Vuoden parhaat 2014 – Muut


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!

Vuosi vaihtui, mutta menneen vuoden parhaat jatkuvat. Lupaan, että nyt vedellään viimeisiä ja ensi viikolla on sitten luvassa jotain ihan muuta. Tällä kertaa näytölle pinnistelee sekalainen sakki tuotteita, jotka eivät oikein istuneet mihinkään aiempaan kategoriaan, joten ne tulevat tässä. Blogihan ei olisi Keyword: Love, jos mukana ei olisi minun mielestäni menneen vuoden lumoavinta tuoksua. Yllättäjä tulee takavasemmalta ja pihistelin sitä tätä postausta varten.


JANE IREDALE SMELL THE ROSES

Menneenä vuonna yhdeksi tärkeimmäksi jokapäiväiseksi tuotteeksi nousi itselläni erilaiset mistit. Misteissä on eroja ja parhaat tekee Jane Iredale. Olisin voinut valita tähän Smell the Rosesin sijaan Pommisstinkin. Nämä ovat sellaisia, että kerää koko suora ja nauti. Tuoksut ovat huumaavan luonnollisia ja aitoja. Jane Iredalen mistit kosteuttavat, mutta sisältävät myös ihoa hoitavia ainesosia. Näillä kiinnittää niin mineraali- kuin normaalinkin meikin. Hellepäivinä kasvojen ja mielen virkistykseen ehdottomia. En lähde mihinkään ilman mist-pulloani. 



LUSH D`FLUFF STRAWBERRY SHAVING SHOP

Minähän olen ollut siitä outo bloggaaja, etten innostunut siitä kaikkien hehkuttamasta Snow Fairysta ja muutenkin koko Lush on jäänyt minulle etäiseksi, vaikka tuotteet ovat minua välillä kovastikin kiinnostaneet. Syy on ollut ehkä se, etten oikein tiennyt mistä aloittaa. Minulle se on ollut vain kauppa, jonka ohi mennessä mies tokaisee: "Taas toi puoti tuoksuu." Kunnes marraskuussa menin käymään Lushilla Glitz & Glamin Minnan kanssa ja sain tuotteista kattavampaa tietoa ihan paikan päällä. Sillä hetkellä minuunkin iski tämä Lush-kuume, johon onneksi ei taida olla edes lääkettä. Ensimmäinen ostoni meni nappiin, sillä se pääsi heti Vuoden parhaat -listaukseen. 

Minähän olen innokas sheivailija, mutta erittäin laiska käyttämään siihen avuksi mitään muuta kuin suihkugeeliä. Ne vaahdot ovat vaan auttamattoman tylsiä ja pullot rumia, vaikka kieltämättä jälki tuntuu sileämmältä. Sänki kuitenkin kasvaa yhtä nopeasti, höyläsi sitten vaahdolla tai ilman. Lushilla ollessa silmiini osui D`Fluff. Siis oikeasti, kuka tekee höyläyksen avuksi saippuaa, joka näyttää ja tuoksuu herkulliselle vaniljaiselle mansikkarahkalle?!? Myyty yksi kappale Jonnalle. Itse otan ensin tuotetta purkista varovasti sormin ja sen jälkeen hieron pehmeää saippuaa märkien käsien välissä ja levitetän siitä säärille, jonka jälkeen pistän höylän iloisen liukkaasti laulamaan. Sääret tuntuvat ajon jälkeen sileiltä ja hilseilevistä sääristä ei ole tietoakaan, sillä saippua kosteuttaa ihoa kookosöljyn ja glyseerinin voimin. D`Fluff on saanut minut taas arvostamaan tällaisia lisätuotteita höyläyksen avuksi.


DDP RVB SKINLAB BABY FEET

Melkein kaikki jalkavoiteet tuoksuvat piparmintulle boooooooooooooring. Minähän tykkään piparmintun tuoksusta valtavasti, mutta miksi sitä pitää tunkea kaikkiin jalkavoiteisiin? Onkohan se joku juttu, että ihmiset kokisivat jalkansa jotenkin raikkaammiksi? Baby Feet ei tuoksu piparmintulle, josta se saa minulta välittömästi ison plussan. Tämä tuoksuukin huumaavasti kookokselle, kaakaolle ja mantelille. Tekee korppujaloista pehmeät, levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Ensimmäinen jalkavoidetuubi, jonka jaksoin käyttää alusta loppuun. Fanfaareja.



BAKEL BABYKEL SOS BABY BALM

Sos Baby Balm oli tämän vuoden SOS-voiteeni. Siis sellainen voide mitä voi tunkea vaikka mihin, kun hätä iskee. Kahvikupin korvaa tällä ei sentään korjata, mutta kaikki ongelmat, mitä ihmisen ihoon voi ilmaantua. Paksu voide ravitsee tehokkaasti kuivaa, halkeilevaa ja punoittavaa ihoa. Sisältää mm. aprikoosi-, mustikka- ja persikkaöljyä, sekä E-vitamiinia. Itse käytän tätä yöksi huulille ja kynsinauhoihin. Rohtuneisiin nenänpieliin ja tehohoitona yöksi kantapäihin. Jos olisin polttanut menneenä kesänä nahkani auringossa, olisi hoitanut punoituksen pois tällä. Jos minulla olisi rutikuiva iho, laittaisin tätä yöksi paksun kerroksen akuutiksi tehohoidoksi. Minulla ei ole kuin yksi toive, kunpa tämän saisi tuubissa, jota olisi helpompi kantaa mukana kuin lasipurnukkaa.



LUMENE GEL EFFECT (HOPEAHIEKKAA)

Mennyt vuosi oli myös kynsilakoissa läpimurto. Löysin vihdoin melkein joka marketista myytävältä merkiltä kynsilakan, joka pysyy myös minun erittäin vaikeissa kynsissä kauemmin kuin pari päivää hyvänä. Lumenen Gel Effect -lakoissa on miellyttävä leveä sivellin ja sävyt peittävät jo kahdella kerroksella. Kuivuvat nopeaan ja pysyvät minunkin kynsilläni viikon verran hyvänä. Sävyvalikoima on laaja ja Lumenen tekemät kausisävyt ovat olleet erittäin onnistuneita, varsinkin tämä Hopeahiekkaa joka viihtyi kynsilläni historialliset puolitoista viikkoa, enkä muistanut edes kuvata sitä tänne blogiin. Tämä Hopeahiekkaa on kulma se sävy, joka tuntuu olevan joka paikasta loppu, mutta ainakin paikallisesta Citymarketista sitä vielä joulun alla löytyi.


ESTÈE LAUDER MODERN MUSE EDP

Estèe Lauderin tuoksut ovat jääneet täällä blogissa aika vähälle huomiolle. Ei siksi, etten pitäisi niistä vaan siksi, että Estèe Lauderilta ei ilmesty samaan tahtiin uusia tuoksuja kuin monilta muilta merkeiltä. Tavallaan se on hyvä, mutta tavallaan tuoksufriikki tahtoo aina vain lisää. Tein syksyllä ostoksia Estèe Lauderin pisteeltä ja sain mukaani kaksi tuoksunäytettä Modern Muse -tuoksusta. Tiesin kyllä, että tällainen tuoksu on, mutta en ollut sitä koskaan tuoksutellut edes ohimennen. Yleensä minulta jää tuollaiset pienet testerit käyttämättä, mutta tällä kertaa ne olivat pakattuina pieneen vaaleanpunaiseen pahvirasiaan ja se söpöys sai minut eräs aamu tarttumaan toiseen testereistä. Se oli sitten menoa. Kävelin nenä kiinni ranteessani koko päivän ihastellen kuinka hyvältä tuoksuin. Jotkut tuoksut toimivat itsellä vielä paremmin kuin toiset. Modern Muse on juuri sellainen naisellisen kukkainen tuoksu sävytettynä puun vivahteilla, jossa minä viihdyn kaikista parhaiten. Se tekee oloni itsevarmaksi ja erittäin naiselliseksi.

Molemmat testerit oli jo aikaa sitten käytetty, kun sain joulun alla kauniin lahjapaketin mainostoimistolta. Sisältä paljastui Modern Muse -tuoksu vartalovoiteen kera. Alkutuoksuna pieni ripaus mandariinia, jonka jälkeen alkaa kukkien valloitus: kahta erilaista jasmiinia, kukkien terälehtiä, liljaa, tuberoosaa ja kuusamaa. Pohjalla hiven makeaa vaniljaa, myskiä, patsulia, meripihkaa ja puisia vivahteita.

Nenänä on toiminut Harry Fremont, jonka tuoksulistalla on sellaisia tuoksuja kuin Calvin Kleinin Ck One, Eternity Moment, Giorgio Armanin Sensi ja Lancômen Miracle, sekä tietenkin Michael Korsin Glam Jasmine, jossa tarkemmin ajateltuna on pikkaisen jotain samaa kuin Modern Musessa.

Nyt minulla on tämän tuoksun kanssa ainoastaan yksi ongelma. Se on niin ihana, etten tahtoisi edes käyttää sitä. Jotenkin haluaisin pihistellä sitä jotain spesiaalia hetkeä varten, josta sitten muistaisin sen lopun elämääni. Pullon houkutus on silti koko ajan suuri ja olen siitä pari kertaa jo suihkauttanutkin. Toisaalta, meillä on alkamassa tässä kuussa kylppäriremppa (paniikki) ja jos selviän siitä hengissä niin voisin tämän korkata ihan virallisesti siinä vaiheessa, kun remontti on ohi. Selvisin!

Mikä oli teidän suosikkituoksunne viime vuonna?


Osa tuotteista saatu blogin kautta, osa itse ostamiani.







  1. Suosikkituoksua etsin kokoajan ja tuo Estee täytyy ehdottomasti käydä katsomassa, nuuhkimassa. Lush on minullekin ollut mysteeri ja tuntuu, että vaikka se joka blogissa jollain tapaa tulee esille, en ole saanut innostusta lähteä sen perään laukkaamaan. Jotenkin ne jogurttipurkkien näköiset rahkat eivät ole houkutelleen siten, kun kosmetiikka yleensä houkuttaa, esteettisyydellä jne. Mutta, nyt kun selvensit asiaa, niin varmaan pitäisi perehtyä tuotteisiin ja analysoida niitä sitten paremmin. Täällä tulee kyllä niin hyvää tietoa,että. Kiitokset siitä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, mutta jotenkin tajusin Lushin idean paremmin, kun sen joku minulle kädestä pitäen selitti ja pääsi itse "hipelöimään" niitä tuotteita. Tosi hauskoja ja kekseliäitä tuotteita. Ostin samalla reissulla myös miehelle jotain, johon hän ihastui ikihyviksi, mutta siitä lisää joskus myöhemmin. ;)

      Poista
  2. Kiinnostuin D`Fluffista! Tarttee käydä paikan päällä nuuhkimassa kun seuraavan kerran käyn keskustassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, se on ihana. Tekee sheivaamisesta hitusen kivempaa.

      Poista
  3. Mä olen lukenut innolla ja ihaillen näitä katsauksia, saamatta kuitenkaan kommentoitua. :D Ihanaa alkanutta vuotta sulle! <3

    VastaaPoista
  4. Tuo Lumene hiekkalakka nousi omaksi suosikikseni ja siitä saan kiittää Lumenea ja sinua. <3 Muut ovat taas tälläiselle kosmetiikkanörtille ihan vieraita tuotteita, mutta merkit sentään ei. Jopa yksi Diegon tuote löytyy.. Hiekkalakka jopa lähti helpommin kuin muutama muu glitterlakka.

    Iloista uutta vuotta Jonna. <3 Ihanaa että olemme löytäneet toisemme täältä blogimaailmasta. Sinulla on sydän kultaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, myönnän ostaneeni sitä toisen jemmaan. ;) Tuo pieni pullo ei lopulta kestä kovin kauaa ja tuo on aika paksua koostumukseltaan, niin pitää olla tulevaisuus turvattuna tuon suhteen. :D

      Tiia tunnen aivan samoin, ehkä me tänä vuonna törmäämme sitten jossain blogijutussa vaikka ihan livenäkin. <3

      Poista
  5. Tuo Lush kuulostaa ja näyttää syötävän ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on. Hauska tuote, jonka kanssa ärsyttävä sheivaaminen on hauskempaa.

      Poista
  6. Jane Iredalen suihkeita tekisi kaiken hehkutuksen ansiosta kyllä mieli kokeilla. Nämä suihkeet vaan on tosi riittoisia! Mulla on siis parhaillaan The Body Shopin ja Alverden suihkeet käytössä.

    Suosikkituoksua ei varmaan ole, Thierry Muglerin Colognea olen luultavasti eniten käyttänyt, mutta muuten melko tasaisesti eikä mikään ole noussut yli muiden. Loppuvuodesta aika paljon kyllä myös Voyage d'Hermes't'ä. Aikaisin heräämään joutuva sitrusten ystävä täällä hei ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tuota 90ml:n pulloakin saa suihkia ja suihkia, eikä se vaan lopu. :D Sitrustuoksut ovat kyllä ihan parhaita, jos on aikainen herätys. ;)

      Poista
    2. http://www.naturelle.fi/epages/naturelle.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014092402/Products/10204

      Oo, ja tämä Juice Beautyn suihkekin! Kiva, että näitä saa luonnonkosmetiikkanakin.

      Poista
    3. Pitää laittaa tuo Juice Beauty korvan taa. :)

      Poista
  7. Niilin puutarhat ja Carven kiilaavat minulla tuoksujen kärkeen, vaikka nyt vuodenvaihde onkin mennyt Escada
    Elixirin voimalla. Misteistä olen kokeillut vasta The Body Shopia ja se on tosiaan korvannut kasvoveden kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen Carvenin aion minäkin tuoksutella ensitilassa, aina unohdan...

      Poista
  8. Tuo babyfeet kyl alko jännästi kiinnostaa.. O.O Mäkään en ymmärrä tota piparminttu-hypetystä. Burts Beesillä on muuten kans kookoksen tuoksunen jalkarasva.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää laittaa BB mieleen. Ei piparminttuisia jalkavoiteita on ihan liian vähän. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives