Parhaat – Tammikuu`15


Moni teistä saattoi jo kaipailla syksyllä alkaneet Parhaat-sarjaa, jossa esitellään aina edellisenä kuukautena ihastuttaneita tuotteita. Pientä tahatonta taukoa tälle juttusarjalle aiheuttivat joulukuun arvontaviikko ja joulu-tammikuun alussa julkaistut Vuoden parhaat -postaukset. Nyt ollaan päästy vihdoin takaisin normaaliin rytmiin ja on aika tammikuun parhaiden. Tällä kertaa joukkio on hieman poikkeuksellinen, mutta kaikki tuotteet herättivät minusta ihastusta ja olivat tammikuussa säännöllisessä käytössä. Kun jälkeenpäin katsoin valitsemiani tuotteita, taitaa kantavana teemana olla ihon hemmottelu talvella.


VIVANIA CERAMIDE

Sain jo syksyllä blogin kautta testattavaksi Vivanian Ceramide -kapseleita, mutta jostain syystä nämä unohtuivat kaappiin, kunnes joulukuussa ihoani alkoi kiristellä siihen malliin, että aloin käymään vitamiinikaappiani läpi ja miettiä, minkä napin lisääminen toisi ihoon lisää kosteutta. Käteeni osuivat kaapin perukoilta nämä helmenvalkoiset kapselit. Ajattelen aina tällaisten sisäisesti nautittavien kapseleiden kanssa niin, että eihän siinä kokeillessa mitään häviä, jos ne eivät sovi itselle, ne voi aina lopettaa. 

Kyseessä on keramidi- ja C-vitamiinikapseli, joka on tarkoitettu kuivalla, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Keramidithan ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, jotka vahvistavat ihon suojaa ulkoisia haittoja vastaan ja auttavat säätelemään ihon kosteutta. Kapselit sisältävätkin Ceramosides-uutetta, joka on luonnollinen yhdistelmä vehnäuutteesta peräisin olevia keramideja ja glykosfingolipidejä. Uute ei sisällä lisäaineita tai gluteenia. Paketti sisältää 60 kpl kapseleita ja annostus on 1 kapseli/pvä, hinta on n. 28 euroa.

Itse huomasin näiden vaikutukset ihossani 2-3 viikon käytön jälkeen, kun kuivuus leuasta ja poskipäiltä alkoi selvästi vähenemään. Ei enää irtoavia nahkasuikaleita, joita nyppiä peilin edessä aamuisin pinseteillä, että saisi meikin levitettyä nätimmin. Pintakuivuus ei kuitenkaan ihan kokonaan kadonnut, mutta se pahin kuivuus on tällä hetkellä tipotiessään ja "syytän" tästä muutoksesta näitä kapseleita. Voisin kuvitella hyvin syöväni näitä jatkossakin talvella parin kuukauden jakson, kun iho kaipaa erityistä huomiota kuivuutensa vuoksi.


BLISS SOFTENING SOCKS

Rakastuin näihin jalkoja hoitaviin sukkiin ensikosketuksesta. Olen todella laiska rasvailemaan jalkojani, joten tällaiset jalkoihin laitettavat sukat ovat kuin minulle tehty. Laitan sukat usein 20 minuutiksi jalkaan, kun olen koneella tai toisinaan tehohoitona koko yön ajaksi. Käytön jälkeen jalat ovat ihanan pehmoisen ja hoidetun oloiset. Sukkia voi käyttää jopa 50 kertaa, joten kerran viikossa käytettynä niistä on iloa melkein vuodeksi. Lisää sukista voit lukea täältä.


GUM SOFT-PICKS

Itse olen niitä ihmisiä, jotka saa itselleen hyvää oloa hampaiden puhdistuksesta niin oudolta kuin se kuulostaakin. Ainoa asia mistä en oikein koskaan ole pitänyt, on hammasvälien lankaus. Itselläni on ahtaat hammasvälit ja se koko operaatio tuntuu aina niin vaivalloiselta. Hammashoitajani antoi minulle kuitenkin viime käynnillä synninpäästön lankauksen suhteen, kun kerroin, että tykkään mieluummin puhdistaa tikuilla hampaideni välit. Hän vain tuumasi, että lankaat, kun siltä tuntuu, mutta niillä tikuilla kannattaa sitten käydä hampaanvälit 1-2 kertaan päivässä läpi. Varmaan koko hammashoitola kuuli syvän huokaukseni asian suhteen. Aikaisemmin käytin puhdistukseen puutikkuja, mutta viime kuukausina työkalukseni ovat vakiintuneet Gum Soft-Picksit, jotka sopivat myös sellaisille, jotka eivät voi syystä tai toisesta käyttää hammaslankaa. (hammasraudat/implantit) Harjat on valmistettu kokonaan pehmeästä kumista. Pehmeät harjakset tuntuvat mukavilta ikeniä vasten ja mikä parasta ne samalla stimuloivat ikeniä hellävaraisesti, jolloin verenkierto paranee ja ienkudos pysyy terveenä ja lujana. Pakkauksen mukana tulee säilytyskotelo, jossa harjoja on helppo kantaa mukana. Kokoja on monia erilaisia. Hammashoitajani vinkkasi viime käynnilläni, että myös halppismerkki Rainbow valmistaa melkein samanlaisia tikkuja ja hän pitää niitä itse melkein yhtä hyvinä kuin näitä alkuperäisiä.


GUINOT HYDRA SENSITIVE FACE SERUM

Mitäpä olisikaan talvi-ihon hoito ilman seerumia. Tämänkin talven aikana olen ehtinyt, jos jonkinlaista kokeilemaan, mutta sitten joukosta nousee aina näitä huippuja. Guinotin Hydra Sensitive Face Serum on tarkoitettu herkälle ja ärtyneelle iholle. Seerumi rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa välittömästi, sekä kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Seerumi sisältää mm. E-vitamiinia, kamomillaa ja maissiuutetta. Seerumi on ollut todellinen SOS-tuote omalle talven runtelemalle iholleni. Seerumin tuoksu on ihanan kukkainen, mutta koostumus on se, mihin tässä kovasti ihastuin. Tämä seerumi ei ole seerumaisen ohutta, eikä edes emulsiomaista vaan se tulee pumppupullosta ulos ohuena kiinteänä nauhana. Imeytyy ihoon välittömästi. Olen käyttänyt tätä iltaisin yövoiteen alla, mutta todella hoitavan koostumuksensa johdosta, kun iho ei ole ollut kaikista kuivimmillaan, olen käyttänyt seerumia päivisin meikin alla, jolloin se on riittänyt yksinäänkin kosteuttamaan ihoani tarpeeksi. Meikki levittyy seerumin päälle nätisti ja pysyy hyvänä koko päivän. Suosittelenkin seerumia erittäin lämpimästi kuiva- ja herkkäihoisille.


EVE LOM RESCUE MASK

Muistatte varmaan, kun Eve Lomin klassikko-puhdistusvoide voitti viime vuonna blogissani käydyn Puhdistusvoide-testin? Itselläni on aina ollut pieni heikko kohta sydämessä, kun puhutaan Eve Lomin tuotteista. Tykkään sarjan yksinkertaisuudesta. Sarja sisältääkin vain kaikista välttämättömimmät ihonhoitoon tarvittavat tuotteet, jotka on pakattu linjakkaisiin pakkauksiin. Olen kokeillut vuosien aikana melkein kaikki sarjan tuotteet läpi. Toisista olen pitänyt ja toisista en. Rescue Mask menee ehdottomasti tuohon ensiksi mainittuun kategoriaan.

Rescue Mask on savipohjainen syväpuhdistava naamio, jota suositellaan väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Naamio rauhoittaa, supistaa ihohuokosia ja jättää jälkeensä hehkuvan kiristämättömän ihon. Tuote sopii käytettäväksi aamuisin naamiona myös silmäpusseille. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää mm. rauhoittavaa manteliuutetta ja ylimääräisen öljyn iholta imevää kaoliinia. Naamio levitetään puhdistetuille kasvoille, annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia ja pyöritellään veden kanssa emulgoiden pois iholta. Oma ihoni on ollut käytön jälkeen todella pehmoinen, hehkuva ja ihohuokoset ovat selvästi supistuneet. Tässä tuotteessa on kuitenkin yksi asia, joka ei varmasti miellytätä kaikkia: tuoksu. Eve Lomin tuotteissa on aika usein melko yrttiset tuoksut, mutta tuossa asiassa tämä tuote nousee ylitse muiden kaikista kokeilemistani Eve Lomin tuotteista. Tuoksu on jopa lääkemäisen yrttisen ärhäkkä, joka varmasti toisille tuo olon toimivasta tuotteesta, mutta itselleni se oli vain paha tuoksu ja jota kestin sen aikaa, että naamio kuivui. Onneksi lopputulos on kuitenkin pienen kärsimyksen arvoinen.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

Tuotteiden ostopaikat:

Vivania mm. täältä.
Bliss Stockmann & Kicks
Gum Soft-Pics Apteekit
Eve Lom mm. täältä



Osa tuotteista saatu blogin kautta, osa itse ostamiani.






  1. Mä tartten noi Bliss-sukat! Ne oli mulla jo kerran ostoskorissa, mutta pihiys voitti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä. :D No hei sit seuraavalla kerralla, ne on ihan parhaat jutut, mitä oon kokeillut aikoihin.

      Poista
  2. Ihania juttuja. Näistä mieleeni jäi kummittelemaan erityisesti BLISS sukat, Guinot seerumi ja GUM SOFT-PICKS. Käytän hammasväleihin lankainta, mutta olen etsinyt toimivaa hammasväliharjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blissin sukat on ihan huiput ja mä luulen, että sun iho tykkäisi myös Guinotin seerumista. Gum Soft-Picksit ovat niin hyviä ja helppoja, vaikka niillä on hintaa enemmän kuin normi tikuilla.

      Poista
  3. Bliss-sukat, JOOO! Menen heti googlettemaan niistä lisää. Kiitos muistutuksesta! :D

    VastaaPoista
  4. Ei ollut tuttuja muut kuin nuo hammastikut - tosin sinä halpisversiona ja hyviä ovat!
    Kaikkia muita tarvitsisin, mutta kun olen ostokiellossa siihen saakka, että entiset on käytetty - ehkä kuitenkin noita Bliss-sukkia uskallan harkita - niitä kun ei ole ennestään;)
    Valoa tähän viikkoon sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, taidan seuraavaksi ostaa sitten niitä. :D

      Ihanaa viikkoa sinnekin! <3

      Poista
  5. Bliss sukat pakko saada <3 Saavat varmasti autuaan olo jaloille. :) Ei hampaiden hoidosta tulisi mitään ilman kunnon flossausta.

    Aurinkoa viikkoosi Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihanat!

      Ei todellakaan tulisi. ;)

      Ihanaa viikkoa Tiia! <3

      Poista
  6. Bliss-sukat, tarvitsen. :) Mä olen siitä vähän outo, että tykkään hammaslankaamisesta. Ja hammaslääkärillä käyminen on kivaa, vähän sama kuin kasvohoidossa. Tykkään myös hammaslääkärin tuoksusta, vaikka monet väittävät sitä hajuksi. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on niin koukuttavat! :)

      Mä en todellakaan tykkää hammaslääkäristä vaan mulla on sen tason pelko, että olisin saanut yleiselle puolella anestasiaan lähetteen, mutta onneksi sain "voitettua" pelkoni, kun pidin tota nukutusta paljon pahempana asiana kuin sitä hammaslääkäriä. :D (mua ei ole koskaan nukutettu) Mullahan on tosi iso tarve hallita tilanteita ja hammaslääkärissä tavallaan on niin muiden armoilla, joten saan helposti paniikkikohtauksen. Onneksi mulla on tällä hetkellä ihan julkisella loistava hammaslääkäri ja hoitaja, jotka ovat vielä molemmat erikoistuneet pelkopotilaisiin. Nykyään hammaslääkäriin meno on ok, mutta en kyllä vertaisi sitä kasvohoitoon. hih Mulla taas hammaslääkärin hajukin saa mahan muljahtamaan välittömästi ympäri.

      Poista
  7. Noi sukat kyllä houkuttelisivat minuakin! Kokeilin kerran hoitavia sukkia, mutta ne olivat muoviset kertakäyttöversiot eivätkä siis varmasti yhtä mukavat kuin nuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blissin sukat on ihan loistavat, se hinta on kerralla kirpaiseva, mutta no, ne kestää sitten melkein sen vuoden.

      Poista
  8. Sukat <3 Mä kanssa en voi sietää hammaslankaa eli taidampas katsastaa nuo tikut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hammaslanka on vaan jotenkin niin vaikeaa. Onnistun aina repimään sillä ikeneni. :/ Kyllä mä vieläkin joskus lankailen, mutta en joka päivä, kun on fiilis. :D

      Poista
  9. Voi, nuo sukat, niin kätevää. Minäkin luopuisin hammaslangasta, jos vain voisin, mutta kun on nuo hammasvälit suurimmaksi osaksi niin kapeat, ettei tikuilla pääse sörkkimään. :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihan super-kätevät. Mua ei ole houkuttaneet ne kertakäyttöiset, mutta noihin olen myyty. Mulla on kans ahtaat, mutta onneksi on sen verran tilaa, että noi ohuimmat tikut menee. Onneksi se lankaaminenkin on helpompaa niiden varrellisten kanssa.

      Poista
  10. Muutama tuttu tuote oli siellä! Nuo sukat kiehtoo mua vieläkin niin paljon, että ne on pakko hankkia sekä itselle, että äidilleni. :) Kaikista tutuin on nuo Gumit. :D Niitä on tullut jo käytettyä pieni ikuisuus. :)

    VastaaPoista
  11. Nuo lisäravinne kapselit jäi nyt vähän kaihertamaan.. :p Olis varmaan ihan positiivinen kokeilu atoopikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti, oon kuullut, että noi Vivaniat on auttanut monella juurikin ihon kuivuuteen.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives