5.2.2015

Addiktoiva Narciso


Aluksi minun tarvitsee tehdä pieni tunnustus, minulla on ns. "putki päällä", en ole sortunut juomaan, mutta olen käyttänyt samaa tuoksua jo reilun viikon. Olen itse aika hämilläni tästä syntyneestä tilanteesta, mutta olen niin pahassa koukussa, että mietin koko ajan, tuleekohan muiden tuoksujen testaamisesta hetkeen mitään. Kävelen joka aamu tuoksuhyllyni eteen (jossa valikoimaa kyllä riittää) ja joka kerran nyt reilun viikon ajan olen tarttunut samaan hyvin yksinkertaiseen ja eleganttiin pulloon nimeltään Narciso.

Olen yrittänyt jäsennellä itselleni mistä tämä yllättävä addiktoituminen johtuisi ja kyllähän minä se olen tajunnut. Tuoksuna Narciso on sellainen, mitä ei itselleni ole tullut vastaan pitkiin aikoihin. Vaikka linjakas pullo ja tuoksun tietty myskinen puhtaus kuvastavat täysin tämän päivän bisnesnaista niin tuoksun syvin olemus vie minut silti iloiselle 20-luvulle. Voisin hyvin kuvitella, että juuri tältä olisi tuoksunut sen ajan nainen tanssiessaan Charlestonia pitkissä helmissään, kimaltelevassa mekossaan ja utuisessa silmämeikissään. Klassinen, hieman vallaton, rajoja rikkova ja mystinen.


Tuoksussa on vanhan ajan glamouria, joka viehättää minua paljon. Aika harva enää nykyään uskaltaa tehdä tällaista. Narciso on kukkien, myskin ja vetiverin ilotulitusta. Siinä ei ole mitään liikaa, eikä liian vähän. Alkutuoksu aukeaa valkoisella ruusulla ja gardenialla. Sydäntuoksussa myskiä ja pohjalla vetiveriä ja seetriä. Omaan nenääni tuoksu aukeaa kukilla ja pohjan vetiverillä. Se lyö tiukalla otteellaan hetkeksi melkein maahan, mutta viiden minuutin odottelun jälkeen, kun tuoksu on hieman asettunut ja myski alkaa tulla esiin, se on iholla salaperäisen utuinen, mystinen ja puhtaan puuterisen seksikäs. Addiktoiva.

Narciso on tuoksuna iätön, mielestäni se sopii kenelle tahansa ikään katsomatta. Ainoastaan myskiä välttelevien kannattaa pysyä tästä erossa, koska se nuotti on tässä erittäin selkeästi esillä. Itselleni tämä on tuoksu, jota voi käyttää niin päivällä kuin illallakin. Koen sen sopivan kaikkiin tilaisuuksiin, koska se on tuoksuna tarpeeksi persoonallinen. Tuoksun annostelun kanssa kannattaa olla tarkkana, itselleni yksi suihkaus niskaan tai ranteisiin riittää. Tuoksun kesto omalla ihollani on helposti kahdeksan tunnin luokkaa, joten päivän aikana tätä ei tarvitse lisätä. 


Suositushinta:

Narciso Rodriguez Narciso 30ml, 58€
Narciso Rodriguez Narciso 50ml, 88€

Huomasin postausta tehdessä, että tuoksu on Stockmannin kanta-asiakkaiden tämän kuun tarjoustuote. Joten kanta-asiakkaat voivat ostaa tai tilata Stockmannin verkkokaupasta tuoksua alennetuilla hinnoilla. Alennuksen jälkeen 30ml:n hinta on 46 euroa ja 50ml:n pullon 70 euroa.

Oletteko tuoksutelleet Narcisoa?

Tuote lehdistönäyte.10 kommenttia:

 1. Nin upea pullo jo, että mielenkiinnosta jo tätä on käytävä tuoksuttelemassa. Tästä tuoksusta pullon takia haluan tykätä. :)

  Ihanaa torstaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä eleettömän upea, mutta niin on kaikissa Narcison tuoksuissa. Jokuhan voisi ajatella tuota tylsäksi, jos tykkää koristeellisemmasta, mutta omaa esteettistä silmää kyllä hivelee. Silti parasta on se, mitä on pullon sisällä.

   Ihanaa torstaita Tiia! :)

   Poista
 2. Pitää käydä tuoksuttelemassa heti kun mahdollista, vaikuttaisi just mun makuun sopivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, mä luulen, että tää on niitä tuoksuja, että tästä joko tykkää hirmuisesti tai sitten ei. On sen verran omaleimainen. :)

   Poista
 3. Empäs ole tuoksutellut. Miten muuten säilytät tuoksusi? Jos olet täällä jo siitä kertonut niin jostain syystä mulla on mennyt ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on eteisessä lipasto ja tuoksut ovat lipastossa. Muutama tuoksu on lipaston päällä, yleensä ne mitä käytän enemmän. Kesätuoksut ovat tällä hetkellä talviteloilla omissa laatikoissaan vaatekaapissa. :D Kohta tuleekin se hetki, kun voi kaivaa kesätuoksut esiin ja laittaa talvituoksut pois.

   Poista
 4. Vetiver tuo mieleeni Voldemortin, mutta myskin kanssa voin antaa sille mahdollisuuden. Rakastan myskiä! Muutenkin Narciscon tuoksut ovat mielestäni vallan mainioita, mutta eiväy vaan ole koskaan päätyneet omaan kokoelmaan; ei siinä, etteivätkö ne olisi ihania, mutta jokin niissä ei vaan saa sanomaan "ooh!" Mutta tämä menee kokeiluun, ehdottomasti. Pullo ainakin on lähestulkoon täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Itse tykkäsin paljon NR:n her -tuoksusta, mutta tää Narciso on kyllä persoonallisempi. Pullo on kyllä upea. :)

   Poista
 5. Pullo on makuuni jotenkin liian pelkistetty, mutta tuoksu kuulostaa kiinnostavalta. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että pullo on varmasti toisten mielestä jopa tylsä, mutta omaa silmää miellyttää kovasti! ;)

   <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown