Menthe


Muistatte varmaan, kun ihastuin Yves Rocherin Speaking Colors lakkaan nimeltä Citron? Lakka teki minuun laadullaan vaikutuksen, eikä aikaakaan, kun minun oli saatava kynsilleni myös sävy Menthe. Nimensä mukaisesti Menthe on minttuisen raikas sävy. Se ei ole mikään hailakka minttu vaan tummuutta löytyy kivasti, kuitenkin niin, että väri on silti raikas.


Citronin tapaan lakka on todella peittävä, taas se yksi kerros olisi oikeastaan riittänyt, mutta lisäsin toisen. Kiiltoa päälle tuomaan lisäsin Poshen pikakuivattajan. Tällä kertaa huomasin kuitenkin yhden miinuspuolen näissä. Lakkapullo on melko pieni, mutta sen muoto on kapea ja korkea. Sisällä on kuitenkin aika leveä sivellin. 

Itse lakkaan kynteni aina niin, että pullo on pöydällä ja pullon kaulaa vasten pyyhin siveltimestä ylimääräiset lakat pois ennen kynnelle sivelyä. Tällä kertaa kävi niin, että varovaisuudestani huolimatta, pullo meinasi kipata pari kertaa hieman kiikkerän muotonsa vuoksi. Joten olkaa tarkkana, jos lakkaatte kynsiänne samaan tyyliin kuin minä. 


Lakat näyttävät olevan tällä hetkellä tarjouksessa Yves Rocherin verkkokaupassa hintaan 5,90 euroa (norm. 6,90).

Oletteko ehtineet kokeilla Speaking Colors -lakkoja? Säväyttikö Menthe?

Ps. Kun tämä postaus tulee ulos, alan vähitellen hiipimään kohti lentokenttää. Mutta ei hätää, teidän ei tarvitse olla ilman postauksia, sillä olen ajoittanut niitä teille myös matkani ajaksi. Kommenttien julkaisu ja niihin vastaaminen tapahtuu kuitenkin vasta loman jälkeen. Jättäkää ihmeessä kommentteja, niitä on kiva lukea lomalta palattua. <3 Aiheina mm. iltapalaherkkuni, pieni kurkistus matkalaukkuuni, mitä pakkasin mukaan ja miksi. Pääsette myös arvaamaan, minkä tuoksun otin mukaani. (aina yhtä vaikea päätös) Su 14.6 jatkuu silmänympärysvoideasiat ja silloin esittelyssä luonnolliset vaihtoehdot. Meillä on täällä kotona loman ajan myös lomavahti, joten en suosittele kokeilemaan onnea, jos meikkivarastoni kiinnostaa. ;)

Lakka lehdistönäyte.



  1. Pakko myöntää mutta mulla ei oo yhtään minkään laista YR:n lakkaa :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, että aloitat kokeilemisen näistä, ihan huippuja. :)

      Poista
  2. Tääkin on kiva sävy! Tykkäsin myös siitä sitruunaisesta lakasta :) Yves Rocher taitaa alkaa kiinnostaa muakin taas vuosien jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sitruuna on ihana, pakko saada sitä laitettua nyt, kun on vähän väriä pinnassa. ;)

      Poista
  3. Kivan värinen lakka :) mullakin on uusia YR lakkoja mutta en ole vielä ehtinyt niihin tutustua. Kivaa reissua, postauksia käydään aina lukemassa ja sinua odotellaan takaisin kommentoimaan :) ainakin tuo iltapalaherkku postaus kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli tosi ihana reissu! Ilmestyn varmaan sunkin huudeille taas pian, kun kotiuduttiin. :)

      Poista
  4. Todella upea sävy! Tässä saattaisi olla koostumukseltaan ja väriltään mulle se täydellinen minttulakka kesäksi. Eyeshadow and flame-Ilona sai mut jo innostumaan YR:n Lemon basil-suihkugeelistä, pitää siis tsekata tämäkin kaupunkireissulla! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  5. Minttu on aina ihana kynsillä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, tykkään, että on hieman tummempi kuin muut mintunsävyt, mitä omistan.

      Poista
  6. Minulta ovat Yves Rocherin kynsilakat jääneet kokonaan kokeilematta - kiitos vinkistä.
    Ihanaa matkaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli ihan mielettömän ihanaa ja aurinkoista.

      Nää on siitä kivoja, että pullo on pieni, joten jos lakkaa harvemmin, tuon saattaa saada jopa kulutettua loppuun, joten ei mene lakkaa hukkaan. :)

      Poista
  7. Tekis mieli melkein kokeilla näitä lakkoja niin paljon niitä on viime aikoina kehuttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, näissä on loistava laatu ja se, että melkein sillä yhdellä kerroksella saa täydellisen peittävyyden, on pelkkää plussaa.

      Poista
  8. Tuumin täällä kotona etten tuosta sävystä tykkää, mutta nyt tykkäänkin. Näyttää ihanalta sun kynsillä. <3

    VastaaPoista
  9. Oi miten kauniin värinen <3 Hauskaa lomaa ihanuus <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives