20.2.2015

Dior Kingdom of Colors – Cheek & Lip Glow Gel


Kun näin aikoinaan netissä lehdistökuvia Diorin Kingdom of Colors -kokoelmasta, katseeni liimautui yhteen tuotteeseen ja tiesin, että se on saatava. Rakastan näppäriä multi-purpose -tuotteita ja mikäs sen parempaa kuin saada kaksi asiaa tehtyä yhdellä tuotteella. Cheek & Lip Glow näyttää pakkauksessa kirkkaanpunaiselta, mutta huulille ja poskille siveltynä se yllättää. Color Reveal -teknologian avulle se reagoi välittömästi ihon kosteuden kanssa ja antaa vaaleanpunaisen hehkun. Tuote on kevyttä ja nestemäistä ja se jättääkin painottoman, kauniin luonnollisen jäljen.


Tuotetta neuvotaan levittämään palloaplikaattorin avulla, mutta tämän työstöaika varsinkaan poskilla ei ole kovin pitkä, joten tykkään itse käyttää ihan muita konsteja, mitkä olen hyväksi havainnut. Huulille otan tuotetta ensin sormeen aplikaattorista ja siitä töpöttelen sormella nestemäistä tuotetta huulille. Ei se ole niin tarkkaa, kunhan vähän sinne päin. Poskille taas levitän tuotetta siten, että ensin laitan sitä aplikaattorilla kämmenselkään, josta levitän poskille Real Techniquesin Stippling Brushilla, joka toimii tämän kanssa erinomaisesti.
Lasisessa pakkauksessa sitä ei lue, mutta pahvipakkauksessa on taikasana TINT. Se ainakin itselleni antaa aina luvan odottaa tuotteelta kestävyyttä. Olin vähän epäileväinen tämän asian suhteen, mutta niin kuin usein, sain yllättyä. Sanoisinko, että tämä pysyy kuin tauti tai saattaa olla ehkä aavistuksen vielä sinnikkäämpi, ei värjää kuppien tai lasien reunoja, mikä on ihana juttu. Pysyvyydestä jotain kertoo se, että tämä ei lähtenyt pois kämmenselästäni edes öljyputsarilla vaan jälki ainoastaan vähän haaleni. Saippualla ei tätä saa sormista tai käsistä irrotettua. Mutta jälleen kerran Bakel Pure Act Water osoitti erinomaisuutensa ja sillä tämä lähti yhdellä pyyhkäisyllä, joten suosittelen puhdistamiseen misellivettä. Huulilla tuote pysyy tuntikausia ja se kuluu nätistä vähitellen pois. Ihan huikeaa!


Sitten sävy, no sen näette ylläolevasta kuvasta, jossa Cheek & Lip Glowta on huulilla ja poskilla. Minusta se on ihana, saa jotenkin koko kasvot hehkumaan. Tykkään pääsääntöisesti aika luonnollisesta kokonaisuudesta ja tämä on täydellinen tuote siihen. Ylläoleva kuva on varmasti myös malliesimerkki siitä, millaisessa meikissä viihdyn itse parhaiten. Luomille olen käyttänyt Diorin Holiday Couture Collectionin Eye Designer -palettia (luomet ei yllättäen näy), kevyt meikkipohja on toteutettu Lancômen Miracle Cushionilla. (olen tähän ihan koukussa, teen nykyään kaikki päivämeikkipohjani tällä) Tähän meikkiin kokeilin myös ensimmäistä kertaa tummiin silmänalusiin kaikkien bloggareiden suosikkia MAC:in Pro Longwear Concealeria. Yhden käyttökerran perusteella en valitettavasti ihastunut, todella pienestä annostelumäärästä huolimatta, peiteväri pakkautui silmieni juonteisiin, joten tuolla perusteella, en suosittelisi sitä meille iäkkäämmille leideille. Toimii varmasti paremmin nuoremmalla, kimmoisammalla ja sileämmällä iholla. Kerron kuitenkin, jos muutan tuotteesta jatkossa mielipiteeni.
Mitäs sanotte Cheek & Lip Glowsta, kiinnostaako?

4 kommenttia:

 1. Kissis
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 15:22 (3 kuukautta ago)
  Aivan ihana. <3 Mikä sävy. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 15:56 (3 kuukautta ago)
  No on, mä olen elänyt tän kanssa viime päivät symbioosissa. :D

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 15:32 (3 kuukautta ago)
  Olen huomannut, että nyt kevään lähestyessä haluan koko ajan enemmän hehkua kasvoille. Tämä näyttää kauniin heleältä :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 15:57 (3 kuukautta ago)
  Keväällä tekee tosiaan sitä hehkua mieli enemmän, tosi ihan parina-kolmena viime vuotena hehku on ollut se juttu itselläni koko ajan, jotenkin vanhempi iho näyttää nuoremmalta, kun se hehkuu pikkasen, matta saa ainakin omat kasvot näyttämään tosi vanhalta.

  Vastaa

  Mysterious M
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 15:51 (3 kuukautta ago)
  Kiinnostaa ja kauniina olet kuvassa hempeine huulikiiltoine. Ihanan luonnollinen meikki. Itselleni ei vain käy noin haaleat värisävyt, vaan niiden on pakko olla vahvempia. Harmi sinänsä, sillä olisi kiva joskus käyttää vaaleita sävyjä. Näytän ihan sairaalta esim. nude-sävyissä.

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 15:59 (3 kuukautta ago)
  No sulla sopiikin vahvat sävyt, mutta mä taidan olla ikuinen pikku tyttö, kun oma ihon sävy on sellainen. Nudepunat on sellaiset, joihin en itse ole oppinut, tuntuu, että vie kaiken värin kasvoilta. Tosin niistäkin pitäisi löytää just se oikea sävy, niin sitten.

  Vastaa

  Linda
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 16:04 (3 kuukautta ago)
  Ihana, heleä sävy! :)

  Kokeilitko peiteaineen alle pohjustusta, joko voidemaista tai puuterista? Mä laitan joskus reippaasti ihan vaan silmämeikinpohjustajaa koko silmänaluselle, toimii se niinkin. :’D

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 16:12 (3 kuukautta ago)
  En laittanut kuin meikkivoiteen, pitääkin kokeilla puuteria. :D Mulla ei silmämeikinpohjustaja toimi yhtään silmien alla, opin tämän kerran vahingossa kantapään kautta. Jostain syystä kerran jotenkin sain sormella sähellettyä pohjustusainetta muuallekin kuin ihan alaripsien tyveen, niin kaikki luomivärit ja puuterit pakkautui kiinni ja silmänaluset näytti rypistyneeltä paperipussilta. :D Ihan kamalaa, sitten sen pohjustajan vuoksi, en meinannut saada niitä pois. (oli vielä kiire)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 16:21 (3 kuukautta ago)
  Mä en muuten edelleenkään käsitä miten noin kävi, koska luomellahan sen on tarkoitus estää luomiväriä pakkautumasta luomivakoon ja siinä se toimii, mutta alaluomissa kaikki meni mulla juonteisiin. Ehkä se on vaan tyydyttävä siihen, etten ole enää nuori. :D

  Vastaa

  Salla
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 18:43 (3 kuukautta ago)
  Kokeile Jonna tuota peittaria ilman sitä meikkivoidetta, eli ihan puhtaalle iholle (jossa tietysti sy-voide) vaan! Kyllä mullakin on juonteita ja kuivuutta, mutta ei se mulla pakkaudu niihin yhtään :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 18:51 (3 kuukautta ago)
  Hei, teen just näin seuraavalla kerralla, Virpi puhui tolla alempana myös samasta asiasta. :)

  VastaaPoista
 2. Virpi
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 17:09 (3 kuukautta ago)
  Ihana kuva sinusta! Tuote kuulostaa kummalliselta, mutta yllättävän kivalta se näyttää huulilla. En oikein ymmärrä niitä öljyjäkään. Miracle Cushion sen sijaan kiinnostaa kyllä, kädelle se levittyi niin ihanasti.

  Hankin vasta Lancomen Effacernes-peiteaineen ja se on osoittautunut parhaaksi kokeilemistani (ja niitä on paljon!). Levittyy kauniisti siveltimellä, sormella tai pallosienellä, ja pysyy kuin tauti. Ei mene edes meikäläisen juonteisiin.

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 17:17 (3 kuukautta ago)
  Miracle Cushion on ihana, jos ihossa ei ole isoja virheitä peitettäväksi, se tekee tosi nättiä jälkeä. Sopii meidän aikuisten iholle.

  Kiitos tuhannesti peiteaine-vinkistä, ajattelinkin, että jos saisin joltain iäkkäämmältä kanssasisarelta vinkin tuohon ongelmaani. Ihan parin viime vuoden aikana olen alkanut huomaamaan, että mikä tahansa peitevoide ei käy vaan vika on se, että tosi nopeasti ovat juonteissa, jopa heti levityksen jälkeen. Turhauttavaa, melkein mieluummin olen tummilla silmänalusilla (ei loppujen lopuksi itsellä kovin tummat) kuin rypyillä, jotka oikein nousee esiin.

  Vastaa

  Virpi
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 17:37 (3 kuukautta ago)
  Nikkie Tutorialsista näin vinkin, että peiteaineen alle ei kannata levittää meikkivoidetta. Peiteaine päälle kostutetulla sienellä, niin kyllä pysyy, kokeilin heti. Mulla kyllä silmänalukset tuntuivat kuivilta, joten jätin sen kostealla levittämisen pois. Pysyy muutenkin ja on ohutta.

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 18:50 (3 kuukautta ago)
  Kiitos Virpi, kokeilen heti seuraavalla kerralla noin!

  Vastaa

  Jonna
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 17:23 (3 kuukautta ago)
  Mikä sävy <3

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 17:34 (3 kuukautta ago)
  Mustakin, tietyssä valossa se on aika kylmä pinkki, mutta tossa kuvassa enemmänkin vähän jopa neonkorallinen, jännä. :)

  Vastaa

  Charming nails
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 17:48 (3 kuukautta ago)
  Oivoi miten on kaunis! Ihana Jonna ♡

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 18:51 (3 kuukautta ago)
  Kiitos! <3 Se on se Dior. ;D

  Vastaa

  Salla
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 18:44 (3 kuukautta ago)
  Oooooogh, ihana <3

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 18:51 (3 kuukautta ago)
  <3

  VastaaPoista
 3. Tiia K
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 18:47 (3 kuukautta ago)
  Joskus sata vuotta sitten, niinä aikoina kun sinä olit suurinpiirtein vauva oli Lancomella vastaava tummanpunainen miltei viininpunainen ja sillä taiottiin luonnollinen hehku huulille ja poskille. Oli aivan lyömätön tuote, joka pysyi. Joten kyllä kiinnostuin tästä Diorin vastaavasta kovasti. Hehkua tämä kääpä juuri kaipaakin. :)

  Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 18:53 (3 kuukautta ago)
  Tää kyllä todella pysyy, en ihan hirveästi tykkää tuotteista, joita joutuu koko ajan lisäämään. Se saattaa olla välillä turhauttavaa. :D Toiskohan Lancôme tuon takaisin, jos alkaisi perään haikailemaan?

  Ihanaa viikonloppua sinullekin Tiia!

  Vastaa

  Salka
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 19:14 (3 kuukautta ago)
  No todellakin kiinnostaa, tällaiset 2 in 1-tuotteet ovat lähellä sydäntäni! Ihanan freesin ilmeen tuotteella kyllä saa aikaan :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 19:29 (3 kuukautta ago)
  Mä haksahdan myös, hiustenhoidotta ei niin 2 in 1 kiinnosta, kun ne ei toimi mun hiuksissa, mutta meikeissä, kyllä kiitos! :)

  Vastaa

  Liisa
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 21:24 (3 kuukautta ago)
  Hehkut! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 21:27 (3 kuukautta ago)
  Niin mustakin, ainakin sen rajoissa mihin kykenen. :D Mutta hei, Dior. <3

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 21:44 (3 kuukautta ago)
  Voi miten kaunis ja luonnollinen lopputulos! :) Ostin Päivin innoittamana YSL:n huuliöljyn, johon olen aivan rakastunut. Luulenpa, että tämäkin tulee hankittua :D Oon kyllä haksahtanut näihin tint-tuotteisiin, joiden väri vaan pysyy ja pysyy. Mäkin tykkään 2in1 -tuotteista, vaikka hiustuotteissa en edes harkitse niitä :D Mikään shampoo+hoitoaineyhdistelmä ei ole koskaan toiminut mun hiuksissa, joten en enää edes vilkaise niiden suuntaan.

  PS. Hehku on mullekin kaikki kaikessa! ;) Mutta sen varmaan jo ehkä tiesitkin, kun blogissa sitä tolkutan niin useasti :D

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 21:53 (3 kuukautta ago)
  Se öljy on munkin ostoslistalla. ;) Nro 5, tahtoo! :D Tähän pehkoon on kanssa turha koittaa 2 in 1 tuotteita, juu ei. Hiustenhoito on sellaista, jota teen ihan suosiolla pidemmän kaavan kautta, mutta meikin kanssa onkin sitten ihan eri juttu. Ootko muuten kokeillut YSL:n Glossy Staineja? Ne on itselleni ihan lemppareita, pysyvät kuin tauti, eivätkä kuivata liikaa huulia ja sävyt on tosi intensiivisiä.

  Musta tuntuu, että me ollaan kauneudenhoitoasioissa 99% samaa mieltä kaikesta. Aika hauskaa. :)

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 23:31 (3 kuukautta ago)
  Mulla on sävy nro 6 eli Peach Me Love :) Pohdin pitkään sen ja vitosen välillä! Varmasti se vitonen tulee vielä jossain vaiheessa hankittua. On sekin niin ihana sävy! YSL Glossy Staineja en ole vielä kokeillut, mutta ostoslistalla ovat :D

  PS. Hymyilyttää tuo sun viimeinen lause :) Pakko myöntää, että ollaan kyllä monesta samaa mieltä mitä kauneudenhoitoon tulee ;) Aika hassua!

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 23:35 (3 kuukautta ago)
  Glossy Staineja oli muuten paljon alessa nyt joulun jälkeen, viimeksi viime viikolla vielä Sokoksella (HKI) neljää eri sävyä -50%. :p Pistin vaan merkille, kun olin siellä Clinique-jutussa.

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 23:46 (3 kuukautta ago)
  APUA! Multa on jäänyt huomaamatta :O Lahden Sokoksella kävin pari kertaa hypistelemässä alepöydän äärellä, mutta ei ollut yhtään Glossy Staineja :( Äkkiä Sokkarille Helsinkiin :D Haha. En kyllä taida varmaan enää ehtiä :/


  Myy
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 23:24 (3 kuukautta ago)
  Mmikä toi aplikaattori!! :) Tää näyttää tosi ihanalta, mutta mulla on niin paljon tinttejä, etten voi oikeen perustella hankintaa millään..

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 23:29 (3 kuukautta ago)
  Juu se on tollanen pallero. :) No ainahan sitä jonkun syyn voi kehitellä… ;D

  VastaaPoista
 4. Marina
  perjantai 20. helmikuu 2015 at 23:58 (3 kuukautta ago)
  Oi, kiinnostaa todella paljon! Ihana sävy ja I-H-A-N-A kuva susta <3 Kaunis olet!

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 08:47 (3 kuukautta ago)
  Kiitos Marina, mä r-a-k-a-s-t-a-n tuotteita, joita voi käyttää poskille ja huulille tyyliin tämä ja Just Kissed.

  Vastaa

  Ilona
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 00:21 (3 kuukautta ago)
  Ooo, tää on jännä! IHANA! Eikä mulla ole mitään tällaista vastaavaa… HMMMM.

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 08:49 (3 kuukautta ago)
  Mitä nyt en kyllä usko?!? Onhan sulla Just Kissed, tosin se ei ole tint, eikä nestemäinen. :D Joo, kato mä muista sun meikkivarastot, joten sulla on vielä selkeesti toivoa. ;D

  Vastaa

  Fani
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 11:06 (3 kuukautta ago)
  Siis voi vitsi! Toi pelkkä puteli näyttää jo niin söpöltä! <3

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 11:25 (3 kuukautta ago)
  No se on söpö! <3

  Vastaa

  Maiju
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 18:54 (3 kuukautta ago)
  Näyttää kyllä NIIN mielenkintoiselta tuotteelta.

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 21. helmikuu 2015 at 19:20 (3 kuukautta ago)
  Tää on ja ihan huippu!

  Vastaa

  Elisa | Miten niin liikaa?
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 00:18 (3 kuukautta ago)
  Iih mikä tuote! Miten nää kevätkokoelmat onkin näin ihania? Stippling Brush on killerihyvä voidemaisten tuotteiden kanssa, tykkään siitä ihan älyttömästi.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 00:22 (3 kuukautta ago)
  Juu nimenomaan voidemaisten kanssa loistava, esim. levitän myös voidemaiset poskipunat usein sillä. Puuterisissa ei toimi musta ollenkaan. Mulla on kaikista kevätkokoelmista tänä vuonna joku tuote mitä himoitsen, Clarinsista se oli se silmämeikkipaletti, YSL:stä se huuliöljy, tästä Diorista tämä, Guerlainista Baby Glow ja Givenchystä haluun sen LE-huulipunan joka on kukkaisessa nahkakotelossa. <3 Toki muiltakin, mutta noi tuli eka mieleen. :D

  Vastaa

  Päivi
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 10:08 (3 kuukautta ago)
  Todella ihanan oloinen tuote! Tosi kaunis kuva sinusta! <3

  Mä olin samaa mieltä pitkään tuosta MACin peiteaineesta, siis ettei se sovi silmänalusille paksun koostumuksensa vuoksi. Nyt keksin kuitenkin käyttää sitä oikein paksun sy-voiteen kanssa (se Louis Widmerin violetissa purkissa oleva), jolloin se toimii hyvin. Jos erehdyn käyttämään vaikkapa geelimäistä sy-voidetta, ei se sovi missään nimessä minullekaan.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 22. helmikuu 2015 at 10:21 (3 kuukautta ago)
  Kiitos Päivi! <3

  Mulla on tota Widmeriä, pitää testata sen kanssa, vaikka itsellä paksut silmänalusvoiteet heikentää olennaisesti silmämeikin kestoa, sen takia tykkään tuosta Bakelista, koska se ei tätä tee, vaan meikki pysyy freesinä.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown