12.12.2014

Silkkinen iltapäivä Sensain tapaan


Synkeän ankeana marraskuun päivänä sähköpostiini kilahti kutsu viettämään Sensai-iltapäivää Hotelli Radisson Seasideen Helsinkiin. Lehdistökutsuissa välittömästi kiinnostukseni saa heräämään, jos luvassa on jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa. "Iltapäivän teemana on Sensai-ihonhoidon Saho, ihanan tuntuinen ihonhoitorituaali, johon tutustumme yhdessä tekemällä." Viestissä houkuteltiin. Mietin kutsun saadessani, että tuo on juuri sitä, mitä kaipasin marraskuiseen pimeytyyn. Pientä hemmottelua ja samalla minua kiinnosti oppia jotain uutta. Minulle tulee vieläkin lämmin olo, kun muistelen tuota mahtavaa iltapäivää, joka meille oli järjestetty. 

Olen käyttänyt Sensain tuotteita vuosia, varsinkin se kaikista kuuluisin 38°C -ripsiväri on ollut minulla käytössä niin kauan kuin muistan. Silkkisen hienoa irtopuuteriakin olen saanut kulumaan perätä kaksi rasiallista. Ihonhoitotuotteitakin olen vuosien saatossa kokeillut toisen sieltä, toisen täältä, mutta en ikinä ole varsinaisesti sen tarkemmin perehtynyt brändiin. Tietenkin tiedossani oli se kuuluisa kaksoispuhdistus, johon muutkin brändit heräsivät vuosia Sensain jälkeen.

Saho on ihonhoitorituaali, joka on saanut innoituksensa japanilaisen teeseremonian Saho-etikettikoodista. Se auttaa saavuttamaan meidän kaikkien niin kovasti kaipaaman silkkisen ihon kaksoispuhdistuksen, kaksoiskosteutuksen ja kaksoislevityksen (imeytä ja paina) avulla. Sensai korostaakin sitä, että oikeat asiat tehdään oikealla tavalla oikeassa järjestyksessä. Varmaan arvaatte, mitä sellainen rutiinien rakastaja kuin minä olen tästä mieltä. KYLLÄ KIITOS!

Monille on varmaan edelleen hieman epäselvää, että miksi Kanebo on pikkuhiljaa vuosien varrella kadonnut ja vaihtunut Sensaihin. Sensai on japanilaisen Kanebo-yhtiön premium-brändi, jossa käytetään vain arvokkaimpia raaka-aineita. Itselleni tuli yllätyksenä, että vielä tällä hetkellä Sensaita tehdään Japanissa vain vientiin. Joten Japanissa ei myydä Sensaita, ainakaan vielä. 


Ihonhoitorituaalia ei tarvinnut aloittaa maha tyhjänä vaan pöydät notkuivat ihania salaatteja ja makean nälästä kärsivillekin löytyi omat herkkunsa. Ei kuitenkaan kerrota kenellekään, kuinka monta suklaata söin... ;)

Alemmasta kuvasta voisi päätellä, että kokoontumisen ovat aloittamassa Pyöreän pöydän ritarit kuningas Arthur johdollaan, mutta tällä kertaa asialla oli muutama bloggaaja, Bernerin hurmaava viestintäpäällikkö Anne Sario, ihana viestintäharjoittelija Emmi Rönkkönen, sekä kouluttajamme Tuija Lindström, jonka ihoa ihailin koko tilaisuuden ajan aitiopaikalta. Kaikki oli viimeistä piirtoa myöden mietittyä. Tämä kyllä pisti esteetikon silmään ja jäi mieleen.


Puhdistus toteutettiin tietenkin kaksoispuhdistuksena. Ensimmäisen vaiheen puhdistuksessa puhdistettiin iholta meikki ja epäpuhtaudet. Toisen vaiheen puhdistuksessa poistettiin likaa ja kuollutta ihosolukkoa, jolloin iho puhdistui.

Kaksoiskosteutus oli sitten itselleni uusi asia. Sen tarkoituksena on kosteuttaa ja ravita ihoa kahdessa vaiheessa. Sensain hoitovedet kosteuttavat ihosoluja ja valmistavat ihon vastaanottamaan voiteen. Hoitoveden jälkeen levitettiin kasvoille emulsio tai voide, jotka ravitsevat ja elvyttävät ihoa.


Puhdistukseen ja kaksoislevitykseen on tarkat ohjeet, joita noudatimme parhaamme mukaan. Onneksi saimme ohjelapun myös kotiin mukaan, joten olen voinut jatkaa harjoittelemista.

Sensain lupauksen silkkisestä ihosta varmistaa tuotteiden sisältämä ylellinen Koishimaru-silkki – on poikkeuksellinen kuitu, joka oli aikoinaan varattu keisarilliselle perheelle. Se kiihdyttää hyaluronihapon toimintaa ja antaa ihosoluille pitkäkestoista kosteutusta. Tuloksena se meidän kaikkien haluama silkin pehmeä iho.


Ihoni oli ihonhoitoseremonian jälkeen ihan mielettömän pehmoinen ja kuulas, melkein ei olisi tehnyt mieli levittää meikkiä ollenkaan. Saimme kuitenkin meikata itsemme lopuksi Sensain tuotteilla Tuijan opastuksella. Meikatessani ihastuin pariin tuotteeseen palavasti ja niistä tulette kuulemaan lisää myöhemmin, samoin siitä, miten lähempi tuttavuuteni Sensain ihonhoitotuotteisiin on sujunut. Iltapäivä meni kuin siivillä ja hyvässä seurassahan se tunnetusti lipuu aina yliajalle, niin tälläkin kertaa. Onneksi hemmottelua on voinut jatkaa myös kotona.


Jos ette tienneet, Sensailla on nykyään omat suomenkieliset verkkosivut, josta löytää paljon lisää tietoa, sekä tietenkin kaikki jälleenmyyjät. Sensai Cosmetics Finlandin löytää myös Facebookista.

Onko teillä kokemuksia Sensain tuotteista? Suosikkeja?

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!20 kommenttia:

 1. Sarjaan oon tutustunut sen ripsarin kautta ja paria testeriä kokeilemalla.

  Kuulosti ihanalta tuo iltapäivä ja varmaan piristi marraskuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin piristi ja oli mahtavaa päästä tutustumaan Sensaihin tarkemmin.

   Poista
 2. Voi, tuollaiset iltapäivät ovat arjen luksusta; upeaa, että lähdit<3
  Ja ripsarit ovat tuttuja täälläkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todella tarvinnut lähtemistä katua, itselle kun se lähteminen ei ole aina itsestäänselvyys. ;) Siksi on valikoitava vaan ne todella kiinnostavat.

   Poista
 3. Olen käyttänyt 38 ripsiväriä ja eyelineria. Ihonhoitoa vähemmän.

  Iltapäivä kuulosti aivan ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli. :) Hauskinta oli, että olin kesällä hamstrannut itselleni alesta Sensain Öljyputsarin ja Creamy Soapin, mutta en ollut vielä korkannut niitä. Nyt sain hyvän syyn!

   Poista
 4. Ihana iltapäivä! :D Mä käytän vaan sitä Sensain puhdistuksen tokaa vaihetta, se onkin mun iltojeni ilo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikos se just toi munkin omistama Creamy Soap? ;) Ihanaa, että ihonhoitotuotteesta voi tulla iltoen ilo.

   Poista
 5. No irtopuuteri tietty <3 Cleansing Cream ja Creamy Soap on tosi hyviä ja kaksoiskosteutuksestakin käytin näytekoot ilolla. Sensain rajaustussi on ihan ykkönen, vaikka kokeilen muita aktiivisesti niin silti tähän palaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajaustussi on multa kokeilematta, mutta se on sellainen, johon epäilen, että jäisin koukkuun. :)

   Poista
 6. Täällä yksi Sensai-holisti! :D Rakastan erityisesti tuota kaksoispuhdistusta, koska sillä on ollut suurin vaikutus ihoni kuntoon. Kaksoiskosteutus on paikallaan erityisesti talvella, kun iho on pintakuiva. Muuten olen kokeillut ripsivärejä (niitä kaikkia kolmea), rajaustussia ja puuteria. Kaikki hintansa arvoisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sensain irtopuuteri on hämmystyttävän edullinen verrattuna monen muun selemerkin irtopuutereihin. Todellakin hintansa arvoinen ja se kestää vuosia.

   Poista
 7. Hurmaava iltapäivä varmasti!

  Sensain volumising-ripsari, rajaustussi ja irtopuuteri on mullakin käytössä. Ajoittain ostan ihanan silkki-kosteusemulsion tarjouksesta, mutta muut ovat jääneet vieraiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ihonhoito on takuulla vähän vaikeampi, koska vaikka sarjasta voi käyttääkin tuotteen sieltä ja toisen täältä niin täydelliseen Sensai-käsittelyyn tarvitsee satsata aika moneen tuotteeseen kerralla ja se tietenkin rajaa osan ostajista pois. Alkusatsauksen jälkeen on helpompaa, koska harvoinpa ne tuotteet sitten samaan aikaan loppuu.

   Poista
 8. Sensai! <3 Puhdistusöljy + milky soap sekä hoitovesi (moist) + emulsio (moist tai super moist). Ja prime solution ja kosteuttava primeri ja fluid finish ja irtopuuteri ja rajaustussi ja.. No, kolmekasista en ole koskaan tykännyt, koska se ei irtoa ripsistäni ilman tappelua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holisti. ;) Mulla on kosteuttava primer ja heleyttävä primer, katsotaan kumpi toimii täällä paremmin. ;)

   Poista
 9. Hih luulin kirjoittaneeni tänne jo itapvllä, mutta tuli joku tiltti. Eli tätä postausta olen odottanut, wau! Sensaissa on taikaa. Olin itse Eeva lehden järjestämässä Sensai-illassa ja olin kovin vaikuttunut silkin käytöstä, miten se on löydetty ja miten japanittaret käyttävät erilaisia Sensain tuotteita kuin me, pitääkseen ihonsa kauniin valkoisena. En muista kouluttajan nimeä, mutta oli super. Meillä ei ollut nyt ihan noin mahtavia herkkuja ja kenties ilta ei ollut ihan noin ihana, mutta kuitenkin mahtavan asian äärellä.

  Sain sieltä tuotekassin ja ne odottaa vieläkin vaatekaapissa paneutumista ja tästä on aikaa. Koen jotenkin hankalaksi kärsimättömälle luonteelleni tuon oliko se nyt kolmivaihe vai mikä. :)

  Ihanaa viikonloppua ihana Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta kuulostaa sinunkin iltasi! Nyt äkkiä sen tuotekassin kimppuun, ihanista tuotteista kannattaa nauttia heti, eikä jemmailla. ;) Tuohon kaksoispuhdistukseen- ja kosteutukseen ei kuitenkaan mene kamalan kauaa aikaa ja pienellä treenillä se sujuu kuin tanssi, joten rohkeasti purkit esiin. :)

   Poista
 10. Ihanan oloinen tilaisuus! Eivät ole tuotteet minulle tuttuja.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown