13.2.2015

MUUTTO!


En olisi koskaan uskonut, että tämän postauksen kirjoittaminen olisi näinkin haikeaa. Tai no, minähän olen ollut aina ihminen joka rakastaa rutiineja ja josta muutokset tuntuvat pelottavilta. Olen kuitenkin aina ollut valmis haasteisiin ja muutoksiinkin, mutta vain silloin, jos sydämeni kertoo sen olevan oikein. Olisin surkea suuren yrityksen johtaja, sillä kaikki elämässäni tapahtuneet isot päätökseni olen tehnyt tunteella ja intuitiolla, en faktoihin nojautuen. Päätökset ovat olleet kuitenkin hyviä, yhtäkään en ole vielä katunut. En sitä kariutunutta avioliittoanikaan, ilman sitä en olisi se ihminen kuka nyt olen. Olen aina uskonut, että kaikella on tarkoituksensa.

Kuulin Purkkimafiasta ensimmäisen kerran jo viime vuoden lopulla, kun minulta tiedusteltiin kiinnostustani lähteä mukaan, ajattelin nukkua ensin yön asian yli, vaikka heti sähköpostin luettuani sydän tiesi, mitä tulisin tekemään. Joten seuraavana aamuna oli todella helppo vastata KYLLÄ, vaikka monet pienet yksityiskohdat olivat vielä selvitettävä.

Kuukausien jälkeen maanantaina se on sitten vihdoin totta, KEYWORD: LOVE muuttaa yhdessä melkein 30 muun kosmetiikkabloggaajan kanssa Purkkimafiaan. Meillä on uskomaton palo tekemiseemme ja siihen, että Purkkimafiasta tulee mahtava juttu, joten todella toivon, että seuraatte mukana. Oma blogini ei muutu, vaikka osoite muuttuu vaan se tulee olemaan jatkossakin iloinen sillisalaatti kaikkea, jossa kosmetiikka näyttelee pääosaa toivottavasti Oscarin arvoisesti.

Purkkimafian pitäisi aueta maanantaina n. klo 9 ja maanantaista alkaen voitte lukea blogiani osoitteessa:
http://keyword-love.purkkimafia.fi

Jatkossa blogini seuraaminen tapahtuu näin:

Blogger/Google käyttäjäraati

Blogi muuttaa WordPressiin (kova harjoittelu menossa, mutta vaatii totuttelua), joten valitettavasti Bloggerin kautta seuraaminen ei päivity automaattisesti. Jos haluat pitää blogini jatkossakin lukulistallasi, niin lisää uusi osoite manuaalisesti osoite http://keyword-love.purkkimafia.fi lukulistallesi.


Se tapahtuu seuraavasti: 

Avaa Bloggerin lukuluettelo ja napsauta kohtaa "lisää". Naputtele avautuvaan osoitekenttään blogini uusi osoite http://keyword-love.purkkimafia.fi ja napsauta alakulman Lue-nappulaa. Näin blogi päivittyy jatkossakin lukulistallenne.

Bloglovin

Tätä kautta seuraavien ei tarvitse mitään, sillä teen asiasta itse ilmoituksen Bloglovinille. Sitä en tiedä miten kauan päivityksessä kestää, joten jos maanantaina ei vielä postaustani sinne ilmesty niin osoitteesta http://keyword-love.purkkimafia.fi löytyy.

Blogilista

Teihin muutoksen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään, koska muutan osoitteen itse sinne.

Indiedays

Muuton myötä Keyword: Love tulee poistumaan yhteisöstä. Joten jos seuraat blogiani sitä kautta, kannattaa liittyä lukijaksi Bloglovinin, Blogilistan tai Facebook-sivujen kautta, johon päivitän kaikki postaukseni julkaisemisen jälkeen tai lisää http://keyword-love.purkkimafia.fi suosikkeihisi.

Kirjanmerkit/Sivuhistoria

Uudelleen ohjauksen pitäisi toimia automaattisesti näissä tapauksissa, jos yhteys takkuaa niin kannattaa poistaa vanha kirjanmerkki ja lisätä sinne uusi osoite http://keyword-love.purkkimafia.fi.

Instgram

Instagramista minut löytää täältä. Käyttäjätunnus on @keywordlove1

Lopuksi haluan sanoa, että olen tosi kiitollinen Indiedays Inspirationin minulle aikoinaan tarjoamasta mahdollisuudesta. Sain yhteisön kautta blogilleni monta uutta lukijaa ja aivan uutta potkua omaan kirjoittamiseeni.

Mutta tämä oli tältä osin tässä. Toivottavasti seuraatte jatkossakin Keyword: Love tarinaa.

Toivottelen teille oikein ihanaa viikonloppua ja ystävänpäivää.

Maanantaina nähdään Purkkimafiassa!

Purkkimafian seuraaminen:
www.purkkimafia.fi
Instagram @purkkimafia
Tykkää Facebookissa täältä

12 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja ihanaa ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen blogikotiin ja tietenkin seurataan mukana!

  VastaaPoista
 3. Vau! Onnea uudesta blogikodista :) ja siellä nähdään! Pitikin käydä aiemmin tällä viikolla kommentoimassa tänne että nyt sairastellessa ei ole oikein ruoka maistunut mutta lihaperunasoselaatikkopostaus aiheutti mielihalun lapsuuden suosikkiherkkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan parasta, jos on vähänkin kipeänä. Pippuria vaan tarpeeksi niin ainakin nenä aukeaa. ;)

   Poista
 4. Mukana ollaan forever! <3

  Eilen en kuumeelta jaksanut kommentoida enkä toivotella kenellekään ystävänpäiviä, mutta ystävänpäivähän on joka päivä. <3 Hyvää ystävänpäivää. <3

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin!

  Saavatko bloggarit jotain kuukausipalkkaa tms. tuosta? Ei tarvitse vastata, jos et halua - olen vain turhan utelias. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Sopimus on salainen, joten en voi tyydyttää uteliaisuuttasi. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown