10.2.2015

Multivitamin Power Recovery Masque – Ambulanssi tuubissa


Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque tai tuttavallisemmin "ambulanssi tuubissa", kuten amerikkalaiset sitä nimittävät, on jo pitkään ollut yksi naamio suosikeistani. Tuubia on puristeltu ja rutisteltu niin huolella, että se alkaa olemaan jälleen kerran kohta loppu. Olen todella suuri naamioiden ystävä. Kun muut saattavat hamstrata ihonhoidossa seerumeita tai voiteta, minun heikkouteni ovat naamiot. Elämässäni ei takuulla ole aikaa niin paljon, että ehtisin testata ne kaikki. Tästä huolimatta on naamioita kuten Multivitamin Power Recovery Masque, jota on sen loputtua saatava aina lisää.

Naamion vanhakin käyttäjä voi löytää naamion käyttöönsä uuden ahaa-elämyksen niin kuin minulle kävi tämän naamion kanssa. Uuden käyttökokemuksen jälkeen oikeastaan vasta lopulta tajusin, kuinka loistava naamio on kyseessä. Olin tuohon asti kyllä pitänyt naamiota erinomaisena, mutta tuona kohtalokkaana iltana siitä tuli itselleni loistava.


Multivitamin Power Recovery Masque sopii kaikille ihotyypeille ja se hoitaa monia ihon ongelmia, sillä se auttaa tasapainottamaan ja normalisoimaan ihoa. Naamio on pakattu kätevään hopeanhohtoiseen muoviseen tuubiin, josta sitä on helppo puristaa ulos. Se on koostumukseltaan vähän kuin täyteläistä persikan väristä voidetta, joka vaikutusajan kuluessa muuttuu iholla hieman porkkanan sävyiseksi. Naamio levitetään puhtaille kuiville kasvoille paksuksi kerrokseksi ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Naamion voi jättää myös yöksi, mutta silloin on hyvä taputella imeytymätön naamio kasvopaperiin ennen nukkumaan menoa. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaan viikossa. 

Milloin minä sitten huomasin, että kyseessä on loistava tuote? Tiesin, että naamiota suositeltiin levitettäväksi varsinkin heti saunan jälkeen, koska silloinhan ihon huokoset ovat avoinna ja naamio pääsee imeytymään paremmin. Naamio korjaa myös saunan aiheuttamaa couperosaa ja kuivattavaa vaikutusta. Meillä ei ole saunaa, joten vuosien saatossa en ole päässyt naamiota testaamaan saunan jälkeen, sillä olen unohtanut sen aina kotiin, kun olemme lähteneet paikkaan, jossa sauna on. Pari viikkoa sitten päätimme kuitenkin mieheni kanssa varata taloyhtiömme uusituista saunatiloista itsellemme vuoron, kun sopiva aika oli vapaana. Ensimmäisen saunavuoron jälkeen muistin tämän naamion ja aloin innolla levittämään sitä kasvoille ja samalla olin hieman odottavalla mielellä. Odottelua parikymmentä minuuttia ja huuhtelu. OU WAU! Minulla punoittaa iho helposti tuntejakin saunan jälkeen, mutta naamion jäljiltä melkein kaikki punoitus oli tiessään. Iho oli mielettömän sileä ja pehmoinen. Olenkin käyttänyt tätä tuosta päivästä lähtien joka viikko juurikin saunan jälkeen, niin mielettömän eron tällä saa ihoon aikaiseksi. Viime viikolla puhuin saunassa sitten tästä naamiosta myös miehelleni ja hän halusi tietenkin siitä saunan jälkeen osuutensa. Ajoittain atooppisesta ihosta kärsivä miehenikin oli myyty, iho oli naamion jäljiltä kulma pehmoinen ja kiristämätön.


Multivitamin Power Recovery Masque sisältää mm. A,- C,- E,- F-vitamiineja, pantenolia, jotka korjaavat ja vahvistavat vaurioitunutta ihoa. Kaurauute ehkäisee tulehduksia, sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Naamio ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Erittäin herkälle iholle naamio ei kuitenkaan välttämättä sovellu, sillä se sisältää viilentävää mentholia.

Dermalogican tuotteita voi ostaa hoitoloista tai heidän omasta verkkokaupastaan täältä. Hintaa 75ml:n naamiolla on n. 58 euroa.

Muita naamioon ihastuneita?

Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.
16 kommenttia:

 1. Käytän paljon naamioita, mutta tämä ei ollut vielä tuttu. Kasvoni punoittavat aina saunan jälkeen, joten tästä voisi olla apua. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää auttaa kyllä punoitukseen tosi tehokkaasti. :)

   Poista
 2. Oi kun kuulostaisi hyvältä, täytyy pistää korvan taakse jos joskus raaskii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosi hyvä, menee mun TOP3 naamioihin. :)

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta! Sebum Clearing Masque on itselläni ostoslistalla ihan tässä piakkoin, olen nimittäin minituubin käyttänyt melkein loppuun ja menettänyt sydämeni sille. Dermalogicalla on siis ilmeisen hyvät naamiot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä tuntuu, itsellä ei ole muista kokemusta kuin tästä. :) Mutta tosiaan tätä, tuota sun Sebumia ja kosteuttavaa naamiota on monet kehuneet, eikä varmaan turhaan.

   Poista
 4. Tuollaisesta hätäapunaamiosta moni ilahtuisi! Nyt on jo monta uutta kokeiltavaa mielessä, kunhan saisin ensin entistä varastoa käytettyä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on naamioiden kanssa sama juttu, koska mulla on erittäin paha tapa hamstrata niitä. :D

   Poista
 5. Ambulanssi tuubissa. :D Hihihi, naurattaa vieläkin!

  VastaaPoista
 6. Hih, ihana otsikko! :) Luulen, että tämä toimii vähän samaan tapaan kuin Diego Dalla Palman mustikkanaamio. Sitä levitettiin mun kasvoille mustapäiden puhdistuksen jälkeen ja kas, iho ei punoittanut YHTÄÄN :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ddp:n naamio ihanalta. Niiden SOS-naamiohan on ehkä se paras kosteuttavin naamio, mitä tiedän. <3

   Poista
 7. Mulla on tästä Dermalogicasta toinen kosteuttava naamio, mutta liekkö niin paljon kosteuttavia aineita, että naama muuttuu tosi punaiseksi siitä. En jostain syystä ole sitten käyttänyt sitä kovin useasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko siinä joku ainesosa, mille olet herkkä? :(

   Poista
 8. Toinen tuubi tätä naamiota lähenee loppuaan. Ikävä tulee kun loppuu.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown