28.5.2015

#TBT Red Hair

Ihan aluksi lupaan teille, että tämä on hetkeen viimeinen lärvikuva, mitä näette minusta. Alkaa tuntua vähän itsestäkin kummalta, kun joka postauksesta katsoo sama naama.  Tästä lähtien palataan niiden ihanien purkkien pariin, eiks jeah? :) Purkkikuvia on tulossa, sillä olen tässä taustalla jo jonkun aikaa testaillut mielettömän määrän erilaisia silmänympärysvoiteita. Niistä kuulette lisää ensi viikolla.
Minulla on ollut elämässäni oikeastaan vain kahdenväristä hiusta päässäni: kuparinpunaista ja vaaleaa. Viimeisin punapääkauteni oli vuonna 2011. Itseasiassa kuva on otettu melkein tarkalleen neljä vuotta sitten 1.6.2011. Taisin tuolloin viihtyä tuossa lyhyemmässä mallissa ja punaisessa värissä vielä reilun vuoden kuvanottohetkestä. Sitten piti saada sitä tuttua vaaleaa ja siitä alkoi myös hiusten kasvatusoperaationi. Silti aina välillä huomaan palaavani tuohon ylläolevaan kuvaan, koska onhan se pakko myöntää, että kasvoni näyttää kivan freshiltä kuparin sävyn kanssa. Värin ylläpito oli vaan aina yhtä tuskaa ja sitä en kaipaa yhtään.
Niinpä taas tämänkin haaveilun jälkeen menen suihkuun, kaivan Silver-shampooni kaapista ja huokaisen helpotuksesta.
Olisihan se nyt silti kiva? Millaisista hiuksista haaveilette juuri nyt?

BLOGI MUUTTAA! Löydät minut ma 1.6 alkaen osoitteesta: http://keyword-love.blogspot.fi


12 kommenttia:

 1. Tiiak
  torstai 28. toukokuu 2015 at 12:25 (20 tuntia ago)
  Kupari sopii hirmuisen hyvin silmiesi väriin. Mutta pitkänhuiskea ponnarisi on niin tyylikäs ja sinusta huokuu eleganssia Carolyn Bessette Kennedyn tyyliin <3

  Ääh raidoituskoukussa, vaikka voisin hieman pehmentää sävyä,.

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 28. toukokuu 2015 at 12:57 (20 tuntia ago)
  Oi kiitos Tiia, taisinkin lopettaa just haaveilun tuosta punaisesta, koska CBK on aina ollut mun ehdoton tyyli-idoli, jos mulla on sellaista on koskaan ollut!

  Vastaa

  Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  torstai 28. toukokuu 2015 at 15:38 (17 tuntia ago)
  Punainen väri on kivan eläväinen, mutta hankala ylläpitää sellaisena. Mulla on viime vuosina ollut ihan oma ruskea väri tukassa, jota piristän välillä kevytsävyillä. Kestovärejä en olekaan käyttänyt pitkään aikaan. Kai ne uutiset voimakkaista reaktioista ja hiusvärien sisältämistä aineista ovat jotenkin vaikuttaneet.

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 28. toukokuu 2015 at 16:41 (16 tuntia ago)
  Se on tosi hankala ylläpitää, mulla on vielä sen laatuinen hius, että se väri juoksee pois kuin vesi ankan selästä. :D

  Vastaa

  Emma
  torstai 28. toukokuu 2015 at 15:52 (17 tuntia ago)
  oho, tuo sävyhän sopii sulle ihan uskomattoman hyvin! Mä olen ihan koukussa kuparin ja punaisen eri sävyihin, vaikka välillä poikkeankin tummempaan ja ruskeampaan, yleensä talvisin. Keväällä sitten tulee aina se KUPARIA NYT HETI TÄNNE -olo, ja kampaaja kiittää… :DD

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 28. toukokuu 2015 at 16:42 (16 tuntia ago)
  Keväällä mä muistaakseni kanssa aina oon repsantunut tohon. Onkohan niillä joku yhteys? :D

  VastaaPoista
 2. Virpi
  torstai 28. toukokuu 2015 at 17:37 (15 tuntia ago)
  Kivalta näyttää sekä väri että malli. Ehkä luonnollisen vaalea on tyylikkäämpi ja aikuisempi, ja CBK-vertaus on aika mainio. Siitä naisesta olisi ollut tyyli-ikoniksi pitemmäksikin aikaa.

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 28. toukokuu 2015 at 17:41 (15 tuntia ago)
  Niin olisi ollut! En ikinä unohda hänen ikonista Calvin Kleinin suunnittelemaa hääpukua. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, millainen tyyli CBK:lla olisi näin vanhempana.

  Vastaa

  Belladonna
  torstai 28. toukokuu 2015 at 19:59 (13 tuntia ago)
  Vaalea on hyvä väri sulle, mutta uskomattoman hyvältä tuo punainenkin näyttää!

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 28. toukokuu 2015 at 21:38 (11 tuntia ago)
  Mä tykkään myös tästä punaisesta. :)

  Vastaa

  Sissi
  perjantai 29. toukokuu 2015 at 00:38 (8 tuntia ago)
  Sulle sopii äärimmäisen hyvin tuo punainen <3
  Minä haaveilen ehkä jotakuinkin tuollaisesta myös, jopa vähän räväkämmästä eli kunnon hennapunaisesta. Ostin värinpoiston, en vaan ole uskaltanut vielä laittaa sitä päähäni:D

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 29. toukokuu 2015 at 08:48 (4 minuuttia ago)
  Kiitos Sissi!

  No niin, nyt vaan sitten rohkeutta keräämään ja hommiin. ;)

  VastaaPoista
 3. Tai sitten sulle voisi sopia ihan superblondikin! Tuo on kiva kyllä noinkin, tuo ihania silmiä esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru. Välillä tekisi astetta tätä nykyistä vaaleampaa mieli, mutta elin aika monta vuotta sellaista superblondikautta ja nyt useamman vuoden olen vetänyt hieman luonnollisemmalla linjalla. Mutta ehkäpä. ;)

   Poista
 4. Luulin että oot tempassu ja värjännyt hiukset =) Tuo väri kyllä sopii sinulle! Tällä hetkellä haaveilen ihan vaan latvojen leikkauttamisesta. Tammikuussa(?) leikkautin, mutta tuntuu että nyt on jo tullut semmonen 10 cm pituutta lisää. Ja mietin jopa leikkauttaisiko normaalia enemmän... Mähän elin kauan lyhythiuksisena kunnes aloin vaivihkaa kasvattamaan ja nyt on sitten pitkät hiukset. Siitä haaveilen myös, että osaisin laittaa nämä pitkät hiukset kauniisti vaan kilin kellit.

  En tiedä voiko tätä sanoa haaveeksi, mutta kyllä monesti ihailen erilaisilla shokkiväreillä värjättyjä hiuksia. Olisihan sellaiset ihanat, mutta ei ne nyt vaan sopisi minulle =D

  VastaaPoista
 5. Tai korjataanpa vähän tuota edellistä. Tokihan saattaisi sopia, mutta rohkeus ei riitä ;) Työttömänä ollessa kynnys saattaisi olla matalampi, mutta töissä käyvänä ei rohkeus riitä moiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika täällä, mä en todellakaan jaksa laittaa näitä. Laitan aina ponnarin. Joten en kyllä ota pitkistä hiuksista sitä hyötyä, mitä voisi. :D Siis mullahan oli koko kevään himo saada sellainen laventelinen shokkiväri, mutta en sitten uskaltanut.

   Poista
 6. Oi onpa ihana tukka! Minä olin punapää koko nuoruuden, joten en ehkä siihen jaksa enää palata. :) Mutta hyvin sopii tuo sävy sinulle!

  VastaaPoista
 7. Mä haaveilen ajoittain punaisesta, mutta juurikin sen ylläpidon vuoksi jää värjäämättä. Ainakin toistaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi työlästä ja sitten kun se värin haluaa pois hiuksista, se on vähintään yhtä työlästä kuin sen ylläpito. :D

   Poista
 8. Wou, punainen tukka! Olen toki puolueellinen, kun tykkään siitä, melkeinpä aina ja kaikkialla. Sun silmät näyttää niin vihreiltä!

  Itse rakastuin hennaan parisen vuotta sitten, ja tämä on kyllä helppohoitoisin hiusväri mitä kuvitella voi. Ainoastaan juurikasvun takia värjäys on tehtävä säännöllisesti, muuten upea punainen sävy säilyy tukassa vaikka mikä olisi. Samalla se onkin se miinus; henna pysyy, ja siitä pääsee eroon vain kasvattamalla.. Mutta se on vain tukkaa!

  Melkein kaikkea kantsii kokeilla, hiukset ovat uusiutuva luonnonvara! ;)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown