22.12.2014

Lanvin Me L`absolu – Seikkailijoille


Lanvinin tuoksuissa on mielestäni kaikissa tietynlaista omaperäistä keveyttä, mistä ne tunnistaa vaikka silmät ummessa Lanvinin tuoksuiksi, eikä Lanvin Me L`absolu EdP ole mikään poikkeus. 

Aluksi huomio kiinnittyy pakkaukseen ja pulloon. Kultainen pakkaus on mielestäni aina ylellinen, eikä sillä voi mennä vikaan. Tuoksu on taas puettu kauniiseen ja persoonalliseen liukuvärjättyyn kultaiseen mekkoon, jonka kruunaa kaulaan ripustettu koru. 


Tuoksu alkaa intensiivisellä osmanthus-kukalla, joka leijaileekin omaan nenääni selvästi voimakkaiten. Itse pidän kovasti tuosta jännittävästä eksoottisesta hieman itämaisvaikutteisesta, mutta raikkaan tuoksuisesta persoonallisesta kukasta. Raikkautta tuo mandariiniuute, kun taas hempeä orvokki tasapainoilee kivasti kahden edellä mainitun välissä. Sydäntuoksu on kukkainen ja siinä on yhdistetty kaksi lempikukkaani: jasmiini ja pioni. Loppu on itämainen patsulin voimin, mutta otetta keventää makea persikkanektariini, joka tuoksuu omalla ihollani yllättävänkin voimakkaasti lopuksi. Mietin, että patsuli voimakkaana peittäisi persikan selkeästi alleen, mutta niin ei käynyt tällä kertaa. 


Lanvin Me L`absolu on mielestäni täydellinen päivätuoksu. Se istuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen olematta silti tavis, sillä siinä on omanlaistansa särmää ja seikkailijuutta. Siinä on hiven raikkautta ja makeutta, joten tästä saattavat pitää myös sellaiset, jotka yleensä kiertävät hieman itämaissävytteiset tuoksut kaukaa. Tuoksun kesto iholla on hyvä, kuutisen tuntia. 

Itse valitsen tuoksun aina päivän fiiliksien mukaan ja tähän olen huomannut tarttuvani silloin, kun haluan jotain lämmintä ja energistä. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä, että tyrmää vastaantulijan heti ulos astuttua.

Onko Lanvinin tuoksut teille tuttuja?

Suositushinta:
Lanvin Me L`absolu EdP 50ml, 65€Tuoksu lehdistönäyte.


10 kommenttia:

 1. Mun hyllystä löytyy Lanvinin se pelkkä "Lanvin Me", joka tuoksuu siis mustikalle. Hyvä tuoksu, mutta en voi käyttää sitä kuin iltatuoksuna talvisin ja aika varoen, sillä jokin siinä tuoksussa saa aina pääni kivistämään. Se kyllä harmittaa vähän, kun muuten käyttäisin tuoksua huomattavasti enemmän. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan se just se Lanvinmainen raikkaus/ilmavuus, mitä ei moni tule ajatelleeksi. Joillekin just se voi laukaista päänsäryn. :/ Kannattaa tästä lähin pyytää aina pieni testeripullo, että voi muutaman kerran testata alkaako päätä kivistämään ennen ostoa.

   Poista
  2. Se muuten voi olla juuri sen vuoksi! Harmi, sillä Lanvinin tuoksut ovat kyllä olleet kivan tuoksuisia :< Täytyykin muistaa pyytää testereitä jatkossa.

   Poista
 2. Kuulostaa oikein hyvältä, mutta jostain syystä pullon ulkomuoto ei oikein puhuttele.. Nirso minä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään näistä ME:n pulloista, mutta ne naamapullot on mullekin osin vähän liikaa. :D

   Poista
 3. Lanvin on jäänyt vieraaksi, mutta tämän perusteella voisin kyllä tutustua. Sydäntuoksussa on kivoja ainesosia - jasmiini ja pioni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jasmiini ja pioni on omia lemppareita ja niiden perusteella osasin aavistella, että tää on varmasti mieleeni niin kuin olikin. :)

   Poista
 4. Saat aina mut kiinnostumaan uusista tuoksuista taidokkailla kuvauksillasi! :) Taidan tämänkin nuuhkia seuraavalla tavarataloreissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa. Musta on muuten jännä, että tän tuoksun varsinaiset mainoskuvat näyttää pullon tosi pinkkinä. Musta se ei ole sellainen pullo luonnossa ollenkaan. Kulta on selvästi selkeimmin esillä.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown