Viidakon villit Gaultierit -arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Tänä vuonna Jean Paul Gaultierin Classique ja Le Male -kesätuoksut on puettu itämaisiin Intia-teemaisiin kuoseihin. Pulloissa toistuu villi viidakkoteema ja läsnä on jopa jumalallisia hahmoja. Muistatte varmaan vielä viime kesän merihenkiset pullot? Tänä vuonna ollaan todella erilaisella linjalla. Alkuperäisiä tuoksuja hieman kevyempien kesätuoksujen sisältöhän on vuodesta toiseen sama, vaikka toiset ovatkin haistavinaan niissä pieniä eroja: toisina vuosina hedelmäisempää, toisina kukkaisempaa, joinakin myskisempää. Suurin juju on kuitenkin vuosittain muuttuvissa pulloissa, jotka ovat keräilykappaleita. Ainakin itse odotan joka kevät suurella mielenkiinnolla, millaiset pullot ovat seuraavaksi vuorossa. Ulkoasuhan saa aina vaikutteita kevään/kesän Haute Couture -mallistosta.


Naisten Classique Hindi EdT on kuin intialainen romanssi. Vilkas ja värikäs tuoksu, joka sisältää auringon lämmön lisäksi myös ripauksen hedelmäistä raikkautta, joka sammuttaa janon. Siinä on jotain kermaisen pehmeää. Samaan aikaan olen löytävinäni villiä levottumuutta, jota pullon leopardi hyvin edustaa. Alkutuoksussa janon sammuttava hedelmäcocktail: mandariinia, sitrunaa ja klementiiniä. Tuoksun sydämessä eksoottista ylang-ylangia, herkkää jasmiinia ja kieloa, sekä iristä. Tuoksun pohja on kermainen: vaniljaa, myskiä ja meripihkaa. 


Miesten Le Male jatkaa eksoottisella linjalla. Rohkeita värejä, kultaisia palmuja, taivaansinistä vettä ja jalon tiikerin menoa. Le Malessa on aina tuoksunut minusta jokin "kielletty". Se on makea ja mausteinen, tuoksu joka syöpyy mieleen. Tiedän, että monet sanoisivat tähän, että niin hyvässä kuin pahassa. ;) Se kertoo vain siitä, että tuoksu on kaikkea muuta kuin unohdettava. Tätä suihkauttamalla saa itselleen monet kasvot. Alkutuoksussa puhdasta laventelia, raikasta minttua, sekä mausteista kardemummaa. Tuoksun sydän on vihreä: ruohoa ja vihreitä sävyjä, kuten koiruohoa. Pohjatuoksussa miehistä myskiä, makeaa vaniljaa ja santelipuuta.

Tuoksujen maahantuojan löytää nyt myös Facebookista. Sivuston nimi on Tuoksun taika. FB-sivuilta voit mm. bongata tuoksuarvontaja ja tiedotteita uutuustuoksuista. 

ARVONTA:

Olisi väärin nauttia näistä eksoottisista kesätuoksuista yksin. Niinpä olinkin iloinen, kun maahantuoja jokin aika sitten ehdotti, että voisin arpoa samanlaisen tuoksuparivaljakon yhdelle lukijoistani. Naisten tuoksun pullokoko on huimat 100ml:ä, mutta miesten tuoksu vetää vielä paremmaksi ja siitä riittää iloa peräti 125ml:n verran. 

Arvontaan osallistut seuraavasti. Kerro kommenttilaatikkooni, mikä on sinun kesätuoksusi. Muista laittaa oheen myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua arvontaan sähköpostitse. Laita minulle sähköpostia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com otsikolla KESÄARVONTA ja kerro kesätuoksusi. Haluan hemmotella blogiani Fabebookissa seuraavia, he saavat arvontaan ylimääräisen arvan. Muistathan mainita kommenttilaatikkooni tai viestiisi, jos olet seuraajani Facebookissa. Osallistumisaikaa on su 28.6 klo 23.59 asti. Arvonnan voittajalle ilmoitan asiasta sähköpostitse vkolla  27. 

Onnea arvontaan!

Tuoksut lehdistönäytteitä, arvonnan sponsoroi Oy Nores Cosmetics Ab.




  1. Tänä kesänä kesätuoksunani on ollut Victoria's secretin pear glaze vartalosuihke... :D sopivan kevyt!

    karmiinisuu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit tuo naisten tuoksu kuulostaa (ja näyttää) hyvältä! Mulla ei ole yhtä ja ainoaa kesätuoksua, mutta tänä vuonna ajattelin ostaa lomamatkalta tuliaiseksi Hermèsin Eau des Merveilles'n, sain siitä viimeksi liikkeessä näytteen ja janoan täysikokoista pulloa.

    Seuraan blogia FB:ssä, säpo on masutoaitemu@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ooh ihana arvonta. Omat kesäsuosikit ovat Escadan kesätuoksut ja juuri nyt Daisy eau so fresh sorbet. <3 Facetykkääjänä mahdollisimman monilla arvoilla mukana. .)

    Aurinkoa päivään! <3

    Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Minun kesätuoksuni on tuoreiden mansikoiden tuoksu. Ja syreenit, aamukasteinen nurmikko.. Mutta toki aina myös jokin pullosta saatavakin kesätuoksu pitää olla. Jotain kevyttä ja kesäistä, mutta aavistus lämpöä.
    Osallistun kahdella arvalla.(facebook)

    VastaaPoista
  5. Minun kesätuoksuni on Elie Saab Le Parfum L`Eau Couture; kiitos sinun postauksesi ymmärsin tutustua tuoksuun ja ostaa sen, ihana :)
    Seuraan Facebookissa eli kahdella arvalla mukana.
    Tuoksujen kuvaus toi mieleen muistoja Intian kuukausilta, tähän on osallistuttava; mahtava arvonta, toivottavasti onni suosii :)
    focuslady66@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Tykkään todella paljon tämän kesän kuosista! Ihanat värit ja villiys. Oma tämän kesän kesätuoksu on vielä hieman hakusessa. Toimistossa istuessa Chanelin Chance eau Fraiche toimii hyvin, mutta kesäiltoihin olisi ihana "pukeutua" johonkin ihan muuhun. En harrasta Facebookia. msesmsesmses (a) gmail.com

    VastaaPoista
  7. Oi, Ihana arvonta!
    Oma kesätuoksu (tai taitaa se oikeastaan olla läpi vuoden lemppari) on Viktor&Rolfin Flowerbomb <3

    -Marika-
    liinaharja@saunis.net

    VastaaPoista
  8. En nyt muista tuoksun nimeä, mut tänä kesänä käytössä on Guessin vaaleanpunaisessa kukkakorkkisessa pullossa oleva ihana kevyt tuoksu :)
    hopeapupu@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Oooh, onpas upeat pullot! En ole koskaan näitä tainnut tuoksuttaakaan.

    Lempituoksuni vaihtelee, mutta neutraalit kuten Cleanin Warm Cotton ja Essencen Like A Jump In The Pool ovat suosiossa olipa vuodenaika mikä tahansa.

    Luen Bloggerin kautta sekä myös Facebookissa (ainakin etusivulle postaukset tulee :D). Sähköposti; talkandbake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  10. Tuli ostettu tämä kesätuoksu, ja olen erittäin tyytyväinen. Ihana. Yves Saint Laurent Paris Premier Roses EdT. Seuraan blogisi myös facebookissa.
    klotbjo@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Tällä hetkellä uusin tuoksuni on Oriflamen Tenderly. Vuodenajasta riippumatta makeat ja hempeästi vaniljaiset tuoksut kolahtaa minuun!
    Yksi arpa lisää, facebookissa myös seuraan blogia. Joka onkin mahdottoman kiva :)
    mussuha@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mun kesätuoksu on tänäkin vuonna Escadan Taj Sunset! Sillä on menty jo monta kesää ja ikävä tulee kun tämä joskus loppuu! Osallistun arvontaan myös Face-arvalla.

    hanna
    hannamariav (at) hotmail . fi
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  13. Mun kesätuoksuni (ei hajusteeni :) ) on syreenien ja kielojen tuoksu! Mutta siis näistä hajusteista se kesän tuoksu on Escadan Cherry in the air!

    millaturunen @ hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. Tänä kesänä olen tykästynyt Cleanin Rain tuoksuun. Ja hyvinhän se on tähän kesään sopinutkin :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mun kesätuoksuni on nyt Versacen bright crystal. Osallistan myös facebook sivuilla :)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kesätuoksuni on tällä hetkellä Victorias Secretin Pure Linen bodyspray, koska olen ollut liian laiska ja köyhä hommaamaan ja etsimään itselleni sen kummempaa kesätuoksua...

    VastaaPoista
  17. Kesätuoksuna on ted bakerin vaaleanpunainen bodyspray joka tarttui lontoon reissulla matkaan.
    Kaksiarpaa! Fbssä seurailen myös :)
    Marjo.kiilavuo@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Suosikkikesätuoksuni on Bossin Orange. Aina yhtä hurmaava. Mukana kahdella arvalla fb-seuraajana.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  19. Tuo miesten pullo näyttää ihan joltain ginipohjaiselta drinkiltä! Herkullisia pulloja molemmat ja kesäisiä kuvia.
    Juuri nyt tykkäisin eniten syreenin tuoksusta, niitä kukkii kokonainen rivi talon takana. Harmi kun tuoksu on liian voimakas sisälle tuotavaksi.

    virpikatriina@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Kesä tuoksuu aamukasteelta, vastaleikatulta nurmikolta ,mereltä, grilliherkuilta :D Mutta itse toivon tuoksuvani raikkaalta ja siksi valintani arkituoksuksi on ollut Arno Sorelin Oh Brazil =)
    petra.saarni@wippies.com p.s. olen faceseuraaja ;)

    VastaaPoista
  21. Mulla ei muita olekaan kuin kesätuoksuja. En halua ostaa uusia tuoksuja talvella tai syksyllä, koska niistä tulee sitten automaattisesti myöhemminkin mieleen nuo vuodenajat. :D Mutta jos joku varsinainen "kesätuoksu" pitäisi valita, niin se olis ehdottomasti Escadan Cherry in the Air.

    marika.minkkinen(a)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Tämänhetkinen kesätuoksuni on Narciso Rodriguezin Eau de Parfum Delicate for Her, tosin pullo loppuu kohta...

    Seuraan sekä Bloglovin'inissa että Facebookissa joten kaksi arpaa. :)

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  23. Ihana arvonta, kahdella mukaan!
    Kesätuoksuni on syreenien tuoksu. :)
    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Niinkuin monella muulla, Escadan kesätuoksut on mun valinta. Ibiza Hippie vuosien takaa on jäänyt eniten mieleen :)

    josalmela@luukku.com

    VastaaPoista
  25. Escadan tuoksut ovat suosikkejani vuodesta toiseen mutta nyt sitruunaiset yllättäjät ovat vallanneet alaa eli L'Occitanen Citrus Verbena vei sydämeni kertaheitolla <3

    Seurailen myös fb:ssa:)

    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  26. Kesätuoksuina itseäni eniten miellyttävät vesimäiset, kukkaiset ja raikkaat tuoksut. Nyt tänä kesänä on tullut käytettyä usein Victorias Secretin Secret Charm body mistiä.

    VastaaPoista
  27. Tämän kesän tuoksuina varmaan vuorottelevat Cleanin Cool Cotton ja Guessin Dare summer. Kuvittelin jo löytäneeni uuden tuoksusuosikin D&G:n Light Bluen kaveriksi, nimittäin saman tuoksun version Sunset in Salinan. Sain siitä pienen näyteputkilon enkä voinut lakata nuuhkimasta rannettani. Tuoksu vaan valitettavasti haihtui ennätysnopeasti, eli en taidakaan siihen sijoittaa.

    VastaaPoista
  28. sähköposti unohtui:
    paula.susanna@hotmail.com ja seurailen Facebookissa. :)

    VastaaPoista
  29. Kuulostaapas ihanilta tuoksuilta, ja pullot ainakin ovat sävähdyttäviä! Itselläni on kesätuoksuna tällä hetkellä lacosten joy of pink, mutta sekin alkaa olla loppumaan päin...
    saya
    sayav(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  30. Qliniquen happy on kesätuoksuni, ollut jo muutaman kesän joten voisin jo vaihtaa.
    maiqquu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kesäisin olen käyttänyt Escadan tuoksuja, mutta tälle kesälle en ole sellaista vielä ostanut. Käytössä edelleen keväällä ostamani Dieselin Loverdose, johon ihastuin yllättävän paljon. Eli mennään vielä sillä, kunnes helteet saapuvat ja täytyy astetta kevyempään ja makeampaan vaihtaa.
    nittanna(at)gmail.com

    VastaaPoista
  32. D&G:n Light Blue Escape to Panarea. Kahdella arvalla mukana :) marika.tuovinen[at]gmail.com

    VastaaPoista
  33. Escadalla on ihania kesäisiä tuoksuja.
    Kahdella mukana ihastuttavassa arvonnassa.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Tänäkin kesänä tuoksuni on Honoré des Prés´n Honoré´s Trip. Se vain jaksaa ihastuttaa tuoksullaan, eikä tarvitse pelätä pigmenttilaikkuja, ihankuin tänä kesänä kenenkään tarvisi, hah hah. Ehkä jos voittaisin nämä niin se aurinkokin voisi paistaa.... ;)

    Kahdella arvalla mukana, seuraan facebookin kautta.
    outi.saariaho(@)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Mun kesätuoksu on Beyoncen Pulse!
    noraemilia.seppala (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Escada se on joka vuotinen, mutta esim. Elie Saab on nousut nyt myös yhteen käytetymmeistä :)

    dioriinablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Ihana arvonta, ja naisten tuoksu vaikuttaa mielenkiintoiselta. Uusi tuttavuus Carven L'Eau de Toilette on minulla ollut tuoksunani tänä kesänä. En seuraa Facebookissa, mutta 5min päästä kyllä 😉
    Kahvitahra@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Mulla ei varsinaista kesätuoksua ole, kun on noita kertynyt jo sen verran monta :D Mutta esimerkiksi Classiquen kesäversio parin vuoden takaa on todella ihana!

    Meilini on ine_91@msn.com ja tykkään myös fabossa :)

    VastaaPoista
  39. Naisten tuoksu kuullostaa kivalta.Yksi tuoksu sisältyy mansikan ja shamppanjan tuoksumaailmasta.Ja eräs toinen on vieno kukkaistuoksu.Tykkään myös fb:sä. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Kesätuoksuna joku kevyt vartalosuihke ja illan menoihin Guessin tuoksu pinkissä kukkapullossa!

    VastaaPoista
  41. Kesätuoksuna joku kevyt vartalosuihke ja illan menoihin Guessin tuoksu pinkissä kukkapullossa!

    VastaaPoista
  42. Ostin keväällä San Franciscon paluumatkalta Hermesin Un Jardin Sur Le Nil -tuoksun - ah, mikä kesätuoksu!

    Mukana arvonnassa,
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Tämän kesän tuoksuni on Calvin Kleinin One Summer vuosimallia 2011, kovasti on tarkoitus saada se loppumaan... Toinen tuoksu jota tykkään käyttää kesäisin on Lancomen O d'Azur. Toisaalta tuoksun valinta riippuu niin kovasti päivästä ja fiiliksestä, nyt kylminä ja sateisina päivinä olen käyttänyt myös Pradan Candy L'Eauta!

    rahikainennina [at] gmail.com

    VastaaPoista
  44. Mä en juurikaan erittele tuoksuja vuodenajan mukaan, mutta tällä hetkellä eniten käytössä on Kenzon Flower Tag sekä pari Anna Suin miniä, joiden nimiä en ikinä muista.

    kuorotipu (a) hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli näemmä mennyt ohi maininta ylimääräisestä arvasta fb-seuraajille. Inneksi kkuitenkin asia osui silmiin facebookissa :D

      Poista
  45. Miun kesäsuosikkini on Saksasta ostettu yoppy flower glam hajuvesi :) annika@esajokinen.net

    VastaaPoista
  46. Kaipailen uutta kesätuoksua. Lomani on vasta elokuussa, silloin viimeistään voisin hankkia uuden tuoksun. Siihen asti käytössä vanhat Cliniquen Happy tai Elisabeth Ardenin Green Tea. Bloglovinin lisäksi seuraan myös Facebookin kautta.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  47. Sama tuoksu kesät talvet Dior, välillä vierähdän vieraisiin (Escadan kesätuoksu tai Romance) extra arpa FB seuraamisesta

    VastaaPoista
  48. Kahdella arvalla mukana, seuraan Facebookissa nimelläni Elise H..
    Kesätuoksuni on tänä vuonna Escadan Turquoise Summer :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Kesätuoksuina ovat Versacen Bright Crystal Absolu ja Jimmy Choon Blossom :) Seurailen myös fb: n kautta :)
    sanna_katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Marc Jacobs, Daisy
    Seuraan myös Facebookissa.
    sari.blom.pirjala(at)gmail.com

    VastaaPoista
  51. Mä en kestä<3 Aivan ihanan ihana ihana arvonta! Siinä olisi juuri kaksi tuoksua, jotka on ollut ostoslistalla. :D

    Mun tän kesän tuoksu on ehdottomasti Roberto Cavalli Paradise. Ihastuin siihen, kun sain sen testiin ja luulenpa että ilman sitä en olisi ikinä tullut ostaneeksi. :) Nyt on hyvä kesätuoksu hyllyssä!

    Tykkään myös Facebookissa. ;) Fanny-91@windowslive.com

    VastaaPoista
  52. Body Shopin vadelma-tuoksu :)
    Kaksi arpaa

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  53. Kesätuoksuni on jo monta kesää ollut Marc Jacobsin Daisy. Sama rakas pullo edelleen ja taitaa riittää vielä ensi kesäksikin. :) mar.marttinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  54. Nyt ei ole kesätuoksua sillä työn puolesta tuo ei ole mahdollista, niin ikävästi.
    Seuraan sinua myös fb kautta.

    taruvaisa@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Faceseuraajana kahdella mukaan :) Omenainen tuoksu on mun kesätuoksu

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  56. Faceseuraaja oon joten kaksi arpaa :) hmm mä luulen että mun kesätuoksuksi on tänä vuonna muodostumassa avonin vanilija tuksusuihke :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Voi siis niin kauniit pullot. Kesätuoksuista valitsisin jonkun vaniljaisen, merkillä ei ole niin väliä, kunhan on kevyt ja pehmeä tuoksu. Joka kanavassa seuraan sua ;)

    VastaaPoista
  58. Ihana ihana arvonta!! Todella kauniit ja näyttävät nuo pullot. Minulla ei tällä hetkellä ole mitään kesätuoksua! Escadan Cherry in the air olisi kyllä mieluisa, kuten tämä Gaultierkin kyllä! :) Ja voi että olisi ihana antaa miehelle tuo tuoksu vanhan Gaultierin tilalle!!
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  59. Ihana arvonta! Minun kesätuoksuni on D&G:n Dolce. Sain sen joululahjaksi ja olen käyttänyt sitä koko kevään ja aina vaan jaksaa innostaa :) Kesällä käytän myös usein kevyempiä vartalotuoksuja, jollaiset minulla on Bath&Bodyworksilta ja Dermosililtä. Seuraan FB:ssä blogini nimen kautta :) rokkikaisuli(a)gmail.com

    VastaaPoista
  60. Älä nyt naura mutta kesätuoksuni olisi: Ammeelinen vettä , sinne riivitty luonnon kieloja ja anopin kaikki pionin kukat. .. Juhannusruusun silppuaisin ja siellä lilluisin monta viikkoa!! facessakin seuraan.. Escadan tuoksuihin olen tykästynyt :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule ei ollenkaan huonompi vaihtoehto! Pullottaiskohan joku tuon? :)

      Poista
  61. Tänä kesänä kesätuoksuni on CK Red for Her, oikeastaan ostin sen jo viime kesänä, mutten saanut pulloa käytettyä kokonaan. :) Aiempina vuosian kesätuoksuina ovat toimineet Chanel Chance Eau Tendre. Kävin jo tuoksuttelemassa uutta Chancea ostoajatuksella, mutta se ei vielä lähtenyt mukaan.. (Bloglovin/Hallah, ameochi (ät) gmail.com)

    VastaaPoista
  62. Hajuvesisuosikkeja ei oikeastaan ole, mutta jos luonnontuoksun saa sanoa niin suopursu :)
    Kahdella mukana, tykkään myös fb:ssä nimellä Heli Heinonen.

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Mulla on himppunen Lanvinin La Rose- tuoksua jota olen säännöstellyt viimeiset 5 kesää :) Tulee muistoja mieleen

    pienempi@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Kesätuoksuni on Lancomen La vie est belle. Seuraan blogiasi myös Facebookissa. Ihana arvonta!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  65. Mä oon Escada-muija. Seuraan myös fbssä!

    VastaaPoista
  66. Tänä kesänä käytetään viime kesältä jääneet rakkaan Escadan Taj sunsetin loput <3 niinä päivinä kun kaipaa raikkautta makeuden sijaan suihkautan Elizabeth Ardenin untold eau fraichea :). Sun tapa kuvata hajuvesien tuoksuja on varmaan tän blogin parhain juttu!!! Arvonnassa ollaan mukana.
    saara.iivari @hotmail.com

    VastaaPoista
  67. Varsinaista kesätuoksua mulla ei ole, koska käytän tuoksuni aina loppuun, ennen kuin ostan uuden, oli vuodenaika mikä tahansa. Tällä hetkellä lopuillaan on Armanin Si. Seuraan myös Facebookissa.
    nonanonni1@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Kesätuoksuista lempparini on Dolce & Gabbanan Light Blue. Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Kesätuoksuni on aurinkorasva!
    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  70. Kesätuoksuni on Elisabeth Ardenin Green Tea Lotus :) sain keväällä äidiltä syntymäpäivälahjaksi ja kevyt ja raikas kesätuoksu!
    Tykkäilen facebookissa :)
    tattitv{at}gmail.com

    VastaaPoista
  71. Armanin Aqua di Gio on ollut jo vuosia kesätuoksusuosikkini, mutta toki on monia muitakin :)

    seuraan myös FB:ssä .Hauskaa kesää!

    nina.sandberg2(at)gmail.com

    VastaaPoista
  72. Kesätuoksuni on yleensä Calvin Kleinin unisex summer edition :)
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  73. L'air du temps on ollut lempparikesätuoksuni, mut nyt se on loppu. Vaihteluksi jotain uutta tilalle kaipaan. Seuraan myös facebookissa.
    nelliina @ yahoo.com (ota välilyönnit pois meiliosoitteesta)

    VastaaPoista
  74. Ihana arvonta, ehdottomasti mukaan ! Ihanin kesätuoksuni on versace bright crystal :) Seuraan blogia myös facessa, joten 2 arpaa . tiiakemppi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  75. Kesätuoksuni on Dieselin loverdose :) Kahdella mukaan ! unelmienpaiva(@)hotmail.com

    VastaaPoista
  76. Tänä kesänä tuoksun Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshinelle. Pullo on kuin taideteos pirtsakoine kukkineen ja tuoksu on ihanan kukkainen. Niiiiin kesäinen tuoksu! Seuraan sinua myös Facebookissa. ^_^
    kosmetiikkamatkalla(at)gmail.com

    VastaaPoista
  77. Tänä kesänä olen käyttänyt eniten Cleanin Rain-tuoksua, mutta myös Herbinan bodymistit kuluvat kovaa vauhtia. Löydät minut FB-likettäjistä tällä samaisella nimellä. Kiitos kovasti arvonnasta. :)

    tiinajsipola ät gmail.com

    VastaaPoista
  78. Minun kesätuoksuni on ollut Marc Jacobs Eau so Fresh. Nuo arpomasi pullot ovat tosi kauniita. Minulle kaiketi kaksi arpaa, kun luen ja tykkäilen myös facen puolella:)
    mysteriousmx3@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Tuoksujen sekakäyttäjänä paha valita kesätuoksua :) Mutta jos joku pitää valita niin sanoisin Jo Malonen English Pear & Freesia! Ja siihen yhdistettynä Peony & Blush Suede niin saadaan kukkaisempi kombo :)

    Fb:n kautta seurailen!

    queen piste di ät hotmail piste com

    VastaaPoista
  80. Mun kesätuoksu on aina joku Escada.. Mutta arvontaan mukaan, jotain uuttakin voisi kokeilla!
    lkotona@suomi24.fi

    VastaaPoista
  81. Sanoisin, että mun lempparituoksu kesällä on Jo Malonen English Pear & Freesia yhdistettynä saman merkin Peony & Blush Suedeen :) Tosin kun kelit tästä lämpenee hellelukemiin niin sitten en enää siedä kuin todella raikkaita ja puhtaita tuoksuja, jolloin todennäköisesti pitäydyn philosophyn Amazing Grace - tuoksussa. Normaalisti käytän kyllä eri tyyppisiä tuoksuja milloin tahansa vuodenajasta ja kellonajasta piittaamatta, mutta helteellä olen huomattavan paljon valikoivampi tuoksujen suhteen.

    VastaaPoista
  82. Edellisestä kommentista jäi uupumaan, että seuraan blogia fb:n kautta! Ja s-posti on queen piste di ät hotmail piste com.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives