555 Blue Boy


Tämä on tarina siitä, miten ihminen ei aina opi, ei ensimmäisellä, ei toisella, ei kolmannella, eikä ehkä neljännelläkään kerralla. Toivon kuitenkin, että tämä oli omalla kohdallani vihdoin se viimeinen kerta ja olisin oppinut läksyni. Yleensä kirjoitan täällä vain tuotteista, jotka ovat ihastuttaneet itseäni. Miksi kirjoittelisin täällä itselleni maailman epäsovimmista voiteesta, kun se sama voide voi olla jonkun toisen lemppari niin kuin tämä lakkakin. Kyllähän kuvassa oleva lakkakin minua ihastuttaa, koska se on äärettömän kaunis sininen. Syy, miksi ostin sen. Kaikki muu siinä onkin sitten ala-arvoista. Voin vaan sadatella, miksi taas kerran sorruin? Syytän alepöytää ja hyvää alennusta. Sillä normaalia yli 30 euron hintaa en olisi tästä kuuna päivänä maksanut, varsinkin kun taustalla kummittelevat edellisten omistamieni Chanelin lakkojen haamut.

Chanelin lakoilla ja minulla on aina ollut hyvin kinkkinen suhde. Rakastan muodikkaita sävyjä, jotka yleensä juurikin Chanel tuo aina ensin markkinoille. Niistä sitten kaikki muut arvostetut kynsilakkabrändit jäljittelevät ja saavat inspiraationsa omien kokoelmiensa sävyihin.


Ongelma on se, että nämä Chanelin lakat eivät vaan toimi omilla kynsilläni ollenkaan. Olen kokeillut niitä vuosien saatossa reilusti yli kymmentä erilaista ja sama juttu kaikissa. Kokeiltu on myös erilaiset alus- ja päällyslakat, sekä ilman. Ne eivät vaan pysy. Kuvassa olen lakannut kynnet juuri ennen nukkumaanmenoa ja ottanut kuvan heti seuraavana aamuna herättyäni. Kärjissä näkyy jo pientä kulumaa. Itseasiassa kuvan oton jälkeen huuhtelin kahvikuppiani ennen astiapesukoneeseen laittoa, kun ensimmäiset palaset lakkaa kynsien kärjistä tipahtelivat tiskialteeseen. Jälleen kerran jouduin toteamaan, että ei, nämä eivät toimi minulla. Vannoin käsi sydämellä, että tämä oli VIIMEINEN kerta. Ei enää koskaan!

555 Blue Boyn koostumus on jellymäinen ja se peittää kahdella paksuhkolla kerroksella. Lakan kuivumisaika on normaali. Chanelin lakoissa on ohut suti, jolla ei todellakaan ole maailman helpoin yrittää levittää lakkaa tasaisesti kynnelle niin, että kynsiin ei jää siveltimen jälkiä. Nytkin sain tasoitettua lopputuloksen siistiksi vasta päällyslakalla. Siinä se nyt kuitenkin on Blue Boy.

Millaisia kokemuksia teillä on Chanelin lakoista? Iskeekö Blue Boy?

Huomenna kerron teille hieman kieliposkessa, miksi minusta tuli kosmetiikkabloggaaja. ;)




  1. Itselläni ei ole yhtään Chanelin lakkaa, joten en osaa vastata. Tosi jänskää kuulla, että lakka on noinkin huono pysymään kynsillä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisilla tosiaan pysyy, mutta mulla ei yhtään. :(

      Poista
  2. Blue boy ei sävyltään sykäytä minua, mutta Chanelin lakkoihin (niihin muutamiin, joita minulla on ollut) olen ollut tyytyväinen. Yksi lemppareistani on sellainen hiukan kullansävyinen vihreä, kestää pitkään ja levittyy hyvin. Myös aluslakka on ollut hyvä. Sen sijaan voisin murista OPIn Infinite shinesta, joka lupailee pitkää kestoa ja kiiltoa ja kynnet olivat yhden päivän jälkeen kauhean näköiset. Okei, uima-allaslikoamisella oli ehkä jotain tekemistä tämän kanssa, mutta muut lakat ovat senkin kestäneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole noita OPIn Infinite Shineaja kokeillut, mutta yleensä nuo pitkää kestoa lupaavat, eivät pysy mulla sen kauempaa kuin muutkaan, lähtevät usein jopa nopeammin. Näin esim. Sally Hansenin ja Isadoran "geelilakoissa". Mikähän niissäkin on?

      Poista
  3. Olen niiiiiiin samaa mieltä Chanelin lakoista, eivät kestä sitten yhtään mitään! Tosi harmi, sillä pullot ovat kauniit ja sävyt kuten kirjoitit uusinta uutta, mutta laatu on hintaan nähden onneton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, Chanel on se, joka oikeastaan päättää, mitä ne muotivärit kynsissä on seuraavaksi. Pullot nyt on aivan ihanat. Esim. selektiivisistä YSL:n lakat ovat aivan huippuja, eivätkä häviä itselleni kestävyydessä Essieen, Zoyaan tai OPIin yhtään.

      Poista
  4. Mulla on tainnut olla tuo mutta väri ei sittenkään iskenyt. Nätiltä näyttää sinulla! Mulla on Chanelit pysyneet ihan ongelmitta, hankin jos halvalla sattuu eteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kausisävyjä löytyy kyllä aika usein alelaareista, jotka on sitten koituneet mun kohtaloksi. :D

      Poista
  5. Chanelin sellainen vaalea sävy sopi oikein hyvin, mutta totta on omilla kynsilläni että pitää olla peittävyyttä eli pigmenttiä lakassa, ettei kynsien viirut näy alta.

    Ihanaa maanantaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chanelilla on ihana nude Ballerina, olisko sulla se?

      Ihanaa maanantaita sinnekin! <3

      Poista
  6. Mulla Chanelin lakat pysyy kyllä ihan hyvin, samoin Diorin lakat :) Mutta normihinnalla en silti raaskisi niitä ostaa, vaikka kosmetiikkaan sijoitankin :D Nappaan niitä aina välillä alesta. Hassua silti, että esim. Lumenen lakat on moninkertaisesti edullisempia ja ne pysyy melkein jopa pidempään mun kynsillä lohkeamatta. Samoin Max Factorin pikkulakat. Niistäkin olen tykännyt. Tämä on kyllä tosi kiva farkunsininen sävy! Harmi, ettei teidän tiet Blue Boyn kanssa muuten kohtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä itsellekin yli 30 euroa kynsilakasta on liikaa, yleensä siinä 20 eurossa menee kipuraja. :) Itseänikin harmittaa, sillä aika harvoin löydän itseäni miellyttäviä sinisiä lakkoja ja tää olis ollut sävynä kivan klassinen.

      Poista
  7. Tuo on muuten hyvä pointti, ettei kaikki lakat vaan toimi kaikkien kynsissä samalla lailla. Olenkin joskus ihmetellyt, että joku kehuttu lakka voi ollakin itsellä ihan plääh:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaa toimi. Esim. monen tykkäämät Mavalat ovat itselläni ihan katastrofi kynsillä ja muitakin esimerkkejä löytyy. Pitää vaan löytyy itselleen sopiva.

      Poista
  8. Ei toimi mullakaan :P Yhden olen ostanut, toiselle en anna tilaisuutta. Rimmel ja Essie ovat toimineet mun kynsillä parhaiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, olisinpa itsekin oppinut yhtä vähästä. :D

      Poista
  9. Jännä, minulla Chanelin lakka pysyy kynsillä aivan moiteetta. Tosin, omistan toistaiseksi vain yhden, että sen enempää kokemusta minulla ei niistä ole. Harmi, että Chanelit eivät toimi sinun kynsilläsi, Blue Boy on kauniin sävyinen sininen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihdetaanko kynsiä? Ilman tätä pysyvyysongelmaa, olisin varmaan hamstrannut jo kaikki kivat sävyt alelaareista vuosien saatossa itselleni. :D

      Poista
  10. Hmm, voi ei! Harmi kuulla! Lakka on kumminkin kauniin värinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tää on ongelma, minkä haluaisin loppuvan. Noissa lakoissa kun kaikki oikein huutaa mun nimeä, mutta ei. :(

      Poista
  11. Mulla on taas tämä sama suhde Diorin lakkoihin. Eivät vaan prkl pysy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni Diorissa on itselläni sama ongelma, en ole pitkään aikaan testannut, mutta on jotenkin muistikuva, että ei. Guerlainin ja YSL:t pysyy täysin moitteetta. <3

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives