Vilkaisu laukkuuni/Take a look at my bag part. 2


Toteutin samanlaisen postauksen melkein täsmälleen kaksi vuotta sitten. Omaksi ilokseni ajattelin verrata onko mikään muuttunut? Vastaus selvisi aika nopeasti, on ja ei. Minulla on edelleen sama avainnippu, sama lompakko ja sama puhelin. Laukku on vaihtunut, vaikka silloin kuvassa ollut laukkuni on edelleen kovassa käytössä. Olin aikaisemmin laukkujen keräilijä, mutta nykyään kannan samaa reuhkaa olkapäälläni kauhtumiseen asti, vaikka välillä unelmoinkin uudesta laukusta. Jos minulla olisi 2300 euroa ylimääräistä lompakossa, ostaisin itselleni Saint Laurentin Sac de Jourin medium-koossa ja eläisin sen kanssa symbioosissa lopun elämääni. Saman puhelimen kaivaminen laukusta on aika historiallista, sillä ennen vaihdoin puhelinta vuoden välein, nyt tuo sama kapula on kelvannut jo reilut kaksi vuotta. Tosin se on alkanut ilmoitella sellaisia merkkejä, että ennen vuoden loppua on varmaankin vaihdon aika. Merkkiä tosin en aio vaihtaa, sillä olen ollut iPhoneeni äärettömän tyytyväinen.


Olen tosi järjestelmällinen mitä tulee laukkuuni, en siedä siellä mitään ylimääräistä. En tiedä mitään ärsyttävämpää kuin kaivaa tavaraa sotkuisesta laukusta, josta en löydä yhtään mitään. Voin käyttää sen ajan paremminkin. :D Voin kertoa, että tarkistan myös jokaisen kauppareissun jälkeen lompakkoni kuittitilanteen ja siivoan sen välittömästi. Joten tätä sisusta ei ole siistitty mitenkään vaan se oikeasti on aina tällainen. Kosmetiikkaa ja pikkutavaraa säilytän tuossa mustassa The Body Shopilta joululahjaksi saamassani pussukassa, se on sopivan tilava ja sinne uppoaa paljon tavaraa, suuaukko on tarpeeksi iso, joten näen etsimäni tavaran helposti. Laukkuna minulla toimi tällä kertaa vaaleanharmaa American Retro, jonka olen ostanut vuosikausia sitten ihan naurettavaan hintaan Yooxin alesta. Merkiltä löytyy muuten myös tosi kivoja vaatteita. Mutta mitä laukusta lopulta tällä kertaa paljastui?


Nahkahanskat, jotka mieheni osti minulle, kun voivottelin tarpeeksi kauan niiden puuttumista vaatevarastostani.
Puhelin iPhone 5, en tykkää puhua puhelimessa ja minulla on se melkein aina äänettömällä, tekstiviesteihin vastaan, kun ehdin katsomaan. Puhelin on itselleni lähinnä pakollinen taakka, voisin elää hyvin ilmankin, vaikka joskus jumahdan selaamaan Instagram-kuvia.
Avaimet, olen ihan vainoharhainen näiden kanssa ja tarkistan ennen kotoa lähtemistä varmasti viisi kertaa, että avaimet on varmasti mukana. Huoltoyhtiön 60 euron maksu oven aukaisemisesta ei houkuta.
Lompakko on Furlan, se on ollut uskollinen palvelijani jo yli kymmenen vuotta. Alan olemaan hieman kyllästynyt siihen ja Furlan uusi lompakko on etsinnän alla, mitäpä sitä hyvää vaihtamaan.
Nenäliinapaketti, minulla on tosi helposti vuotavat silmät ja niiden kuivaamiseen tarvitaan nenäliinoja.
Särkylääkkeet, ilman särkylääkkeitä en lähde mihinkään, jos kipu iskee kodin ulkopuolella, siihen pitää olla mahdollinen helpotus nopeasti tarjolla.
Laastarit, rakkolaastareita ja normeja. Minulla on oudot kantapäät, melkein kengät kuin kengät hankaavat niihin rakot, jopa pitkään käytetyt kengät saattavat yhtenä päivänä onnistua tekemään rakon. Mikään ei ole tuskaisempaa kuin kävellä hiertävillä kengillä, mutta rakkolaastarit pelastaa. Sormenpäät ovat itselläni usein kuivat ja niihin saattaa tulla papereista helposti haavoja, joten laastareita on kannettava mukana.
iPad Mini, tämä on se yksi syy miksi sillä kännykällä en tee oikeastaan mitään. Kotoa poistuessa tällä on helppo seurata blogeja, kirjoittaa inspiraation iskiessä jopa uutta postausta, lukea uutisia jne.
Nenäsuihke, minulla menee nenä helposti tukkoon tiloissa, joissa on kova ilmastointi. Suihke tuo helpotusta ongelmaan.
Hammastikut, itselläni on tiukat hammasvälit ja mikään ei ole sen inhottavampaa kuin ruoanpala hampaiden välissä ruokailun jälkeen. Aina ei ole hammastikkuja saatavilla, joten pidän omia aina mukana. Pirkan tikut ovat sopivan kapeita. Niitä silikonisia käytän hinnan vuoksi vain aamulla ja illalla.
Ella Bachèn Mineraalipuuterin sain viime keväänä testattavaksi ja se on kulkenut mukanani siitä lähtien. Tällä voi huoletta korjata meikkiä päivän mittaan. Poistaa kiiltoa ja tekee nätin samettisen pinnan, joka ei näytä jauhoiselta. Jos, näette vielä tätä kaupanpäällistuotetta jossain, niin ostakaa ihmeessä joku Ella Bachèn tuote ja kinutkaa tämä omaksenne. Ainakin yhdessä paikallisessa kauneushoitolassa näin näitä vielä joulun alla hyllyssä.
- Baby Lips Huulivoide, vaikka en näihin kuolettavasti ihastunutkaan, tämä vihreä Mint Fresh on kulkenut mukanani piristämässä päivääni. Jos huuleni eivät vaadi erityishoitoa, sipaisen tätä vähän suojaksi. Sisältää suojakertoimen SPF 20.
Clarinsin Instant Lip Balm Perfector sävyssä 01 Rose. Rose on tosi nätti ja hempeä sävy, eikä levittämiseen tarvita peiliä. Käytän silloin, kun haluan huulilleni jotain muuta kuin huulirasvaa.
Hurraw! Huulivoide Vanilja, tätä lempparihuulirasvaani laitan aina silloin, kun huulet huutavat eniten apua. Kosteuttaa välittömästi ja rauhoittaa huulia. Ihanaa aitoa vaniljan tuoksua ei voita mikään!
TBS Lip & Cheek Velvet Stick Huuli & Poskikiiltopuikko on todella kauniin punainen huulipuikko. Kulkee mukana sellaisia tapauksia varten, jos tarvitsee näyttää nopeasti pirteämmältä ja edustavammalta. Mikään ei kohota ilmettä enempää kuin kirkas puna. Puikosta on helppo levittää väriä ja sillä saa samalla rajattua huuletkin.
Kuulakärkikynä, en pidä edes paperia mukana, mutta kynä on aina oltava. Tämä on jäänyt pyörimään pussiini marraskuisesta Sensai-tilaisuudesta.
Aurinkolasit ovat keväällä ihan must-juttu laukussa, hanki ja aurinko = erittäin häikäisevä yhdistelmä. Aurinkolasien virkaa toimittaa laukussa tällä hetkellä Le Specsit.
Käsivoidetta kuljetan aina mukana, koska käteni kuivuvat niin helposti. Käsilaukkuun päätyvän käsirasvan on oltava nopeasti imeytyvää, kosteuttavaa ja suojakertoimellista. Tuubi myös mielellään laukkuun sopiva ja avaamisen on onnistuttava yhdellä kädellä. Nämä kaikki toiveet täyttää tämän hetken suosikkini Jane Iradalen Hand Drink.
Koska olen utelias ihminen ja haluan tietää mitä bloggaaja-kollegoiden laukusta löytyy, haastan seuraavat viisi bloggaajaa paljastamaan laukkunsa sisällön.
Miss Piggy`s Pearls/Salla (haluan tietää, onko Sallalla meikkipussissa mukana n. 20 huultenrajauskynää. :D)
MITÄ TEIDÄN LAUKUSTA LÖYTYY?
  1. Fanni
    torstai 26. helmikuu 2015 at 13:15 (3 kuukautta ago)
    Nämä on aina supermielenkiintoisia, koska kertovat ihmisestä tavallaan tosi paljon. Itse olen täysin päinvastainen tuon laukun siisteyden suhteen, mulla on oltava aina hillitön määrä tavaraa mukana, ja sitten pakkaan uudet tavarat samaan kassiin, eli mulla on aivan liikaa sälää, jota en todellakaan tarvitse. Parhaimmillaan on ollut lapaset mukana heinäkuussa ja neljä keskeneräistä kirjaa. Puhumattakaan kaikesta kosmetiikasta mitä kannan messissä. En voi kuvitellakaan käyttäväni pieniä laukkuja, kassin on oltava mallia säkki tai sitten suosiolla reppu..:D

    Mutta tosi kaunis laukku sulla! Naisellinen, mutta sopivan simppeli.

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 16:03 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Fanni! Toi laukku on yllättävän tilava, itsekään en tykkää mistään ihan pienistä laukuista. Niillä ei tee yhtään mitään. :D

    Vastaa

    Anna
    torstai 26. helmikuu 2015 at 13:22 (3 kuukautta ago)
    Voi että miten mä tykkään tuosta sun laukusta! Hyvä maku! (:

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 16:04 (3 kuukautta ago)
    Kiitos Anna! Mäkin tykkään ja se tais olla vielä 80% alessa aikoinaan. Osto-onnea! :)

    Vastaa

    Charming Nails
    torstai 26. helmikuu 2015 at 13:26 (3 kuukautta ago)
    Perussetti: Oma ja työpuhelin, koti ja työavaimet. Huulirasvoja, erilaisia huulikiiltoja, Anytimen huultenrajauskynät nude ja vaaleapinkki. Kaksi lompakkoa, meikkipussi jossa on kaikkea muuta mm.särkylääkkeitä. Työpäivinä kahdet eväät ja vesipullo, joskus kirja jos on jotain odottelua tiedossa :)

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 16:06 (3 kuukautta ago)
    Särkylääkkeet on kyllä niin tärkeät, koskaan ei tiedä milloin niitä tarvii. Mua harmittaa, etten enää voi keskittyä lukemiseen liikkeellä ollessa. Ennen tuli luettua auto, bussi -ja junamatkat.

    VastaaPoista
  2. Pirkon Paletilta
    torstai 26. helmikuu 2015 at 14:05 (3 kuukautta ago)
    Haha, tismalleen sama Baby Lips, Hurraw ja Clarins löytyvät tällä hetkellä myös mun laukustani! :D<3

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 16:07 (3 kuukautta ago)
    Telepatiaa, kolme samaa! :D

    Vastaa

    Marika
    torstai 26. helmikuu 2015 at 14:34 (3 kuukautta ago)
    Puhelimessa puhuminen on kyllä niin epämukavaa! Onneks on tekstiviestit ja sähköpostit keksitty :D

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 16:09 (3 kuukautta ago)
    No onneks! En ole yhtään puhelimessa puhuja-tyyppiä. Soitankin vain, jos on ihan pakko. Tekstiviestit. <3

    Vastaa

    Kaisuli / SiameseLipstick
    torstai 26. helmikuu 2015 at 16:58 (3 kuukautta ago)
    Nykyään kun kuljen työmatkat pyörällä, käytän selkäreppua. Sitten on vielä treenikassi ja vapaa-ajalle pari käsilaukkua, joten välillä kun etsin jotain tiettyä huulikiiltoa tai puuteria saakin hetken kaivella että missäs se nyt olikaan. Mielettömän hyvässä kunnossa tuo sinun lompakkosi jos se on kymmenen vuotta jo pyörinyt mukanasi käsilaukussa! Minulla oli Lumin mustavakoinen nahkalompakko käytössä ehkä neljä vuotta ja jenkeistä ostin vihdoin uuden (fuksianpinkin!) Kate Spadelta. Se Lumi oli mennyt aivan mielettömän karsean näköiseksi. Näitä postauksia on kyllä hirmu kiva lukea, kiva että haastoit eteenpäin!

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 17:15 (3 kuukautta ago)
    Pyörällä ajaessa selkäreppu on hyvä, tosin mä halusin pyörän, missä edessä on ISO kori, että voin laittaa laukun siihen, esim. kesällä kivempaa, kun mikään ei hiosta selässä. Aika jännä, että Lumi ei kestänyt tuon kauempaa, jotenkin ajattelen sen laatumerkiksi. :( Toi Furla on kyllä kestävyyden huippu ja toivon, että laatu ei ole mennyt tuosta huonontumaan. Oon saanut pari muutakin ihmistä käännytettyä Furlan kannattajaksi, kun olen näytellyt lompakkoani todistusaineistona. Luulisi, että toi vetoketju olisi pettänyt, vaikka nahka kestääkin. Taisin tuonkin ostaa aikoinaan Yooxilta alle 50 eurolla.

    VastaaPoista
  3. PS
    torstai 26. helmikuu 2015 at 17:49 (3 kuukautta ago)
    Onko se vaan ihmisen perusuteliaisuus, mikä tekee näistä laukkujutuista niin mielenkiintoista…? :D

    Pirkan hammastikut on myös mun suosikkeja kapeutensa vuoksi. <3 Niitä on laukussa aina mukana oma rasia ja kotona toinen.

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 18:22 (3 kuukautta ago)
    Varmaan just se! :D

    Pirkan tikut on kyllä hyviä, paljon kapeampia kuin Jordanin kapeimmatkaan, siksi musta niin hyviä. Kiva, jos joku muukin on ne löytänyt.

    Vastaa

    Katja
    torstai 26. helmikuu 2015 at 20:44 (3 kuukautta ago)
    Kiitos haasteesta! Olen pitkään naureskellut miehelle, että tekisin tämän jos kehtaisin. On vaippaa, ruokalappua, korvatulppaa jne. Mutta nythän mun ”täytyy” tehdä tämä, kun sain haasteen, toivottavasti kukaan ei saa traumoja. :D

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 21:03 (3 kuukautta ago)
    No jes! Nyt sä sitten joudut, ei selityksiä. :D Jään odottamaan jännityksellä.

    Vastaa

    Jonna
    torstai 26. helmikuu 2015 at 20:47 (3 kuukautta ago)
    Nämä postaukset ovat aina mielenkiintoisia :) Et mua haastanut, mutta saanko napata tämän postausidean? Haluan päästä esittelemään laukkuni sisällön! :D :D

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 21:04 (3 kuukautta ago)
    No saat! Mä en muuten yhtään osaa arvata, mitä sun laukussa olisi… Joten jään odottamaan. <3

    VastaaPoista
  4. karkki
    torstai 26. helmikuu 2015 at 21:33 (3 kuukautta ago)
    Ihana laukku! Todella kaunis väri, ja malliltaan vähän Proenza Schouler -henkinen (Hah, keskityin taas olennaiseen, sisältöähän tässä piti…)

    Toinen kuittifriikki ilmoittautuu täällä! Mulla on valtava hävittämisvimma, enkä siedä kuittejakaan rahapussissa. Pahinta on se, että vaatteista a muista kuitit pitää tietyn aika säilyttää palautusoikeuden takia, joskus on palautukset jääneet, kun putsari on eksynyt pussiin liian aikaisin. Särkylääkkeet löytyy myös aina, Luultavasti jokaisella joskus migreenin kärsineellä se on vakivaruste. Mun hävitysvimma iskee tosin niihinkin, saksin aina tyhjennetyt osat pois lääkelaatasta. Eeh…

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 21:44 (3 kuukautta ago)
    Nyt kun sanoit, niin kieltämättä tästä tulee Proenza Schouler vähän mieleen, ei paha, koska pidän niiden laukuista. :D Tää on tosi ihanan pehmeää paksu nahkaa ja tosi laadukas. Taputtelin itseäni olalle, kun löydön aikoinaan tein. :D

    Kuitit on ihan kaameita, toiset keräilee niitä lompakkonsa täyteen ja löytävät sieltä sitten yllätyksenä seteleitä seasta. Multa ei onnistuis, saisin varmaan hermoromahduksen ennen. :D

    Vastaa

    Virpi
    torstai 26. helmikuu 2015 at 22:16 (3 kuukautta ago)
    Kaunis laukku ja kivat kuvat! Järjestyksen ihmisellä on vain tarpeellinen näköjään mukana.
    Sama täällä: kuittisirkusta, tyhjiä karkkirasioita ja banaaninkuoria ei löydy minunkaan laukustani, vaan tarpeelliset tavarat hyvin organisoituna. Otan siis haasteen vastaan;)

    Vastaa

    Jonna H.
    torstai 26. helmikuu 2015 at 22:18 (3 kuukautta ago)
    Jotenkin en mun vanhemmalta ”siskolta” osannut muuta odottaakaan! :D Joten jään odottamaan mielenkiinnolla postausta. :)

    Vastaa

    Ilona
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 00:39 (3 kuukautta ago)
    Hahahaa, kiitos! :’D Voi apua, mun pitää ehkä siivota mun käsilaukkua vähän ennen kuin voin tehdä tän…

    Vastaa

    Jonna H.
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 00:41 (3 kuukautta ago)
    Noooooooooo, et missään nimessä siivoa. :D

    VastaaPoista
  5. anne/ 52weeksofdeliciousness
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 08:19 (3 kuukautta ago)
    Uteliaalle nämä laukkupostaukset ovat hauskoja, olipa kiva päästä kurkistamaan mitä sinun laukustasi löytyy :) itsellä on hyvin samantapainen sisältö + pari päivää viikossa kamera, tosin kosmetiikkaa taitaa olla vain yksi sävyttävä huulikiiilto ja käsirasva.

    Vastaa

    Jonna H.
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 09:38 (3 kuukautta ago)
    Eikös meissä kaikissa piile sellainen pieni uteliaisuus, joka on aina tiettyyn pisteeseen asti täysin tervettä? ;p Kamera tai pokkari mullakin silloin tällöin kulkee, kuvauspäivänä ei sattunut olemaan mukana.

    Vastaa

    Fani
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 09:26 (3 kuukautta ago)
    Ei sun laukusta kyllä löydy mitään ylimääräistä. :D Tarpeellista kaikki. <3

    Vastaa

    Jonna H.
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 09:38 (3 kuukautta ago)
    No, jos oikein tiukaksi alkaisin niin ehkä noita huulituotteita voisi vähentää? Mutta toisaalta niillä on jokaisella tarkoitus. :D

    Vastaa

    Tiia K
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 10:18 (3 kuukautta ago)
    Hyvä että vinkkasit, eilen oli niin hoppu, jos tämä olisi mennyt vahingossa ohi. Et halua tietää mitä laukussani on, minä en halua tietää mitä laukussani on, MUTTA toteutan tämän kyllä. Laukkuni ovat roskiksia, sinne tungen kaiken kumman ja tyylille uskollisesti kai ne roskat sitten (apua) on kuvattava. ;)

    Kiitos kovasti haasteesta Jonna, olen otettu ja oikein ihanaista viikonloppua. <3

    Vastaa

    Jonna H.
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 11:56 (3 kuukautta ago)
    Ai et halua… no nythän se selviää. :D Siis se on just sun tyylistä kaikki vaan, aitoa ja ihanaa. <3

    Vastaa

    Tiia K
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 12:49 (3 kuukautta ago)
    Hih kerroin miehelleni, että sain sulta tämän haasteen. Arvaas vastaus, ”eikä, mutta sun laukkuhan on roskis!”.
    Varo vaan Jonna pian näet…. Ja rehellisellä pohjalla taas mennään tai laukun sisällöllä. ;)

    Vastaa

    Jonna H.
    sunnuntai 1. maaliskuu 2015 at 13:57 (3 kuukautta ago)
    :D Jään jännityksellä odottamaan. :D

    VastaaPoista
  6. Salla
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 11:44 (3 kuukautta ago)
    Putosin!!! :D :D Ja todellakin otan haasteen vastaan, mun on jo pitkän aikaa tehnyt mieli tehdä tällainen postaus. Tosin hävettää vähän jo valmiiksi, sitä kamaa nimittäin on! :D

    Vastaa

    Jonna H.
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 11:58 (3 kuukautta ago)
    Hih, taitaa tulla kilometripostaus, kun mullakin meinasi vähän venyä, vaikka ei mitään ylimääräistä olekaan. :D Mä en oikeasti varmasti koskaan tule unohtamaan tota rajauskynä-juttua, se oli vaan niin hauskaa. :D

    Vastaa

    Emma
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 21:00 (3 kuukautta ago)
    Olipa kiva lukea tätä, innolla ootan mitä muilta löytyy :D ihailtavan järjestelmällistä, itehän oon yks hiton iso kaaos :D

    Vastaa

    Jonna H.
    perjantai 27. helmikuu 2015 at 21:16 (3 kuukautta ago)
    Hih, joo oon perfektionisti aika monessa asiassa, toisissa lipsun tosin. :D

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives