halajat :D Ehdottomasti paras kosteuttava naamio, jota olen ikinä kokeillut!

      Poista
    3. Liisa: Pakko varmaan sortua kokeilemaan sitä jossain vaiheessa, nyt noita kosteuttavia naamioita menee melkoisella tahdilla.

      Poista
  2. Ihania tuollaiset pieteetillä ja ajatuksella lähetetyt paketit. Niistä tulee aivan erityinen olo. <3

    Aivan ihanat kuvat, upeat nuo jääpalat.

    Tällä hetkellä naamioina Nafha, Lumene savinaamio ja Korresin ruusu.

    Kaunista keskiviikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän niistä tulee, heti avattuaan tietää, että lähettäjällä on ollut asiassa jokin ajatus, mikä tekee asiasta heti spesiaalimman. Nafhan naamio on tosi hyvä, Lumenen savinaamiota on tullut käytettyä hullussa nuoruudessa ja käytän edelleen varsinkin kesällä epäpuhtaisiin kohtiin kasvoissa savinaamioita.

      Poista
  3. Oi miten kauniit kuvat! Mielenkiintoinen myös tuote ja joo, täälläkin naamiot otettu auringon hellivän valon vähettyä ahkeraan käyttöön. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkoi naurattamaan, kun aamulla huomasin, että sullakin on naamio esittelyssä. Olin jo eilen illalla päättänyt, että tänään on omassa blogissakin naamiopostaus. :) Naamiot on kyllä pintakuivan talvi-ihon pelastus.

      Poista
  4. Täällä kyllä olisi juuri tuollaiselle käyttöä - seuraavat kuusi viikkoa kun tulevat tämän jalkaleikkaukseni takia menemään lähinnä sisätiloissa kotosalla - ja senhän arvaa, missä kunnossa iho on sen jälkeen! Eikä se hemmottelukaan pahaa tekisi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuiva huoneilma on kyllä pahin kuivattaja, pahempi kuin kova pakkanen. Tsemppiä leikkaukseen!

      Poista
  5. Mä voisin ihan hyvin pistää euroni tähän. Sen jälkeen kun testasin Triple A -linjan Retinol Balmia, olen ollut tosi kiinnostunut tästä linjasta. Onneksi voidetta on vielä vähän purkin pohjalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Retinol Balm kuullosti tosi hyvältä, muistan, kun kirjoittelit siitä. :)

      Poista
  6. Kuvat on jälleen todella upeat! Itse tuota on myös kiinnostava, mutta ei tällä hetkellä tarpeellinen. :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives