10.5.2015

Yves Rocher Speaking Colors – Citron


Taas on oltu liesussa. Tällä kertaa käväisin torstaina Helsingissä Marsaanan Wellness-päivillä, jotka järjestetään pari kertaa vuodessa. Vaikka paikalla on aina ihan tuhoton määrä bloggareita ja lehdistön edustajia, tykkään ahtaudesta huolimatta ja itseni haastaen, tehdä kerran vuodessa täsmäiskun paikalle. Parasta on se, että kerralla pääsee tutustumaan monen eri brändin uutuuksiin. Aikaahan tuolla saisi kulumaan tuntikausia, mutta itse olin varannut aikaa puolisentoista tuntia, joka typistyi tuntiin junan myöhästymisen vuoksi. Niinpä tein suunnitellut täsmäiskut vain muutamalle itseäni eniten kiinnostavalle pisteelle.
Paikalla oli myös edustettuna suosikkini Yves Rocher, jonka pisteellä pystyi mm. saamaan pikaisen ihoanalyysin. Minulta on ennenkin mitattu laitteen avulla ihon kosteutta, mutta tämä oli astetta kehittyneempi versio ja sain selville mm. ihoni rakenteen, mahdolliset pigmenttimuutokset, kosteuden, kiinteyden ja ihon sävyn. Eniten innoissani olin siitä, että pienestä kesäisestä auringonotostani huolimatta, ihossani ei ollut ollenkaan pigmenttimuutoksia. Tosin olen oikea sisäkissa ja kotihiiri, enkä harrasta ulkona mitään, joten ehkä tässä syy, että parina kuukautena vuodessa kerätyt auringot eivät ole ihooni vaikuttaneet. Rakennekin oli normaali, kiinteys oli jopa normaalia parempi, ihon sävy normaali, rasvoittuvuus hyvin vähäinen. Iho oli ainoastaan hieman kosteusköyhä. Kokonaisarvioksi annettiinkin normaali/sekaiho. Voin sanoa, että tämä tulos kyllä johtuu pelkästään hyvästä ihonhoidostani, ilman sitä kasvoni olisivat yhtä kiristelevää ohutta paperia. Myönnän, että tällä ihonhoidolla olisin ollut vähän pettynyt, jos luvut olisivat näyttäneet jotain muuta kuin normaalia. :D


Yves Rocherin pisteeltä annettiin mukaan pieni pussukka, jonka sisältöä aloin vasta kotona kaivelemaan, koska tilaisuudesta matkani jatkui erääseen toiseen tapahtumaan, josta kuulette myöhemmin. Kotona silmäni osuivat välittömästi kolmeen pieneen pulloon. En ole käyttänyt YR:n kynsilakkoja reiluun 20 vuoteen, joten olin syystäkin utelias. Lakat kuuluvat Speaking Colors -kokoelmaan ja nämä sävyt tulevat myyntiin kesällä. Omasta pussista löytyivät sävyt 71. Menthe24. Rose Dalhia (mietin pitäisikö tämän olla dahlia, mutta pullossa lukee dalhia), sekä mehukas keltainen 51. Citron. Olin niin lapsellisen innostunut näistä värikkäistä herkuista, että päätin lakata kynteni välittömästi Citronilla. Tästä väristä ei todellakaan tule mieleen Suomen kaupoissa myytävät hailakan väriset sitruunat vaan näkemäni kreikkalaisissa sitruunapuissa roikkuvat auringon paahtamat herkut, joissa on yhtä syvänkeltainen väri kuin lakassa. Aivan ihana sävy! Olen tuhma, enkä yleensä käytä ollenkaan aluslakkaa, mutta kantapään kautta olen oppinut, että keltaisen kanssa tätä vaihetta ei todellakaan kannata skipata tai saat ikuisiksi ajoiksi värjätyt kynnet. Joten laitoin alle suosiolla kerroksen OPI:n Base Coatia. Pullon avattuani, sisältä löytyi paksu hyvänlaatuinen sivellin, jolla lakan levittäminen hyvän koostumuksen avittamana kynsille kävi leikiten. Lakkaa levittäessäni suuni loksahti auki sen pigmenttisyydestä. Jos minussa ei olisi perfektionistin vikaa, yksi kerros olisi riittänyt. Lisäsin kuitenkin toisen kerroksen. Lakan pintaan jäi kiva kiilto yksinäänkin, mutta minulla oli kiire saada kynnet kuiviksi, joten lisäsin päälle kerroksen Poshèn Pikakuivattajaa. Kestävyydestä en osaa sanoa vielä enempää kuin sen, että lakat ovat olleet kynsilläni nyt kaksi päivää ja ne ovat pysyneet toistaiseksi priimana.


Katsokaa nyt tuota sävyä! ♥
En osaa sanoa vielä lakkojen suositushintaa, mutta katsoin YR:n sivuilta, että tällaisilla 5ml:n pulloilla olisi hintaa alle seitsemän euroa. Joten itseasiassa ei mikään ihan edullinen lakka (koko on pieni), joten siihen nähden oli hyvä, että laatu oli kohdillaan.

Kolahtaako Citron?

Tänään vietetään äitienpäivää, joten onnea kaikille äideille! Olenkin blogissani aiemmin kertonut omasta äidistäni ja meidän hieman erikoisemmasta suhteesta. Oma äitini on opettanut minulle yhden elämäni tärkeimmistä asioista. Erilaisuutta ei tarvitse pelätä, se on rikkautta. Jutun voit lukea täältä.
Citron lehdistönäyte, muut mainitut lakat itse ostettuja.

3 kommenttia:

 1. Nina
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 11:36 (2 viikkoa ago)
  minulla ei ole yhtään keltaista lakkaa, jotenkin en ole innostunut. Mutta tuo näyttää kyllä tosi kauniilta! Harkitsisin vakavasti hankkimista, jos minulla ei olisi valtavasti kynsilakkoja laatikoissa.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 12:09 (2 viikkoa ago)
  Itsehän vierastan myös keltaista. Vaatteissa en käytä sitä ollenkaan, mutta lakkoja taitaa löytyä kolme tai neljä. Tästä tuli itselle jotenkin heti läheinen väri, kun yhdistin tämän Kreikan matkoihini. :)

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 11:40 (2 viikkoa ago)
  On kyllä ihana keltainen sävy! Niitä hailakan keltaisia sävyjä tuntuu olevan hyllyt pullollaan, mutta tällaiseen syvänkeltaiseen olen toistaiseksi törmännyt vain Sensaistin blogissa, jossa esillä oli YSL:n ihana syvänkeltainen lakka :) Aika samanlainen sävy tämäkin, mutta hinnassa vo olla vähän eroa ;)

  Aurinkoista Äitienpäiväsunnuntaita!

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 12:10 (2 viikkoa ago)
  Tää on kyllä makee! Hinnassa tosiaan voi olla eroa, toisaalta ei varmaan ihan kamalasti, koska eiköhän siinä YSL:n pullossa ole melkein kolminkertainen määrä tavaraa. :D

  Vastaa

  Tiia K
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 11:46 (2 viikkoa ago)
  Kolahtaa jahka olen ruskeahko, selvä aurinkoinen kesälakka. <3

  Luin juttusi äidistäsi <3 Itkettää… Kenties joskus kirjoitan omastani sähköpostitse sinulle tai jutellaan kasvotuten. Tänään on äitipuolena, äitinä, mummin kasvattamana tunteet aivan sekaisin ja herkillä.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 12:12 (2 viikkoa ago)
  Olin aika yllättänyt kuin ka hyvältä tää näytti kalmosormillakin. :)

  <3 Mulla on paras äiti, vaikka suhteemme tosiaan on hieman erikoisempi ja en ole hänen sairauden vuoksi voinut elää hänen kanssaan jokapäiväistä elämää.

  Vastaa

  Marianne
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 12:42 (2 viikkoa ago)
  Oi miten täydellinen keltaisen sävy, aivan ihana!

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 12:52 (2 viikkoa ago)
  Niin samaa mieltä! <3

  Vastaa

  Marika
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 12:47 (2 viikkoa ago)
  Mulla oli joskus Lumenen Natural Coden kirkas keltainen lakka, mutta mun mielestä ei sopinu mulle yhtään ja kun se tosiaan oli niin kamalan värjäävä, niin sitä tuli tosi harvoin käytettyä.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 12:53 (2 viikkoa ago)
  Keltaiset ovat tosiaan kaikista pahimpia kynnen värjääjiä ja ei edes laiskan kannata skipata aluslakkaa, itse opin asian kantapään kautta. :D

  VastaaPoista
 2. Martina
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 13:33 (2 viikkoa ago)
  Ihanan pirteä keltainen, tosi hyvä sävy! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 15:29 (2 viikkoa ago)
  Mäkin tykkään, aika uniikki keltainen. :)

  Vastaa

  Mysterious M
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 16:18 (2 viikkoa ago)
  Johan on sähäkkä keltainen. Muistan keltaisen kynsilakan olleen 80-luvun loppupuolella kova sana Jenkeissä ja siellä asuessani minä siihen todella hullaannuin. Sen jälkeen olen hieman kyllä vieroksunut väriä, mutta eihän sitä koskaan tiesä, vaikka vielä innostuisin:)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 16:55 (2 viikkoa ago)
  Niin on. Tän kanssa ei ainakaan jää tapetiksi. :)

  Vastaa

  Niina
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 17:59 (2 viikkoa ago)
  Ihana keltainen! Mulla ei oo koskaan ollu YR:n kynsilakkaa, hyvä tietää että laatu on ainakin tässä kohdallaan. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 18:52 (2 viikkoa ago)
  Mulla on joskus ollut ja silloin 20 vuotta ei laatu vakuuttanut, mutta nyt vakuutti! Aivan mahtava lakka.

  Vastaa

  hellin
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 19:45 (2 viikkoa ago)
  Pitääpäs seuraavaksi lakata keltaiselta, näyttää niin herkulliselta! Mulla on keltainen OPIlta (Just can’t Cope-acabana), mutta en muista oliko se noin hyvälaatuinen.

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 19:54 (2 viikkoa ago)
  Keltaisia lakkoja yhdistää kaksi asiaa: värjäävyys ja niiden laadun vaihtelevuus. :D Usein saa laittaa monta kerrosta, kun ovat niin ohuita. Itsellä ei kokemusta tuosta OPI:sta ole, mutta voisi kuvitella, että laatu on suht hyvää, kun kyseessä on OPI. :)

  Vastaa

  Nanna
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 20:27 (2 viikkoa ago)
  Onpa ihanan pirtsakka sävy! Ite aina haikeudella katson noita hailakan turkoosin sävyjä mutta oon sen verran kalvakka että pelkään sen sävyn sit saavan mut näyttämään elottomalta.. :S

  Vastaa

  Jonna H.
  sunnuntai 10. toukokuu 2015 at 20:59 (2 viikkoa ago)
  Kannattaa rohkeasti kokeilla, meinaten oon huomannut, että noissa sävyissä mitkä tuntuu etukäteen itselle sopimattomilta saattaa olla hyvännäköisiä, mutta sen sävyn on oltava just oikea. Toinen melkein samanlainen saattaa näyttää rumalta, mutta pienellä sävyerolla varustettu toinen sairaan hyvältä.

  VastaaPoista
 3. The Beauty Highlights
  maanantai 11. toukokuu 2015 at 22:30 (2 viikkoa ago)
  Lovely shades and perfect for the season.

  Vastaa

  Jonna H.
  maanantai 11. toukokuu 2015 at 22:35 (2 viikkoa ago)
  Indeed! :)

  Vastaa

  Sissi
  tiistai 12. toukokuu 2015 at 22:44 (2 viikkoa ago)
  Onpa nätti keltainen:)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 12. toukokuu 2015 at 22:46 (2 viikkoa ago)
  Tykkään kans. Näiden lakkojen laadusta olen vieläkin aika ällikällä lyöty, lisäksi sivellin on huippu.

  Vastaa

  Elisa | Miten niin liikaa?
  keskiviikko 13. toukokuu 2015 at 14:58 (2 viikkoa ago)
  Aiiivan ihana lakka! Just tuollaista keltaista olen kokoelmiini etsinyt, niitä vain niin harvoin tulee miltään merkiltä saataville (tai siis ei ainakaan kovin pigmenttisinä versioina).

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 13. toukokuu 2015 at 15:30 (2 viikkoa ago)
  Tää on tosi pigmenttistä, joten suosittelen, kun tulee myyntiin. :)

  Vastaa

  PS
  lauantai 16. toukokuu 2015 at 17:04 (2 viikkoa ago)
  Aurinkoinen väri. En ole keltaisen ystävä kynsilakoissa, mutta tuota voisin itekin kokeilla. Mintunvihreä näyttää myös kivalta.

  Vastaa

  Jonna H.
  lauantai 16. toukokuu 2015 at 19:54 (2 viikkoa ago)
  Mintuvihreä on myös tosi kiva, kokeilin sitä yksi päivä. Ihan ei kestänyt kylpyhuonekaakeleiden jynssäystä. :D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown